Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αδερφέ μην συγκρίνεις την καινούργια με την Ναταλι την Αντελίνα η την Δέσποινα .Αυτές πλέον είναι σταθερές αξιες .Όσο με την καινούργια πιστεύω ότι θα μπει σύντομα στο κλίμα ,δεν έχει ,Δεν τίθεται θέμα ξεπετάς , απλά είναι θέμα εμπειρίας.Και το ξανατονίζω ,μακάρι να την έχουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο χώρο .Η κοπέλα είναι τρελο γκομενάκι :headbang:

Μακάρι να γίνει σωστή στο σερβις επειδή όντως είναι γυναικάρα την είδα μετά που ντύθηκε για να φύγει φόρεσε και κάτι κόκκινα και όπως είναι και ψηλή ήταν για να την κυκλοφορήσεις να δημιουργήσει πανικό στις ελλεηνίδες χεχε.. woman in red...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μακάρι να γίνει σωστή στο σερβις επειδή όντως είναι γυναικάρα την είδα μετά που ντύθηκε για να φύγει φόρεσε και κάτι κόκκινα και όπως είναι και ψηλή ήταν για να την κυκλοφορήσεις να δημιουργήσει πανικό στις ελλεηνίδες χεχε.. woman in red...
:2funny: :2funny: :2funny:

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑλημερα συναθλητες. Χθεσινη επίσκεψη μελινοσπιτο με Αντριαννα.
Προς μεγαλη μου έκπληξη πολυ καλά Αγγλικά με πολυ Αμερικανικο στιλακι (τα αγγλικα) ...δεν ξερω πως και που....
Απο μασαζ μετριο...σε καμια περιπτωση μουφα...απο τα υπολοιπα ΟΚ...καυλωμενη αρκετα και "υπακουη"...και στο πνευστο το δουλευει αρκετα καλα...προσποαθει πάντως σίγουρα...
Θα παω και σημερα...δεν ξερω σε πιο οικο....

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλοι καλημερα τη μαρια την πηρα και εγω απο γραφομενα τουν φιλτατου ibli ηταν αψογη σε ολα δεν εκανα μασαζ συμφωνια καναμε κατευθεια στο ψητο. φιλε επηγα εκει που μου ειπες σε ευχαριστω εμεινα ευχαριστημενος αν και αυτα τα ιδρυματα δεν τα παω και πολυ ομως το γουστο σου για τα συγκεκριμενα αξιζε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αδερφέ μην συγκρίνεις την καινούργια με την Ναταλι την Αντελίνα η την Δέσποινα .Αυτές πλέον είναι σταθερές αξιες .Όσο με την καινούργια πιστεύω ότι θα μπει σύντομα στο κλίμα ,δεν έχει ,Δεν τίθεται θέμα ξεπετάς , απλά είναι θέμα εμπειρίας.Και το ξανατονίζω ,μακάρι να την έχουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο χώρο .Η κοπέλα είναι τρελο γκομενάκι :headbang:
τελικα βρε νικο, το ζανοσπιτο εχει κανενα μειονεκτημα ???? τι σκατα ''..θα μπει σύντομα στο κλίμα....'' ????

με πεταμενα των πελατων λεφτα θα κανει πρακτικη και θα παρει εμπειρια και διπλωμα ????

κουλ βρε φιλε.. για ρουμανα μιλαει ο πιρφορος..  :P

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θα μας πεί κανείς που ήτο εργαζομενη τεμαχιουσα η κυρία επί τας υποδοχάς εις το diamond spa γλυφαδος? :rockon:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τελικα βρε νικο, το ζανοσπιτο εχει κανενα μειονεκτημα ???? τι σκατα ''..θα μπει σύντομα στο κλίμα....'' ????

με πεταμενα των πελατων λεφτα θα κανει πρακτικη και θα παρει εμπειρια και διπλωμα ????

κουλ βρε φιλε.. για ρουμανα μιλαει ο πιρφορος..  :P
Παπα μου σε διαβεβαιώνω ότι με την συγκεκριμένη δεν είναι πεταμένα λεφτά .Θα την δεις και θα μου πεις .Όσο για μειονεκτήματα ,όλα έχουν, το θέμα είναι κατά ποσο προσπαθούν να τα διορθώσουν .

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδιά για την Θεοδώρα τις Μάρνης θα πει κάποιος αν είναι εκεί σήμερα .M έχουν φάει από το πρωί .Έστω το τηλέφωνο με pm.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τηλεφωνο νομιζω δεν εχουνε στην μαρνης,οσο για την θεοδωρα νομιζω δεν λεει και πολλα..
Όσο για τηλέφωνο είμαι σίγουρος ότι έχουν .Έπαιρνα παλιά .Η Θεοδώρα τώρα δεν είναι και άσχημη ,μικρή ,ομορφούλα .Το μονο τις μειονέκτημα είναι ότι είναι από τους γνωστούς αγίους .Εκτος αν δεν λέμε για την ίδια :think:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παπα μου σε διαβεβαιώνω ότι με την συγκεκριμένη δεν είναι πεταμένα λεφτά .Θα την δεις και θα μου πεις .Όσο για μειονεκτήματα ,όλα έχουν, το θέμα είναι κατά ποσο προσπαθούν να τα διορθώσουν .
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα σε ειχε πει ο ζερο, ''ρουσοπουλο''..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Ίμβρου 2 είναι ανιχτο το μασαζαδικο σημερα;;;;
κσερουμε ποια κυρια ειναι εκι τωρα;;;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.006
Πόντοι
42.697
Ρε παιδιά για την Θεοδώρα τις Μάρνης θα πει κάποιος αν είναι εκεί σήμερα .M έχουν φάει από το πρωί .Έστω το τηλέφωνο με pm.

σήμερα δεν ήτο εκέι, το μαγαζί λειτουργούσε με 2 μπάζα της συμφοράς, μια κοντή και μια ψιλή χοντρή

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σήμερα δεν ήτο εκέι, το μαγαζί λειτουργούσε με 2 μπάζα της συμφοράς, μια κοντή και μια ψιλή χοντρή
Ευχαριστω φιλε .Πάντως ενημέρωση δεν πείρα ,ούτε pm ,μια στο τόσο ζητάω κάποια πληροφορία ,φαίνεται οι φίλοι μας συναγωνιστές ι ήταν  απασχολημένοι ι βαριόντουσαν :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom