προφανεστατα! συμφωνω !μαλλον πρεπει να ανοιξουμε θρεντ με τιτλο σχετικο με την ιστορια-γεωγραφια του μασαζ στην αθηνα..
παιζεις με τον πονο μας τωρα...τι νεα εχουμε απο ζανοσπιτο?
προφανεστατα! συμφωνω !μαλλον πρεπει να ανοιξουμε θρεντ με τιτλο σχετικο με την ιστορια-γεωγραφια του μασαζ στην αθηνα..
παιζεις με τον πονο μας τωρα...τι νεα εχουμε απο ζανοσπιτο?
τη τζενη την τα'ι'λανδή λες και ειναι χαμενη απο τοτε. κατα πασα πιθανοτητα βρηκε μονιμο σπονσορα και αποσυρθηκε..καλημερα σε ολους !!!! παιδες μια που εφερνε σε βιετναμεζα που δουλευε στο βεικου 7 ξερετε που εχει παει ????? ονομα δεν θυμαμαι αλα σιγουρα ητανε η μονη που δουλευε εκει και να εφερνε σε βιετναμεζα .....
Μόνη είναι ακόμα, ψάχνει όμωςΜόνη της είναι ακόμα ή έχει φέρει και άλλες;
Eλεγξε πμΜόνη είναι ακόμα, ψάχνει όμως
σε τι τελειωνει το τηλεφωνο ??παιδιά είναι ένα μαγαζί στη Δάφνη κοντά στη Λ.Βουλιαγμένης είναι από μια αγγελία που μπαίνει πολύ καιρό στα νέα και λέει "ΜΑΣΑΖ από νεαρή εμφανίσιμη αισθητικό με αιθέρια έλαια για ευεξία - απόλυτη χαλάρωση, στον χώρο σας και στον χώρο της, σε άτομα επιπέδου" είναι μια Χριστίνα μου είπε από το τηλ. Έχει πάει κανείς;
δεν το ξερω. αλλα εχουν παιξει δυο χριστινες σε ''κατ οικον'' κατα καιρους. η μια μπαζο και ψιλο-ψυχασθενης κοντα στα 50 και η αλλη μια πιτσιρικα που απλα εκανε καλη βιζιτα και καμια σχεση με μασαζ..σε 750
δεν ξερω, το τηλ δε μου λεει κατι. ποσο παλια λες ? 5-7 χρονια ?μήπως είναι αυτή που ήταν στη Σολομού παλιά;
3 χρόνια.δεν ξερω, το τηλ δε μου λεει κατι. ποσο παλια λες ? 5-7 χρονια ?
gayros_7
ενημερωσε μας για το Ζανοσπιτο αν εχει ςτην ευγενη καλωσυνη...
Σολωμου 54 6οςμην τα λεμε και τα ξαναλεμε το forum δεν ειναι για τους λιγου σχετικους αλλα για ολους που οι περισοτεροι ειναι ασχετοι σαν και εμενα ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΠΕΣ ΜΟΥ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΝΟΣΠΙΤΟ με διευθυνση και αριθμο να σου πω ποτε πηγα και εντυπωσεις (αν εχω παει)