τα πιό πολλά πλέον ,ειδικά οι αλυσίδες,είναι κρυφά στούντιο!
Καθόλου κρυφά. Φανερά και με τη βούλα του νόμου...
τα πιό πολλά πλέον ,ειδικά οι αλυσίδες,είναι κρυφά στούντιο!
Νομίζω η αλήθεια είναι στη μέση. Οι πιο πολλές κοπέλες του μασαζ δεν το έχουν και απλά είναι εκεί γιατί δεν θα είχαν μέλλον στα στουντιο. Εξ αλλου είναι όλες αυτοδιδακτες.....Υπάρχουν όμως και μια σειρα απο αυτές που κάνουν μασαζ κοντα σε αυτο ενός επαγγελματία μασερ. Όχι πολλές αλλα υπάρχουν...παράδειγμα η Λια και η Μονικα στο Σ29 και η Έλενα στο Μπακνανα. Βάζουν αγκώνες, δάχτυλα με δύναμη, πιάνουν μυς κλπ. Εκεί υπαρχει ο συνδυασμός.Δεν ασχολούμαι με μασάζ στα μπουρδέλα
Αν θέλω μασάζ υπάρχουν φυσιοθεραπευτές με 20 ευρώ την ώρα που σε λιώνουν!
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν η Δήμητρα από μπακνανα κ κατεχακη δουλευει κάπου η ποτε θ ανοίξει το μπακνανα;
Σωστός.Νομίζω η αλήθεια είναι στη μέση. Οι πιο πολλές κοπέλες του μασαζ δεν το έχουν και απλά είναι εκεί γιατί δεν θα είχαν μέλλον στα στουντιο. Εξ αλλου είναι όλες αυτοδιδακτες.....Υπάρχουν όμως και μια σειρα απο αυτές που κάνουν μασαζ κοντα σε αυτο ενός επαγγελματία μασερ. Όχι πολλές αλλα υπάρχουν...παράδειγμα η Λια και η Μονικα στο Σ29 και η Έλενα στο Μπακνανα. Βάζουν αγκώνες, δάχτυλα με δύναμη, πιάνουν μυς κλπ. Εκεί υπαρχει ο συνδυασμός.
Για τις περισσότερες άλλες διαλέγεις μαλλον πήδημα σε καλύτερη τιμη απο τα στουντιο και αρκετες φορές σε πιο καθαρο περιβάλλον. Εκεί το μασαζ είναι μαλλον προκαταρκτικό η μετα το σεξ χαλαρωτικό.
Το καλό μασάζ είναι το καλύτερο προκαταρκτικό για αυτό που θα ακολουθήσει μετά... Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Δυστυχώς πλέον είναι δυσεύρετο.. Και στα μασάζ όταν ξεκίνησα για αυτό το λόγο πήγα. Αλλιώς θα συνέχιζα στα στούντιο που και ποιο φτηνά είναι και έχει και πολύ ωραιότερες κοπέλες...
έχει ανοίξει..Ακριβώς! Μόνο στη Εθ. Μακαρίου πλέον έχει κανονικό μασάζ πριν το "παρτυ". Και δεν ξέρουμε αν άνοιξε κιολας ακόμα.
Σιγα σιγα ρε φιλαρακο....σε κουβεντα που ειχα με κοπελες τις δουλειας που ξερω μου λεγανε οτι ακομα φοβουντε....θα προτιμανε τους ...πελατες τους, και μετα του αγνωστους.....γιαυτο τον λογο λιγη υπομονη....ολες θα ερθουν ....Μπορει καποιος να δώσει πληροφορίες για το ρόστερ του Φραντζή 7? Μαργκω δεν εχει, Παολα δεν εχει, Βικτωρια δεν εχει......
Κορίνα στο νιρβάνα έχει δοκιμάσει κανείς ;
Κορίνα στο νιρβάνα έχει δοκιμάσει κανείς ;