Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.741
Πόντοι
5.946
Εγώ ήμουν διακριτικός... και δεν είπα όνομα...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.595
Πόντοι
2.256
ξερουμε αν η αγγελικη στο νεο γηπεδο εχει την ιδια τιμη με τις ιδιες υπηρεσιες που ειχε στο αθηνων 343 (no sex) ?

Τι!!!!!! Δεν παντρεύτηκε;;; Ψέμματα μας έλεγε η τσατσά στο Αθηνών 343;;; Α, την που....α!!!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.595
Πόντοι
2.256
Έτσι είναι ο τρόπος μου και σε όποιον αρέσει.  Είπα κάτι που δεν ισχύει;; Δεν είναι η τσατσά στο στούντιο της Αθηνών 343;; Δεν προσφέρει σεξ επί χρήμασι;
Πως ονομάζονται στην καθομιλουμένη όσες προσφέρουν σεξ για χρήματα;; Το επάγγελμά της είναι. Αν κάποιον τον αποκαλέσεις υδραυλικό ή μπογιατζή είναι προσβολή;

Εσένα όταν σε πω κωλόγερο θα το εκλάβεις ως βρισιά ή σαν προσφώνηση;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Έτσι είναι ο τρόπος μου και σε όποιον αρέσει.  Είπα κάτι που δεν ισχύει;; Δεν είναι η τσατσά στο στούντιο της Αθηνών 343;; Δεν προσφέρει σεξ επί χρήμασι;
Πως ονομάζονται στην καθομιλουμένη όσες προσφέρουν σεξ για χρήματα;; Το επάγγελμά της είναι. Αν κάποιον τον αποκαλέσεις υδραυλικό ή μπογιατζή είναι προσβολή;

Δεν ειπες μονο η τσατσα. Ειπες και"α, την π.....ανα".
Εγω ειμαι κωλογερος και πολυ Κωλο-γερος. Ασ το κοψουμε ομως εδω.

Niksam21

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές, έχω ήδη περασει απο Λια(οασις) και Ελενα(μπακνανα) και θα ήθελα την πρόταση σας για το επικείμενο τρίτο χτύπημα σε μασατζιδικο. Θενκ γιου

Niksam21

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Σκέφτομαι Άννα από Νιρβάνα-Φραντζή ή κάποια άλλη που κατέχει το μασαζ.ακουω προτάσεις.

day622

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2016
Like
101
Πόντοι
1
καμια προσφορα black friday δεν παιζει ρε παιδια?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.096
Πόντοι
6.515

τυπε στο συριζα εμαθες τροπους?

Johnny Truelove

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
3
Like
310
Πόντοι
21
Στο city gold spa,Λεωφόρο Βασιλίσης Σοφίας 66,έχει πάει κανείς,ξέρει κανένας τίποτα αν εκεί παίζει και σέξ ή φάτε μάτια ψάρια.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Στο city gold spa,Λεωφόρο Βασιλίσης Σοφίας 66,έχει πάει κανείς,ξέρει κανένας τίποτα αν εκεί παίζει και σέξ ή φάτε μάτια ψάρια.

Ναι κανονικά παίζει αλλά είναι ακριβό. 60 ευρώ τα 20 λεπτα, δηλαδή μασαζ μην περιμένεις. Ωραία πιπίνια έχει και αυτό πληρώνεις.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.741
Πόντοι
5.946
Και πίπες με προφυλακτικά κι έτσι οπότε αν θες ακα μπούκι πρέπει να γίνεις σταθερός και να τα στάξεις....

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Ναι κανονικά παίζει αλλά είναι ακριβό. 60 ευρώ τα 20 λεπτα, δηλαδή μασαζ μην περιμένεις. Ωραία πιπίνια έχει και αυτό πληρώνεις.
Αυτο εννοεί «απόλαυση 20 λεπτών σε προνομιακές τιμές?»
Δηλαδή μισή η μια ώρα ποσό έχουν? Οι κοπέλες δηλώνουν σε μεγάλο ποσοστό Ελληνίδες.....καμμία καλή?

ass_addict

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
29
Πόντοι
0
Παιδιά έχω σκοπό να επισκεφτώ την Λίνα(Γιασμίν) από majesty και θέλω να ρωτήσω η κοπέλα είναι καθαρή ; Και τη συμπεριφορά έχει ; Διάβασα κριτικές αλλά είναι λίγο παλιές αν έχει πάει κάποιος πρόσφατα.ευχαριστω btw !

Johnny Truelove

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
3
Like
310
Πόντοι
21

Οπότε αυτό είναι υπηρεσίες studio,με βιτρίνα μασάζ.
Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26

Εμένα δεν μου άρεσε καμία
Και δεύτερον είναι ξεπετάδικο εντελώς ...
οι κοπέλες δεν έχουν σχέση με τις φωτό...

Johnny Truelove

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
3
Like
310
Πόντοι
21
Εμένα δεν μου άρεσε καμία
Και δεύτερον είναι ξεπετάδικο εντελώς ...
οι κοπέλες δεν έχουν σχέση με τις φωτό...
ΟΚ,τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει τίποτα γι αυτό σε όλο το site

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Ανάλεκτα:
Στο Καλιρρόης 48 πήγα να δω την ασιάτισα Ασία για να δω αν είναι η ίδια με το ΝΙρβάνα αλλά ήταν σε 45λεπτο πρόγραμμα. Κατά τα άλλα οι γνωστές Μαριάννα, Τίνα, Κλαούντια, Αλίκη, Νατάσσα και η Εύα μις κώλος από Μάρνη 28

Στο Νιρβάνα η Νίκα είναι υπερόπλο, από τα ωραιότερα κορίτσια που έχω δει αλλά έμπαινε στο δωμάτιο

Στο ΣΥγγρού 40-42 απόλυτη ησυχία μιας και όλοι μάλλον είναι στο Λαγουμιτζή: Βίκυ, Μαρίνα στο δωμάτιο, Αγάπη και μερικές άλλες αδιάφορες

Στο Λέλας Καραγιάννη πήγα για Αλίκη αλλά ήταν μόνο Τζένη και Γιάννα η γνωστή ουκρανέζα από Μαραθώνος. Εχει ομορφύνει πολύ.

Στο Στουρνάρη όλες οι γνωστές καραβάνες Λϊα, Μόνικα, Βερόνικα, Μαρία αλλά πιο αξιοπρόσεχτες η Ειρήνη και η καινούργια αλβανίδα Εμμανουέλα, ψηλή όμορφη μελαχρινή και τούμπανη. ΜΟυ έμοιαζε και με την Αλίκη του Λέλας. Μήπως έγινε μεταγραφή;

Λένορμαν 233, Oiseau libre. Μία Αδρικανή, μία Σρι λανκέζα, μία Φιλιππινέζα που δεν την είδα και μία ρωσίδα που δεν την είδα. 25 ευρώ τα 45 λεπτά, πήρα τη Σριλανκέζα Σάνα την έλεγαν. Μακρύ μαλλάκι αδύνατη. Έκανα με το σώβρακο για να το παίξω κουλ. Όταν με γυρισε από μπροστά και μου έκανε γύωρ από την κοιλιά, τα χεράκια της περνάγανε από το επίμαχο μέχρι που μου έγινε κάγκελο. Η ίδια δεν πήρε κάποια πρωτοβουλία οπότε την άφησα στη ησυχία της. Μάλλον είναι στα ΔΕΝ ή το πολύ πολύ στα Φραπάς. Θα σας πω νεξτ ταίμ που θα πάω για την Φιλιππινέζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom