Δεν στον παίζει ρε φίλε έχω πάει τρεις φορές ούτε βυζί δεν δείχνειναι φιλε μου... κανει καλο μασαζ καιαν θεσ να στον παιξει σητησε το ευγενικα και πες της οτι εισαι απο αλλη πολη!προσεχε ομως μην το πας στο ερωτικο γιατι θα σε βρισει λεγοντας οτι εγω ειμαι επαγγελματιας μασεζ και οτι δεν ειανι ποθτανα... ειναι σκατοχαρακτηρας!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για να βγάλει ρούχα ξέχασε το. Τον παίζει κανονικότατα όμως.Δεν στον παίζει ρε φίλε έχω πάει τρεις φορές ούτε βυζί δεν δείχνει
Kaulaman19
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Και που ειναι αυτο το μαγαζί
Στον επεξε εσεναΓια να βγάλει ρούχα ξέχασε το. Τον παίζει κανονικότατα όμως.
Δηλαδή τή της λέςΔεν στον παίζει ρε φίλε έχω πάει τρεις φορές ούτε βυζί δεν δείχνει
zeniagiorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2015
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Με τπτ.καλημερα. επειγον αν το δει καποιος. ξερει κανεις αν στο ritual massage στην πατρα γινεται και φραπες με το προγραμμα των 50 ευρω?
zeniagiorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2015
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Ακούμε μύστη!Ποιος πηρε φραπε στο εδεμ; ΝΑΙ ΕΓΩ τροπο θελεει οχι κοπο
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.357
- Πόντοι
- 506
Αδερφέ, στην Αθήνα αρμέγη πουτσες η κυρά Βάσω, στην Πάτρα είναι... κυρίαΒασιλική Κάουμα σπασαρχιδω μασάζ για κλωτσιές αισχρό ούτε στον παίζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα έφυγα
Όντως;; Φραπεδιά ή και στοματικό;;Αδερφέ, στην Αθήνα αρμέγη πουτσες η κυρά Βάσω, στην Πάτρα είναι... κυρία
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.357
- Πόντοι
- 506
Με τα χέρια γίνεται το αρμεγμαΌντως;; Φραπεδιά ή και στοματικό;
Δεν υπάρχει υλικόΌντως;; Φραπεδιά ή και στοματικό;;
ρε φιλε σορυ αλλα να διαβαζεις πιο πισω εχω αφησει πολλες κριτικες... αν της πεις οτι εισαι απο αλλη πολη θα στον αρμεξει αλλα εχει ενα ξυνο υφος πιστεψε με δεν αξιζει ...πεταξες 50 ευρω για μια γρια 60 χρονων ξυνη που σε αλλο μασατζιδικο θα στην αρμεγε μια πιτσιρικα με τα ιδια λεφτα και καλυτεροπ χωροΒασιλική Κάουμα σπασαρχιδω μασάζ για κλωτσιές αισχρό ούτε στον παίζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα έφυγα
παιδες καλησπερα..σκεφτομαι να δοκιμασω εδεμ και ριτουαλ στην Πατρα...θα προσπαθησω μηπως και το κανουν κρυφα το αρμεγμα αλλιως οποιος εχει παρακαλω πληροφοριεσ να με διαφωτησει με προσωπικο μνμ... ξερω οτι και να το πετυχατε δεν προκειτε να το πειτε ευκολα ...
Kaulaman19
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Στο λουξουρι εχουμε νεες κοπέλες?
Καλημέρα φίλε. Τελικά πήγες χθες; Εντυπώσεις;καλησπερα φιλοι μου...εχει καποιος νεοτερα για luxury? θα κανω επισκεψη το απογευμα... παρακαλω να μου στειλει σε προσωπικο μνμ αν εχει αλλαξει κατι... εχω να παω 5 μηνες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 53K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις