Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μουαχαχααααααααα,θα παρεις την αδερφη μου,παει και τελιωσεεεε,θελω να εχω το κουτελο μου καθαρο στην λαχαναγοραααα....μουαχαχαχαχαχα :2funny: :grin:
στο γαμο θελω να παιζει το "αραπινες λαγνες ερωτιαρες" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν κανει αυτη για εσενα...
να πας Στουρναρη 63 και να παρεις οποια σου αρεσει...
και μετα να γραψεις αναφορα...
αν θες μονο για να φραπεδιαστεις εισαι σε λαθος θρεντ.
δεν τα λες καλα..

σε μαγαζι που μπριζολιαζουν, θα εχουν προβλημα να σε φραπεδιασουν ????  :uglystupid: :uglystupid: :boobies:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δεν τα λες καλα..

σε μαγαζι που μπριζολιαζουν, θα εχουν προβλημα να σε φραπεδιασουν ????  :uglystupid: :uglystupid: :boobies:
γενικα ψιλοαδιαβαστος μας εχει ελθει  φιλος...
προσπαθω να ανοιξω τους οριζοντες του...

σε ολα αυτα που γραφουμε εδω φιλε awesome
θα παρεις αυτο που θες...
αλλα διαβασε λιγο τα νηματα σε παρακαλω πριν ρωτας...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
λοιπον χωρις πλακα τωρα αν θελει να φραπεδιαστει,στο χερι του ειναι, ας χτπησει μια συγρου 12,λεκκα,δεριγνυ... δεν μου ρχεται αλλο τωρα.αλλα μην με ρωτησεις για επιπεδο γκομενας,και χρηματων.σιγουρο ειναι το μασζ παντως,που λες για λαδι.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Για φραπε (στην αρχη) μπορει να παει και κατα Γλυφαδα μερια αν τον βγαλει ο δρομος.....ωραιες γυναικες αν και ακριβος ο καφες (100Ε).

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
λοιπον χωρις πλακα τωρα αν θελει να φραπεδιαστει,στο χερι του ειναι, ας χτπησει μια συγρου 12,λεκκα,δεριγνυ... δεν μου ρχεται αλλο τωρα.αλλα μην με ρωτησεις για επιπεδο γκομενας,και χρηματων.σιγουρο ειναι το μασζ παντως,που λες για λαδι.

Δεριγνυ????? 
:huh: :huh: :huh:

Δεν είναι στα ΔΕΝ?

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ιμπλις :grin:.......πες αλευρι :P....η καρλα σε γυρευει στην πατησιων 171 :think:-----αλλαξαν και πορτα στην εισοδο της πολυκατοικιας κατω ,αλουμινια σε αποχρωση ξυλου.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Από τον κατάλογο με τα μασατζίδικα είδα δύο στην Φερρών (7 και 19 αν θυμάμαι καλά).. Τι παίζει σε αυτά? Σερβίρουν full και αν ναι υπάρχει κανένα αξιόλογο κομμάτι..?

ξέρει κάποιος κάτι..?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Υπάρχει καμμιά ενημέρωση για Ελ. Βενιζέλου και Αχιλλέως, 3ος όροφος στην Ν Σμύρνη?
Τί παίζεται από τεμάχια και υπηρεσίες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πρωινη καταθεση στο Φραντζη 4 και οροφο 4........Ονομα Τζουλια απο Σοφια(ετσι μου ειπε)...Παλια δουλευε Πατησιων λεει...Αλλα μου ειπε οτι ειχε πολυ αναδουλεια....Ολη μερα μονο τρειs πελατεs....ετσι ειπε εκεινη...Ειναι που δεν μαs βαλανε ακομα την αυξηση στο....επικουρικο τηs ειπα εγω... :2funny:Πολυ καλο τεμαχιον....Μασαζ αρκετα καλο , ειχαμε και κουβεντουλα μαζι με το τριψιμο ολων των...προβληματικων περιοχων συνοδεια αφθονου λαδιου...Τωρα...ηλιελαιο ητανε καλαμποκελαιο...θα σαs γελασω....Οταν ειδε το ...υψοs του προβληματοs κατεβαλε μεγαλη προσπαθεια να το μαλαξει...Το ιατρικο κρεββατι στενο(αχ τα παιδια μου) οποτε στο πισωκολητο μετα απο πολλεs σφυρηλατησειs επηλθε το μοιραιον και η ...φλογωση απεκατασταθη πληρωs....Στο παρκινγκ βαζω μηδεν.....δεν ειναι δουλεια αυτη...Να θεs να παs για προβλημα.......υγειαs πανω απ ολα και να μην βρισκειs να παρκαρειs...Νισαφι :headbang:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Πρωινη καταθεση στο Φραντζη 4 και οροφο 4........Ονομα Τζουλια απο Σοφια(ετσι μου ειπε)...Παλια δουλευε Πατησιων λεει...Αλλα μου ειπε οτι ειχε πολυ αναδουλεια....Ολη μερα μονο τρειs πελατεs....ετσι ειπε εκεινη...Ειναι που δεν μαs βαλανε ακομα την αυξηση στο....επικουρικο τηs ειπα εγω... :2funny:Πολυ καλο τεμαχιον....Μασαζ αρκετα καλο , ειχαμε και κουβεντουλα μαζι με το τριψιμο ολων των...προβληματικων περιοχων συνοδεια αφθονου λαδιου...Τωρα...ηλιελαιο ητανε καλαμποκελαιο...θα σαs γελασω....Οταν ειδε το ...υψοs του προβληματοs κατεβαλε μεγαλη προσπαθεια να το μαλαξει...Το ιατρικο κρεββατι στενο(αχ τα παιδια μου) οποτε στο πισωκολητο μετα απο πολλεs σφυρηλατησειs επηλθε το μοιραιον και η ...φλογωση απεκατασταθη πληρωs....Στο παρκινγκ βαζω μηδεν.....δεν ειναι δουλεια αυτη...Να θεs να παs για προβλημα.......υγειαs πανω απ ολα και να μην βρισκειs να παρκαρειs...Νισαφι :headbang:

Πόση ώρα  το μασάζ και η όλη συνεδρία? η μπριτζόλα καλοψημένη?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πόση ώρα  το μασάζ και η όλη συνεδρία? η μπριτζόλα καλοψημένη?

Γυρω στα 45  λεπτα με τα μπανια...Ενα πριν κι ενα μετα ...να φυγουν τα σπορελαια...
Καλοψημενη η μπριζολα......Βουλγαρορουφιχτρα το τεμαχιον ....σε πιπινοειδεs συσκευασια......μπολικο χαμογελο...ευχαριστη στη κουβεντα...ελοιωσε τον παγο....αναψα εγω...μετα μ εσβησε και μενα...80 το κουστουμι....Ολα καλα ....

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
καραίσκου και καλιρροης 48 ειναι μπριζολερι?φραπαδερι?
ασ δωσει καποιος τα φωτα του παιδια γιατι την πατησα στο δευτερο απο μια θεραπευτρια ονοματι λιζα με τουμπανο μπαλκονι..

LABILL

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Λίζα είναι ακόμη στο Ζανόσπιτο;

Ας ρίξει καποιος που επισκέφθηκε το ¨κέντρο¨ μετά τις 18-2. 

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εθεάθη αγγελία για κατάστημα επί της Κηφισίας, αρ. 76, 2ος, επωνυμία Chue Line (!).

Γνωρίζει κανείς τίποτα;  :helpplea:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ιμπλις :grin:.......πες αλευρι :P....η καρλα σε γυρευει στην πατησιων 171 :think:-----αλλαξαν και πορτα στην εισοδο της πολυκατοικιας κατω ,αλουμινια σε αποχρωση ξυλου.
λεει τιποτε?
ειναι οντως μουναρα?
δως μου ενα μετρο συγκρισης!!!

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
τι ωρα ανοιγουν Σωλομου και στουρναρη το πρωι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom