alexandros11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ποσειδωνος 67 ενημερωση κ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...μουφα μπαζολια γκομενεσ αλβανιδοελλινιδεσ που το παιζουνε κ ιστορια 3 φορα παο κ δεν παιζει τιποτα μαυρο καταμαυρο...
Φιλε "περιεργε" καλησπεραη ξανθια φιλε gkrams 21 τη λεγανε κατερινα που και που εκανε και αυτη φραπεδια και ισπανικο μεσα στα μπαλκονια της.
Συνάδελφε αν την ξαναπετύχεις την Λόλα πάρ'την είναι πολύ καλή, δεν της φαίνεται αλλά είναι πυραυλάκι και λόγο σχετικά μικρής διάπλασης (αρκετά αδύνατο κορμί) κάνει με ευκολία αεροπλανικά διάφορα, πολύ ευχάριστη εμπειρία. ;)Σολωμου 59
Ωρα 13:20
Ελευθερες κοπελες Λολα(αδιαφορη) και Βικη(Βικτωρια)
Μονο με αυτες εμεινε το ροστερ? Που πηγαν οι αλλες?
τι ρωτας αφου δεν σου αρεσουνε τα μασατζιδικα ????? (σε πιασα)
Δοκίμασε κκαι δε θα χάσεις φίλε...ξεκίνα απο το κέντρο που είναι ευκολότερο να φας απο την πρώτηαν δεν δοκιμασω πως ξερω οτι δεν μου αρεσουν...λολ....για πφαληρο θα μου πεις η @@???
Συνάδελφε αν την ξαναπετύχεις την Λόλα πάρ'την είναι πολύ καλή, δεν της φαίνεται αλλά είναι πυραυλάκι και λόγο σχετικά μικρής διάπλασης (αρκετά αδύνατο κορμί) κάνει με ευκολία αεροπλανικά διάφορα, πολύ ευχάριστη εμπειρία. ;)
το τσέκαρε κανείς ή να πεταχτώ;;;
Λοιπόν αγαπητοί μου το Πατησίων 314 είναι μπάρμπεκιου των 80 ευρώ (60+20). Μου το είπαν στα ίσια παρόλο που δεν με είχαν ξαναδεί.
Μπριζόλες 4, η Ελένη μελαχρινή νέα ζουμπουρλούδικη, κοντούλα αλλά εκπέμεπι έναν ερωτισμό.
Η Ανέτα μιλφ απαράδεκτο
Η Εύα αρχοντονταρντάνα στυλ Αντριάννας από Διδύμου με τσιμπουκόχειλα αλλά τραβελοφέρνει λίγο
Και άλλη μια νέα και αρκετά όμορφη έσκασε όμως ντυμένη με τζην και μυτερή μπότα και ξενέρωσα
αρεεεεε .χχχ,γιατι εγω δεν ειδα πυραυλακια και αεροπλανακια !!!!! ...να στο πω με μια λεξη...ΧΑΛΙΑ. > -ξεπετα του κερατα και μυριζομαι αλμπανορουμανια!!.Συνάδελφε αν την ξαναπετύχεις την Λόλα πάρ'την είναι πολύ καλή, δεν της φαίνεται αλλά είναι πυραυλάκι και λόγο σχετικά μικρής διάπλασης (αρκετά αδύνατο κορμί) κάνει με ευκολία αεροπλανικά διάφορα, πολύ ευχάριστη εμπειρία. ;)
ακριβώς.
Ειναι Κηφισίας 12.Στο ισόγειο και το κουδούνι γράφει ΩΜΕΓΑ ST
Ειναι και σήμερα ανοιχτά. Πριν 2 βδομάδες που πέρασα όμως οι κοπέλες δεν έλεγαν τίποτα ιδιαίτερο. Ηταν και Κυριακή και είχε μόνο 3
Ρε TARZAN γιατί ρε γαμώτο τόσο μεγάλη διαφορά δεν μπορώ να καταλάβω, βέβαια την πήρα στις αρχές που είχε πάει στο Μελινόσπιτο, έχω και κριτική www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,36.msg756458#msg756458]εδώ[/url], αν από τότε έχουν αλλάξει πράγματα δεν ξέρω, μάλιστα για εκείνη τη περίοδο η Λόλα έχει κι άλλες καλές κριτικές............αρεεεεε .χχχ,γιατι εγω δεν ειδα πυραυλακια και αεροπλανακια !!!!! ...να στο πω με μια λεξη...ΧΑΛΙΑ. > -ξεπετα του κερατα και μυριζομαι αλμπανορουμανια!!.
δεν ξερω γουστα του καθενος, εμενα η ΛΟΛΑ μαυροοοοοοοο .απο μασαζ ,απο περιποιηση,απο λογο,απο...απο...απο...κοκ.μια καραβλαχαρα που δεν ξερει πως να στηθει ολο το σκηνικο,και το μυαλο στην ξεπετα.
για αυτο ΜΑΥΡΟ γενικα στο σολωμ 59......ξεπεταδικοοοο
Σήμερα αργά το απογευμα επισκέφθηκα τη γνωστη Βικτωρια στη Σολωμου 59....
τι ήταν αυτά? αφου μου λεει..εχεις ξαναδει τέτοια...είναι Νο 7...η γιαγια μου ειχε τέτοια....
παντως σοβαρά τώρα, η κοπελα τιμαει το ψωμι της...προθυμη σε ολα...και ως εκ τουτου καταθεση στις άρες της...
τρελλη εμπειρια για LOVERS.....
Tωρα την λενε Βικη .....
Επιτσιλισθει με ισπανικο φραππε το μεσημερι και απο εμενα...
[/qu
ναι οντως το παρατηρησα...τη ρωτησα και μου ειπε οτι αλλοι τη λενε Βικη, αλλοι Βοκτωρια..σε δουλεια να βρισκομαστε
παντως ναι ρε φιλε, με αυτη τη γυναικα δε μπορεις να μη πιεις παρα μονο ισπανικο φραπε...
ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα αυτη την εποχη.....
απ'οτι μου ειπε είναι και φίλη της Αμαντας...παλιας ιστοριας επισης στη Σολωμου, η οποια γυρισε Ουκρανια...τρομερα και αυτη....
Μπααααα...δεν μου βγαζει ορεξη για
Οπως ειπε ενας συναγωνιστης ειναι σαν να γαμας πλαγκτον.
Παντως εχει βυζους πολυ πιτσιλαμπολ....
ΥΓ..φορουσε ακομα την τζιν μινι φουστα?? ;)
Εχω παρει και τις δυο απο Μελινοσπιτο ,
δλδ Βικυ και Λολα σε τυχαια διαστηματα.
Θα ελεγα οτι περασα καλα και με τις δυο,
αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι
γιατι κρυβονται η Μελινα με τη Δεσποινα στο μεσα δωματιο τον τελευταιο καιρο....