Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
MEGA πρωινη τσαρκα στα ιδρυματα  :sunglasses:

ξεκιναω:

Paradise Spa - Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος
Αγγελικη  σουπερ μελαχρινο μωρο με κωλαρα και χητο σωμα. καυλα
Δήμητρα  με τις βυζαρες να ξεχειλιζουν η τρελιαρα μελαχρινη ευσωμη μιλφ
Ελενα  η γνωστη με γυμνασμενο κορμι και το φοβερο μασαζ εμπαινε σε δωματιο
Στέλλα  η γνωστη αδυνατη ψιλη Ελληνιδα μιλφ με την πολυ καλη αποδοση στο δωματιο.
Σάρα η επισης τρελιαρα μελαχρινη μιλφ με τις καμπυλες και τις μεγαλες φυσικες βυζαρες

Delight , Φραντζη 7, 2ος Όροφος
Γιαννα, εντυπωσιακη ξανθη ρωσιδα μιλφ με μεγαλο στηθος μακρια ποδια
Μαργκω η γνωστη λεπτη νυμφομανης ρωσιδα
Ερικα Κουκλαρα νεαρη Ουκρανιδα , ψιλη με ωραιο κιρμι
Σουζαννα, Ρωσιδα μετριουα αναστηματος ξανθια με βυζαρες
Τζενη μελαχρινη νοστιμη κοπελα με μεγαλο στηθος
Νικολ  πετιτ ρουμανα με ωριο κορμι
Ζετα Η Σερβα ξανθια καλλονη απο Φραντζη 4

Η Κυρια στην υποδοχη με ενημερωσε πως την αλλη βδομαδα επιστρεφει η Βικτωρια και επισης απο εδω και στο εξης ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 10 ΕΥΡΩ!  :headbaning2: :headbaning1:

"Silver SPA", Νέα Σμύρνη
ΝαντιαΗ ομορφη Ασιατισα με το σουπερ μασαζ και υπηρεσιες, Αδυνατη κορμαρα
Αλίνα Η Πολωνη με τα ωραια ματια και τις βυζαρες
ΛάουραΗ ξανθια γλυκια νεαρη
ΛάναΤο Ουκρανικο θηριο, Γυναικαρα
ΝταναΤο εταιρο Ουκρανικο θηριο και φιλη της απο πανω που κανουν και διπλο

Λεωφ. Κηφισιας 10, 1ος Οροφος Αμπελοκηποι
Αλεξάνδρα, Τσουπωτη νεαρη Μολδαβη με κωλαρα
Αλισια Ρωσιδα 30 χρονη σεξυ
Κατια, ομορφη μελαχρινη Ρωσιδα μιλφ
Νικολ νεαρη μελαχρινη αδυνατη
Μιλενα, Ρωσιδα "Μπαρμπι' με πλατινε μαλλι

"Ιris massage", Σολωμού, Πλατεία Βάθης
Πολλες παρουσιες!
ΖωηΗ Ελληνιδα γυναικα γνωστη πρωην Κηφισιας 10
Ειρηνηδεν την ειδα ηταν σε δωματιο
ΛαναΗ Λευκορωσιδα ψιλη αριστοκρατικη μιλφ
ΒιβηΕλληνιδα ξανθια πληθωρικη μιλφ
ΜαιρηΗ γλυκια Ελληνιδα μιλφαρα
Απο Κυριακη επιστρεφει η Στελλα με ενημερωσε η Λιζα  :-*

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
στο 3ης Σεπτεμβ 59 4ο οροφο τι έγινε Ζερο; λειτουργει;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.733
Πόντοι
5.946
Στοχευμένη επίσκεψη στο Φραντζη 2 για το νέο αλογάκι την Νίκα !!!!
Υψος 171-173 ξυπόλητη, λεπτόκορμη με ωραία πόδια, μικρό ίχνος λίπους στην κοιλίτσα, βυζάκι πολύ μικρό, πρόσωπο πονηρό με ωραία χαρακτηριστικά κομψή μυτούλα και καλοσχηματισμένα λεπτά χείλη που δυστυχώς δεν αφήνει να τα φιλήσεις.... Ακα πίπα σχετικά βαθιά και γρήγορη, μεσαίας πίεσης... λίγο μηχανική δυστυχώς... ομπρέλα και στη συνέχεια συνέβη το εξής παράξενο: χωρίς να αναλάβει καμία πρωτοβουλία κατάφερε να κρατήσει το πέος κάγκελο για τον υπόλοιπο χρόνο της συνεδρίας, πιστεύω πως το μυστικό της είναι ο αισθησιασμός που ανέδειξε και η εντύπωση που μου πέρασε πως το ευχαριστιόταν... τέλος μετά από πνευστή βοήθεια αλλά δυστυχώς δεν τα παίρνει στο στόμα...
Συμπέρασμα για μία δοκιμή οπωσδήποτε προτείνεται παρ´όλη την απουσία φιλιών και τελειωτικής πίπας 

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Ανάλεκτα:
Στο Καλιρρόης 48 πήγα να δω την ασιάτισα Ασία για να δω αν είναι η ίδια με το ΝΙρβάνα αλλά ήταν σε 45λεπτο πρόγραμμα. Κατά τα άλλα οι γνωστές Μαριάννα, Τίνα, Κλαούντια, Αλίκη, Νατάσσα και η Εύα μις κώλος από Μάρνη 28

Στο Νιρβάνα η Νίκα είναι υπερόπλο, από τα ωραιότερα κορίτσια που έχω δει αλλά έμπαινε στο δωμάτιο

Στο ΣΥγγρού 40-42 απόλυτη ησυχία μιας και όλοι μάλλον είναι στο Λαγουμιτζή: Βίκυ, Μαρίνα στο δωμάτιο, Αγάπη και μερικές άλλες αδιάφορες

Στο Λέλας Καραγιάννη πήγα για Αλίκη αλλά ήταν μόνο Τζένη και Γιάννα η γνωστή ουκρανέζα από Μαραθώνος. Εχει ομορφύνει πολύ.

Στο Στουρνάρη όλες οι γνωστές καραβάνες Λϊα, Μόνικα, Βερόνικα, Μαρία αλλά πιο αξιοπρόσεχτες η Ειρήνη και η καινούργια αλβανίδα Εμμανουέλα, ψηλή όμορφη μελαχρινή και τούμπανη. ΜΟυ έμοιαζε και με την Αλίκη του Λέλας. Μήπως έγινε μεταγραφή;

Λένορμαν 233, Oiseau libre. Μία Αδρικανή, μία Σρι λανκέζα, μία Φιλιππινέζα που δεν την είδα και μία ρωσίδα που δεν την είδα. 25 ευρώ τα 45 λεπτά, πήρα τη Σριλανκέζα Σάνα την έλεγαν. Μακρύ μαλλάκι αδύνατη. Έκανα με το σώβρακο για να το παίξω κουλ. Όταν με γυρισε από μπροστά και μου έκανε γύωρ από την κοιλιά, τα χεράκια της περνάγανε από το επίμαχο μέχρι που μου έγινε κάγκελο. Η ίδια δεν πήρε κάποια πρωτοβουλία οπότε την άφησα στη ησυχία της. Μάλλον είναι στα ΔΕΝ ή το πολύ πολύ στα Φραπάς. Θα σας πω νεξτ ταίμ που θα πάω για την Φιλιππινέζα.
Δυο ερωτήσεις για το τελευταίο: 1. Το μασαζ πως ηταν? 2. Οι κοπέλες ηταν με ιατρική φόρμα η με αλλη περιβολή...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Δυο ερωτήσεις για το τελευταίο: 1. Το μασαζ πως ηταν? 2. Οι κοπέλες ηταν με ιατρική φόρμα η με αλλη περιβολή...

Το μασαζ μετριότατο. Η κοπέλα φόραγε ρούχα κανονικά. Τζιν μαύρο και μπλουζάκι και αθλητικό παπούτσι σαν να είχε βγει για βόλτα στον Μπακάκο

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.652
Πόντοι
496
Μπορείτε εσείς οι έμπειροι να μας γράψετε μια λίστα από κοπέλες που εργάζονται αυτήν την στιγμή και προσφέρουν πρωκτικο;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Μπορείτε εσείς οι έμπειροι να μας γράψετε μια λίστα από κοπέλες που εργάζονται αυτήν την στιγμή και προσφέρουν πρωκτικο;
Συγγρού 40-42 και στο καινούργιο Λαγουμιζτή υπάρχουν κάποιες. Θα σου πει η τσατσά ποιες είναι.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.202
Πόντοι
20.686
Επισης Καλιρροης 48 Τανια, Μαριάννα, Αλίκη, Ρουλα, Συγγρού 108 Λίνα Γιασμιν και Φραντζή 7 Μαργκω και Σοφία.

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
174
Πόντοι
1
Και ποιες προσφέρουν cim θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε...

Karaezis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
Ήμουν από νυχτερινή βάρδια πολύ κουρασμένος Πέρασα από κιφισιας 10. Πήρα 2 κοπέλες πρώτη ώρα  την Μελίνα και την δεύτερη ώρα  Αλίσια. 2 ώρες καταπληκτικό μασάζ . Στο ερωτικό μέρος με στείλανε στον ουρανό. κοπέλες κάνουν επαγγελματίκο μασάζ χωρίς βιασύνη. πλυρωσα 100 ευρώ. Έφυγα πολύ ξεκούραστος και ευχαριστημένος.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.733
Πόντοι
5.946
Ήμουν από νυχτερινή βάρδια πολύ κουρασμένος Πέρασα από κιφισιας 10. Πήρα 2 κοπέλες πρώτη ώρα  την Μελίνα και την δεύτερη ώρα  Αλίσια. 2 ώρες καταπληκτικό μασάζ . Στο ερωτικό μέρος με στείλανε στον ουρανό. κοπέλες κάνουν επαγγελματίκο μασάζ χωρίς βιασύνη. πλυρωσα 100 ευρώ. Έφυγα πολύ ξεκούραστος και ευχαριστημένος.

την Μαρία που την είχες στο μυαλό σου την ξέχασες κιόλας?

Karaezis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
Όχι, φίλε μου, την έχω ακόμα στο μυαλό μου , απλά πληροφορίσηκα ότι θα λείπει 10 μέρες στη Μύκονο

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.733
Πόντοι
5.946
Όχι, φίλε μου, την έχω ακόμα στο μυαλό μου , απλά πληροφορίσηκα ότι θα λείπει 10 μέρες στη Μύκονο
τι κανει στη Μυκονο χειμωνιάτικα? μπας και σε δουλεύουν?
μήπως ήταν εκεί και δεν ήθελε να σαλονάρει?
πρέπει να ξαναπάς να το διερευνήσεις το ζήτημα...

Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
ΠΉΓΑΙΝΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ 2011-2012 ΑΧΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΤΟΤΑΛ ΡΙΛΑΞ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΜΙΑ ΝΑΤΑΣΑ ΞΑΝΘΙΑ 45 ΑΡΑ ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΑ Η ΟΠΟΊΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΌΤΕΙΝΕ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΙΟΎΤΑΝ. ΜΗΠΩΣ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΕ Η ΝΑΤΑΣΑ;;;
warnwarn.gif
 Σε[/URL] παρακαλώ να μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι στους κανόνες.

Εγγρ.
24 Νοε 2019
Like
8
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο diamond spa στην Δάφνη .Στην υποδοχή η Άννα όπως πάντα χαμογελαστή και εξυπηρετική, με περνάει στο δωμάτιο και κάνουν παρέλλαση τα κορίτσια ,ένα αρνητικό είναι ότι κάποια απο τα κορίτσια δεν είπαν το ονομά τους οπότε αν θες να τα επιλέξεις πρέπει να τα περιγράφεις.Έγω δεν είχα πρόβλημα γιατί πήγαινα για την Μαργαρίτα που ευτυχώς ήταν ελεύθερη (είχα κάνει κι άλλες απόπειρες που δεν τα είχα καταφέρει ).
Η Μαργαρίτα όπως πάντα πολύ καλη στο μασάζ ,είναι γκεισα στην περιποιηση και με πολύ καλό δεύτερο μερος.
Θεωρώ το συγκεκριμένο μαγαζί το ιδανικό αν θες να συνδιάσεις και μασαζ !!

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
Επίσκεψη στο diamond spa στην Δάφνη .Στην υποδοχή η Άννα όπως πάντα χαμογελαστή και εξυπηρετική, με περνάει στο δωμάτιο και κάνουν παρέλλαση τα κορίτσια ,ένα αρνητικό είναι ότι κάποια απο τα κορίτσια δεν είπαν το ονομά τους οπότε αν θες να τα επιλέξεις πρέπει να τα περιγράφεις.Έγω δεν είχα πρόβλημα γιατί πήγαινα για την Μαργαρίτα που ευτυχώς ήταν ελεύθερη (είχα κάνει κι άλλες απόπειρες που δεν τα είχα καταφέρει ).
Η Μαργαρίτα όπως πάντα πολύ καλη στο μασάζ ,είναι γκεισα στην περιποιηση και με πολύ καλό δεύτερο μερος.
αν θες να πηδήξεις???

David 1975

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0
Η Μαργαριτά τι λέει από εμφάνιση; Είναι αδύνατη, γεματουλα;

Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Κριτικές
6
Like
218
Πόντοι
280
και με πολύ καλό δεύτερο μερος.

Γιατί δεν γράφουμε λεπτομέρειες ? Δεν είναι η πρώτη μας αγωνία αν κάνει καλό μασάζ αλλιώς θα ήμασταν.σε άλλο φόρουμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom