You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
απο καλλιροης 48 εχει κανεις καμμια ενημερωση ? βρεθηκα τυχαια στη γειτονια προχθες κ λεω ας ανεβω να ριξω μια ματια , πολυ ευγενεια εχει πεσει, και ξεχωρισα 2 τεμαχια (μου φανηκαν ελληνικης προελευσης )ενα κοντοπουτανο ξανθο με βυζους κ ενα πιο ψηλο κι αυτο ξανθο... συνεχιζει τις αρπαχτες το ιδρυμα η αλλαξε τακτικη ?? δεν καθησα λογω χρονου αλλα σκεφτομαι να παω αν τελικα αξιζει..
alexandros11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημερα παιδες..ενημερωση απο δημοκριτου...με τα πολλα πηρα την κινεζουλα μουφα ταυλανδεζα να μου κανει μασαζ επαγελματικο δηθεν...μασαζ μουφα η γκομενα χαλια γενικα κ το χειροτερο....μου κρατησε κ χρονο απο το ντους που εκανα κ τησ δινω κ τα 80 κ πριν φυγω μου λεει με υφοσ κ καλα λυπισου με....εγω περνω κ φιλοδωριμα..την κοιταω της λεω δηλαδη??ε μου λεει ασε κατι...καλα καλα λεω κατσε να φερω απο το αμαξι..κ αντε γεια δεν με ξαναειδε...μαυρο καταμαυρο μααααααυροοοοοο στο εν λογο ιδρυμα που γι αν απαρεισ φραπε ακομη κ απο τις αλβανιδες που εχει μεσα πρεπει να πας 19 φορες κ αν θα παρεις..μπαζα καραμπαζα κ σκετη απατη!!
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ειναι φουλ αρκει νασε ξερουν.φιλαρακια ξερει κανεις αν το μαγαζι ποσειδωνος στη γλυφαδα ειναι στα φουλ?
υπαρχουν τιποτα ςος που πρεπει να ξερω?
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Aδερφε σήμερον ημέραν λόγω των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης και ύπαρξης ανεργίας .Δεν πετάνε έτσι 80 ευρώ .Εγώ προσωπικά και αρκετοί άλλοι φίλοι μας συναγωνιστές το έχουμε τονίσει ότι είναι λίγα τα καταστήματα που πραγματικά αξίζει κανεις πάει και να περάσει ένα ευχάριστο 45 λεπτό .Τα περισσότερα έχουν μαζέψει κάθε άσχετη και όλα τα μπάζα από τις πιάτσες και τώρα ακούω και για κινέζες ,τι άλλο θα ακούσουμε .Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα καταστήματα αυτά είναι ότι αρπάξουν και δεν έχουν καμια σοβαρότητα στο επάγγελμα αυτόκαλημερα παιδες..ενημερωση απο δημοκριτου...με τα πολλα πηρα την κινεζουλα μουφα ταυλανδεζα να μου κανει μασαζ επαγελματικο δηθεν...μασαζ μουφα η γκομενα χαλια γενικα κ το χειροτερο....μου κρατησε κ χρονο απο το ντους που εκανα κ τησ δινω κ τα 80 κ πριν φυγω μου λεει με υφοσ κ καλα λυπισου με....εγω περνω κ φιλοδωριμα..την κοιταω της λεω δηλαδη??ε μου λεει ασε κατι...καλα καλα λεω κατσε να φερω απο το αμαξι..κ αντε γεια δεν με ξαναειδε...μαυρο καταμαυρο μααααααυροοοοοο στο εν λογο ιδρυμα που γι αν απαρεισ φραπε ακομη κ απο τις αλβανιδες που εχει μεσα πρεπει να πας 19 φορες κ αν θα παρεις..μπαζα καραμπαζα κ σκετη απατη!!
Γεια χαρά σε όλους !!! Είχα καιρό να επισκεφθώ το νέο site, καθώς επίσης και τη γνωστή αγορά των Μαλαξίδικων. Εδώ και 6 μήνες οι επισκέψεις μου είναι πολύ αραιές. Έτσι ξαφνικά συνειδητοποίησα μία σειρά από αλλαγές σε μαγαζιά και τιμές.
- Επίσκεψη προ τριμήνου στο Μαγαζί της Κηφισίας 142 στον 6 όροφο( Δίπλα στον Ερυθρό) -- Κλειστό και χωρίς ταμπέλα στο κουδούνι, με ενοικιαστήριο έξω από τη πολυκατοικία. Ήταν το ίδιο που για χρόνια ήμουν πελάτης στο Κηφισίας 92.
Ξέρει κανείς τι απέγινε ? Ειδικότερα η κοντούλα, η χοντρούλα, η Ρωσίδα η Ελένη?
- Επίσκεψη μετά από αυτό στο Μεσογείων 88 που ήταν σχετικά κοντά. Τιμή 60Ευρώ τα 45 λεπτά Foul.Επαναλήψεις και ψιλοβόλεμα. Επίσκεψη με το νέο χρόνο το μαγαζί κλειστό και το τηλέφωνο δεν απαντά. Ξέρεις κανείς τι έγινε?
- Αποφασίζω να επισκεφθώ μια από τις παλιές <<Αγάπες>> , τη Λούντα και τα κορίτσια της στου Γκύζη. Το είχα κτίσει αυτό το μαγαζί. Γνωστή μου χρόνια από τότε που δούλευε στο 3 Σεπτεμβρίου 151. Κλειστό και οι ταμπέλες φευγάτες. Τη παίρνω τηλ. και μου λέει ότι πήγε κάπου στη Σόνια επί της Αλεξάνδρας. Δεν το έχω επισκεφθεί ακόμα. Κάπου διάβασα για άθλιες υπηρεσίες , Αληθεύει?
- Λόγω βολέματος αποφασίζω να επισκεφθώ τις προάλλες το Μεσογείων 208 που είχα υποσχεθεί στο εαυτό μου να ρίξω μαύρη πέτρα. Δεν είναι τόσο άθλιο όσο παλιά , ΜΙLfs που δίνουν αρκετά , τιμή όμως 100 Ευρώ !!!! Έχουν τρελαθεί !!!!
Sorry για τη πολυλογία μου αλλά αυτοί οι 6 μήνες έφεραν τα πάνω κάτω στο δικό μου μικρό κόσμο των Μασατζίδικων.
- Επίσκεψη προ τριμήνου στο Μαγαζί της Κηφισίας 142 στον 6 όροφο( Δίπλα στον Ερυθρό) -- Κλειστό και χωρίς ταμπέλα στο κουδούνι, με ενοικιαστήριο έξω από τη πολυκατοικία. Ήταν το ίδιο που για χρόνια ήμουν πελάτης στο Κηφισίας 92.
Ξέρει κανείς τι απέγινε ? Ειδικότερα η κοντούλα, η χοντρούλα, η Ρωσίδα η Ελένη?
- Επίσκεψη μετά από αυτό στο Μεσογείων 88 που ήταν σχετικά κοντά. Τιμή 60Ευρώ τα 45 λεπτά Foul.Επαναλήψεις και ψιλοβόλεμα. Επίσκεψη με το νέο χρόνο το μαγαζί κλειστό και το τηλέφωνο δεν απαντά. Ξέρεις κανείς τι έγινε?
- Αποφασίζω να επισκεφθώ μια από τις παλιές <<Αγάπες>> , τη Λούντα και τα κορίτσια της στου Γκύζη. Το είχα κτίσει αυτό το μαγαζί. Γνωστή μου χρόνια από τότε που δούλευε στο 3 Σεπτεμβρίου 151. Κλειστό και οι ταμπέλες φευγάτες. Τη παίρνω τηλ. και μου λέει ότι πήγε κάπου στη Σόνια επί της Αλεξάνδρας. Δεν το έχω επισκεφθεί ακόμα. Κάπου διάβασα για άθλιες υπηρεσίες , Αληθεύει?
- Λόγω βολέματος αποφασίζω να επισκεφθώ τις προάλλες το Μεσογείων 208 που είχα υποσχεθεί στο εαυτό μου να ρίξω μαύρη πέτρα. Δεν είναι τόσο άθλιο όσο παλιά , ΜΙLfs που δίνουν αρκετά , τιμή όμως 100 Ευρώ !!!! Έχουν τρελαθεί !!!!
Sorry για τη πολυλογία μου αλλά αυτοί οι 6 μήνες έφεραν τα πάνω κάτω στο δικό μου μικρό κόσμο των Μασατζίδικων.
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το καλο είναι ότι τι πατάνε μια φορα μονο .Όμως και μια φορα είναι πολύ ,80 δεν είναι λίγα .Το χειρότερο είναι ότι πουλάνε βιτρίνα. Κολωνάκι, πολυτέλεια κ.λπ. Απάτη κανονική.
Καλησπέρα συναγωνιστες.
Πήγα πρώτη φορά Ιλιάδα κι έμεινα νηστικός ...μου έκανε εντύπωση..ειναι αναμενομενο αυο ή να ανησυχήσω?
και οχι μονο δεν πήρα ουτε μεζεδακι ...ακουσα και ατακα τυπου..."μη με ακουμπατε σας παρακαλώ " ....και ξενερωσα....
αναρωτιεμαι ....στην επομενη θα φαω η πρεπει να "γραψει κι αλλα το κοντερ"?
Πήγα πρώτη φορά Ιλιάδα κι έμεινα νηστικός ...μου έκανε εντύπωση..ειναι αναμενομενο αυο ή να ανησυχήσω?
και οχι μονο δεν πήρα ουτε μεζεδακι ...ακουσα και ατακα τυπου..."μη με ακουμπατε σας παρακαλώ " ....και ξενερωσα....
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
με ποια εκανες μιμου απτου συναγωνιστη;
controlmachine
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστες.
μηπως σε περασε για κανενα περιεργο
παιδιά στη δημοκρίτου το πάνε πολύ λάου λάου με σκοπό να αργήσεις να φάς μπόρς και στρογγανόφ ώστε να έχεις ένα "υποτιθέμενο" κίνητρο να ξανπάς!Άμα φάς μπόρς μετά θα την κάνει ο πελάτης για άλλες πολιτείες,έχουν ακούσει το τραγούδι "απο κανάρα σε κανάρα" πολλές φορές εκεί οι θείτσες!Εξ'ου και η αργοπορία στην όλη διαδικασία.Την πρώτη μπορεί να μην παίξει όυτε φροζίτο,την δεύτερη να γίνει η γούδα αλλά αρκετά διεκπεραιωτική,την τρίτη φορά καλή γούδα με λίγο γλύψιμο στις μπάλλες και την τέταρτη καμμιά ισπανική για αλλαγή.Μεχρι να φάς στροογγανώφ θα περάσουν και 10 συνεδρίες άμα λάχει.Βέβαια όσοι ξέρουν τις κοπέλες ή τις θείτσες απ'αλλού δεν παιρνούν αυτήν την ταλαιπωρία,αλλά διεισδύουν απευθείας στο κυρίως μενού και αφήνουν τους κολοκυθοκεφτέδες για άλλους που βλέπουν τη δημοκρίτου ώς την νέα πρόκληση του επόμενου χαμένου 80ευρου.Έτσι έχουν τοις πραμάτιασι και καλό είναι να το συνειδητοποιήσουν όλοι για να μην χάνει κανείς.
η φωτεινή από που από μαρούσι?μήπως είναι η νάνσυ που έφυγε από θησέως?και αν όχι γνωρίζεις κάτι?εάν πήγε αλλού?καλημερα φιλοι ζητατε ενημερωση απο ιλιαδα θα προσπαθησω να σας ευχαριστησω, εχει 17 θεραπευτριες τρεις ειναι και νουργιες ιφιγενεια αρετη απο ελιτε μονο μασαζ για την ωρα. φωτεινη απο μαρουση πληρες μενου απιθανο. απο εκει και περα επιστροφη γιωτας ειναι στο φουλ αναστασια θεσαλλονικια πληρες μενου αντριανα ρουμανα φραπεδιαρα πολυ καλη και εχουμε της παλιοτερες με τη σειρα ζωη ελλη ξενια ολγα θαλεια ντανιελα μαρια αγγελικη ειρηνη αυτη ειναι καινουργια ρουλα μιλφ σταθερη αξια ολες αυτες ειναι στο φουλ. η τιμη ειναι 80 ευρω απο εκει και περα πληρωνεται μεσα κατι παραπανω αναλογα με τα γουστα σας και την κοπελα ξεχασα την χρυσανθη το μεγαλο ερωτηματικο τη κανει αλλη λενε οτι κανει με αρχικη τιμη τα 300 εγω που εχω κανει μαζι της δεν δεχεται κουβεντα για τιποτα τη να πω. ειναι και η αλεξανδρα το μεγαλο ατου του μαγαζιου αλλα ειναι παγοκολωνα αν ξεχασα καμια δεν πειραζη προσπαθησα να ενημεροσω με τον καλυτερο τροπο που μπορουσα αλλα η ιλιαδα εχει πολλα κεφαλαια και θα ξανα ασχοληθουμε παλι.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.007
- Πόντοι
- 42.697
Ρε παιδιά, μια ερώτηση γιατί δεν το βρίσκω στις αγγελίες. Το ίδρυμα που είναι στην αρχή της Κηφισίας, είναι στο 12; Το κουδούνι γράφει ΩΜΕΓΑ ST;
ακριβώς.
Ειναι Κηφισίας 12.Στο ισόγειο και το κουδούνι γράφει ΩΜΕΓΑ ST
Ειναι και σήμερα ανοιχτά. Πριν 2 βδομάδες που πέρασα όμως οι κοπέλες δεν έλεγαν τίποτα ιδιαίτερο. Ηταν και Κυριακή και είχε μόνο 3
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
η αντριανα ειναι ρουμανα σε δουλεψε και γδυνεται και φραπε κανει και ειναι ετοιμη και για παρα περα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66