Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
περιγραφη Στελλας?

Σολωμου 54 6ος
19/2/09
ενα milf ονομα στελλα πολυ μετριο με 60 ευρω (δεν μου της εδιξε ολες μου ειπε οποια εχει σειρα και μονο μασαζ)
αν θυμομουνα περισοτερα θα τα εγραφα με το μου ειπε οποια εχει σειρα εφυγα απλος εριξα μια γριγορη μπας και αλλα δεν ...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ανταποκριση απο κοπακαμπανα βραζιλιας :grin:....ωπα σορυ απο μαρνης 28,εκει θα συναντησεται το βραζιλιανικο κολο της ΜΟΝΙΚΑΣ :rockon:-τι ειναι αυτο βρεε αδερφια!! :helpplea:!!τετοιο τουρλωμα δεν εχω ξαναδει :rockon:-ευχαριστιεσαι χουφτωμα :grin:.απο το κυριο πιατο ολα καλα,με προστασια για τους εργαζομενους,φορατε κρανος και γυαλια :uglystupid:.μικρο βυζι ομως με σκουρα ρωγα,αλλα αν αφιερωθεις απο την μεση και κατω το ξεχνας.
εχει δερματακι σκουρο,με σκουρα χαρακτηριστικα προς γενια τζιπσυ :idiot:-καλη συμπεριφορα και ευχαριστη.το ασχημο προσωπικα μεν παντα,δεν εχει καθαρο λειο δερμα,εχει πολλα στιγματα και κυριως η πλατη.κατα τα αλλα χουφτωστην χουφτωστην :rolleyes: :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ανταποκριση απο κοπακαμπανα βραζιλιας :grin:....ωπα σορυ απο μαρνης 28,εκει θα συναντησεται το βραζιλιανικο κολο της ΜΟΝΙΚΑΣ :rockon:-τι ειναι αυτο βρεε αδερφια!! :helpplea:!!τετοιο τουρλωμα δεν εχω ξαναδει :rockon:-ευχαριστιεσαι χουφτωμα :grin:.απο το κυριο πιατο ολα καλα,με προστασια για τους εργαζομενους,φορατε κρανος και γυαλια :uglystupid:.μικρο βυζι ομως με σκουρα ρωγα,αλλα αν αφιερωθεις απο την μεση και κατω το ξεχνας.
εχει δερματακι σκουρο,με σκουρα χαρακτηριστικα προς γενια τζιπσυ :idiot:-καλη συμπεριφορα και ευχαριστη.το ασχημο προσωπικα μεν παντα,δεν εχει καθαρο λειο δερμα,εχει πολλα στιγματα και κυριως η πλατη.κατα τα αλλα χουφτωστην χουφτωστην :rolleyes: :grin:

μόνικα τελος!εισαι γυναικαρα!

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά αν κατάλαβα καλά, στα μαγαζιά που αναφέρεστε παίζει κάτι τέτοιο?

Αν ναι, σε ποιο παίζει εγγυημένα, ποιά είναι καλή, πόσο πάει κλπ?

Thanks
Μόνο το choco spa θα μπορούσε να είναι έτσι αλλά δυστυχώς είναι στα ΔΕΝ

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μα και αυτό που δείχνει το video στα ΔΕΝ είναι, απλά παίζει φραπές και καλαμάκι.
Δηλαδή το choco spa στα πόσο ΔΕΝ είναι. Ούτε αυτά παίζουν? Και τότε από ποια άποψη θα μπορούσε να μοιάσει όπως λες, στην ποιότητα των κοριτσιών?

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
αντε αλλη μια ανταποκΤιση απο σολωμου 54...και το ονομα αυτης ΜΑΡΙΑ,ψηλη για τα δεδομενα των στουντιων,ρουμανα,δεν το κρυβει,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ελληνικα-υποπτο αρα χρονια στο κουρμπετι-και πολυ καλη επαγελματιας για αυτο που κανει.οχι δεν θα το κλαψεις τα ευρω σου αλλα θα το ξανασκεφτεις να πας!.ομορφη κοπελα με ωραια χαρακτηριστικα, μετριο προς το καλο βυζι,με τις μπουταρες της και την κο...της.εμενα σαν γκομενα εμφανισιακα μου αρεσε.αλλα και παλι θα το ξανασκεφτω :idiot:

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21
7706 Mα δεν αναζητώ να μαμήσω!
Απλά ότι βλέπεις στο βίντεο αναζητώ!
Μασάζ με έλαια και μετά να σου τον παίξουν!
Παίζει τουλάχιστον αυτό το σκηνικό στο choco spa? Aν ναι, την έχω κάνει ήδη!
Όσον αφορά την ποιότητα της γυναίκας στο βίντεο εννοείται ότι δεν μπορεί να υπάρξει σε τέτοιου είδους μαγαζιά στην Ελλάδα!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εχετε κατι καλο να προτεινετε για σημερα?

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21
Παιδιά ακόμη περιμένω απάντηση σας στην αναζήτηση μου!
Υπάρχει κάποιο studio που να σου κάνουν μασάζ καλό με λάδι και μετά να σου τον παίξουν?
Αναμένω πάντα την πρόταση σας, αν υπάρχει!!!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
εχετε κατι καλο να προτεινετε για σημερα?
.
νομιζω σημερα θα χορεψουν σαμπα :boobies: κατι βραζιλιανες  :boobies: :booty:στο καρναβαλι του μοσχατου...κανε λιγο ματι :o,πιες και ενα ρετ μπουλ :helpplea:,και μετα βουρ για μονικα :rockon: στην μαρνης.πηγαινε και ελα να μου πεις.αλλα πρωτα θα πας μοσχατο,τωρα το μεσημερι :uglystupid: :grin:.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Παιδιά ακόμη περιμένω απάντηση σας στην αναζήτηση μου!
Υπάρχει κάποιο studio που να σου κάνουν μασάζ καλό με λάδι και μετά να σου τον παίξουν?
Αναμένω πάντα την πρόταση σας, αν υπάρχει!!!
με βαζεις σε πειρασμο ...
το Γ Σεπτεμβριου 151α το εχεις υποψιν!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
.
νομιζω σημερα θα χορεψουν σαμπα :boobies: κατι βραζιλιανες  :boobies: :booty:στο καρναβαλι του μοσχατου...κανε λιγο ματι :o,πιες και ενα ρετ μπουλ :helpplea:,και μετα βουρ για μονικα :rockon: στην μαρνης.πηγαινε και ελα να μου πεις.αλλα πρωτα θα πας μοσχατο,τωρα το μεσημερι :uglystupid: :grin:.
μη με εμπαιζεις ΤΑΡΖΑΝ...
μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
με βαζεις σε πειρασμο ...
το Γ Σεπτεμβριου 151α το εχεις υποψιν!!!
....λες αυτο που ειναι διπλα στο δευτερο νεκτοταφ- :dancing: :grin:-φτου φτου μας!!.
ιμπλις, στο πουτνικ πουτνακιες δεν σηκωνει!!!! :uglystupid: :grin: :2funny: :2funny:

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21
Μάρνης?
Σε ποιο νούμερο?
Είναι σίγουρο ότι αυτή η Μόνικα κάνει μασάζ με λάδι και μετά στον παίζει???

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
μη με εμπαιζεις ΤΑΡΖΑΝ...
μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
μουαχαχααααααααα,θα παρεις την αδερφη μου,παει και τελιωσεεεε,θελω να εχω το κουτελο μου καθαρο στην λαχαναγοραααα....μουαχαχαχαχαχα :2funny: :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Μάρνης?
Σε ποιο νούμερο?
δεν κανει αυτη για εσενα...
να πας Στουρναρη 63 και να παρεις οποια σου αρεσει...
και μετα να γραψεις αναφορα...
αν θες μονο για να φραπεδιαστεις εισαι σε λαθος θρεντ.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Μάρνης?
Σε ποιο νούμερο?
απα απα απαααααα αυτη η νεολαια εχει ξεφυγει....ακου στον παιζει!!!! :grin:,πως εκφραζεται ετσι :2funny: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom