petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
μουσες,νιρβανα,πρινσες
στο ένα που κοιταξα υπηρξαν καποιοι "διαπληκτισμοι"
στο ένα που κοιταξα υπηρξαν καποιοι "διαπληκτισμοι"
τι εγινε ρε? γιατι επεσε λουκετο σε καποια νηματα?
Στο Σίλβερ σπα έλεγα θα κανεις τη ζημιά,σε δυο άσχετα έγινε...φύγανε και τα μπάνερς των μαγαζιών μου φαίνεται...
δεν θα πληρώσανε το μηνιάτικο...
λοιπόν με απλά πράγματα σε ξεφτυλισα και δεν ήξερες τι έγραφες αλλά μάλλον σου αρέσει η ξεφτίλα και θες να το συνεχίσεις και εδώ.απαντησε για τις δέκα ψευτο κριτικές σε μια μέρα και μετά μιλά.πελατης είμαι στο μαγαζί και έγραψα ότι ξέρω δεν έγραφα αυτά που σου αρέσουν να ακούς.εγώ διαπληκτίστηκα με ένα παπάρι που είναι πελάτης δήθεν αλλά όργανο του μαγαζιού...
μα το θεό καταλαβαίνω... επιχείρηση έχουν φράγκα θέλουν να βγάλουν αλλά δεν γίνεται να γράφονται συνέχεια τέλειες κριτικές!
το μαγαζί γιατί κατέβασε τα προγράμματα???λοιπόν με απλά πράγματα σε ξεφτυλισα και δεν ήξερες τι έγραφες αλλά μάλλον σου αρέσει η ξεφτίλα και θες να το συνεχίσεις και εδώ.απαντησε για τις δέκα ψευτο κριτικές σε μια μέρα και μετά μιλά.πελατης είμαι στο μαγαζί και έγραψα ότι ξέρω δεν έγραφα αυτά που σου αρέσουν να ακούς.
φιλενάδα...λοιπόν με απλά πράγματα σε ξεφτυλισα και δεν ήξερες τι έγραφες αλλά μάλλον σου αρέσει η ξεφτίλα και θες να το συνεχίσεις και εδώ.απαντησε για τις δέκα ψευτο κριτικές σε μια μέρα και μετά μιλά.πελατης είμαι στο μαγαζί και έγραψα ότι ξέρω δεν έγραφα αυτά που σου αρέσουν να ακούς.
απαντησε για τις δέκα ψευτο κριτικές σε μια μέρα
το μαγαζί γιατί κατέβασε τα προγράμματα???
α μπραβο βαλτες καλυτερα στον κωλο σου που εχει ανοιξει απο το στραπον και θα γραψω εγω κριτικες να τον παιζεις και να χωνεις το στραπον στο κωλαρακι σου.μου τις δάνεισε ένας φίλος από τα παλιά για να υποκρίνομαι κι εγώ ο κακομοίρης πως γαμάω...
τον έχεις ακουστά?
Χορχεκαυλάρες τον ελέγαν και δύο μία σου τον κάρφωνε κώλο μουνί και πίπα...
έχει κι άλλες δυό τρείς χιλιάδες κριτικές στον σκληρό του και θα μου τις δώσει είπε... να τις ανεβάζω όποτε γουστάρω και να τις τρίβω στην μούρη σου πελατάκο...
Ψιλοι στα άχυρα. Το θέμα αναζητήσεων μασαζιουχων τεμαχίων κάποιες φορές είναι χρήσιμο, κάποιες όχι pitbull αλλά σίγουρα όχι για τόσο ειδικά ερωτηματα. Έγραψα π.χ. πριν για τη Νάνσυ που πήγε Boudoir κολωνάκι. Τώρα έχω ερώτηση προς τους πραγματικούς μύστες (Zero, Μπαρούχος, Smirni κτλ) οι οποίοι ο θεός να τους έχει καλά και να αντέχει η τσέπη τους να γυρνάνε: Η Καλι-Τζένη από Princess Πειραιά είναι η ίδια που ήταν Συγγρού-Silver-Spa; Η Ειρήνη είναι αυτή η πιτσιρίκα από Στουρνάρη;
Καιρός ήταν. Μας τα είχαν πρήξει. Σαραντα φορές την ώρα την ίδια copy-paste ανούσια ανάρτησημουσες,νιρβανα,πρινσες
πράγματι...Καιρός ήταν. Μας τα είχαν πρήξει. Σαραντα φορές την ώρα την ίδια copy-paste ανούσια ανάρτηση
μουσες,νιρβανα,πρινσες