Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Το καλό μασάζ είναι το καλύτερο προκαταρκτικό για αυτό που θα ακολουθήσει μετά... Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Δυστυχώς πλέον είναι δυσεύρετο.. Και στα μασάζ όταν ξεκίνησα για αυτό το λόγο πήγα. Αλλιώς θα συνέχιζα στα στούντιο που και ποιο φτηνά είναι και έχει και πολύ ωραιότερες κοπέλες...
τα πιό πολλά πλέον ,ειδικά οι αλυσίδες,είναι κρυφά στούντιο!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Δεν ασχολούμαι με μασάζ στα μπουρδέλα
Αν θέλω μασάζ υπάρχουν φυσιοθεραπευτές με 20 ευρώ την ώρα που σε λιώνουν!
Νομίζω η αλήθεια είναι στη μέση. Οι πιο πολλές κοπέλες του μασαζ δεν το έχουν και απλά είναι εκεί γιατί δεν θα είχαν μέλλον στα στουντιο. Εξ αλλου είναι όλες αυτοδιδακτες.....Υπάρχουν όμως και μια σειρα απο αυτές που κάνουν μασαζ κοντα σε αυτο ενός επαγγελματία μασερ. Όχι πολλές αλλα υπάρχουν...παράδειγμα η Λια και η Μονικα στο Σ29 και η Έλενα στο Μπακνανα. Βάζουν αγκώνες, δάχτυλα με δύναμη, πιάνουν μυς κλπ. Εκεί υπαρχει ο συνδυασμός.
Για τις περισσότερες άλλες διαλέγεις μαλλον πήδημα σε καλύτερη τιμη απο τα στουντιο και αρκετες φορές σε πιο καθαρο περιβάλλον. Εκεί το μασαζ είναι μαλλον προκαταρκτικό η μετα το σεξ χαλαρωτικό....Τοπ περίπτωση Μαργκω

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.590
Πόντοι
5.946
Όλες οι παραπάνω που ανέφερες απλά το προσπαθούνε... δεν σημαίνει πως τα καταφέρνουν κι όλας!!!

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν η Δήμητρα από μπακνανα κ κατεχακη δουλευει κάπου η ποτε θ ανοίξει το μπακνανα;

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.482
Πόντοι
206
Το Μπακνανα πρεπει να ειναι ανοιχτο σημερα...Τηλ πηρες;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.062
Πόντοι
42.697

ΜΥΣΤΗΣ66

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
49
Πόντοι
0
Νομίζω η αλήθεια είναι στη μέση. Οι πιο πολλές κοπέλες του μασαζ δεν το έχουν και απλά είναι εκεί γιατί δεν θα είχαν μέλλον στα στουντιο. Εξ αλλου είναι όλες αυτοδιδακτες.....Υπάρχουν όμως και μια σειρα απο αυτές που κάνουν μασαζ κοντα σε αυτο ενός επαγγελματία μασερ. Όχι πολλές αλλα υπάρχουν...παράδειγμα η Λια και η Μονικα στο Σ29 και η Έλενα στο Μπακνανα. Βάζουν αγκώνες, δάχτυλα με δύναμη, πιάνουν μυς κλπ. Εκεί υπαρχει ο συνδυασμός.
Για τις περισσότερες άλλες διαλέγεις μαλλον πήδημα σε καλύτερη τιμη απο τα στουντιο και αρκετες φορές σε πιο καθαρο περιβάλλον. Εκεί το μασαζ είναι μαλλον προκαταρκτικό η μετα το σεξ χαλαρωτικό.
Σωστός.

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Παντος το Σινωπης ανοιζε!!!!!

και φυσικα ηταν εκει η ΡΑΝΙΑ!!!!!!!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Μπορει καποιος να δώσει πληροφορίες για το ρόστερ του Φραντζή 7? Μαργκω δεν εχει, Παολα δεν εχει, Βικτωρια δεν εχει......

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061

Βασικα εγω παω εκει που το σερβις ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ολοκληρωμένο

Αλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
178
Πόντοι
0
Το καλό μασάζ είναι το καλύτερο προκαταρκτικό για αυτό που θα ακολουθήσει μετά... Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Δυστυχώς πλέον είναι δυσεύρετο.. Και στα μασάζ όταν ξεκίνησα για αυτό το λόγο πήγα. Αλλιώς θα συνέχιζα στα στούντιο που και ποιο φτηνά είναι και έχει και πολύ ωραιότερες κοπέλες...

Ακριβώς! Μόνο στη Εθ. Μακαρίου πλέον έχει κανονικό μασάζ πριν το "παρτυ". Και δεν ξέρουμε αν άνοιξε κιολας ακόμα.

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Μπορει καποιος να δώσει πληροφορίες για το ρόστερ του Φραντζή 7? Μαργκω δεν εχει, Παολα δεν εχει, Βικτωρια δεν εχει......
Σιγα σιγα ρε φιλαρακο....σε κουβεντα που ειχα με κοπελες τις δουλειας που ξερω μου λεγανε οτι ακομα φοβουντε....θα προτιμανε τους ...πελατες τους, και μετα του αγνωστους.....γιαυτο τον λογο λιγη υπομονη....ολες θα ερθουν ....

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
64
Πόντοι
1
καλημερα μηπως μπορει να μου δωσει καποιος το τηλ του μασαζ εθναρχου μακαριου με pm ευχαριστω

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
περασε κανενας απο αυτο απέναντι απο το μέγαρο μουσικης?ενδιαφερομαι πιο πολυ για το νεο αποκτημα μαρινα να μαθω

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Κορίνα στο νιρβάνα έχει δοκιμάσει κανείς ;

Ναι την πήρα την περασμένη βδομάδα. Πολύ καλές υπηρεσίες, πολύ καλή διάθεση, πρόθυμη να ικανοποιήσει.
Στην εμφάνιση βάζω 6-6.5
σέρβις συμμετοχή 9

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.976
Πόντοι
36.618
Το απόγευμα στο delight Φρατζή 7: :headbaning2:

•Μαρίνα μιλφ από Λευκορωσία.
•Ζέτα η γνωστή Σέρβα με μαύρο φόρεμα δαντελωτό .. :o
•Γιάννα η γνωστή νταρντανα.
•Ειρήνη η νέα άφιξη.Μελαχρινη με σπαστά μαλλιά,γλυκό πρόσωπο. :-*
•Όλγα πρώην Λίλη η καστανόξανθη με μαύρο φόρεμα και αυτή.
•Λανα η επίσης ξανθιά μιλφ.

Λίγα λεπτά αργότερα στο Silver spa:
• Κάρμεν από το Μεξικό....Μιλφ μελαμψη με κανονικό σώμα και πρόστυχο πρόσωπο...
•Κάτια,μοντελε παρουσία με ωραίο σώμα και πρόσωπο. :o
•Αλινα η γνωστή Πολωνή! :tits2:
•Ιρίνα η ζουμερη μελαχρινή που επιλέχθηκε... :o
•Εύα μελαχρινή με κοντό σχετικά μαλλί και φουλ πρόγραμμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom