spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μασάζ ποιο πολύ ώρα....Μάγκες έμπειροι και μύστες
Τελικά μασάζ ή στούντιο?
μασάζ ποιο πολύ ώρα....Μάγκες έμπειροι και μύστες
Τελικά μασάζ ή στούντιο?
Μάγκες έμπειροι και μύστες
Τελικά μασάζ ή στούντιο?
Καλη αρχή
όντως ισχύει αδερφάκι του νιρβανα είναι να δούμε ρόστερ κοριτσιών.υπομονή μέχρι την Πέμπτη που έχει τα εγκαινια.Κάποιο από τα μασάζ του Πειραιά θα είναι αδελφάκι με το μούσες και νιρβάνα.. μπορεί αυτό
ναι... είμαι... πολύ...Είσαι κακούλης τελικά
Δεν καταλαβα το σχόλιο και δεν δέχομαι το υπονοούμενο. Νέο μαγαζι στη Δάφνη θα ανοίξει, αυτη τη στιγμή ετοιμάζεται και το αναφέρω σαν είδηση και μόνο μια που αναφέρθηκαν αλλα μαγαζιά στα σκαριά. Δεν κάλεσα κανένα να παει και δεν ξέρω αν θα παω ούτε εγω δεδομένου ότι είναι πολυ μακρυά για μένα. Αλλα η είδηση, είδηση. Όταν είναι λειτουργησιμο θα δείτε διαφημίσεις είτε εδώ είτε αλλου, όπου διαλέξουν οι ιδιοκτήτες....χαχαχα θα βάλω τα γέλια με τα διάφορα τρόλ των μασατζίδικων...
άλλος λέει για βαρύγδουπη μεταγραφή, άλλος για τρίτο μαγαζί που ανοίγει αυτή την βδομάδα στην Δάφνη, η άλλη πρωην εργαζόμενη το παίζει πελάτης στο νήμα του μαγαζιού που δούλευε...
και μετά εμένα λένε clonarius....
χα χα χα
Πείτε τα με πμ αυτά , όχι σ το νήμα ..
για να μη σας πω να πάτε να γαμηθητε... άντε γαμω τα τρόλ σας
κι εσυ ρε σαίνι που το μυρίστηκες...??? και χωρίς να χαμπαριάσει κανείς άλλος?Δεν καταλαβα το σχόλιο και δεν δέχομαι το υπονοούμενο. Νέο μαγαζι στη Δάφνη θα ανοίξει, αυτη τη στιγμή ετοιμάζεται και το αναφέρω σαν είδηση και μόνο μια που αναφέρθηκαν αλλα μαγαζιά στα σκαριά. Δεν κάλεσα κανένα να παει και δεν ξέρω αν θα παω ούτε εγω δεδομένου ότι είναι πολυ μακρυά για μένα. Αλλα η είδηση, είδηση. Όταν είναι λειτουργησιμο θα δείτε διαφημίσεις είτε εδώ είτε αλλου, όπου διαλέξουν οι ιδιοκτήτες....