Al Petsiklan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 211
- Πόντοι
- 1
Και Αγιου Ανδρέου στο τρίγωνο της επιτυχιας μουλεν, δεσμός, γουοτερμουν γινεται παιχνιδι!
Dunhill δουλευουν 3 πατσαβουρες..Τι γίνεται εκεί??
Ήμουν σίγουροςDunhill δουλευουν 3 πατσαβουρες..
Κάτω από το Μουλέν δεν θυμάμαι το όνομα στο κωλομπαρο πέφτει τσιμπούκι με κανα 30ρη.και γαμησι σε μια καβατζα μέσα στο μαγαζί.παλια εσκαγε κάνα καλό.τωρα πατσαβουρες και μεγαλωμένος.Για καλτ κατάστασηΚαι Αγιου Ανδρέου στο τρίγωνο της επιτυχιας μουλεν, δεσμός, γουοτερμουν γινεται παιχνιδι!
Εγώ πριν ένα χρόνο πέτυχα μουναρες σλαβες πρώην μπλοκDunhill δουλευουν 3 πατσαβουρες..
Πολύ καλτ φάση,λεω για το απέναντι από το Μουλέν,δεσμός λεγεται αν θυμάμαι,αφού λες τώρα θα μου την πέσουνΚάτω από το Μουλέν δεν θυμάμαι το όνομα στο κωλομπαρο πέφτει τσιμπούκι με κανα 30ρη.και γαμησι σε μια καβατζα μέσα στο μαγαζί.παλια εσκαγε κάνα καλό.τωρα πατσαβουρες και μεγαλωμένος.Για καλτ κατάσταση
Φιλε μου δεν βλεπονται αυτες που δουλευουν μεσα..Τελευταια εχω παει 4 φορες παντα οι ιδιες ειναι απλα μια καθημερινη ηταν λιγοτερεςΕγώ πριν ένα χρόνο πέτυχα μουναρες σλαβες πρώην μπλοκ
Μέσα σε ένα χρόνο χάλασε?
Από που είναι αυτές που φέρνει τώρα?Φιλε μου δεν βλεπονται αυτες που δουλευουν μεσα..Τελευταια εχω παει 4 φορες παντα οι ιδιες ειναι απλα μια καθημερινη ηταν λιγοτερες
Πηγαινα παλια. Καβλαντα μονο και ρουφηημα ποτων τπτ αλλο.Μπαρ με κοπέλες καλές
Πήγαινε και θα δεις
Φίλε και γω αυτό ήθελα να ρωτήσω. Και με πρόλαβες.. γτ είμαι ήδη στα άγια χώματα αλλά αυτά τα μέρη δεν πρόλαβα να τα επισκεφθώ ακόμα..Εχουμε κανεναν απο Αμαλιαδα Πυργο να μας ενημερωσει;;
Τι γινεται στο γνωστο σημειο "ελιες" στο Γερακι;;Ο νεος δρομος αφησε κανα σπιτακι ανοιχτο να το επισκεφτουμε;;
Δύσκολο να παίζει κάτι. Δεν το έχω επισκεφθεί όμως.Καλημερα!!
Ξερει εχει παει κανεις να μας πει τι παιζει στο anessis massage?
Γιατι δουλευει μια κοπελα ξανθια που ηταν σε κολομπαρα και στριπτιτζαδικα στην αθηνα
Παιδιά στα μασατζιδικα πάνε όλα μυστικά κρυφά γτ φοβούνται,θέλει άλλον τρόπο για να δείτε αν το δίνουν η όχιΔύσκολο να παίζει κάτι. Δεν το έχω επισκεφθεί όμως.
Δεν διαφωνώ. Αλλα θέλει πολύ χρόνο και ακόμα πιο πολύ χρήμα.Παιδιά στα μασατζιδικα πάνε όλα μυστικά κρυφά γτ φοβούνται,θέλει άλλον τρόπο για να δείτε αν το δίνουν η όχι
Εδώ στη Πάτρα γνωστό μασατζιδικο στο οποίο δεν ξαναπήγαινω μιας και κόλλησα ψώρα ξέρω καλά τι έπαιζε
Τώρα οποίος θέλει έξτρα στα μασατζιδικα μπορεί να ντιλαρει με λεφτά,η τιμή πάει ψηλά αλλά θα εχετε αυτό που οι άλλοι δεν θα το έχουν
Φίλε όλα αγοράζονται με το χρήμα απλά θέλει καλό ντηλ,ας το πούμε όλα έχουν τη τιμή τουςΔεν διαφωνώ. Αλλα θέλει πολύ χρόνο και ακόμα πιο πολύ χρήμα.