You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.595
- Πόντοι
- 2.256
ξερουμε αν η αγγελικη στο νεο γηπεδο εχει την ιδια τιμη με τις ιδιες υπηρεσιες που ειχε στο αθηνων 343 (no sex) ?
Τι!!!!!! Δεν παντρεύτηκε;;; Ψέμματα μας έλεγε η τσατσά στο Αθηνών 343;;; Α, την που....α!!!
Λ.Αθηνών Μασάζ
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 282
Τι!!!!!! Δεν παντρεύτηκε;;; Ψέμματα μας έλεγε η τσατσά στο Αθηνών 343;;; Α, την που....α!!!Έτσι είπε κοπέλα. Σας ευχαριστώ πολύ για τα ωραία σας λόγια.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Μην ταράζεσαι γλυκειά μου, ο καθένας με τον τρόπο του δείχνει αυτό που είναι.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.595
- Πόντοι
- 2.256
Έτσι είναι ο τρόπος μου και σε όποιον αρέσει. Είπα κάτι που δεν ισχύει;; Δεν είναι η τσατσά στο στούντιο της Αθηνών 343;; Δεν προσφέρει σεξ επί χρήμασι;
Πως ονομάζονται στην καθομιλουμένη όσες προσφέρουν σεξ για χρήματα;; Το επάγγελμά της είναι. Αν κάποιον τον αποκαλέσεις υδραυλικό ή μπογιατζή είναι προσβολή;
Εσένα όταν σε πω κωλόγερο θα το εκλάβεις ως βρισιά ή σαν προσφώνηση;
Πως ονομάζονται στην καθομιλουμένη όσες προσφέρουν σεξ για χρήματα;; Το επάγγελμά της είναι. Αν κάποιον τον αποκαλέσεις υδραυλικό ή μπογιατζή είναι προσβολή;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Δεν ειπες μονο η τσατσα. Ειπες και"α, την π.....ανα".Έτσι είναι ο τρόπος μου και σε όποιον αρέσει. Είπα κάτι που δεν ισχύει;; Δεν είναι η τσατσά στο στούντιο της Αθηνών 343;; Δεν προσφέρει σεξ επί χρήμασι;
Εγω ειμαι κωλογερος και πολυ Κωλο-γερος. Ασ το κοψουμε ομως εδω.
Στο φραντζη 7 γραψανε 10 ευρω μειον σε ολα τα προγραμματα.καμια προσφορα black friday δεν παιζει ρε παιδια?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.096
- Πόντοι
- 6.515
Έτσι είναι ο τρόπος μου και σε όποιον αρέσει. Είπα κάτι που δεν ισχύει;; Δεν είναι η τσατσά στο στούντιο της Αθηνών 343;; Δεν προσφέρει σεξ επί χρήμασι;
τυπε στο συριζα εμαθες τροπους?
Johnny Truelove
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Στο city gold spa,Λεωφόρο Βασιλίσης Σοφίας 66,έχει πάει κανείς,ξέρει κανένας τίποτα αν εκεί παίζει και σέξ ή φάτε μάτια ψάρια.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Στο city gold spa,Λεωφόρο Βασιλίσης Σοφίας 66,έχει πάει κανείς,ξέρει κανένας τίποτα αν εκεί παίζει και σέξ ή φάτε μάτια ψάρια.
Ναι κανονικά παίζει αλλά είναι ακριβό. 60 ευρώ τα 20 λεπτα, δηλαδή μασαζ μην περιμένεις. Ωραία πιπίνια έχει και αυτό πληρώνεις.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 4.130
Αυτο εννοεί «απόλαυση 20 λεπτών σε προνομιακές τιμές?»Ναι κανονικά παίζει αλλά είναι ακριβό. 60 ευρώ τα 20 λεπτα, δηλαδή μασαζ μην περιμένεις. Ωραία πιπίνια έχει και αυτό πληρώνεις.
Δηλαδή μισή η μια ώρα ποσό έχουν? Οι κοπέλες δηλώνουν σε μεγάλο ποσοστό Ελληνίδες.....καμμία καλή?
ass_addict
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Παιδιά έχω σκοπό να επισκεφτώ την Λίνα(Γιασμίν) από majesty και θέλω να ρωτήσω η κοπέλα είναι καθαρή ; Και τη συμπεριφορά έχει ; Διάβασα κριτικές αλλά είναι λίγο παλιές αν έχει πάει κάποιος πρόσφατα.ευχαριστω btw !
Johnny Truelove
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Ναι κανονικά παίζει αλλά είναι ακριβό. 60 ευρώ τα 20 λεπτα, δηλαδή μασαζ μην περιμένεις. Ωραία πιπίνια έχει και αυτό πληρώνεις.
Οπότε αυτό είναι υπηρεσίες studio,με βιτρίνα μασάζ.
Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Εμένα δεν μου άρεσε καμία
Και δεύτερον είναι ξεπετάδικο εντελώς ...
οι κοπέλες δεν έχουν σχέση με τις φωτό...
Johnny Truelove
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
ΟΚ,τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει τίποτα γι αυτό σε όλο το siteΕμένα δεν μου άρεσε καμία
Και δεύτερον είναι ξεπετάδικο εντελώς ...
οι κοπέλες δεν έχουν σχέση με τις φωτό...
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Ανάλεκτα:
Στο Καλιρρόης 48 πήγα να δω την ασιάτισα Ασία για να δω αν είναι η ίδια με το ΝΙρβάνα αλλά ήταν σε 45λεπτο πρόγραμμα. Κατά τα άλλα οι γνωστές Μαριάννα, Τίνα, Κλαούντια, Αλίκη, Νατάσσα και η Εύα μις κώλος από Μάρνη 28
Στο Νιρβάνα η Νίκα είναι υπερόπλο, από τα ωραιότερα κορίτσια που έχω δει αλλά έμπαινε στο δωμάτιο
Στο ΣΥγγρού 40-42 απόλυτη ησυχία μιας και όλοι μάλλον είναι στο Λαγουμιτζή: Βίκυ, Μαρίνα στο δωμάτιο, Αγάπη και μερικές άλλες αδιάφορες
Στο Λέλας Καραγιάννη πήγα για Αλίκη αλλά ήταν μόνο Τζένη και Γιάννα η γνωστή ουκρανέζα από Μαραθώνος. Εχει ομορφύνει πολύ.
Στο Στουρνάρη όλες οι γνωστές καραβάνες Λϊα, Μόνικα, Βερόνικα, Μαρία αλλά πιο αξιοπρόσεχτες η Ειρήνη και η καινούργια αλβανίδα Εμμανουέλα, ψηλή όμορφη μελαχρινή και τούμπανη. ΜΟυ έμοιαζε και με την Αλίκη του Λέλας. Μήπως έγινε μεταγραφή;
Λένορμαν 233, Oiseau libre. Μία Αδρικανή, μία Σρι λανκέζα, μία Φιλιππινέζα που δεν την είδα και μία ρωσίδα που δεν την είδα. 25 ευρώ τα 45 λεπτά, πήρα τη Σριλανκέζα Σάνα την έλεγαν. Μακρύ μαλλάκι αδύνατη. Έκανα με το σώβρακο για να το παίξω κουλ. Όταν με γυρισε από μπροστά και μου έκανε γύωρ από την κοιλιά, τα χεράκια της περνάγανε από το επίμαχο μέχρι που μου έγινε κάγκελο. Η ίδια δεν πήρε κάποια πρωτοβουλία οπότε την άφησα στη ησυχία της. Μάλλον είναι στα ΔΕΝ ή το πολύ πολύ στα Φραπάς. Θα σας πω νεξτ ταίμ που θα πάω για την Φιλιππινέζα.
Στο Καλιρρόης 48 πήγα να δω την ασιάτισα Ασία για να δω αν είναι η ίδια με το ΝΙρβάνα αλλά ήταν σε 45λεπτο πρόγραμμα. Κατά τα άλλα οι γνωστές Μαριάννα, Τίνα, Κλαούντια, Αλίκη, Νατάσσα και η Εύα μις κώλος από Μάρνη 28
Στο Νιρβάνα η Νίκα είναι υπερόπλο, από τα ωραιότερα κορίτσια που έχω δει αλλά έμπαινε στο δωμάτιο
Στο ΣΥγγρού 40-42 απόλυτη ησυχία μιας και όλοι μάλλον είναι στο Λαγουμιτζή: Βίκυ, Μαρίνα στο δωμάτιο, Αγάπη και μερικές άλλες αδιάφορες
Στο Λέλας Καραγιάννη πήγα για Αλίκη αλλά ήταν μόνο Τζένη και Γιάννα η γνωστή ουκρανέζα από Μαραθώνος. Εχει ομορφύνει πολύ.
Στο Στουρνάρη όλες οι γνωστές καραβάνες Λϊα, Μόνικα, Βερόνικα, Μαρία αλλά πιο αξιοπρόσεχτες η Ειρήνη και η καινούργια αλβανίδα Εμμανουέλα, ψηλή όμορφη μελαχρινή και τούμπανη. ΜΟυ έμοιαζε και με την Αλίκη του Λέλας. Μήπως έγινε μεταγραφή;
Λένορμαν 233, Oiseau libre. Μία Αδρικανή, μία Σρι λανκέζα, μία Φιλιππινέζα που δεν την είδα και μία ρωσίδα που δεν την είδα. 25 ευρώ τα 45 λεπτά, πήρα τη Σριλανκέζα Σάνα την έλεγαν. Μακρύ μαλλάκι αδύνατη. Έκανα με το σώβρακο για να το παίξω κουλ. Όταν με γυρισε από μπροστά και μου έκανε γύωρ από την κοιλιά, τα χεράκια της περνάγανε από το επίμαχο μέχρι που μου έγινε κάγκελο. Η ίδια δεν πήρε κάποια πρωτοβουλία οπότε την άφησα στη ησυχία της. Μάλλον είναι στα ΔΕΝ ή το πολύ πολύ στα Φραπάς. Θα σας πω νεξτ ταίμ που θα πάω για την Φιλιππινέζα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66