Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παλουκαρια υπαρχει κανα μασαζερι που να εχει κανονικο κρεβατι , γιατι μεχρει τωρα μου συμβαινει το εξης οξυμορο , πρωτα μασαζ και ξεπιασημο και μετα μπριζολιτσα και ξαναπιασιμο , και μη πει κανεις για καπακια 2ο γυρο μασαζ.....
δεν εχεις αδικο ,αλλα δεν θα τις βολευει στο μασαζ,θα πιανονται αυτες μετα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θησέως 142 ανήκει στα ΔΕΝ ή στα σίγουρα;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θησέως 142 ανήκει στα ΔΕΝ ή στα σίγουρα;

:2funny:  :2funny:

Αυτό που είναι στη γωνία λες; Πάνω από την Ηλεκτρονική; Πολύ γέλιο η γιαγιά, είχα πάει μια φορά και έφυγα τρέχοντας... Μακριά... Έχει αναφερθεί στις ΠΡΩΤΕΣ σελίδες του θρεντ.

Εκεί παλιά δούλευε η Αλεξία που μετά πήγε στο 67, και μου είχε πει ότι ούτε φραπές δεν έπαιζε...

Εκτός αν έχει αλλάξει η διεύθυνση...

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Για τους συναθλητές που ενδιαφέρονται για Ασιάτισες υπάρχει κάποια που δηλώνει κινέζα (Μει αν θυμάμαι καλά) Κηφισίας 12. Δεν την πήρα γι' αυτό δεν καταθέτω εντυπώσεις.
Κατά τα άλλα το μαγαζί  μέτριο προς χαμηλό σε εμφάνιση θεραπευτρι΄ων.
4- ή 5 τον αριθμό αλλά από ποιότητα....μμμμμμμμμμ.....
σέ υπηρεσίες πάντως δεν ειναι κακό...3 που έχω πάρει τον τελευ΄ταίο μήνα όλες ανεκτό μασάζ οι 2 μάλιστα αρκετά καλό και από μπριζόλες nice and easy και φουλ menu...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Από τι σημερινή βόλτα στο κέντρο ,επίσκεψη Μάρνης 28 .Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να τιμήσω κάποια θεραπεύτρια .Πήρα την Ανά ,γεωργιανη ,,μέτριο μασαζ , δεν ενθουσιάστηκα ιδιαιτερα ,σε γενικές γραμμές καλούτσικη ...
Μετά από αυτό ,Σολωμού 54 .Νέα θεραπεύτρια ,και νέα στο χορό του μασαζ .Η κοπέλα πρέπει να ήταν μοντέλο , χωρίς υπερβολές .Την λένε Μαρία ,μελαχρινή , ψιλή ,όμορφο και γλυκό πρόωπο ,προέλευση ,Ρουμανια .Δεν ευτύχησα να περάσω μαζί τις .Δεν λέω ότι έκλαψα τα λεφτά από το Μάρνης ,όμως το μονο σίγουρο είναι ότι θα την τιμήσω την επομενη φορα...
Από τι μου είπαν θα είναι και αύριο στο κατάστημα . :boobies:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Παιδιά για δοκιμάστε Αναστασία στην Ίμβρου 2(Πλατεία Αμερικής,Πατησίων,επόμενη παράλληλος είναι η Λέλας Καραγιάννη.Τα γράφω αυτά για κάποιον που ρώταγε σε προηγούμενο post που είναι η Ίμβρου γιατί δεν την βρίσκει και δεν πήρε απάντηση ο άμοιρος).Πρέπει να είναι γύρω στα 25 με 28,κανονικό ύψος,φυσικό τριάρι βυζί με πεταχτή,παχιά ρώγα και ωραία καπούλια.Καυλώνει πολύ και δεν σ'αφήνει να την γλύψεις γιατί το γατί της γίνεται μούσκεμα και ντρέπεται!το ξέρω γιατί την έχω πάρει 2 φορές και την δεύτερη ήταν πιό άνετη.Πολύ καλό μασάζ σε όλο το σώμα,καλή βαθιά πίπα με σκούφο και περιποίηση στο κορμό και στα @@ και καλό στήσιμο με ζουμερή μπριζόλα.Καθαρή και μυρωδάτη.Εγώ την πρώτη φορά την πήρα στην τύχη γιατί πήγα για την Κορίνα που έμαθα από σας ότι άνοιξε εκεί δικό της,αλλά ήταν απασχολημένη και βιαζόμουν.Την δεύτερη φορά όμως πήγα γι'αυτήν και η πλάκα είναι ότι η μικρή με γνώρισε και μου λέει από μόνη της πως η Κορίνα είναι πάλι απασχολημένη.Και της λέω κι εγώ,δεν με νοιάζει,εγώ για σένα ήρθα.Της άρεσε αυτό που άκουσε βέβαια και κολακεύτηκε!Έτσι την δεύτερη φορά ήταν πιο διαχυτική,χαλαρή και θερμή.
η αναστασια ειναι απο τις ποιο καλες παρουσιες στον χωρο...παντα χαμογελαστη και πολυ καλη στο δωματιο...την θυμαμαι απο φωκιωνος μαζι με την παολα...και οι δυο απαιχτες...

