You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ προστάτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trfr50
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 121
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η αληθεια ειναι οτι εχω δοκιμασει μονος μου χωρις αποτελεςμα βεβαια αλλα καμια σχεση το ξερω , ειναι διαφορετικα να στο κανει αλλος.
Αυτο γινεται με δαχτυλα ή χρησιμοποιουν και δονητες οι Mistress?
Ειμαι περιεργος να το δοκιμασω....τωρα τι να σου πω και εγω..
Εχεις παρομοια εμπιρια;
Αυτο γινεται με δαχτυλα ή χρησιμοποιουν και δονητες οι Mistress?
Ειμαι περιεργος να το δοκιμασω....τωρα τι να σου πω και εγω..
Εχεις παρομοια εμπιρια;
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ξέρω μασαζ προστάτη κάνει η γνωστή Ζωή, με nick tantrazoe...
Το θέμα είναι πως και αυτή μου είχε πει πως είναι πολύ έντονο... Αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να ρωτήσω τί και πως και τί εννοεί είναι έντονο γιατί ήμουν καυλωμένος και προχωρήσαμε κατευθείαν στο παρασύνθημα...
Όμως αλήθεια τί εννοούμε "έντονο"??? Είναι μήπως πολύ ερεθιστικό και δεν αντέχει κανείς και χύνει στο δευτερόλεπτο?
Το θέμα είναι πως και αυτή μου είχε πει πως είναι πολύ έντονο... Αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να ρωτήσω τί και πως και τί εννοεί είναι έντονο γιατί ήμουν καυλωμένος και προχωρήσαμε κατευθείαν στο παρασύνθημα...
Όμως αλήθεια τί εννοούμε "έντονο"??? Είναι μήπως πολύ ερεθιστικό και δεν αντέχει κανείς και χύνει στο δευτερόλεπτο?
Καλησπερα σε ολους..
Ενδιαφερομαι να δοκιμασω εκτονωση με μασαζ προστατη.
Ξερετε ποια Mistress ειναι καλη σε αυτο;
Εχει δοκιμασει κανεις;
Ευχαριστω!
Γιατί να ξοδευτείς δροσερό αγόρι ..;
Βάλε ένα αγγούρι στο κωλο, τραβά και μια μαλακια και έτοιμος...!!
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Ο οργασμός είναι έντονος και σε διάρκεια και σε ποσότητα σπέρματος σε τριάντα χρόνια μου έχει συμβεί δύο φορές χωρίς να το επιδιώξω όσες φορές το προσπάθησα δεν τα κατάφερα μπορεί να είσαι για ώρα στα πρόθυρα εκσπερμάτωσης χωρίς να τα καταφέρνεις και εκεί χρειάζεται αντοχή για να αντέξεις αυτή την αίσθηση.Ξέρω μασαζ προστάτη κάνει η γνωστή Ζωή, με nick tantrazoe...
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Ο οργασμός είναι έντονος και σε διάρκεια και σε ποσότητα σπέρματος σε τριάντα χρόνια μου έχει συμβεί δύο φορές χωρίς να το επιδιώξω όσες φορές το προσπάθησα δεν τα κατάφερα μπορεί να είσαι για ώρα στα πρόθυρα εκσπερμάτωσης χωρίς να τα καταφέρνεις και εκεί χρειάζεται αντοχή για να αντέξεις αυτή την αίσθηση.
Γιατι δεν συμβουλεύεσαι το δασκαλο να σου πει τον τροπο τυπε :S :S :S
Επειδή έχω στείλει μήνυμα στην Ζωή να μου δώσει το τηλέφωνο της κ δεν έχει απαντήσει, μπορείς να μου το στείλεις σε πμ;Ξέρω μασαζ προστάτη κάνει η γνωστή Ζωή, με nick tantrazoe...
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ο οργασμός είναι έντονος και σε διάρκεια και σε ποσότητα σπέρματος σε τριάντα χρόνια μου έχει συμβεί δύο φορές χωρίς να το επιδιώξω όσες φορές το προσπάθησα δεν τα κατάφερα μπορεί να είσαι για ώρα στα πρόθυρα εκσπερμάτωσης χωρίς να τα καταφέρνεις και εκεί χρειάζεται αντοχή για να αντέξεις αυτή την αίσθηση.
thanx...
όταν λες αντοχή? εννοείς να "κρατηθείς" να μην χύσεις?
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Το αντίθετο δεν χρειάζεται να κρατηθείς αλλά να τελειώσεις όταν λέμε αντοχή είναι η αίσθηση για μεγάλο χρονικό διάστημα ότι είσαι έτοιμος να τελειώσεις και όσο αυτό αργεί να συμβεί γίνεται βασανιστικό που να πεις δεν αντέχω άλλο την καυλα θέλω να τελειώσω τώρα.thanx...
όταν λες αντοχή? εννοείς να "κρατηθείς" να μην χύσεις?
Αυτό που σου λένε είναι πως δύσκολα θα πετύχεις κορύφωση από ερεθισμό του προστάτη. Χρειάζεται υπομονή, γνώση της ανατομίας και εξάσκηση.
Συνήθως χρειάζεται σταθερό παρτενέρ η οποία θα γνωρίσει τις ιδιαιτερότητες σου κατά τη διάρκεια των συνεδριών και αυτό διότι σε κάθε άντρα ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνεται το σώμα του είναι μοναδικός.
Συμπερασματικά, θεωρώ λίγο δύσκολο να πετύχεις με την πρώτη αυτό που θέλεις. Χρειάζεται αρκετές συνεδρίες και ιδιαίτερη υπομονή από τη μεριά σου και από τη μεριά της.
Συνήθως χρειάζεται σταθερό παρτενέρ η οποία θα γνωρίσει τις ιδιαιτερότητες σου κατά τη διάρκεια των συνεδριών και αυτό διότι σε κάθε άντρα ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνεται το σώμα του είναι μοναδικός.
Συμπερασματικά, θεωρώ λίγο δύσκολο να πετύχεις με την πρώτη αυτό που θέλεις. Χρειάζεται αρκετές συνεδρίες και ιδιαίτερη υπομονή από τη μεριά σου και από τη μεριά της.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Το αντίθετο δεν χρειάζεται να κρατηθείς αλλά να τελειώσεις όταν λέμε αντοχή είναι η αίσθηση για μεγάλο χρονικό διάστημα ότι είσαι έτοιμος να τελειώσεις και όσο αυτό αργεί να συμβεί γίνεται βασανιστικό που να πεις δεν αντέχω άλλο την καυλα θέλω να τελειώσω τώρα.
Okeik thanx
Τον χειμώνα είχα μια συνάντηση με τις αφεντρες Κατια και Μισελ, μου είχαν βάλει έναν δονητή και με μαλακιζαν από πισω για αρκετή ώρα, Ε κάποια στιγμή και χωρίς να αγγίζω τον μπουτσο μου αρχίζω να χύνω τρελα και να σπαρταραω σαν ψάρι, ήταν ο πιο έντονος οργασμος που είχα μέχρι σήμερα και ειμαι 40 ετών. Δυστυχώς ειμαι μακρι τώρα διαφορετικά θα πήγαινα πιο συχνά μαζί τους. Thanks girls
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Τον χειμώνα είχα μια συνάντηση με τις αφεντρες Κατια και Μισελ, μου είχαν βάλει έναν δονητή και με μαλακιζαν από πισω για αρκετή ώρα, Ε κάποια στιγμή και χωρίς να αγγίζω τον μπουτσο μου αρχίζω να χύνω τρελα και να σπαρταραω σαν ψάρι, ήταν ο πιο έντονος οργασμος που είχα μέχρι σήμερα και ειμαι 40 ετών. Δυστυχώς ειμαι μακρι τώρα διαφορετικά θα πήγαινα πιο συχνά μαζί τους. Thanks girls
κάποιο λινκ αγγελίας/αγγελιών?
LanciaRallye037
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 5.196
για αυτές λες;Τον χειμώνα είχα μια συνάντηση με τις αφεντρες Κατια και Μισελ, μου είχαν βάλει έναν δονητή και με μαλακιζαν από πισω για αρκετή ώρα, Ε κάποια στιγμή και χωρίς να αγγίζω τον μπουτσο μου αρχίζω να χύνω τρελα και να σπαρταραω σαν ψάρι, ήταν ο πιο έντονος οργασμος που είχα μέχρι σήμερα και ειμαι 40 ετών. Δυστυχώς ειμαι μακρι τώρα διαφορετικά θα πήγαινα πιο συχνά μαζί τους. Thanks girls
Ναι φίλε, είναι θεές
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
ειναι απιστευτη αισθηση !
Okeik thanx
Δεν πάτε σε ενα αράπη απο τόσους που έχουν ερθει στην Ελλάδα να σας κανει μασάζ προστάτη με το τεράστιο σκαρμουτσο του?
Τώρα οι αδελφές δεν λένε οτι τον παίρνουν. Απλός λένε οτι κανουν μασάζ του προστατη
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
είχες κάνει κλίσμα πριν ? Γιατί το έγραφαν παλιά αυτό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 6K