Αυτό καταλαβαίνω και εγώ... Αν κάποιος την έχει δε από άλλη φορά ας μας πειΌχι πρώτη φορά βλέπω αυτό το όνομα. Ωστόσο μόνο και μόνο από την ψεύτικη φωτογραφία καταλαβαίνεις ότι θα είναι κάποια σαβούρα που δεν βλεπεται όπως συμβαίνει συνήθως όταν χρησιμοποιούν τέτοιες φωτογραφίες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Ελαααα τι γινεται….
Ηρεμία βλεπω …
Δεν μιλάει κανεις…..
Ηρεμία βλεπω …
Δεν μιλάει κανεις…..
Kaulaman19
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Και εδω παιδια στείλτε μνμΚαλησπέρα..
Έχει κάνει κάποιος μασαζ με την Μόνικα....? Όποιος έχει πληροφορίες ας στείλει μνμ
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση μεγαλη μυστικοπαθεια.
Εγώ πήγα πριν 1 μήνα με αυτές για τις οποίες έχει γίνει αναφορά ήδη. Εκτός από τις μέρες που έρχονται εκτάκτως κοπέλες από τα συνεργαζόμενα μαγαζιά τις αλυσίδας, έτσι όπως είναι τώρα δεν αξίζει.
Οι φωτογραφίες είναι παραπλανητικές εκτός της Άριας ή οποία είναι κατά την γνώμη μου για μια δοκιμή και όχι παραπάνω.
Έχουν το θράσος οταν ρωτάς αν η κοπέλας της φωτογραφίας είναι πραγματική να κομπιάζουν στο τηλέφωνο και να σου λένε ναι βέβαια!
Νομίζω δεν είναι θέμα μυστικοπάθειας αλλά ξενερωματος.Με τη μονικα δεν εχει παει κανεις?
Εγώ πήγα πριν 1 μήνα με αυτές για τις οποίες έχει γίνει αναφορά ήδη. Εκτός από τις μέρες που έρχονται εκτάκτως κοπέλες από τα συνεργαζόμενα μαγαζιά τις αλυσίδας, έτσι όπως είναι τώρα δεν αξίζει.
Οι φωτογραφίες είναι παραπλανητικές εκτός της Άριας ή οποία είναι κατά την γνώμη μου για μια δοκιμή και όχι παραπάνω.
Έχουν το θράσος οταν ρωτάς αν η κοπέλας της φωτογραφίας είναι πραγματική να κομπιάζουν στο τηλέφωνο και να σου λένε ναι βέβαια!
Ας πούνε όμως ότι δεν αξίζει μην πάτε παιδιά.... Όντως όσες έχουν έρθει από την Θεσσαλονίκη είναι άλλο επίπεδο.... Αλλά ας πούνε αξίζει ή δεν αξίζειΔεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση μεγαλη μυστικοπαθεια.
Νομίζω δεν είναι θέμα μυστικοπάθειας αλλά ξενερωματος.
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Οι οποιες αν δουλεουν στο μαγαζι της Θεσαλονικης, εννοειται θα εχουν φουλ υπηρεσιες. και ερχονται εδω στους μαλακες για μασαζ και εκτονωση μονο. Ρε ουστ.............Ας πούνε όμως ότι δεν αξίζει μην πάτε παιδιά.... Όντως όσες έχουν έρθει από την Θεσσαλονίκη είναι άλλο επίπεδο.... Αλλά ας πούνε αξίζει ή δεν αξίζει
Όπως μου έχουν πει και στην Θεσσαλονίκη μέχρι πίπα έχουν φτάσει οι υπηρεσίες αλλά όχι από όλες.... Ξαναλέω έτσι μου έχουν πει άμα κάποιος το έχει επισκεφτεί στην Θεσσαλονίκη ας μας πειΟι οποιες αν δουλεουν στο μαγαζι της Θεσαλονικης, εννοειται θα εχουν φουλ υπηρεσιες. και ερχονται εδω στους μαλακες για μασαζ και εκτονωση μονο. Ρε ουστ.............
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Εγω, πριν χρονια βεβαια, και ειχε φουλ πακετο. Αλλα και ετσι να ειναι πλεον, δλδ να κανουν και καλαμακι, εδω γιατι δεν το παρεχουν αυτο; Αλλες υπηρεσιες παρεχει το ΖΑΡΑ στην Αθηνα και αλλες στην Καλαματα; Χα χα χα χαΌπως μου έχουν πει και στην Θεσσαλονίκη μέχρι πίπα έχουν φτάσει οι υπηρεσίες αλλά όχι από όλες.... Ξαναλέω έτσι μου έχουν πει άμα κάποιος το έχει επισκεφτεί στην Θεσσαλονίκη ας μας πει
ΜΑΣΑΖ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ
6988640434. ΙΩΑΝΝΙΝΑ18/10-21/10/24 Ελληνίδα εμπειρη σε περιμένω στο χώρο μου να ζήσουμε μια αξέχαστη ωρα με χαλαρωτικο και απολαυστικο μασαζ. Θα σου χαρισω μοναδικές στιγμές μασαζ και sex.
kanesex.com
Διαγραμμένο μέλος 86903
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Επειδή έψαξα για επιβεβαίωση είδα πως πρόκειται για μία κυρια μεγάλης ηλικίας Χωρίς να αξιζει. Αλλά να μας πουν και υπόλοιποι αν μπορουνΞέρουμε κάτι για την κυρία....;ΜΑΣΑΖ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ
6988640434. ΙΩΑΝΝΙΝΑ18/10-21/10/24 Ελληνίδα εμπειρη σε περιμένω στο χώρο μου να ζήσουμε μια αξέχαστη ωρα με χαλαρωτικο και απολαυστικο μασαζ. Θα σου χαρισω μοναδικές στιγμές μασαζ και sex.kanesex.com
Μα όλο οι ίδιες και οι ίδιες είναι.Καλημέρα και καλή εβδομάδα.... Πολύ ησυχία..... Κανείς δεν πάει στο luxury να μας ενημερώσει....;
μασαζ φυσικοθεραπεια πατρα
μασαζ φυσικοθεραπεια πατρα зарегистрирована на Facebook. Присоединяйтесь к Facebook, чтобы связаться с μασαζ φυσικοθεραπεια πατρα и найти других друзей. Facebook предоставляет возможность делиться...
www.facebook.com
Ioannis19841984
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Εγώ που την είχα ρωτήσει πιο παλια μονο μασαζ μου ειχε πει.Ξέρεις κάποιος περισσότερα για την κυρία....; 50 μου είπε μασάζ με φραπέμασαζ φυσικοθεραπεια πατρα
μασαζ φυσικοθεραπεια πατρα зарегистрирована на Facebook. Присоединяйтесь к Facebook, чтобы связаться с μασαζ φυσικοθεραπεια πατρα и найти других друзей. Facebook предоставляет возможность делиться...www.facebook.com
Διαγραμμένο μέλος 224241
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2022
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Μήπως όντως δίνει απλά φραπέ; κανονικό φραπέ μετά την συνεδρία έτσι να χαλαρώσει το μέσα σουΕγώ που την είχα ρωτήσει πιο παλια μονο μασαζ μου ειχε πει.
Nikosofpatra
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Kanei
Κανονικά...φραπεδακι...αλλά δ ξέρω αν έχει αλλάξει χώρο .έκανε κάπου στον αγ Δίον σε ενα βρώμικο διαμέρισμαΞέρεις κάποιος περισσότερα για την κυρία....; 50 μου είπε μασάζ με φραπέμασαζ φυσικοθεραπεια πατρα
μασαζ φυσικοθεραπεια πατρα зарегистрирована на Facebook. Присоединяйтесь к Facebook, чтобы связаться с μασαζ φυσικοθεραπεια πατρα и найти других друзей. Facebook предоставляет возможность делиться...www.facebook.com
Η Χαρά Ελληνίδα είναι.... Κανονική σε ύψος χοντρούλα με μεγάλο βυζί με ωραία ρώγα...Για το λουξουρι η χαρα παιδες τι λεει?
Ηλικια υψος στηθος κλπ.
Ελληνιδες ειναι οι κοπέλες η ξένες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 53K
- Απαντήσεις