συγνωμη..εννοω μαρια μασαζ πατρακαλησπερα στην ομαδα...εχει κανεις τηλ απο μαρισα μασαζ πατρα στο fb ? ας μου στειλει προσωπικο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
prkdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Όχι, δεν είναι αυτή.λογικα πρεπει να ειναι αυτη η ξανθια η Μαρια απο Πατρα...
Αν της στείλεις μήνυμα στο fb θα σου απαντήσει, δεν χρειάζεται τηλέφωνο.καλησπερα στην ομαδα...εχει κανεις τηλ απο μαρισα μασαζ πατρα στο fb ? ας μου στειλει προσωπικο
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Αξιζει ρε παιδια…;Όχι, δεν είναι αυτή.
Αν της στείλεις μήνυμα στο fb θα σου απαντήσει, δεν χρειάζεται τηλέφωνο.
prkdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Κατ' εμέ όχι. Δεν κάνει σεξ, δεν κάνει στοματικό. Μόνο μασάζ και εκτόνωση.Αξιζει ρε παιδια…;
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Εμφανισιακά….;Κατ' εμέ όχι. Δεν κάνει σεξ, δεν κάνει στοματικό. Μόνο μασάζ και εκτόνωση.
prkdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Γεματούλα.Εμφανισιακά….;
Καλησπέρα στην ομάδα!Πέρασμα προ 1 εβδομάδας από λουξουρι..Μετά τις εμπειρίες μου(Νατάσα,Χαρά,Άρια,Βανεσα)ο κληρος έπεσε στην Μάγκι.Οχι ότι το επέλεξα δύο δούλευαν.Η Βανεσα ήταν στο δωμάτιο και αυτή ελεύθερη.Τι να πω.Εμφανιση άστα να πάνε.2/10..χοντρή και άσχημη.. Υπηρεσίες..Μασάζ καλουτσικο.Εxtra 20 για το happy end και για να βγάλει μπλούζα ήθελε και άλλο extra..Με λίγα λόγια ήθελες κάνα 80αρι για να στο παίξει μια κοπέλα εμφάνισης που αν στην πέσει στον δρόμο θα φύγεις αβλεπει...Το μαγαζί έχει πιάσει πάτο.Αλλη μια που δουλεύει εκεί είναι 40αρα χοντρή και αυτή.Γενικοτερα δεν βλέπετε καμιά..Κρίμα το έκοψα το άθλημα εγώ εκτός και αν αλλάξουν οι κοπέλες προς το καλύτερο όμως.Γιατι εδώ και ένα χρόνο φέρνουν απ' το κακό στο χειρότερο.
Αυτή έκανε μασάζ σε μια βρωμογιαφκα στην Τοφαλου πάνω από τον Άγιο Διονύση.Εμφανισιακά….;
Χαλί είναι πολύ Αντρουα και δεν σε φτιάχνει καθόλου είναι σαν τενεκές..Μακριά.Μασαζ 10 λεπτά σου μιλάει για ηλιθιοτητες και θα στον παίξει άτεχνα.μετα ελάχιστο χαρτάκι και άντε γεια.Δεν ξέρω αν είναι πλέον έτσι όπως ήταν τότε αλλά εγώ δεν πάω ούτε να με πληρώνουν.
Nikosofpatra
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
H magki είναι Μαρία μασαζπατρα. Από δω που έκανε στην τόφαλου μέσα στη βρωμιά;;;; Νταρντανουλα;
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
φιλε μου επειδη ασχολουμαι χρονια με το επαγγελμα να ξερεις οι καλες αποσυρονται γιατι εχουν πιασει πολλα λεφτα η παντρευτηκανε η κανανε σχεση η ανοιξανε δικο τους... πλεον καλες θα πετυχεις Αθηνα θεσσαλονικη και που και που και στη Λαρισα... εγω περασα απο λαρισα τις προαλλες και ειχανε μεσα κατι χοντρες 60 χρονων που αληθεια σιχαθηκα και σηκωθηκα και εφυγα...μας υποτιμουν και κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας!!!Καλησπέρα στην ομάδα!Πέρασμα προ 1 εβδομάδας από λουξουρι..Μετά τις εμπειρίες μου(Νατάσα,Χαρά,Άρια,Βανεσα)ο κληρος έπεσε στην Μάγκι.Οχι ότι το επέλεξα δύο δούλευαν.Η Βανεσα ήταν στο δωμάτιο και αυτή ελεύθερη.Τι να πω.Εμφανιση άστα να πάνε.2/10..χοντρή και άσχημη.. Υπηρεσίες..Μασάζ καλουτσικο.Εxtra 20 για το happy end και για να βγάλει μπλούζα ήθελε και άλλο extra..Με λίγα λόγια ήθελες κάνα 80αρι για να στο παίξει μια κοπέλα εμφάνισης που αν στην πέσει στον δρόμο θα φύγεις αβλεπει...Το μαγαζί έχει πιάσει πάτο.Αλλη μια που δουλεύει εκεί είναι 40αρα χοντρή και αυτή.Γενικοτερα δεν βλέπετε καμιά..Κρίμα το έκοψα το άθλημα εγώ εκτός και αν αλλάξουν οι κοπέλες προς το καλύτερο όμως.Γιατι εδώ και ένα χρόνο φέρνουν απ' το κακό στο χειρότερο.
Αυτή εδώ είναι η Μαρία μασάζ Πάτρα που λέω εγωH magki είναι Μαρία μασαζπατρα. Από δω που έκανε στην τόφαλου μέσα στη βρωμιά;;;; Νταρντανουλα;
Συνημμένα
Μιλφο γκιλφ.Ειχα πάει πριν κάνα 2 χρόνια σε ένα πέρασμα της.Ομορφο στήθος μεγάλη λεκάνη,ψηλή γυναίκα αλλά πολύ ξενερωτη κάτι νιάου έκανε θα σε γδαρω κτλ..μίλαγε σαν γάτα ότι για να σε φτιάξει αλλά ήταν πολύ ξενερουα.Γενικοτερα για χαζή μου φανηκε.της είπα να μην μιλάει πολύ να χαλαρώσω και μίλαγε μόνιμα έλεγε βλακειες.Πεταμενα λεφτά.Έσω τοι γινεται…;x.com
x.com
αυτη εμαθα οτι τη γαμαει ενας γυφτος που ειναι μπλεγμενος με ασχημες παρεες και την προστατευει κιολας αλλα την κοβω και αυτη για γυφτισα...αλλα θελω πολυ να τη σκισω...παλιοτερα που ειχαμε μιλησει την ειχα καταφερει με παραπανω λεφτα να την γαμησω κιολας αλλα μετα μου αρχισε τα κινεζικα οτι ξερεις πια ειμαι εγω και προσεχε πως μιλας στα καλα καθουμενα και βριστηκαμεΑυτή εδώ είναι η Μαρία μασάζ Πάτρα που λέω εγω
Με ένα κοκαλιαρη λιγδιαρη τα έχει.Δεν αξίζει η γκόμενα μη τη γαμησεις..Χάλια είναι,κάτι γάτες είχε στο δωμάτιο,ασφουγγαριστο.βρωμιαρα είναι..Δεν με καυλωσε καθόλου εμένα κοίταγμα το ρολόι να φύγω.Πατρα έχω πάει σε ότι έρχεται..Παλιά είχαμε ωραία μωρά σε κωλομπαρα στο dunhill είχα φάει Ρωσίδα θεϊκό μωρό.Στη luna το στριπτιτζαδικο είχα φάει Τσέχα..και σε άλλα μαγαζιά είχα περάσει όμορφα.Ακομα και studio sex Γλαύκο οποίος είχε περάσει με τη Κινεζα που είχε έρθει εποχές 2010 μιλάμε για το απόλυτο gfe..Πλέον η Πάτρα δεν αξίζει μη δίνεις ευρώ.Μια άλλη που κάνει μασάζ τώρα στο κάνε σεξ χαλι και αυτή.Δεν θέλει ν κάνει μασάζ ερωτικό.το κάνει εξ ανάγκης για τα λεφτά.και σου αιτιολογείται ότι σε μένα έρχονται για το μασάζ μου και κάτι μπούρδες σε ξενερώνει λες αυτή θα βάλει τα κλάματα τι happy end να Μου κάνει..Αν έχεις πρόσβαση Αθήνα κάνεις παιχνίδι.Αν όχι κρατάς τα λεφτά σου.εδω είναι όλες γ κατηγορία.Οσες και να αλλάξουν είναι τελευταίο ράφι δεν είναι θέμα τύχηςαυτη εμαθα οτι τη γαμαει ενας γυφτος που ειναι μπλεγμενος με ασχημες παρεες και την προστατευει κιολας αλλα την κοβω και αυτη για γυφτισα...αλλα θελω πολυ να τη σκισω...παλιοτερα που ειχαμε μιλησει την ειχα καταφερει με παραπανω λεφτα να την γαμησω κιολας αλλα μετα μου αρχισε τα κινεζικα οτι ξερεις πια ειμαι εγω και προσεχε πως μιλας στα καλα καθουμενα και βριστηκαμε
αυτές φέρνουν.Μην πηγαίνεις πουθενά.Μεχρι 2010 η Πάτρα ήταν a class σκαγανε μωρά. πλέον είναι γ. Class(τελευταία ποιότητα)Μακρια.
Σε βρισκω σωστοτατοΜε ένα κοκαλιαρη λιγδιαρη τα έχει.Δεν αξίζει η γκόμενα μη τη γαμησεις..Χάλια είναι,κάτι γάτες είχε στο δωμάτιο,ασφουγγαριστο.βρωμιαρα είναι..Δεν με καυλωσε καθόλου εμένα κοίταγμα το ρολόι να φύγω.Πατρα έχω πάει σε ότι έρχεται..Παλιά είχαμε ωραία μωρά σε κωλομπαρα στο dunhill είχα φάει Ρωσίδα θεϊκό μωρό.Στη luna το στριπτιτζαδικο είχα φάει Τσέχα..και σε άλλα μαγαζιά είχα περάσει όμορφα.Ακομα και studio sex Γλαύκο οποίος είχε περάσει με τη Κινεζα που είχε έρθει εποχές 2010 μιλάμε για το απόλυτο gfe..Πλέον η Πάτρα δεν αξίζει μη δίνεις ευρώ.Μια άλλη που κάνει μασάζ τώρα στο κάνε σεξ χαλι και αυτή.Δεν θέλει ν κάνει μασάζ ερωτικό.το κάνει εξ ανάγκης για τα λεφτά.και σου αιτιολογείται ότι σε μένα έρχονται για το μασάζ μου και κάτι μπούρδες σε ξενερώνει λες αυτή θα βάλει τα κλάματα τι happy end να Μου κάνει..Αν έχεις πρόσβαση Αθήνα κάνεις παιχνίδι.Αν όχι κρατάς τα λεφτά σου.εδω είναι όλες γ κατηγορία.Οσες και να αλλάξουν είναι τελευταίο ράφι δεν είναι θέμα τύχης
αυτές φέρνουν.Μην πηγαίνεις πουθενά.Μεχρι 2010 η Πάτρα ήταν a class σκαγανε μωρά. πλέον είναι γ. Class(τελευταία ποιότητα)Μακρια.
Αυτή την είχα πετύχει πριν κάνα 2 χρόνια στο πρώην prosexeto ήταν στο πρώτο, βγήκε ολόγυμνη, με τράβηξαν λίγα τα βτζια της, αλλά το αξυριστο μουνι της και τα παραπανίσια κιλά της ήταν αυτό που με έκανε τελικά να μην μπω άλμα ήταν και η τελευταία φορά που επισκέφθηκα το ποτάμι. Γενικότερα η Πάτρα μαύρα χάλια.αυτη εμαθα οτι τη γαμαει ενας γυφτος που ειναι μπλεγμενος με ασχημες παρεες και την προστατευει κιολας αλλα την κοβω και αυτη για γυφτισα...αλλα θελω πολυ να τη σκισω...παλιοτερα που ειχαμε μιλησει την ειχα καταφερει με παραπανω λεφτα να την γαμησω κιολας αλλα μετα μου αρχισε τα κινεζικα οτι ξερεις πια ειμαι εγω και προσεχε πως μιλας στα καλα καθουμενα και βριστηκαμε
φιλε μου δυστηχως με εχουν φαει τα ταξιδια αθηνα θεσσαλονικη ακομη και στη λαρισα που αξιζει να δωσεις τα λεφτα σου...δε γουσταρω την κοροιδια ελεος! προτιμω τα λεφτα μου να πιανουν τοπο... εδω μια Δημητρα μασαζ που ηρθε τωρα Πατρα σε βαζει σε ενα δωματιο χωρις κλιματισμο και με ενα παλιολαδο που δε βγαινει ποτε και να σου λεει δεν εχω μπανιο για να πλύθεις και ζηταει το ζωον 100 ευρω για να στον παιξει για 5 λεπτα... ε αφου υπαρχουν μαλακες και τα δινουν καλα τους κανει!!!Με ένα κοκαλιαρη λιγδιαρη τα έχει.Δεν αξίζει η γκόμενα μη τη γαμησεις..Χάλια είναι,κάτι γάτες είχε στο δωμάτιο,ασφουγγαριστο.βρωμιαρα είναι..