Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

PiteousbA

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
564
Πόντοι
80
ναι φιλε μου... κανει καλο μασαζ καιαν θεσ να στον παιξει σητησε το ευγενικα και πες της οτι εισαι απο αλλη πολη!προσεχε ομως μην το πας στο ερωτικο γιατι θα σε βρισει λεγοντας οτι εγω ειμαι επαγγελματιας μασεζ και οτι δεν ειανι ποθτανα... ειναι σκατοχαρακτηρας!
Δεν στον παίζει ρε φίλε έχω πάει τρεις φορές ούτε βυζί δεν δείχνει

PiteousbA

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
564
Πόντοι
80
Βασιλική Κάουμα σπασαρχιδω μασάζ για κλωτσιές αισχρό ούτε στον παίζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα έφυγα

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.357
Πόντοι
506

Τώρα έφυγα
Αδερφέ, στην Αθήνα αρμέγη πουτσες η κυρά Βάσω, στην Πάτρα είναι... κυρία

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20

Τώρα έφυγα
ρε φιλε σορυ αλλα να διαβαζεις πιο πισω εχω αφησει πολλες κριτικες... αν της πεις οτι εισαι απο αλλη πολη θα στον αρμεξει αλλα εχει ενα ξυνο υφος πιστεψε με δεν αξιζει ...πεταξες 50 ευρω για μια γρια 60 χρονων ξυνη που σε αλλο μασατζιδικο θα στην αρμεγε μια πιτσιρικα με τα ιδια λεφτα και καλυτεροπ χωρο

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
παιδες καλησπερα..σκεφτομαι να δοκιμασω εδεμ και ριτουαλ στην Πατρα...θα προσπαθησω μηπως και το κανουν κρυφα το αρμεγμα αλλιως οποιος εχει παρακαλω πληροφοριεσ να με διαφωτησει με προσωπικο μνμ... ξερω οτι και να το πετυχατε δεν προκειτε να το πειτε ευκολα ...

Rooof

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
3
Like
79
Πόντοι
0
Με το luxury έχουμε καμιά καινούργια υπηρεσία εκεί ή μόνο φραπέ....; Έχει έρθει και τίποτα καινούργιο καλό απλά ρωτάω γιατί δεν έχω προλάβει να πάω τελευταία

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
καλησπερα φιλοι μου...εχει καποιος νεοτερα για luxury? θα κανω επισκεψη το απογευμα... παρακαλω να μου στειλει σε προσωπικο μνμ αν εχει αλλαξει κατι... εχω να παω 5 μηνες

Djloulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2024
Like
16
Πόντοι
0
καλησπερα φιλοι μου...εχει καποιος νεοτερα για luxury? θα κανω επισκεψη το απογευμα... παρακαλω να μου στειλει σε προσωπικο μνμ αν εχει αλλαξει κατι... εχω να παω 5 μηνες
Καλημέρα φίλε. Τελικά πήγες χθες; Εντυπώσεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom