You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μακάρι φίλε μου να ανέβει το luxury γιατί στην Πάτρα μιλάμε πολύ ησυχίαΕκεί μέσα λίγες αξίζουν. Αυτή είναι όντως της φωτογραφίας μην πω καλύτερη! Πήγα ήμουν πρώτο ραντεβού αποτι κατάλαβα καυλιαρα έλα το luxury να παίρνει τα πάνω του!
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Η νεφέλη δίνει…..τπτ
ρε παιδια…;
ρε παιδια…;
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Ε αν ηρθε απο Σαλονικα, εκει θα κανει φουλ προγραμμα και ηρθε εδω στους μαλακες για κανα φραπε και αυτον με το ζορι.Και σήμερα φουλ φίλος. Μάλλον κάτι θα κάνει καλα. Έχω δοκιμάσει Άρια Λια Χαρά Νεφέλη Δαναη και Μελινα. Καλές αλλά η Νεφέλη ρε φιλε λες και ήρθε απευθείας από Θεσσαλονίκη. Άρια και Χαρά μέτριες για Λια ας μην σχολιάσω καν!
Μπορείς σε προσωπικό μήνυμα να δώσεις πιο πολλές λεπτομέρειες;Και σήμερα φουλ φίλος. Μάλλον κάτι θα κάνει καλα. Έχω δοκιμάσει Άρια Λια Χαρά Νεφέλη Δαναη και Μελινα. Καλές αλλά η Νεφέλη ρε φιλε λες και ήρθε απευθείας από Θεσσαλονίκη. Άρια και Χαρά μέτριες για Λια ας μην σχολιάσω καν!
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Φανταζομαι, οι πιο πολλες στα κανονικα μασατζιδικα. Εκει μεσα δυσκολο.......Ποια κοπέλα το έχει ποίο πολύ με το μασάζ να μου στρώση λίγο την σπονδυλική στήλη μετά από μια κουραστική μέρα για τα υπόλοιπα δεν καίγομαι . Οποίος θέλει ας δώσει τα φώτα του
Καλησπέρα στην ομάδα νέος στο άθλημα ….πέρασμα σήμερα από luxury καθώς μου το πρότεινε ένας φίλος περίμενα 2 λεπτά έξω από την πόρτα και μετά πέρασμα στο σαλόνι ο χώρος όμορφος και σχετικά καθαρός μου ανοίγει την πόρτα μια γεμάτουλα με μεγάλες βυζαρες ονόματι Ελινα κάθομαι με ρωτάνε για νεράκι και εμφανίζεται η χαρα προσωπικά όχι για τα δικά νου γούστα σρο γραφείο καθόταν μια καυλιαρα επίσης με πλούσιο ταπεραμέντο παρούσες επίσης νεφέλη από ότι κατάλαβα καινούργια προσθήκη πέρασμα λοιπόν με νεφέλη απαλό μασάζ όχι τίποτα τρομερό στα του αγώνα η κοπέλα την ίδρωσε την φανέλα πανυγηρικα ! Θα ξανά πρότιμηθει άμεσα !!!! Έχετε να προτείνετε καμοια ακόμα που να αξίζει ή εσκορτ σχετικά οίκονομικη ;
Καλησπέρα στην ομάδα νέος στο άθλημα ….πέρασμα σήμερα από luxury καθώς μου το πρότεινε ένας φίλος περίμενα 2 λεπτά έξω από την πόρτα και μετά πέρασμα στο σαλόνι ο χώρος όμορφος και σχετικά καθαρός μου ανοίγει την πόρτα μια γεμάτουλα με μεγάλες βυζαρες ονόματι Ελινα κάθομαι με ρωτάνε για νεράκι και εμφανίζεται η χαρα προσωπικά όχι για τα δικά νου γούστα σρο γραφείο καθόταν μια καυλιαρα επίσης με πλούσιο ταπεραμέντο παρούσες επίσης νεφέλη από ότι κατάλαβα καινούργια προσθήκη πέρασμα λοιπόν με νεφέλη απαλό μασάζ όχι τίποτα τρομερό στα του αγώνα η κοπέλα την ίδρωσε την φανέλα πανυγηρικα ! Θα ξανά πρότιμηθει άμεσα !!!! Έχετε να προτείνετε καμοια ακόμα που να αξίζει ή εσκορτ σχετικά οίκονομικη ;
Καλημερα φιλε, αν θες, στειλε σε προσωπικο μυνημα περισσοτερες λεπτομερειες για τη Νεφελη, σωματοτυπο, αλλα και τι σου προσφερε. Σε ευχαριστω
Καλημέρα. Επειδή δεν μπορώ ακόμα να στείλω προσωπικό, μπορείς να πεις αν προχώρησε πέρα από το "χαλαρωτικό "?Καλησπέρα στην ομάδα νέος στο άθλημα ….πέρασμα σήμερα από luxury καθώς μου το πρότεινε ένας φίλος περίμενα 2 λεπτά έξω από την πόρτα και μετά πέρασμα στο σαλόνι ο χώρος όμορφος και σχετικά καθαρός μου ανοίγει την πόρτα μια γεμάτουλα με μεγάλες βυζαρες ονόματι Ελινα κάθομαι με ρωτάνε για νεράκι και εμφανίζεται η χαρα προσωπικά όχι για τα δικά νου γούστα σρο γραφείο καθόταν μια καυλιαρα επίσης με πλούσιο ταπεραμέντο παρούσες επίσης νεφέλη από ότι κατάλαβα καινούργια προσθήκη πέρασμα λοιπόν με νεφέλη απαλό μασάζ όχι τίποτα τρομερό στα του αγώνα η κοπέλα την ίδρωσε την φανέλα πανυγηρικα ! Θα ξανά πρότιμηθει άμεσα !!!! Έχετε να προτείνετε καμοια ακόμα που να αξίζει ή εσκορτ σχετικά οίκονομικη ;
tromeroskaulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Εάν θες δώσε πληροφορίες ….Καλησπέρα στην ομάδα νέος στο άθλημα ….πέρασμα σήμερα από luxury καθώς μου το πρότεινε ένας φίλος περίμενα 2 λεπτά έξω από την πόρτα και μετά πέρασμα στο σαλόνι ο χώρος όμορφος και σχετικά καθαρός μου ανοίγει την πόρτα μια γεμάτουλα με μεγάλες βυζαρες ονόματι Ελινα κάθομαι με ρωτάνε για νεράκι και εμφανίζεται η χαρα προσωπικά όχι για τα δικά νου γούστα σρο γραφείο καθόταν μια καυλιαρα επίσης με πλούσιο ταπεραμέντο παρούσες επίσης νεφέλη από ότι κατάλαβα καινούργια προσθήκη πέρασμα λοιπόν με νεφέλη απαλό μασάζ όχι τίποτα τρομερό στα του αγώνα η κοπέλα την ίδρωσε την φανέλα πανυγηρικα ! Θα ξανά πρότιμηθει άμεσα !!!! Έχετε να προτείνετε καμοια ακόμα που να αξίζει ή εσκορτ σχετικά οίκονομικη ;
Πως θα κανονιστεί….;
Φραπέ μόνο η κατι ακομα…;
Ευχαριστω
Ioannis19841984
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Φιλε xyseas .Εγγραφή σημερα και 2 αξιολογησεις με 12 λεπτα διαφορά το ενα διαφημιση στο luxury και το αλλο κραζεις μαγαζί στη λαρισα. Οτι αντιγραφει τι luxury. Μηπως κατι βρωμαει στην υποθεση;Καλησπέρα στην ομάδα νέος στο άθλημα ….πέρασμα σήμερα από luxury καθώς μου το πρότεινε ένας φίλος περίμενα 2 λεπτά έξω από την πόρτα και μετά πέρασμα στο σαλόνι ο χώρος όμορφος και σχετικά καθαρός μου ανοίγει την πόρτα μια γεμάτουλα με μεγάλες βυζαρες ονόματι Ελινα κάθομαι με ρωτάνε για νεράκι και εμφανίζεται η χαρα προσωπικά όχι για τα δικά νου γούστα σρο γραφείο καθόταν μια καυλιαρα επίσης με πλούσιο ταπεραμέντο παρούσες επίσης νεφέλη από ότι κατάλαβα καινούργια προσθήκη πέρασμα λοιπόν με νεφέλη απαλό μασάζ όχι τίποτα τρομερό στα του αγώνα η κοπέλα την ίδρωσε την φανέλα πανυγηρικα ! Θα ξανά πρότιμηθει άμεσα !!!! Έχετε να προτείνετε καμοια ακόμα που να αξίζει ή εσκορτ σχετικά οίκονομικη ;
Συνημμένα
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Χα χα χα. Ρε ουτε να κλασεις δεν μπορεις εδω μεσα απο τα λαγωνικα που υπαρχουν. Σιγα που δεν θα ηταν μουφα η κριτικη που εγραψε για το λουξουρι Της Πατρας. Τα λεω εδω και καιρο οτι πρεπει να πεσει πολυ μαυρο σε αυτο το μαγαζιΦιλε xyseas .Εγγραφή σημερα και 2 αξιολογησεις με 12 λεπτα διαφορά το ενα διαφημιση στο luxury και το αλλο κραζεις μαγαζί στη λαρισα. Οτι αντιγραφει τι luxury. Μηπως κατι βρωμαει στην υποθεση;
Ioannis19841984
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Κοροιδα ψαχνουνΧα χα χα. Ρε ουτε να κλασεις δεν μπορεις εδω μεσα απο τα λαγωνικα που υπαρχουν. Σιγα που δεν θα ηταν μουφα η κριτικη που εγραψε για το λουξουρι Της Πατρας. Τα λεω εδω και καιρο οτι πρεπει να πεσει πολυ μαυρο σε αυτο το μαγαζι
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Κοιταξε, αν καποιος ψαχνει μονο για μια ψευτομαλαξη με εκτονωση στο τελος, τοτε οκ. Το κακο με το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι οτι μεσω των στορι τους, αφηνουν να εννοηθει οτι προσφερει φουλ προγραμμα. Επισης, οι παροχες του καταστηματος στην Σαλονικα ειναι φουλ και ειναι και αυτο αρνητικο για μενα το οτι διαφερει το εδω παραρτημα.Κοροιδα ψαχνουν
Ενός γνωστού μου το παράπονό του για το Luxury είναι ότι δεν ενημερώνουν σωστά τις κοπέλες για την ώρα που έχουν πληρωθεί ακόμα και αν το ραντεβού έχει κλείσει από το τηλέφωνο... Μου έλεγε ότι προσπαθούσε η κοπέλα να τελειώσει το πρόγραμμα από το 50λεπτο ( ενώ είχε πληρώσει για +15 λεπτά +10ευρώ, που οκ δεν είναι πολλά αλλά και πάλι... ) με τη δικαιολογία ότι έχει και άλλο πελάτη που περιμένει με ραντεβού και πρέπει να φύγει. Και αυτό είχε λέει γίνει 2 φορές. Ο τύπος ήταν αρκετά ψαρωμένος την πρώτη φορά και δεν είπε τίποτα. Την δεύτερη, που όπως με διαβεβαίωσε ήταν και θα είναι η τελευταία έγινε ακριβώς το ίδιο με άλλη κοπέλα, την «έκραξε» χωρίς προσβολές κλπ και της ανέφερε ότι θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα ξαναπατήσει εκεί. Όπως το βλέπω εγώ έχουν αρκετά μεγάλο θέμα οργάνωσης.
Εγώ 1 φορά που πήγα, δεν ψήθηκα να πληρώσω έξτρα μιάς και δε μου άρεσε τόσο εμφανισιακά η κοπέλα. Μαλακία θα ήταν να παιχτεί μαλακία χωρίς το αποτέλεσμα που θα ήθελα!
( έκανα ένα edit )
Εγώ 1 φορά που πήγα, δεν ψήθηκα να πληρώσω έξτρα μιάς και δε μου άρεσε τόσο εμφανισιακά η κοπέλα. Μαλακία θα ήταν να παιχτεί μαλακία χωρίς το αποτέλεσμα που θα ήθελα!
( έκανα ένα edit )
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 674
- Πόντοι
- 306
Σιγα μην ειναι θεμα οργανωσης ρε φιλε. Δεν οργανωνουν και κανα υπουργειο δα. Θεμα αρπαχτης ειναι. Οτι φαμε κι οτι πιουμε..........Μακαρι να φτανανε και στο οτι αρπαξει ο κωλος μας αλλα δυστυχωςΕνός γνωστού μου το παράπονό του για το Luxury είναι ότι δεν ενημερώνουν σωστά τις κοπέλες για την ώρα που έχουν πληρωθεί ακόμα και αν το ραντεβού έχει κλείσει από το τηλέφωνο... Μου έλεγε ότι προσπαθούσε η κοπέλα να τελειώσει το πρόγραμμα από το 50λεπτο ( ενώ είχε πληρώσει για +15 λεπτά +10ευρώ, που οκ δεν είναι πολλά αλλά και πάλι... ) με τη δικαιολογία ότι έχει και άλλο πελάτη που περιμένει με ραντεβού και πρέπει να φύγει. Και αυτό είχε λέει γίνει 2 φορές. Ο τύπος ήταν αρκετά ψαρωμένος την πρώτη φορά και δεν είπε τίποτα. Την δεύτερη, που όπως με διαβεβαίωσε ήταν και θα είναι η τελευταία έγινε ακριβώς το ίδιο με άλλη κοπέλα, την «έκραξε» χωρίς προσβολές κλπ και της ανέφερε ότι θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα ξαναπατήσει εκεί. Όπως το βλέπω εγώ έχουν αρκετά μεγάλο θέμα οργάνωσης.
( έκανα ένα edit )
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.371
- Πόντοι
- 456
Εκτός από τη Νεφέλη υπάρχει κάποια άλλη που να ιδρώνει τη φανέλα;Καλησπέρα στην ομάδα νέος στο άθλημα ….πέρασμα σήμερα από luxury καθώς μου το πρότεινε ένας φίλος περίμενα 2 λεπτά έξω από την πόρτα και μετά πέρασμα στο σαλόνι ο χώρος όμορφος και σχετικά καθαρός μου ανοίγει την πόρτα μια γεμάτουλα με μεγάλες βυζαρες ονόματι Ελινα κάθομαι με ρωτάνε για νεράκι και εμφανίζεται η χαρα προσωπικά όχι για τα δικά νου γούστα σρο γραφείο καθόταν μια καυλιαρα επίσης με πλούσιο ταπεραμέντο παρούσες επίσης νεφέλη από ότι κατάλαβα καινούργια προσθήκη πέρασμα λοιπόν με νεφέλη απαλό μασάζ όχι τίποτα τρομερό στα του αγώνα η κοπέλα την ίδρωσε την φανέλα πανυγηρικα ! Θα ξανά πρότιμηθει άμεσα !!!! Έχετε να προτείνετε καμοια ακόμα που να αξίζει ή εσκορτ σχετικά οίκονομικη ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 53K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις