You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
to thl gia katerina?to exei i efimerida?
Γραφε μονο μικρα Ελληνικα please
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.148
- Πόντοι
- 206
καλημερα. χτες πηρα την κοπελα στο πυθαρι και μετα απο 3-4 φορες που δεν το σηκωνε τελικα το σηκωσε με την ψυχη στο στομα και ισα που προλαβα να της πω καλησπερα και οτι θελω ενα ραντεβου .
Μου ειπε οτι ειναι πληρης και μου εκλεισε το τηλεφωνο........ παει καλα ??????????????? Της εστειλα και μνμ μετα να της πω οτι ενδιαφερομαι για ραντεβου και μολις μπορεσει να απαντησει αλλα .... παπαρια.......
τι ακριβως παιζει με αυτη ?????
Μου ειπε οτι ειναι πληρης και μου εκλεισε το τηλεφωνο........ παει καλα ??????????????? Της εστειλα και μνμ μετα να της πω οτι ενδιαφερομαι για ραντεβου και μολις μπορεσει να απαντησει αλλα .... παπαρια.......
καλημερα. χτες πηρα την κοπελα στο πυθαρι και μετα απο 3-4 φορες που δεν το σηκωνε τελικα το σηκωσε με την ψυχη στο στομα και ισα που προλαβα να της πω καλησπερα και οτι θελω ενα ραντεβου .
Ετσι γινεται στις επαρχιακες πολεις....μια πληροφορια βγαινει, πεφτουν ολοι με τα μουτρα....λογικο να εχουνε και τουπε τα κοριτσια μετα
xristos256
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αδέρφια έχουμε κανένα νέο Από το πυθαρι?
Εχει καποιος πληροφορίες για την παρακάτω
Εχει καποιος πληροφορίες για την παρακάτω
εχει κανεις επικοινωνησει εστω???
εχει κανεις επικοινωνησει εστω???
Ασε πηγα εγω, ηλικια 50+ καλυτερα μην δοκιμασετε
Ασε πηγα εγω, ηλικια 50+ καλυτερα μην δοκιμασετε
Τιμή? Κριτική? Για πες συνάδελφε
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.148
- Πόντοι
- 206
kai εγω εχω παει . πενηνταρα δεν ξερω αν ειναι αλλα σιγουρα 45+ . δεν εχει ωραιο προσωπο αλλα εχει χιουμορ και ξερει καλο μασαζακι , εχει πολυ μαλακα χερια ξερει να σε φτιαχνει .... 60 € η ωρα με 2 φραπεδες. η πρωτη ηταν σχετικα γρηγορη , αλλα η δευτερη με περιποιηθηκε πολυ καλα. για την δουλεια που κανει την ξαναπαω αλλα μεχρι εκει.
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ Η ΜΕΓΑΛΟΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ Η ΠΑΛΙΟΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΚΗ ΓΝΩΣΤΟ το ξενοδοχειο με Ενοικιαζόμενα Δωματια ΚΑΤΕΡΙΝΑ , τις την ειπα για να μην με περνα για μαλακα αλλα εκανε το γερμανο ,
Μ Α Κ Ρ Υ Α , Μ Α Κ Ρ Υ Α για οσους αποφασαισουν να την επισκευθουν προσωχη στο πορτοφορι τους και να ζηταναι αν εχουν ρεστα , το εχη συστημα ότι δεν εχει ψηλα και αν πιαση επιασε στα του κρεββατιου γαμησε τα και αφησε τα το ξαναλεω Μ Α Κ Ρ Υ Α , Μ Α Κ Ρ Υ Α
Παράθεση από: manos27 στις Νοεμβρίου 30, 2014, 12:02:09
Πενηντάρικο με χρέωσε εμένα.. όσα και τα χρόνια της μάλλον... Οκ, καλός ο φραπές, αλλά 50 γιούρο ή 60 που πήρε από άλλους είναι πολλά για σκέτο φραπέ: Το μασάζ της πλάκας κι η τύπισσα μεγαλοκοπέλα...
Για τα περί πορτοφολιού δεν ξέρω φίλε Μανώλη, εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά για να το λες...
Αλλά και μόνο από τα λεφτά που ζητάει για έναν απλό φραπέ, καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο της αρπαχτής η κυρία!
Και να πεις ότι κάνει κανένα καλό μασάζ τουλάχιστον ή ότι είναι καμιά μουνάρα... αλλά καμία σχέση!
Σωστός και για το στέκι που ανέφερες... Και μένα η γνώμη είναι ΜΑΚΡΥΑ!
Αλλά και μόνο από τα λεφτά που ζητάει για έναν απλό φραπέ, καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο της αρπαχτής η κυρία!
Και να πεις ότι κάνει κανένα καλό μασάζ τουλάχιστον ή ότι είναι καμιά μουνάρα... αλλά καμία σχέση!
Σωστός και για το στέκι που ανέφερες... Και μένα η γνώμη είναι ΜΑΚΡΥΑ!
JOHN-CRETE
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2010
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,
μήπως πήγε κάποιος στην Κατερίνα που ήταν παλιά προς Δικαστήρια?
Έχει αγγελία στην εφημερίδα.
μήπως πήγε κάποιος στην Κατερίνα που ήταν παλιά προς Δικαστήρια?
Έχει αγγελία στην εφημερίδα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 270