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Από τι σημερινή βόλτα στο κέντρο ,επίσκεψη Μάρνης 28 .Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να τιμήσω κάποια θεραπεύτρια .Πήρα την Ανά ,γεωργιανη ,,μέτριο μασαζ , δεν ενθουσιάστηκα ιδιαιτερα ,σε γενικές γραμμές καλούτσικη ...
Μετά από αυτό ,Σολωμού 54 .Νέα θεραπεύτρια ,και νέα στο χορό του μασαζ .Η κοπέλα πρέπει να ήταν μοντέλο , χωρίς υπερβολές .Την λένε Μαρία ,μελαχρινή , ψιλή ,όμορφο και γλυκό πρόωπο ,προέλευση ,Ρουμανια .Δεν ευτύχησα να περάσω μαζί τις .Δεν λέω ότι έκλαψα τα λεφτά από το Μάρνης ,όμως το μονο σίγουρο είναι ότι θα την τιμήσω την επομενη φορα...
Από τι μου είπαν θα είναι και αύριο στο κατάστημα . :boobies:
παντως και εγω που εκανα μια βολτα απο μαρνης ειδα 3....την μελαχρινη που μου ανοιξε την πορτα(μεγαααααλη καυλααα,για πολυ πηδημα....),την αννα μια ψηλη ξερακιανη...και μια κοντη(κοντοπουτανο),ολο τσαχπινια και ναζι...που φυσικα περασα μαζι της και την γαζωσα κανονικοτατα.......

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
παντως και εγω που εκανα μια βολτα απο μαρνης ειδα 3....την μελαχρινη που μου ανοιξε την πορτα(μεγαααααλη καυλααα,για πολυ πηδημα....),την αννα μια ψηλη ξερακιανη...και μια κοντη(κοντοπουτανο),ολο τσαχπινια και ναζι...που φυσικα περασα μαζι της και την γαζωσα κανονικοτατα.......
..και το ονομα της κοντης?μηπως θυμασαι?ποια σου ανοιξε-η μονικα?......και οσο για την αννα οχιιι και ξερακιανη...ρωσιδα πρακτορας την καγκεμπε,ρωσικη αρκουδα!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εσυ πρεπει να πας Μελινοσπιτο να δεις την Βικυ τη Ρωσιδα αν δεν εχεις παει ηδη
πιστευω θα μου γραφεις υμνους ...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
..και το ονομα της κοντης?μηπως θυμασαι?ποια σου ανοιξε-η μονικα?......και οσο για την αννα οχιιι και ξερακιανη...ρωσιδα πρακτορας την καγκεμπε,ρωσικη αρκουδα!!!!
θεοδωρα :boobies: :uglystupid:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
αντε παιδια να δωσω σε αποκλειστικοτητα και την επιστροφη της Μαρσι,
εμφανως καλυτερης,με ξανθο ισιο μακρυ μαλι και θα ελεγα ισως λιγο καλυτερη,
μονο που εκοψε το a-level δια ροπαλόυ και με στενοχωρησε :ak: :ak: :ak: :ak:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Σίγουρα?
πρώτα της κανανε την ροδέλα σαν ζάντα και τώρα δεν την δίνει?
πλακα κανω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο που ακριβως μου ειπε ειναι "κοντευω να τα κανω με το νομο της βαρυτητας"
και μου υποσχεθηκε απο την αλλη φορα . . .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
σημερα στην παρελαση στο καιτοσπιτο ηταν οι βικυ,μαγια,χριστινακι,ατζελα
στο μελινοσπιτο προτιμησα τη Βικυ απο τη Λολα ,
αλλα θα αφησω στον spanky13 να διαπιστωσει τους λογους,
και να γραψει ρεπορτ με το δικο του τροπο...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ζεροοοοο ΣΟΣ ,που να παω αυριο για καφεδακι? :idiot: :idiot: :grin:....

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Καλησπέρα.
Για τους συναθλητές που ενδιαφέρονται για Ασιάτισες υπάρχει κάποια που δηλώνει κινέζα (Μει αν θυμάμαι καλά) Κηφισίας 12. Δεν την πήρα γι' αυτό δεν καταθέτω εντυπώσεις.
Κατά τα άλλα το μαγαζί  μέτριο προς χαμηλό σε εμφάνιση θεραπευτρι΄ων.
4- ή 5 τον αριθμό αλλά από ποιότητα....μμμμμμμμμμ.....
σέ υπηρεσίες πάντως δεν ειναι κακό...3 που έχω πάρει τον τελευ΄ταίο μήνα όλες ανεκτό μασάζ οι 2 μάλιστα αρκετά καλό και από μπριζόλες nice and easy και φουλ menu...

Aν και δυσκολο προσπαθηστε για την σεριφισα,πρωην Αντζελα απο Κουμανουδη.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλες ασταρι καλημερα ποτε ειδες την τζοντι και σου ειπε οτι θα παει θησεως γιατι εχθες που την ειδα δεν μου ειπε τιποτα κρυφο το εχει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom