Φίλε μου δύσκολο...... Έχω ρωτήσει 3-4 από εκεί αλλά όλες μου είπαν όχι.... Αν σου πει κάποιος για κάτι άλλο στείλε pmΜαγκες Εχει κανει κανείς κατι παραπανω απο φραπε στο λουξουρι; αν ναι και με πια κοπελα. Στείλτε μου σε προσωπικο .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostantinos134
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Γεια σας για αρια λια και χαρα μπορει καποιος να μ πει;;
Nightstorm
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2023
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Μάγκες στο luxury φόλα η όλη φάση ..πειραγμενες φωτό στο ινστα και από κοντά κάτι Ορκ χοντρές...
kostantinos134
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Παιδια πηγα στο λουξ τελικα χθες.. Μπορω να πω οτι δεν ειχα παραπονο ειναι η οχι οι φωτογραφιες πειραγμενες με εξυπηρετησαν ομορφα και ειχα το φραπεδακι μου κανονικοτατα.. Καθαρος χωρος. Οι κοπελες που δοκιμασα ηταν στα ισα και ευγενεστατες..
Καλησπερα πόσες κοπέλες πήρε βρε συ ; Για πες μας καταλάβουμε και εμείς !Παιδια πηγα στο λουξ τελικα χθες.. Μπορω να πω οτι δεν ειχα παραπονο ειναι η οχι οι φωτογραφιες πειραγμενες με εξυπηρετησαν ομορφα και ειχα το φραπεδακι μου κανονικοτατα.. Καθαρος χωρος. Οι κοπελες που δοκιμασα ηταν στα ισα και ευγενεστατες..
Δεν ρωτάς τέτοια πράγματα στην είσοδο. Οι πιθανότητες είναι να σου ρίξουν άκυρο. Αν είναι να γίνει κάτι, μπαίνεις στο δωμάτιο και αφήνεις 20 ευρώ στο κομοδίνο. Όταν μπει η κοπέλα και αν προσφέρει θα σε οδηγήσει αυτή.Καλημέρα!
Θα ήθελα να ρώτησω το εξής: για να σιγουρευτούμε για το φραπέ, μπορούμε να ρωτήσουμε σχετικά στην είσοδο ποιά κοπέλα το προσφέρει;
Λέω να το επισκεφτώ για πρώτη φορά σήμερα.
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Καμία καλή πρόταση κοπέλας .;
Όνομα κοπέλας δηλαδή.,.. μήπως πάω σήμερα.
Απο αυτές που δουλεύουν σήμερα μόνο η Άρια είναι κατάλληλη για ολοκληρωμένη εμπειρία. Είναι απο Ινδία όπως φαίνεται και έχει δηλώσει το οποίο αν δεν σε χαλάει είναι οκ. Μην περιμένεις κάτι ιδιαίτερο. Ειναι οκ αλλα όχι ουάου. Οι άλλες αδιάφορες. Γενικά ένας κανόνας για να καταλάβεις πότε ειναι ψευτικες οι φωτογραφίες ειναι να τσεκάρεις κατα πόσο οι φωτογραφίες φαίνονται άσχετες με τον χώρο. Όσες φορες ειδα κοπέλα που δεν είχε τραβηχτεί η φωτογραφία στον χώρο ήταν μούφα...καμία σχέση... και κατα κανόνα απο κοντα έβλεπες κάποια με πάρα πολλά κιλά. Παίζει επίσης και πολύ photoshop στις παχουλές του μαγαζιού. Με λίγη παρατηριτικότητα μπορεις να το καταλάβεις απο τις φωτογραφίες.Καμία καλή πρόταση κοπέλας .;
Απορώ πάντως πως το σκέφτονται. Έχει και πολύ καλές περιπτώσεις ανα περιόδους αλλα ειναι περαστικές.
Για να έχεις αποψη πρεπει να πας μερικες φορες...να παρελάσουν μπροστά σου...να κρατήσεις τα ονοματα για να ξέρεις τι παίζει κάθε φορα μην κλαις τα λεφτά σου.
Τελευταία τροποποίηση:
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Ωραία ενημέρωση που δεν εκθέτεις τίποτα.. όσοι θέλουν μπορούν να καταλάβουν.Απο αυτές που δουλεύουν σήμερα μόνο η Άρια είναι κατάλληλη για ολοκληρωμένη εμπειρία. Είναι απο Ινδία όπως φαίνεται και έχει δηλώσει το οποίο αν δεν σε χαλάει είναι οκ. Μην περιμένεις κάτι ιδιαίτερο. Ειναι οκ αλλα όχι ουάου. Οι άλλες αδιάφορες. Γενικά ένας κανόνας για να καταλάβεις πότε ειναι ψευτικες οι φωτογραφίες ειναι να τσεκάρεις κατα πόσο οι φωτογραφίες φαίνονται άσχετες με τον χώρο. Όσες φορες ειδα κοπέλα που δεν είχε τραβηχτεί η φωτογραφία στον χώρο ήταν μούφα...καμία σχέση... και κατα κανόνα απο κοντα έβλεπες κάποια με πάρα πολλά κιλά. Παίζει επίσης και πολύ photoshop στις παχουλές του μαγαζιού. Με λίγη παρατηριτικότητα μπορεις να το καταλάβεις απο τις φωτογραφίες.
Απορώ πάντως πως το σκέφτονται. Έχει και πολύ καλές περιπτώσεις ανα περιόδους αλλα ειναι περαστικές.
Για να έχεις αποψη πρεπει να πας μερικες φορες...να παρελάσουν μπροστά σου...να κρατήσεις τα ονοματα για να ξέρεις τι παίζει κάθε φορα μην κλαις τα λεφτά σου.
Δεν είμαι κάτοικος Πάτρας και το μασάζ είναι απόλαυση για εμένα..
Δεν μπορώ να περνάω συχνά.
Πού βλέπουμε φωτογραφίες;
FB δεν είδα ονόματα.
Φωτογραφίες βλέπεις στα στορυ στην σελίδα τους στο FB. Πατάς πάνω στην φωτογραφια του προφίλ και στα βγάζει σε καθημερινή βάση.Ωραία ενημέρωση που δεν εκθέτεις τίποτα.. όσοι θέλουν μπορούν να καταλάβουν.
Δεν είμαι κάτοικος Πάτρας και το μασάζ είναι απόλαυση για εμένα..
Δεν μπορώ να περνάω συχνά.
Πού βλέπουμε φωτογραφίες;
FB δεν είδα ονόματα.
antonios1109
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Παρά τα στραβά του, το λουξ παραμενει οαση για την πολη σε σχεση με την λοιπη ξεραιλα.. Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Αν καποιος εχει υποψη του κατι διαφορετικο και ιδιαίτερα καποια κοπελα ανεξαρτητη με χωρο, ας στειλει προσωπικο μνμ
Φίλε μου η Άρια επειδή έχω κάνει μασάζ μαζί της είναι πολύ ψυχρή και όχι με καλές υπηρεσίες... Κορυφή είναι η Τζοάννα όποτε έρχεται απο ΘεσσαλονίκηΑπο αυτές που δουλεύουν σήμερα μόνο η Άρια είναι κατάλληλη για ολοκληρωμένη εμπειρία. Είναι απο Ινδία όπως φαίνεται και έχει δηλώσει το οποίο αν δεν σε χαλάει είναι οκ. Μην περιμένεις κάτι ιδιαίτερο. Ειναι οκ αλλα όχι ουάου. Οι άλλες αδιάφορες. Γενικά ένας κανόνας για να καταλάβεις πότε ειναι ψευτικες οι φωτογραφίες ειναι να τσεκάρεις κατα πόσο οι φωτογραφίες φαίνονται άσχετες με τον χώρο. Όσες φορες ειδα κοπέλα που δεν είχε τραβηχτεί η φωτογραφία στον χώρο ήταν μούφα...καμία σχέση... και κατα κανόνα απο κοντα έβλεπες κάποια με πάρα πολλά κιλά. Παίζει επίσης και πολύ photoshop στις παχουλές του μαγαζιού. Με λίγη παρατηριτικότητα μπορεις να το καταλάβεις απο τις φωτογραφίες.
Δεν είπα κάτι διαφορετικό πριν. Να λάβετε υπόψη σας ότι οι κοπέλες εδώ στην Πάτρα δεν είναι μπαρουτοκαπνισμένες όπως αυτές στην Αθήνα και Θεσσαλονική. Εχω δει διαφορά με το πίτσι πίτσι στο δωμάτιο σιγα σιγά να την χαλαρώνεις την άλλη και να αφήνεται. Προσωπικά με κουράζει το να πρέπει να χαλαρώσω εγώ την άλλη και όχι αυτή εμένα αλλα το αντιλαμβάνεται κάποιος εύκολα ότι ειναι κουμπωμένες κάποιες απο τις κοπέλες.Φίλε μου η Άρια επειδή έχω κάνει μασάζ μαζί της είναι πολύ ψυχρή και όχι με καλές υπηρεσίες... Κορυφή είναι η Τζοάννα όποτε έρχεται απο Θεσσαλονίκη
Πράγματι κάθε τόσο έρχονται μερικές κοπέλες περαστικά απο τις άλλες πόλεις οι οποίες ειναι όπως πρέπει. Φαντάζομαι το κάνουν για να ανεβάζουν για λίγο τις μετοχες του μαγαζιού και να μαθαίνουν οι νέες που ειναι λίγο στην κοσμάρα τους.
Την Μόνικα την έχεις δει εμφανισιακά? Καλή είναι;Δεν είπα κάτι διαφορετικό πριν. Να λάβετε υπόψη σας ότι οι κοπέλες εδώ στην Πάτρα δεν είναι μπαρουτοκαπνισμένες όπως αυτές στην Αθήνα και Θεσσαλονική. Εχω δει διαφορά με το πίτσι πίτσι στο δωμάτιο σιγα σιγά να την χαλαρώνεις την άλλη και να αφήνεται. Προσωπικά με κουράζει το να πρέπει να χαλαρώσω εγώ την άλλη και όχι αυτή εμένα αλλα το αντιλαμβάνεται κάποιος εύκολα ότι ειναι κουμπωμένες κάποιες απο τις κοπέλες.
Πράγματι κάθε τόσο έρχονται μερικές κοπέλες περαστικά απο τις άλλες πόλεις οι οποίες ειναι όπως πρέπει. Φαντάζομαι το κάνουν για να ανεβάζουν για λίγο τις μετοχες του μαγαζιού και να μαθαίνουν οι νέες που ειναι λίγο στην κοσμάρα τους.
Όχι πρώτη φορά βλέπω αυτό το όνομα. Ωστόσο μόνο και μόνο από την ψεύτικη φωτογραφία καταλαβαίνεις ότι θα είναι κάποια σαβούρα που δεν βλεπεται όπως συμβαίνει συνήθως όταν χρησιμοποιούν τέτοιες φωτογραφίες.Την Μόνικα την έχεις δει εμφανισιακά? Καλή είναι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 53K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις