Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παιδιά, καλή σας ημέρα!
Ήθελα να ρωτήσω: είχε ποτέ κανείς πρόβλημα από "συνεύρεση" σε μασατζίδικο?
Κόλλησε ποτέ κανείς κανένα "παράσημο"???
Ευχαριστώ!
γιατι ρωτας ?

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Παιδιά , τι ώρες είναι η Ασιάτισα στην Στουρνάρη;
Και τι πρόγραμμα κάνει ; :huh:

φιλε δε μας χτυπαει και καρτα.

Καλό!!!! :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny:

Έίπαμε το forum είναι για ανταλλαγή πληροφοριών αλλά μερικοί το μόνο που δε ζητάνε είναι να τους φορέσουμε το σκουφάκι με τα ίδια μας τα χέρια και να τους καθοδηγήσουμε προς την τρύπα..  :jerking:

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικά κάθε πληροφορία για βυζοπούλες μασατζούδες θα ήταν πολύτιμη :) :) :)

Φίλε Jules, πρώην γείτονα...

Για βυζοπούλες ανακάλυψα την Σόνια και την Αφροδίτη στην Μιχαλακοπούλου.
Και οι δύο είναι μικρούλες, ειδικά η Σόνια κοντοπούτανο, αλλά και οι δύο με "πλούσια τα ελέη"...

Είπων συναγωνιστή

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Η Άντζελα της Στουρνάρη είναι από την μακρινή ασιατική Ρωσία (προς Βλαδιβοστόκ μεριά), έχει ωραίο μινιόν κορμί και κατά τη γνώμη μου είναι από τις κορυφαίες στο χώρο καθώς είναι σταθερή αξία σε όλα όσα κάνει.

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η Άντζελα της Στουρνάρη είναι από την μακρινή ασιατική Ρωσία (προς Βλαδιβοστόκ μεριά), έχει ωραίο μινιόν κορμί και κατά τη γνώμη μου είναι από τις κορυφαίες στο χώρο καθώς είναι σταθερή αξία σε όλα όσα κάνει.
Συμφωνω!Γενικως εχει ανεβει η Στουρναρη!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μην πάει το μυαλό σας σε τίποτε συγκεκριμένο...
Ήθελα απλά να ενημερωθώ από την εμπειρία όλων σας, διότι μου μπήκαν ιδέες στο μυαλό...
Έχει ποτέ καταγραφεί κάτι παρόμοιο?
το θρεντ ειναι για ενημερωση, οχι για να κουβεντιαζουμε Ο,ΤΙ μας ερχεται στο μυαλο.

πηγαινε στο section υγεια και κουβεντιαζουμε Ο,ΤΙ γουσταρεις..  :)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
περιεχει μια απαγορευμενη λεξη φιλτατε kojak

GEORGE65980

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι γειά σας.
Τελευταία ενημέρωση απο το κέντρο σήμερα το μεσημέρι:
Κατηφορίζω Σολωμού 54. Ευγενέστατη στην υποδοχή η κυρία λίγη κουβεντούλα και όταν μου λέει ότι θα μου στείλει τις κοπέλες στέλνει την εξής μία Άννα. Το ίδιο μου είχε κάνει με μια άλλη κοπέλα πρίν κάτι μήνες και γι΄αυτό δεν είχα ξαναπατήσει.Φυσικά φεύγω και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσω.
Πάω Στουρνάρη 63.Πάλι ευγενέστη υποδοχή, κουβεντούλα παρελαύνει όλο το team, διαλέγω  την Ελένη, κάνω μπάνιο και έρχεται η δόκτωρ Ελένη και μου ζητάει να βάλω πετσέτα γιατί αυτή κάνει μόνο μασάζ !!!!!!!! Φυσικά σηκώνομαι ντύνομαι και φεύγω.
Πηγαίνω μετα Γ Σεπτεμβρίου 59 όπου εκεί πήρα την Κορίνα που καμμία σχέση δεν έχει με αυτές που κυκλοφορούν στα δυο προηγούμενα μαγαζιά και απο πλευράς εμφάνισης αλλά και υπηρεσιών και πραγματικά πέρασα καταπληκτικά. 
Βασικά όσον αφορά τα δύο πρώτα μαγαζιά θα εκφράσω την άποψή μου, γιατί ξέρω ότι παρακολουθούν το site, χωρίς να θέλω να έρθω σε προστριβή και τις αντίθετη άποψη που την σέβομαι.
Επειδή συνήθως γράφονται πολλά για αυτά τα μαγαζιά,  κυρίως εδώ, είναι υπερτιμημένα με αποτέλεσμα να έχουν καβαλήσει το καλάμι. Τα κορίτσια που διαθέτουν στην πλειψηφία είναι πάνω απο 40 και υπέρβαρες απο 20 κιλά και πάνω (βέβαια παντού υπάρχουν και εξαιρέσεις. Άν νομίζουν ότι πρέπει να λειτουργούν έτσι για λόγους προστασίας απο την Αστυνομία είναι βλακώδες, γιατί η Αστυνομία τους ξέρει καλά (και μόνο μέσω αυτού το site ξέρει τι γίνεται) μπορεί να τους κλείσει ότι ώρα θέλει αλλά φυσικά τους αφήνει για ευνόητους λόγους. Όταν σού δείχνουν τις κοπέλες όπως στα μπουρδέλα, και εσύ διαλέγεις, μόνο ένας βλάξ θα προσπαθούσε μετά να σε πείσει ότι είσαι στο Φυσικοθεραπευτικό τμήμα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Αν νομίζουν ότι υπάρχουν λεβεντομαλάκες που θα πάνε εκεί 3-4 φορές και μετά θα πηδήξουν,πάλι βλάκες είναι γιατί είμαστε στη εποχή της υπερπροσφοράς που βρίσκει ότι θέλεις και όπου το θέλεις.
Απο την πλευρά μου δεν θα ξαναπατήσω εκεί αλλά έγραψα τις απόψεις μου διότι πολλοί πιστεύω συμφωνούν μαζύ μου και ίσως βοηθήσει τα μαγαζιά αυτά να γίνουν πιο επαγγελματίες.
Ευχαριστώ όσους είχαν την υπομονή να διαβάσουν τα παραπάνω.     

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφοι, σαρκοδίνου έχει παει κανένας πρόσφατα?? Αν ναι, ας κάνει ένα short review ή ας στείλει πμ. Μην πηγαίνουμε τσαμπα....

το μαγαζί δεν είναι απο τα γούστα μου.Δεν προσφέρει κατ'εμε ωραίες υπηρεσίες σε σχέση με αλλα που είναι πολύ καλύτερα.Τώρα απο εμφάνισεις κουριτσιών έχει απ'ολα τα ελέη.

mila

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις να μου δωσεις συγκεκριμενες πληροφοριες για Ματζαγριοτακη.Ποια να παρω,Ευχαριστω

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
με λιγα λογια ολοι ξερουν τι γινεται αλλα χρειαζεται τροπος.χαχαχαχ

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασα προχθές από Φωκίωνος 11 και πήρα την Ανίτα ή Αλίνα δεν θυμάμαι καλά το όνομα είναι μία μελαχρινή με μακρύ μαλλί ίσιο με ωραίο κορμάκι ματάκια ψιλό ασιάτικα βυζάκι 2αράκι και ποδαράκια πολύ καύλα :humpleg: :humpleg: για τους φάν του είδους. Μασαζάκι παπαριές αλλά μπριζολίτσα καλοψημένη και ζουμερή. Το μωράκι είναι πολύ καλό GFE για όσους γουστάρουν αυτή την φάση.Αυτά πρός ενημέρωση των συναγωνιστών.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Επιδρομή στο Σολωμού 54 .Την τιμητική τις σήμερα είχε μια νέα θεραπεύτρια η Χριστίνα .Ομορφούλα ,καλο σώμα .ξανθιά ,λίγο ντροπαλή πράγμα που μάρεσει .Από μασαζ όχι πολλά πράγματα ,όμως η κοπέλα είχε θέληση και πιστεύω θα μάθει σύντομα .Γενικά έμεινα απόλυτα ικανοποιμένος από την κοπέλα :boobies:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Εχεις να μου δωσεις συγκεκριμενες πληροφοριες για Ματζαγριοτακη.Ποια να παρω,Ευχαριστω

Η Νικολέττα και η Αντζελίνα είναι από τα καλά κομμάτια του μαγαζιού. Πρέπει όμως να έχεις κάνει καλή συνεννόηση από την αρχή με τη σερίφισσα Τατιάνα γιατί κάνουν μόνο ότι τους πει. Καλό θα είναι να έχεις το δικό σου σκουφάκι εύκαιρο. Το φουλ πιάτο θα σου κοστίσει κανένα κατοστάρικο.

Επισκέπτης
Επιδρομή στο Σολωμού 54 .Την τιμητική τις σήμερα είχε μια νέα θεραπεύτρια η Χριστίνα .Ομορφούλα ,καλο σώμα .ξανθιά ,λίγο ντροπαλή πράγμα που μάρεσει .Από μασαζ όχι πολλά πράγματα ,όμως η κοπέλα είχε θέληση και πιστεύω θα μάθει σύντομα .Γενικά έμεινα απόλυτα ικανοποιμένος από την κοπέλα :boobies:

Τι σώμα είχε, ψηλή κοντή αδύνατη; Ηλικία, προέλευση ξέρουμε; Από υπηρεσίες τι πρόσφερε;

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις γύρισα απο το Μεσογείων 208 όπου πηγαίνω τακτικά τώρα και 3 μήνες
πήρα την Λένα μιλφ που δεν είχα ξαναπάρει και τα ίδα όλα :new_shocked:
Μασάζ σε όλο το σώμα (πίσω-μπρός)τέλεια αίσθηση με λαδοχάδια στον  :bigdick: και πίπα όλο μέσα.....  :o τον έχασα!
Πήδημα τέλειο... την έβαλα στον τοίχο και της άλλαξα τα φώτα, μας άκουσε όλο το διαμέρισμα
και το τελείωμα ήταν το καλύτερο. όλα μεσα στο στόμα, δεν είδα τίποτα πεντακάθαρος βγήκα! και όχι μόνο αυτό αλλα τα κατάπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας.
Απο ομορφία δεν λέει πολλά.... απο σώμα :boobies: εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!

χαλάρωωωωωσα
καλό σκ σε όλους παίδες :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom