Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.336
- Πόντοι
- 2.306
Δε ζητάς πολλά τυπε.. Σχεδόν τη μισή Αθήνα αναφέρεις..νεος εδω περα μπορειτε να μου προτεινεται καποια καθαρα βορεια προαστεια,ανατολικα και κωλονακι>
Δε ζητάς πολλά τυπε.. Σχεδόν τη μισή Αθήνα αναφέρεις..νεος εδω περα μπορειτε να μου προτεινεται καποια καθαρα βορεια προαστεια,ανατολικα και κωλονακι>
νεος εδω περα μπορειτε να μου προτεινεται καποια καθαρα βορεια προαστεια,ανατολικα και κωλονακι>
κυριως βορεια προαστειαΔε ζητάς πολλά τυπε.. Σχεδόν τη μισή Αθήνα αναφέρεις..
μπερδεύτηκα....άρα Κηφισιά...κυριως βορεια προαστεια
Δεν υπαρχει ουσιαστικα τιποτα καλο στα ΒΠ. Grace στο Μαρουσι χαλια, Θησεως πολυ μετριο και πανακριβο. Α και η γνωστη Βικυ Στεφανια. Καλο μασαζ αλλα λιγο καλτ φαση. Αν γνωριζει καποιος κατι αλλο ας ενημερωσει.
Βίκυ, στεφάνια και η Μαιρούλα πως θα τις βρω ;ξεχασες και την μαυρουλα στην ν.ιωνια......(βορεια προαστια μας λενε και μας!!!!!!)
δεν βρισκω το τηλ των κοριτσιων απο το προφιλ της αν θες στειλε μουΒίκυ στεφανια είναι η ίδια και έχει το τηλέφωνο στο προφίλ της, την Μαρία από νέα Ιωνία όσες φορές έχω κλείσει ραντεβού, μου το έχει ακυρώσει μια ώρα πριν την ώρα που είχαμε κανονίσει.
δεν βρισκω το τηλ των κοριτσιων απο το προφιλ της αν θες στειλε μου
οκ θενξς φιλεΚάτω από την φωτογραφία της γράφει το τηλ.
Βίκυ στεφανια είναι η ίδια και έχει το τηλέφωνο στο προφίλ της, την Μαρία από νέα Ιωνία όσες φορές έχω κλείσει ραντεβού, μου το έχει ακυρώσει μια ώρα πριν την ώρα που είχαμε κανονίσει.
Μειωθηκαν οι χορηγοι.Το Λελας μασάζ γιατί σταμάτησε να διαφημίζεται?
τι εγινε ρε? γιατι επεσε λουκετο σε καποια νηματα?