Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Xoui

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Like
97
Πόντοι
0
Παιδιά στα μασατζιδικα πάνε όλα μυστικά κρυφά γτ φοβούνται,θέλει άλλον τρόπο για να δείτε αν το δίνουν η όχι
Εδώ στη Πάτρα γνωστό μασατζιδικο στο οποίο δεν ξαναπήγαινω μιας και κόλλησα ψώρα ξέρω καλά τι έπαιζε
Τώρα οποίος θέλει έξτρα στα μασατζιδικα μπορεί να ντιλαρει με λεφτά,η τιμή πάει ψηλά αλλά θα εχετε αυτό που οι άλλοι δεν θα το έχουν
Δεν διαφωνώ. Αλλα θέλει πολύ χρόνο και ακόμα πιο πολύ χρήμα.

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.231
Πόντοι
201
Βλεπω ο γαμπρος να μενει με το πουλι στο χερι. Μαζι κι εμεις που περιμεναμε να βγουμε ανετοι χωρις συζυγους εξω να πυρφορισουμε καμμια.

Kaulaman19

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
28
Πόντοι
0
Εγω παντως που πηγα τον Οκτωβριο με Συλβί ηταν οτι καλυτερο τωρα δεν εχω ξαναπαει αξιζει καμια? Τι φαση με τις πετσετες αν ισχύει δεν παταω

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
281
Πόντοι
21
Εγω παντως που πηγα τον Οκτωβριο με Συλβί ηταν οτι καλυτερο τωρα δεν εχω ξαναπαει αξιζει καμια? Τι φαση με τις πετσετες αν ισχύει δεν παταω
Οντως η Συλβια οτι καλυτερο περασε και η μονη που χωρις πολλα λεφτα εκανε αρκετα εξτρα..Εγω απο αυτες που εχω παει:Αρια: βαθμολογια 6,
Χαρα:εμφανιση 1,υπηρεσιες 6.
Συλβια:εμφανιση 9,υπηρεσιες 10.
Βανεσα:εμφανιση 7,υπηρεσιες 8.
Αλλες δυο π ειχα παει δεν θυμαμαι ονομα τωρα.νομιζω η μια ηταν μια π ειχε ερθει quest απο Θεσσαλονικη οχι κατι ιδιαιτερο ομως..Απο τις τωρινες εχει κανεις αποψη;;

Aral500

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
227
Πόντοι
21
Καλημερα!!
Ξερει εχει παει κανεις να μας πει τι παιζει στο anessis massage?
Γιατι δουλευει μια κοπελα ξανθια που ηταν σε κολομπαρα και στριπτιτζαδικα στην αθηνα
Ειχα παει πριν παει αυτη που λες....ηταν μια που ουτε μασαζ δεν ηξερε....τζαπα λεφτα....μουγκα κιολας

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
281
Πόντοι
21
Oλος γρίφος που υπάρχει είναι αν στο λουξουρι κάνουν σεξ.
Γνωστός μου που πάει λέει ότι με 150 και με 200 κάνει με τις κοπέλες του χώρου αλλά εκτός μαγαζιού.
Αυτο ειναι στανταρ..Αν της αρεσεις και λιγο κ παρει το 100αρι θα σ πει οχι πιστευεις;Εδω πανε στο Ντουμπαι και τις πηδανε αλογα.Εμενα η μια τον ακουμπαγε στα χειλη της και τα πηρε στις βυζαρες τις με ενα 20αρι..Δεν θα στα παρει στο στομα με ενα 100αρι;;Της αλλης της ειχα βαλει δαχτυλο..Αυτη που για ενα 20αρι κανει σεξουαλικη ικανοποιηση(δεν εχει φραγμους)..οπως για 20 τον πιανει χερι ετσι για 100 θα κανει αλλα και για 10000 παει και με 30 αραβες μαζι..

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
353
Πόντοι
21
καλησπερα στα παιδια... παιζει κατι με το ανεσις μασζ? η ξανθια που δουλευει εκει δουλευε παλια σε κωλομπαρο και εκανε στριπτιζ ... οποιος εχει νεα αν παιζει κατι ας μου στειλει προσωπικο μνμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom