You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Που ειναι αυτη…;παιδια μαθαμε κανα νεο για την ανεξαρτητη δημητρα για μασαζ στην Πατρα? μεχρι που το φτανει? στειλτε προσωπικο μνμ
Έχει κάποια αγγελία? Πως την βρίσκουμε? Έστω και για απλό μασάζπαιδια μαθαμε κανα νεο για την ανεξαρτητη δημητρα για μασαζ στην Πατρα? μεχρι που το φτανει? στειλτε προσωπικο μνμ
Nikosofpatra
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
H Δήμητρα είναι στα ΟΧΙ... Μόνο μασαζ αποκλειστικά...
Μπορείς να πεις, που την βρίσκουμε?H Δήμητρα είναι στα ΟΧΙ... Μόνο μασαζ αποκλειστικά...
Δοκιμάστηκε η γκανιάν Βανέσα και πρόκειται για CURVY κοπέλα.
Προστυχόφατσα, αλλά η συμπεριφορά της είναι ευγενική στο δωμάτιο. Σου δίνει τιμοκατάλογο από μόνη της, χωρίς 20ρικα στο κομοδίνο, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πρώτος οποιαδήποτε νύξη…, έντιμο! Κολάθρα λατινοαμερικάνικη και στήθος που ξεχειλίζει την παλάμη, αν είναι “ενισχυμένο” έχει γίνει πολύ καλή δουλειά πάντως! Στη 2η φάση σου μιλάει και πιο dirty, τόσο όσο. Για τους λάτρεις του είδους θα ήταν μια καλή επιλογή στο 30+20.
Προστυχόφατσα, αλλά η συμπεριφορά της είναι ευγενική στο δωμάτιο. Σου δίνει τιμοκατάλογο από μόνη της, χωρίς 20ρικα στο κομοδίνο, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πρώτος οποιαδήποτε νύξη…, έντιμο! Κολάθρα λατινοαμερικάνικη και στήθος που ξεχειλίζει την παλάμη, αν είναι “ενισχυμένο” έχει γίνει πολύ καλή δουλειά πάντως! Στη 2η φάση σου μιλάει και πιο dirty, τόσο όσο. Για τους λάτρεις του είδους θα ήταν μια καλή επιλογή στο 30+20.
πηγα φιλε μου...πεταμενα λεφτα πραγματικα... ζηταει τριπλασια λεφτα και δεν προσφερει τιποτα σε σχεση με λουξουρι...τερμα παραπλανιτικη και ζει στον κοσμο τηςΜπορείς να πεις, που την βρίσκουμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μακρυα απο δημητρα για μασαζ....πεταμενα λεφτα παιδια
Είναι μια χοντρούλα με χοντρά μπουτια και γαμπες σαν την Χαρά για όποιον την έχει δει. Ειναι βαθμολογίας τύπου 5 με αριστά το 10. Εχει στήθος αλλα εχει εικόνα σαν κοπελιτσα άβγαλτη. Δεν είμαι καν σιγουρος αν εχει και άλλες υπηρεσίες.Το ξαναβαζω φιλε γιατι δεν βλεπω κανεις να απαντα.
Απο λουξουρι η μαγκι τι λεει εχει παει κανεις?
Δεν έχω πάει μαζί της. Ύψος θα έλεγα 1.60 απο οσο μπορεσα να καταλάβω. Εχει χοντρα μπουτια και κώλο και φοράει κολάν ή φορεματάκια. Αλλα με το κολαν κρυβει την κυτταριτιδα κτλ. Με το φόρεμα τα βλέπεις. Ειναι καστάνη. Νομίζω οτι πρέπει να ειναι νέα στον χώρο του "μασαζ" οπότε φαντάζομαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι θέμα χημείας το αν θα βγεί κάτι παρακάτω. Εγώ προσωπικά δεν θα την διάλεγα να περάσω εκτός αν δεν είχα άλλη επιλογή.Ηλικια υψος?
Μελαχρινή ξανθιά.
Εχεις παει μαζι της?
Έχει μεγάλες θηλές αλλά επίπεδες. Από ρόγα-ρόγα εγώ δεν είδα κάτι ιδιαίτερο, αλλά μπορεί και να μην την έφτιαξα κιόλας. +20 παίξιμο-χαϊδέματα+20 πιτσίλισμα και στο κορμί της. Για όποιον τοχει απωθημένο πάει, αλλά ξαναλέω είναι curvy..Φιλε μιλα ανοιχτα τι προσφερει το προγραμμα της.
Πέρα απο το χειροκινητο.
Βυζι εχει ρωγα μεγαλη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και γω χάρηκα μήπως ήταν άλλη ...Δεν έχω πάει μαζί της. Ύψος θα έλεγα 1.60 απο οσο μπορεσα να καταλάβω. Εχει χοντρα μπουτια και κώλο και φοράει κολάν ή φορεματάκια. Αλλα με το κολαν κρυβει την κυτταριτιδα κτλ. Με το φόρεμα τα βλέπεις. Ειναι καστάνη. Νομίζω οτι πρέπει να ειναι νέα στον χώρο του "μασαζ" οπότε φαντάζομαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι θέμα χημείας το αν θα βγεί κάτι παρακάτω. Εγώ προσωπικά δεν θα την διάλεγα να περάσω εκτός αν δεν είχα άλλη επιλογή.
Δεν παίζουν αυτά εδώ εκτός της εξαίρεσης του κανόνα που και να γίνει ή να έχει γίνει δεν θα γραφτεί εδώ. Η Πάτρα δεν ειναι Αθήνα ούτε Θεσαλλονίκη που το μασαζ είναι σε άλλο επιπεδο.τ
Κανα blowjob δεν κάνουν?
Ξέρει κανεις?
Το μόνο που παίζει είναι να γίνεις τακτικός πελάτης και αν έχεις χημεία με κάποια, να μπορέσεις έχεις το κάτι παραπάνω χωρίς βέβαια να είναι και σίγουρο.
Kaulaman19
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Εχουμε τιποτα καλο στο λουξουρι αυτες τις μερες?
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Μασαζ Πατρα. Ξερουμε κατι για εδω….;
prkdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Είχα στείλει ένα μήνυμα για πληροφορίες και μου την είπε άσχημα γιατί η ώρα που το έστειλα, γύρω στις δέκα το βράδυ, δεν ήταν κατάλληλη! Δεν ασχολήθηκα ποτέ ξανά.Μασαζ Πατρα. Ξερουμε κατι για εδω….;
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Ωραια….Είχα στείλει ένα μήνυμα για πληροφορίες και μου την είπε άσχημα γιατί η ώρα που το έστειλα, γύρω στις δέκα το βράδυ, δεν ήταν κατάλληλη! Δεν ασχολήθηκα ποτέ ξανά.
Για να δουμε κανένας άλλος …..;
Ευχαριστω
λογικα πρεπει να ειναι αυτη η ξανθια η Μαρια απο Πατρα...Μασαζ Πατρα. Ξερουμε κατι για εδω….;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις