You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 456
Το νιρβάνα δουλεύει μέχρι τις 11.
Όταν προτοανοιξε 14 Φλεβάρη πέρυσι ειχαν πει ότι θα δουλεύει 24/7 αλλά δεν τους βγήκε.
Πέρασα προχθές από Nirvana μεταξύ 21.00 και 21.30 μου άνοιξε μία όμορφη κοπελίτσα και μου είπε ότι είναι κλειστό παρότι το site λέει ότι δουλεύει μέχρι τις 23.00.
Η ερώτηση είναι αν ξέρεις κάποιος ποιά ήταν η κοπελίτσα;
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
Λογικά η ΛαρίσαΠέρασα προχθές από Nirvana μεταξύ 21.00 και 21.30 μου άνοιξε μία όμορφη κοπελίτσα και μου είπε ότι είναι κλειστό παρότι το site λέει ότι δουλεύει μέχρι τις 23.00.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Βλακείες, απλά ανοίγουν σε δικό τους πελατολόγιο μέχρι να ανοίξουν επίσημα οι οίκοι ανοχής. Εκτός κι αν είσαι όντως πελάτης. Εμένα που έχω περάσει μόνο 1-2 φορές δε μου ανοίγουν καθόλου στην κάτω είσοδο. Μια φορά μου ανοίξανε (κατά λάθος μάλλον) και μετά πάνω μου είπαν ότι δήθεν είναι κλειστά.Πέρασα προχθές από Nirvana μεταξύ 21.00 και 21.30 μου άνοιξε μία όμορφη κοπελίτσα και μου είπε ότι είναι κλειστό παρότι το site λέει ότι δουλεύει μέχρι τις 23.00.
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Πάντως εμένα που δεν με ήξεραν πριν μέρες 20:30 μου είχαν ανοίξει ;)
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Οπότε ίσως είναι οι ώρες;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Μπορεί και η καργιόλα η Αντριάννα που βαριόταν που ζούσε και έκανα παράπονο που μου έκλεψε 15 λεπτά από το χρόνο.Οπότε ίσως είναι οι ώρες;
καλησπερα σε ολους,
βρεθηκα Αθηνα γαι 2 μερες μετα απο αρκετα χρονια και αναζητω να ενημερωθω σχετικα με το κεντρο τι υπαρχει..
παλιοτερα ημουν πελατης στην ΣΚουφα και Ελενα αλλα μετα απο χρονια απουσιας μου απο οσο ειδα το σκουφα δεν υφισταται ενω η Ελενη θα πρεπει να θυμηθουμε τα παλια..
αν καποιος εχει καποια προταση για κεντρο .. ομροφη αδυνατη κοπελα που να κανει και 2ο προγραμμα και θελει να ενημερωσει θα ημουν υποχρεος.
ευχαριστω προκαταβολικα
βρεθηκα Αθηνα γαι 2 μερες μετα απο αρκετα χρονια και αναζητω να ενημερωθω σχετικα με το κεντρο τι υπαρχει..
παλιοτερα ημουν πελατης στην ΣΚουφα και Ελενα αλλα μετα απο χρονια απουσιας μου απο οσο ειδα το σκουφα δεν υφισταται ενω η Ελενη θα πρεπει να θυμηθουμε τα παλια..
αν καποιος εχει καποια προταση για κεντρο .. ομροφη αδυνατη κοπελα που να κανει και 2ο προγραμμα και θελει να ενημερωσει θα ημουν υποχρεος.
ευχαριστω προκαταβολικα
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.610
- Πόντοι
- 5.946
Μπορεί και η καργιόλα η Αντριάννα που βαριόταν που ζούσε και έκανα παράπονο που μου έκλεψε 15 λεπτά από το χρόνο.
Από τις πιο άχρηστες πουτάνες αυτή η Αντριάννα... μια ζωή μαλακίες κάνει
Απορώ με τους αγάμητους πυρφόρους που την βρίσκουν μαζί της....
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.199
- Πόντοι
- 4.365
Από τις πιο άχρηστες πουτάνες αυτή η Αντριάννα... μια ζωή μαλακίες κάνει
Αρχίζω να πιστεύω ότι ήταν θαύμα που τη βρήκα ορεξάτη..
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.244
- Πόντοι
- 5.595
Ειναι ωραιο μωρακι.. εχει βαλει κ τις βυζαρες της.. κ ειναι τουμπανο!Από τις πιο άχρηστες πουτάνες αυτή η Αντριάννα... μια ζωή μαλακίες κάνει
Απλα οπως οι περισσοτερες.. αμα σε βρει χαλαρο.. θα σε ξεπαταξει! Θελει ρεγουλαρισμα απο την αρχη.. κ να μην της αφησεις περιθωρια για να σου πει-κανει μαλακιες..
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.621
- Πόντοι
- 496
Δουλεύει ακόμη η Αντελίνα;Επαναλαμβάνω άχρηστη... και δεν παίρνω Αντελίνα που είναι και άλογο και τεχνίτρα; Αντριάννα πεταμένα λεφτά
Από τις καλύτερες Ρουμάνες που έχω δοκιμάσει. Τα πόδια της είναι που με τρελαίνουν, αλλά και οι υπηρεσίες της.
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
Η Αντελίνα είναι στο τοπ 3 για μένα από κοπέλες στα μασατσζίδικα που συνδυάζουν εμφάνιση μεΑπό εμφανιση???καλό??? όντως?
κορυφαία απόδοση!
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.553
- Πόντοι
- 2.256
Υπάρχουν καπου οι φωτογραφίες από όλες αυτες που αναφέρετε;
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Στις υπηρεσιες που αναφέρεις είναι και το μασαζ ή μόνο το σεξ?Δουλεύει ακόμη η Αντελίνα;
Από τις καλύτερες Ρουμάνες που έχω δοκιμάσει. Τα πόδια της είναι που με τρελαίνουν, αλλά και οι υπηρεσίες της.
Γιατί απο μασαζ εχει μαύρα μεσάνυχτα.....
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
οι περισσότερες μαύρα μεσάνυχτα έχουν...Στις υπηρεσιες που αναφέρεις είναι και το μασαζ ή μόνο το σεξ?
Γιατί απο μασαζ εχει μαύρα μεσάνυχτα.....
Καλές μασερς είναι υπό εξαφάνιση.Λιγες έχουν μείνει.Τα ίδια και στα κατοίκων..
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 456
Δεν πάει έτσι φίλε ,το καλό μασάζ σε φτιάχνει κιόλας,δηλ τι θα κάνω μετά απο ένα καλό μασάζ,θα αρχίσω να ψάχνω εσπευσμένα για να ολοκληρώσω αλλού,χάθηκε η μαγεία!Δεν ασχολούμαι με μασάζ στα μπουρδέλα
Αν θέλω μασάζ υπάρχουν φυσιοθεραπευτές με 20 ευρώ την ώρα που σε λιώνουν!
zeppelin100
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 15
- Like
- 107
- Πόντοι
- 11
Το καλό μασάζ είναι το καλύτερο προκαταρκτικό για αυτό που θα ακολουθήσει μετά... Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Δυστυχώς πλέον είναι δυσεύρετο.. Και στα μασάζ όταν ξεκίνησα για αυτό το λόγο πήγα. Αλλιώς θα συνέχιζα στα στούντιο που και ποιο φτηνά είναι και έχει και πολύ ωραιότερες κοπέλες...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66