Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Όχι πρώτη φορά βλέπω αυτό το όνομα. Ωστόσο μόνο και μόνο από την ψεύτικη φωτογραφία καταλαβαίνεις ότι θα είναι κάποια σαβούρα που δεν βλεπεται όπως συμβαίνει συνήθως όταν χρησιμοποιούν τέτοιες φωτογραφίες.
Αυτό καταλαβαίνω και εγώ... Αν κάποιος την έχει δε από άλλη φορά ας μας πει

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Καλησπέρα..
Έχει κάνει κάποιος μασαζ με την Μόνικα....? Όποιος έχει πληροφορίες ας στείλει μνμ

tromeroskaulas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Like
59
Πόντοι
0
Ελαααα τι γινεται….
Ηρεμία βλεπω …
Δεν μιλάει κανεις…..

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
260
Πόντοι
20
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση μεγαλη μυστικοπαθεια.
Με τη μονικα δεν εχει παει κανεις?
Νομίζω δεν είναι θέμα μυστικοπάθειας αλλά ξενερωματος.

Εγώ πήγα πριν 1 μήνα με αυτές για τις οποίες έχει γίνει αναφορά ήδη. Εκτός από τις μέρες που έρχονται εκτάκτως κοπέλες από τα συνεργαζόμενα μαγαζιά τις αλυσίδας, έτσι όπως είναι τώρα δεν αξίζει.

Οι φωτογραφίες είναι παραπλανητικές εκτός της Άριας ή οποία είναι κατά την γνώμη μου για μια δοκιμή και όχι παραπάνω.

Έχουν το θράσος οταν ρωτάς αν η κοπέλας της φωτογραφίας είναι πραγματική να κομπιάζουν στο τηλέφωνο και να σου λένε ναι βέβαια!

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση μεγαλη μυστικοπαθεια.

Νομίζω δεν είναι θέμα μυστικοπάθειας αλλά ξενερωματος.

Εγώ πήγα πριν 1 μήνα με αυτές για τις οποίες έχει γίνει αναφορά ήδη. Εκτός από τις μέρες που έρχονται εκτάκτως κοπέλες από τα συνεργαζόμενα μαγαζιά τις αλυσίδας, έτσι όπως είναι τώρα δεν αξίζει.

Οι φωτογραφίες είναι παραπλανητικές εκτός της Άριας ή οποία είναι κατά την γνώμη μου για μια δοκιμή και όχι παραπάνω.

Έχουν το θράσος οταν ρωτάς αν η κοπέλας της φωτογραφίας είναι πραγματική να κομπιάζουν στο τηλέφωνο και να σου λένε ναι βέβαια!
Ας πούνε όμως ότι δεν αξίζει μην πάτε παιδιά.... Όντως όσες έχουν έρθει από την Θεσσαλονίκη είναι άλλο επίπεδο.... Αλλά ας πούνε αξίζει ή δεν αξίζει

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
674
Πόντοι
306
Ας πούνε όμως ότι δεν αξίζει μην πάτε παιδιά.... Όντως όσες έχουν έρθει από την Θεσσαλονίκη είναι άλλο επίπεδο.... Αλλά ας πούνε αξίζει ή δεν αξίζει
Οι οποιες αν δουλεουν στο μαγαζι της Θεσαλονικης, εννοειται θα εχουν φουλ υπηρεσιες. και ερχονται εδω στους μαλακες για μασαζ και εκτονωση μονο. Ρε ουστ.............

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Οι οποιες αν δουλεουν στο μαγαζι της Θεσαλονικης, εννοειται θα εχουν φουλ υπηρεσιες. και ερχονται εδω στους μαλακες για μασαζ και εκτονωση μονο. Ρε ουστ.............
Όπως μου έχουν πει και στην Θεσσαλονίκη μέχρι πίπα έχουν φτάσει οι υπηρεσίες αλλά όχι από όλες.... Ξαναλέω έτσι μου έχουν πει άμα κάποιος το έχει επισκεφτεί στην Θεσσαλονίκη ας μας πει

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
674
Πόντοι
306
Όπως μου έχουν πει και στην Θεσσαλονίκη μέχρι πίπα έχουν φτάσει οι υπηρεσίες αλλά όχι από όλες.... Ξαναλέω έτσι μου έχουν πει άμα κάποιος το έχει επισκεφτεί στην Θεσσαλονίκη ας μας πει
Εγω, πριν χρονια βεβαια, και ειχε φουλ πακετο. Αλλα και ετσι να ειναι πλεον, δλδ να κανουν και καλαμακι, εδω γιατι δεν το παρεχουν αυτο; Αλλες υπηρεσιες παρεχει το ΖΑΡΑ στην Αθηνα και αλλες στην Καλαματα; Χα χα χα χα

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Ξέρουμε κάτι για την κυρία....;

Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Like
87
Πόντοι
0
Ξέρουμε κάτι για την κυρία....;
Επειδή έψαξα για επιβεβαίωση είδα πως πρόκειται για μία κυρια μεγάλης ηλικίας Χωρίς να αξιζει. Αλλά να μας πουν και υπόλοιποι αν μπορουν

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.... Πολύ ησυχία..... Κανείς δεν πάει στο luxury να μας ενημερώσει....;

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
466
Πόντοι
300
Ελινα luxury τι λέει ρε παιδιά ; Φαίνεται δυνατό μπούστο ….
Έχει κανείς εμπειρία ;

Xee

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
28
Πόντοι
0
Νομίζω ο κανόνας είναι ότι κάθε μέρα υπάρχει τουλάχιστον μία που φτιάχνει φραπέ. Δεν ξέρω όμως ποιά/ποιές!

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Ξέρεις κάποιος περισσότερα για την κυρία....; 50 μου είπε μασάζ με φραπέ

Ioannis19841984

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2023
Like
38
Πόντοι
0
Εγώ που την είχα ρωτήσει πιο παλια μονο μασαζ μου ειχε πει.

Εγγρ.
23 Αυγ 2022
Like
224
Πόντοι
21

Nikosofpatra

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2023
Like
38
Πόντοι
0
Kanei
Κανονικά...φραπεδακι...αλλά δ ξέρω αν έχει αλλάξει χώρο .έκανε κάπου στον αγ Δίον σε ενα βρώμικο διαμέρισμα

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Για το λουξουρι η χαρα παιδες τι λεει?
Ηλικια υψος στηθος κλπ.
Ελληνιδες ειναι οι κοπέλες η ξένες?
Η Χαρά Ελληνίδα είναι.... Κανονική σε ύψος χοντρούλα με μεγάλο βυζί με ωραία ρώγα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom