στο γαμο θελω να παιζει το "αραπινες λαγνες ερωτιαρες"μουαχαχααααααααα,θα παρεις την αδερφη μου,παει και τελιωσεεεε,θελω να εχω το κουτελο μου καθαρο στην λαχαναγοραααα....μουαχαχαχαχαχα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν τα λες καλα..δεν κανει αυτη για εσενα...
να πας Στουρναρη 63 και να παρεις οποια σου αρεσει...
και μετα να γραψεις αναφορα...
αν θες μονο για να φραπεδιαστεις εισαι σε λαθος θρεντ.
σε μαγαζι που μπριζολιαζουν, θα εχουν προβλημα να σε φραπεδιασουν ????
γενικα ψιλοαδιαβαστος μας εχει ελθει φιλος...δεν τα λες καλα..
σε μαγαζι που μπριζολιαζουν, θα εχουν προβλημα να σε φραπεδιασουν ????
προσπαθω να ανοιξω τους οριζοντες του...
σε ολα αυτα που γραφουμε εδω φιλε awesome
θα παρεις αυτο που θες...
αλλα διαβασε λιγο τα νηματα σε παρακαλω πριν ρωτας...
λοιπον χωρις πλακα τωρα αν θελει να φραπεδιαστει,στο χερι του ειναι, ας χτπησει μια συγρου 12,λεκκα,δεριγνυ... δεν μου ρχεται αλλο τωρα.αλλα μην με ρωτησεις για επιπεδο γκομενας,και χρηματων.σιγουρο ειναι το μασζ παντως,που λες για λαδι.
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Για φραπε (στην αρχη) μπορει να παει και κατα Γλυφαδα μερια αν τον βγαλει ο δρομος.....ωραιες γυναικες αν και ακριβος ο καφες (100Ε).
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
λοιπον χωρις πλακα τωρα αν θελει να φραπεδιαστει,στο χερι του ειναι, ας χτπησει μια συγρου 12,λεκκα,δεριγνυ... δεν μου ρχεται αλλο τωρα.αλλα μην με ρωτησεις για επιπεδο γκομενας,και χρηματων.σιγουρο ειναι το μασζ παντως,που λες για λαδι.
Δεριγνυ?????
Δεν είναι στα ΔΕΝ?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Δεριγνυ?????
Δεν είναι στα ΔΕΝ?
φίλε είσαι εντελως εκτος μου φαινεται
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
φίλε είσαι εντελως εκτος μου φαινεται
Μπορεί.
Εσύ εχεις επισκευτεί και κεραστεί στο εν λόγω ίδρυμα?
Δεν ρίχνεις και καμιά ενημέρωση?
Από τον κατάλογο με τα μασατζίδικα είδα δύο στην Φερρών (7 και 19 αν θυμάμαι καλά).. Τι παίζει σε αυτά? Σερβίρουν full και αν ναι υπάρχει κανένα αξιόλογο κομμάτι..?
ξέρει κάποιος κάτι..?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Πρωινη καταθεση στο Φραντζη 4 και οροφο 4........Ονομα Τζουλια απο Σοφια(ετσι μου ειπε)...Παλια δουλευε Πατησιων λεει...Αλλα μου ειπε οτι ειχε πολυ αναδουλεια....Ολη μερα μονο τρειs πελατεs....ετσι ειπε εκεινη...Ειναι που δεν μαs βαλανε ακομα την αυξηση στο....επικουρικο τηs ειπα εγω... Πολυ καλο τεμαχιον....Μασαζ αρκετα καλο , ειχαμε και κουβεντουλα μαζι με το τριψιμο ολων των...προβληματικων περιοχων συνοδεια αφθονου λαδιου...Τωρα...ηλιελαιο ητανε καλαμποκελαιο...θα σαs γελασω....Οταν ειδε το ...υψοs του προβληματοs κατεβαλε μεγαλη προσπαθεια να το μαλαξει...Το ιατρικο κρεββατι στενο(αχ τα παιδια μου) οποτε στο πισωκολητο μετα απο πολλεs σφυρηλατησειs επηλθε το μοιραιον και η ...φλογωση απεκατασταθη πληρωs....Στο παρκινγκ βαζω μηδεν.....δεν ειναι δουλεια αυτη...Να θεs να παs για προβλημα.......υγειαs πανω απ ολα και να μην βρισκειs να παρκαρειs...Νισαφι
Πρωινη καταθεση στο Φραντζη 4 και οροφο 4........Ονομα Τζουλια απο Σοφια(ετσι μου ειπε)...Παλια δουλευε Πατησιων λεει...Αλλα μου ειπε οτι ειχε πολυ αναδουλεια....Ολη μερα μονο τρειs πελατεs....ετσι ειπε εκεινη...Ειναι που δεν μαs βαλανε ακομα την αυξηση στο....επικουρικο τηs ειπα εγω... Πολυ καλο τεμαχιον....Μασαζ αρκετα καλο , ειχαμε και κουβεντουλα μαζι με το τριψιμο ολων των...προβληματικων περιοχων συνοδεια αφθονου λαδιου...Τωρα...ηλιελαιο ητανε καλαμποκελαιο...θα σαs γελασω....Οταν ειδε το ...υψοs του προβληματοs κατεβαλε μεγαλη προσπαθεια να το μαλαξει...Το ιατρικο κρεββατι στενο(αχ τα παιδια μου) οποτε στο πισωκολητο μετα απο πολλεs σφυρηλατησειs επηλθε το μοιραιον και η ...φλογωση απεκατασταθη πληρωs....Στο παρκινγκ βαζω μηδεν.....δεν ειναι δουλεια αυτη...Να θεs να παs για προβλημα.......υγειαs πανω απ ολα και να μην βρισκειs να παρκαρειs...Νισαφι
Πόση ώρα το μασάζ και η όλη συνεδρία? η μπριτζόλα καλοψημένη?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Πόση ώρα το μασάζ και η όλη συνεδρία? η μπριτζόλα καλοψημένη?
Γυρω στα 45 λεπτα με τα μπανια...Ενα πριν κι ενα μετα ...να φυγουν τα σπορελαια...
Καλοψημενη η μπριζολα......Βουλγαρορουφιχτρα το τεμαχιον ....σε πιπινοειδεs συσκευασια......μπολικο χαμογελο...ευχαριστη στη κουβεντα...ελοιωσε τον παγο....αναψα εγω...μετα μ εσβησε και μενα...80 το κουστουμι....Ολα καλα ....
λεει τιποτε?ιμπλις .......πες αλευρι ....η καρλα σε γυρευει στην πατησιων 171 -----αλλαξαν και πορτα στην εισοδο της πολυκατοικιας κατω ,αλουμινια σε αποχρωση ξυλου.
ειναι οντως μουναρα?
δως μου ενα μετρο συγκρισης!!!
τι ωρα ανοιγουν Σωλομου και στουρναρη το πρωι?
Γύρω στις 11 με 11:30
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις