Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
211
Πόντοι
1
Και Αγιου Ανδρέου στο τρίγωνο της επιτυχιας μουλεν, δεσμός, γουοτερμουν γινεται παιχνιδι!

alexboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2023
Like
133
Πόντοι
0
Και Αγιου Ανδρέου στο τρίγωνο της επιτυχιας μουλεν, δεσμός, γουοτερμουν γινεται παιχνιδι!
Κάτω από το Μουλέν δεν θυμάμαι το όνομα στο κωλομπαρο πέφτει τσιμπούκι με κανα 30ρη.και γαμησι σε μια καβατζα μέσα στο μαγαζί.παλια εσκαγε κάνα καλό.τωρα πατσαβουρες και μεγαλωμένος.Για καλτ κατάσταση

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
182
Πόντοι
1
Κάτω από το Μουλέν δεν θυμάμαι το όνομα στο κωλομπαρο πέφτει τσιμπούκι με κανα 30ρη.και γαμησι σε μια καβατζα μέσα στο μαγαζί.παλια εσκαγε κάνα καλό.τωρα πατσαβουρες και μεγαλωμένος.Για καλτ κατάσταση
Πολύ καλτ φάση,λεω για το απέναντι από το Μουλέν,δεσμός λεγεται αν θυμάμαι,αφού λες τώρα θα μου την πέσουν
Άγρια δυση

Τελευταία τροποποίηση:

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
267
Πόντοι
21
Εγώ πριν ένα χρόνο πέτυχα μουναρες σλαβες πρώην μπλοκ
Μέσα σε ένα χρόνο χάλασε?
Φιλε μου δεν βλεπονται αυτες που δουλευουν μεσα..Τελευταια εχω παει 4 φορες παντα οι ιδιες ειναι απλα μια καθημερινη ηταν λιγοτερες

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
182
Πόντοι
1
Φιλε μου δεν βλεπονται αυτες που δουλευουν μεσα..Τελευταια εχω παει 4 φορες παντα οι ιδιες ειναι απλα μια καθημερινη ηταν λιγοτερες
Από που είναι αυτές που φέρνει τώρα?

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.235
Πόντοι
206
Εχουμε κανεναν απο Αμαλιαδα Πυργο να μας ενημερωσει;;
Τι γινεται στο γνωστο σημειο "ελιες" στο Γερακι;;Ο νεος δρομος αφησε κανα σπιτακι ανοιχτο να το επισκεφτουμε;;

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.226
Πόντοι
201
Καμμια ιδεα για 8 η 9 μαιου ειναι καθημερινη καποιο κωλομπαρο για φαση να φτιαξουμε το γαμπρο σε μπατσελορ?

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
62
Πόντοι
0
Εχουμε κανεναν απο Αμαλιαδα Πυργο να μας ενημερωσει;;
Τι γινεται στο γνωστο σημειο "ελιες" στο Γερακι;;Ο νεος δρομος αφησε κανα σπιτακι ανοιχτο να το επισκεφτουμε;;
Φίλε και γω αυτό ήθελα να ρωτήσω. Και με πρόλαβες.. γτ είμαι ήδη στα άγια χώματα αλλά αυτά τα μέρη δεν πρόλαβα να τα επισκεφθώ ακόμα..
Εάν κανείς συναγωνιστής από την περιοχή έχει πάει να μας πει τι γίνεται...να συνδράμουμε και εμείς όσο μπορούμε και εάν αξίζει βέβαια..

Kwstis1996

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2025
Like
9
Πόντοι
0
Καλημερα!!
Ξερει εχει παει κανεις να μας πει τι παιζει στο anessis massage?
Γιατι δουλευει μια κοπελα ξανθια που ηταν σε κολομπαρα και στριπτιτζαδικα στην αθηνα

Xoui

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Like
97
Πόντοι
0
Καλημερα!!
Ξερει εχει παει κανεις να μας πει τι παιζει στο anessis massage?
Γιατι δουλευει μια κοπελα ξανθια που ηταν σε κολομπαρα και στριπτιτζαδικα στην αθηνα
Δύσκολο να παίζει κάτι. Δεν το έχω επισκεφθεί όμως.

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
182
Πόντοι
1
Δύσκολο να παίζει κάτι. Δεν το έχω επισκεφθεί όμως.
Παιδιά στα μασατζιδικα πάνε όλα μυστικά κρυφά γτ φοβούνται,θέλει άλλον τρόπο για να δείτε αν το δίνουν η όχι
Εδώ στη Πάτρα γνωστό μασατζιδικο στο οποίο δεν ξαναπήγαινω μιας και κόλλησα ψώρα ξέρω καλά τι έπαιζε
Τώρα οποίος θέλει έξτρα στα μασατζιδικα μπορεί να ντιλαρει με λεφτά,η τιμή πάει ψηλά αλλά θα εχετε αυτό που οι άλλοι δεν θα το έχουν

Xoui

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Like
97
Πόντοι
0
Παιδιά στα μασατζιδικα πάνε όλα μυστικά κρυφά γτ φοβούνται,θέλει άλλον τρόπο για να δείτε αν το δίνουν η όχι
Εδώ στη Πάτρα γνωστό μασατζιδικο στο οποίο δεν ξαναπήγαινω μιας και κόλλησα ψώρα ξέρω καλά τι έπαιζε
Τώρα οποίος θέλει έξτρα στα μασατζιδικα μπορεί να ντιλαρει με λεφτά,η τιμή πάει ψηλά αλλά θα εχετε αυτό που οι άλλοι δεν θα το έχουν
Δεν διαφωνώ. Αλλα θέλει πολύ χρόνο και ακόμα πιο πολύ χρήμα.

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.226
Πόντοι
201
Βλεπω ο γαμπρος να μενει με το πουλι στο χερι. Μαζι κι εμεις που περιμεναμε να βγουμε ανετοι χωρις συζυγους εξω να πυρφορισουμε καμμια.

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
182
Πόντοι
1
Δεν διαφωνώ. Αλλα θέλει πολύ χρόνο και ακόμα πιο πολύ χρήμα.
Φίλε όλα αγοράζονται με το χρήμα απλά θέλει καλό ντηλ,ας το πούμε όλα έχουν τη τιμή τους

Kaulaman19

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
28
Πόντοι
0
Εγω παντως που πηγα τον Οκτωβριο με Συλβί ηταν οτι καλυτερο τωρα δεν εχω ξαναπαει αξιζει καμια? Τι φαση με τις πετσετες αν ισχύει δεν παταω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom