xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
το βρηκα, thank you... αξιζει να επισκεπτω....??????27α γραφει ποιο πανω
το βρηκα, thank you... αξιζει να επισκεπτω....??????27α γραφει ποιο πανω
δεν θα στο πρετεινα φιλαρακο.... εχω παει 2 φορες και ειναι κοροιδια... 100 ευρω και στο τελος θα την παιξεις μονος σου.... εκανα με τη νανσυ.... μου ειπε διαφορες υποσχεσεις για την αλλη φορα.... αλλα και εγω επρεπε να μην πληρωσω και να τις εδινα υποσχεση πως την επομενη φορα αν περναγα καλα θα πληρωνα τα διπλατο βρηκα, thank you... αξιζει να επισκεπτω....??????
η βαλια μεχρι που φτανει???
δεν θα στο πρετεινα φιλαρακο.... εχω παει 2 φορες και ειναι κοροιδια... 100 ευρω και στο τελος θα την παιξεις μονος σου.... εκανα με τη νανσυ.... μου ειπε διαφορες υποσχεσεις για την αλλη φορα.... αλλα και εγω επρεπε να μην πληρωσω και να τις εδινα υποσχεση πως την επομενη φορα αν περναγα καλα θα πληρωνα τα διπλα
εγώ είχα φραπέ από την πρώτη φορά.δε θα πηγαίνετε σα χεσμένοι.θα το απαιτείτε.Μετά από πολλές πολλές φορές και αν γουσταρει στο φραπέ.
το μονο πραγμα που μπορεις να κανεις εκει απο την πρωτη φορα ειναι να ριξεις τα μπινελικια σου και να μην ξαναπατησεις..............εγώ είχα φραπέ από την πρώτη φορά.δε θα πηγαίνετε σα χεσμένοι.θα το απαιτείτε.
Με τη Βαλια ρε γιγα?εγώ είχα φραπέ από την πρώτη φορά.δε θα πηγαίνετε σα χεσμένοι.θα το απαιτείτε.
Με τη Βαλια ρε γιγα?
εγώ είχα φραπέ από την πρώτη φορά.δε θα πηγαίνετε σα χεσμένοι.θα το απαιτείτε.
χα χα!καλό και αυτό!από πότε ρε φίλε απαιτείς τα αυτονόητα δηλ.την αιμάτωση του πεόθραυστου μορίου και την κατάσβεση της φωτιάς που καυλωμένη παρασύρει στο διάβα της όλους τους δασοπυροσβέστες της μουνότριχας?
Πωs τα λεs ομωs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεχρι που εχεις φτασει με Βαλια??δεν είναι και κανένα δυσκολάκι.
μη ξαφνιαστείς μόνο αν σου ζητήσει κανένα έξτρα 20αράκι λίγο πριν χύσεις
οτι ζητήσεις το΄χειΜεχρι που εχεις φτασει με Βαλια??
Μεχρι που εχεις φτασει με Βαλια??
μέχρι το όρος αιγαλέω!
εάν θέλετε να τρώτε μπριζόλα με 2-3 επισκέψεις τότε σίγουρα είστε σε λάθος μαγαζί.ακούστε κάτι.έχετε κάποια μαγαζιά στα ΔΕΝ που εγώ έχω φάει μπριζόλα, αλλά θέλει χρόνο.εγώ δίνω σημασία στο καλό μασάζ και στην εκτόνωση.για πήδημα έχω και την γκόμενα.απλά με το καιρό τις γνωρίζεις, τις ''διαφθείρεις'', σε εμπιστεύονται ότι δεν θα τις κάνεις βούκινο και στο τέλος τρως την μοσχαρίσια σου.αλλά θέλει πολύ χρόνο και υπομονή.αυτά τα μαγαζιά δεν είναι για βιαστικούς.απλά εγώ δίνω αρχικά σημασία στο μασάζ και το άλλο το δουλεύω λάου-λάου.τώρα ''pathos gia ta temaxia'' το ''απαιτείτε'' σημαίνει ότι κοριτσάκια στυλ βάλιας για κάποιον που θα πάει πρώτη φορά εάν τον βρουν μπόσικο(δηλαδή δεν επιμείνει) ούτε εκτόνωση θα του κάνουν λέγοντάς την επόμενη φορά για να του πάρουν κι άλλο 100ευρο.ειδικά στο συγκεκριμένο μαγαζί πέφτει δούλεμα στους μη απαιτητικούς γιατί είναι και ψιλοτεμπέλες και κάνουν ξεπετοψευτομασάζ εάν δεν μιλάς.και η δικη μου εμπειρια αν και αρκετο καιριο πριν ειναι η ιδια για το μαγαι...μπλα μπλα υποσχεσεις
αυτοι χανουν...τους τη χαρισα μια, δυο, τριτη δεν ξαναπαταω...η θα με βλεπουν 1 φορα το χρονο, οπου και θα βλεπω αν εβαλαν μυαλο....
εάν θέλετε να τρώτε μπριζόλα με 2-3 επισκέψεις τότε σίγουρα είστε σε λάθος μαγαζί.ακούστε κάτι.έχετε κάποια μαγαζιά στα ΔΕΝ που εγώ έχω φάει μπριζόλα, αλλά θέλει χρόνο.εγώ δίνω σημασία στο καλό μασάζ και στην εκτόνωση.για πήδημα έχω και την γκόμενα.απλά με το καιρό τις γνωρίζεις, τις ''διαφθείρεις'', σε εμπιστεύονται ότι δεν θα τις κάνεις βούκινο και στο τέλος τρως την μοσχαρίσια σου.αλλά θέλει πολύ χρόνο και υπομονή.αυτά τα μαγαζιά δεν είναι για βιαστικούς.απλά εγώ δίνω αρχικά σημασία στο μασάζ και το άλλο το δουλεύω λάου-λάου.τώρα ''pathos gia ta temaxia'' το ''απαιτείτε'' σημαίνει ότι κοριτσάκια στυλ βάλιας για κάποιον που θα πάει πρώτη φορά εάν τον βρουν μπόσικο(δηλαδή δεν επιμείνει) ούτε εκτόνωση θα του κάνουν λέγοντάς την επόμενη φορά για να του πάρουν κι άλλο 100ευρο.ειδικά στο συγκεκριμένο μαγαζί πέφτει δούλεμα στους μη απαιτητικούς γιατί είναι και ψιλοτεμπέλες και κάνουν ξεπετοψευτομασάζ εάν δεν μιλάς.