Δεν με καυλωσε καθόλου εμένα κοίταγμα το ρολόι να φύγω.Πατρα έχω πάει σε ότι έρχεται..Παλιά είχαμε ωραία μωρά σε κωλομπαρα στο dunhill είχα φάει Ρωσίδα θεϊκό μωρό.Στη luna το στριπτιτζαδικο είχα φάει Τσέχα..και σε άλλα μαγαζιά είχα περάσει όμορφα.Ακομα και studio sex Γλαύκο οποίος είχε περάσει με τη Κινεζα που είχε έρθει εποχές 2010 μιλάμε για το απόλυτο gfe..Πλέον η Πάτρα δεν αξίζει μη δίνεις ευρώ.Μια άλλη που κάνει μασάζ τώρα στο κάνε σεξ χαλι και αυτή.Δεν θέλει ν κάνει μασάζ ερωτικό.το κάνει εξ ανάγκης για τα λεφτά.και σου αιτιολογείται ότι σε μένα έρχονται για το μασάζ μου και κάτι μπούρδες σε ξενερώνει λες αυτή θα βάλει τα κλάματα τι happy end να Μου κάνει..Αν έχεις πρόσβαση Αθήνα κάνεις παιχνίδι.Αν όχι κρατάς τα λεφτά σου.εδω είναι όλες γ κατηγορία.Οσες και να αλλάξουν είναι τελευταίο ράφι δεν είναι θέμα τύχης
Δυστυχώς για την Πάτρα μαύρο.Αθηνα φίλος έχει σπιτι Πετρουπολη.Ανεβαιναμε τακτικα έχω περάσει πολύ καλά.Πολυ Καλή η Στεφανια μασάζ αλλά ψωνιστηκε και αυτη.φιλε μου δυστηχως με εχουν φαει τα ταξιδια αθηνα θεσσαλονικη ακομη και στη λαρισα που αξιζει να δωσεις τα λεφτα σου...δε γουσταρω την κοροιδια ελεος! προτιμω τα λεφτα μου να πιανουν τοπο... εδω μια Δημητρα μασαζ που ηρθε τωρα Πατρα σε βαζει σε ενα δωματιο χωρις κλιματισμο και με ενα παλιολαδο που δε βγαινει ποτε και να σου λεει δεν εχω μπανιο για να πλύθεις και ζηταει το ζωον 100 ευρω για να στον παιξει για 5 λεπτα... ε αφου υπαρχουν μαλακες και τα δινουν καλα τους κανει!!!
Πατρα πριν 5 χρόνια ετρωγα μια Ρωσίδα που ψάχνοτανε για βίζα.Κυκλοφορουσε Πάτρα Ιωάννινα χαλαγε πολύ χρημα και ήταν ότι πιο τοπ έχω φαει.Που τα έβρισκε δεν το έμαθα ποτε.Παντως αγγελία της δεν βρηκα.Μια Ταιλανδεζα η οποία έμενε Ρίο καθάριζε και έκανε baby sitting σε μια βίλα 24ωρο.Εβγαινε μόνο για να πάει Αθήνα πρεσβεία και γύρω γύρω για καμιά βόλτα.40αρα όμως δεν ήταν όμορφη Κ είχε χοντρή λεκάνη αλλά δύναμη στο κρεβάτι.Ειχα φάει και και την Αμαλία την κουκλίτσα τη Ρουμανα την ξανθιά από το μπουρδέλο στον Γλαύκο το έτρωγα free νόμιζε ότι θα έχουμε σχέση.Ιωαννα την λέγανε στο instagram.Παντρευτηκα έκανα οικογένεια χάθηκα από παντού.Ειπα να γυρίσω να περνάω λίγο καλά αλλά με αυτά που συναντάω μακριά..Ότι έκανα έκανα.Δεν ξαναπεταω λεφτά ποτέ.Αν μέσω της δουλειάς μου φάω κάνα δυνατό έχε καλώς αλλιώς τίποτα.Ειμαι 37..Στα 20 μου η Πάτρα ήταν υπερδυναμη.Ειχες φράγκα να χαλασεις πέρναγες καλά.Πλεον και φράγκα να έχεις χάλια περνάς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις