Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
στο ένα που κοιταξα υπηρξαν καποιοι "διαπληκτισμοι"  :undecided:

καλα δεν ειναι το πρωτο.  αλλου γινονται χειροτερα και δεν γινεται τιποτα.
οχι οτι με ενδιαφερει,απλα απο περιεργεια ρωτησα.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
στο ένα που κοιταξα υπηρξαν καποιοι "διαπληκτισμοι"  :undecided:

εγώ διαπληκτίστηκα με ένα παπάρι που είναι πελάτης δήθεν αλλά όργανο του μαγαζιού...
μα το θεό καταλαβαίνω... επιχείρηση έχουν φράγκα θέλουν να βγάλουν αλλά δεν γίνεται να γράφονται συνέχεια τέλειες κριτικές!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
εγώ δεν κάνω ζημιές...
ούτε εξυπηρετώ συμφέροντα!
είμαι ενας απλός απαιτητικός μεν αλλά ειλικρινής πελάτης...
τα κομοδίνα στα ΙΚΕΑ και οι πουτανάρες στις ψωλές μας δαγκωτό...

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Pngls7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2019
Κριτικές
6
Like
346
Πόντοι
281
εγώ διαπληκτίστηκα με ένα παπάρι που είναι πελάτης δήθεν αλλά όργανο του μαγαζιού...
μα το θεό καταλαβαίνω... επιχείρηση έχουν φράγκα θέλουν να βγάλουν αλλά δεν γίνεται να γράφονται συνέχεια τέλειες κριτικές!
λοιπόν με απλά πράγματα σε ξεφτυλισα και δεν ήξερες τι έγραφες αλλά μάλλον σου αρέσει η ξεφτίλα και θες να το συνεχίσεις και εδώ.απαντησε για τις δέκα ψευτο κριτικές σε μια μέρα και μετά μιλά.πελατης είμαι στο μαγαζί και έγραψα ότι ξέρω δεν έγραφα αυτά που σου αρέσουν να ακούς.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
λοιπόν με απλά πράγματα σε ξεφτυλισα και δεν ήξερες τι έγραφες αλλά μάλλον σου αρέσει η ξεφτίλα και θες να το συνεχίσεις και εδώ.απαντησε για τις δέκα ψευτο κριτικές σε μια μέρα και μετά μιλά.πελατης είμαι στο μαγαζί και έγραψα ότι ξέρω δεν έγραφα αυτά που σου αρέσουν να ακούς.
το μαγαζί γιατί κατέβασε τα προγράμματα???

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
φιλενάδα...
τώρα που δεν έχουν νήμα τα μαγαζιά σου που θα γράφεις?
πελάτες μου...
αντε αλβανάκι... ξεκόλλα

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
απαντησε για τις δέκα ψευτο κριτικές σε μια μέρα

μου τις δάνεισε ένας φίλος από τα παλιά για να υποκρίνομαι κι εγώ ο κακομοίρης πως γαμάω...
τον έχεις ακουστά?
Χορχεκαυλάρες τον ελέγαν και δύο μία σου τον κάρφωνε κώλο μουνί και πίπα...
έχει κι άλλες δυό τρείς χιλιάδες κριτικές στον σκληρό του και θα μου τις δώσει είπε... να τις ανεβάζω όποτε γουστάρω και να τις τρίβω στην μούρη σου πελατάκο...

Pngls7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2019
Κριτικές
6
Like
346
Πόντοι
281
μου τις δάνεισε ένας φίλος από τα παλιά για να υποκρίνομαι κι εγώ ο κακομοίρης πως γαμάω...
τον έχεις ακουστά?
Χορχεκαυλάρες τον ελέγαν και δύο μία σου τον κάρφωνε κώλο μουνί και πίπα...
έχει κι άλλες δυό τρείς χιλιάδες κριτικές στον σκληρό του και θα μου τις δώσει είπε... να τις ανεβάζω όποτε γουστάρω και να τις τρίβω στην μούρη σου πελατάκο...
α μπραβο βαλτες καλυτερα στον κωλο σου που εχει ανοιξει απο το στραπον και θα γραψω εγω κριτικες να τον παιζεις και να χωνεις το στραπον στο κωλαρακι σου.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
ούτε που καταλαβαίνεις τι σου λέω νιούφη...
να ξαναρωτήσω...
τι κριτικές θα γράψεις αφου τα μαγαζάκια σας μπαι μπαι αρριβεντέρτσι...
και ο κώλος μου όντως έχει ανοίξει γιατί σε έχω χέσει πατόκορφα....
απορώ πως τολμάς και ανοίγεις το στόμα σου δεν φοβάσαι μη πνιγείς απ το σκατό?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Ψιλοι στα άχυρα. Το θέμα αναζητήσεων μασαζιουχων τεμαχίων κάποιες φορές είναι χρήσιμο, κάποιες όχι pitbull αλλά σίγουρα όχι για τόσο ειδικά ερωτηματα. Έγραψα π.χ. πριν για τη Νάνσυ που πήγε Boudoir κολωνάκι. Τώρα έχω ερώτηση προς τους πραγματικούς μύστες (Zero, Μπαρούχος, Smirni κτλ) οι οποίοι ο θεός να τους έχει καλά και να αντέχει η τσέπη τους να γυρνάνε: Η Καλι-Τζένη από Princess Πειραιά είναι η ίδια που ήταν Συγγρού-Silver-Spa; Η Ειρήνη είναι αυτή η πιτσιρίκα από Στουρνάρη;

ναι φιλε, η ιδια

Pngls7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2019
Κριτικές
6
Like
346
Πόντοι
281
Ζητώ συγνώμη από τους συναγωνιστές που παραφερθηκα απλά έφτασα σε ένα όριο ακόμα και από τον κλοναριους δεν έχω να χωρίσω κάτι με κανέναν σεβαστή η γνώμη του δεν ξανά ασχολούμαι.με διαπληκτισμούς θα γράφω ότι ξέρω οποίος θέλει ας τα ακούσει οποίος όχι ας τα θεωρήσει άχρηστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom