Συνάδελφοι γειά σας.
Τελευταία ενημέρωση απο το κέντρο σήμερα το μεσημέρι:
Κατηφορίζω Σολωμού 54. Ευγενέστατη στην υποδοχή η κυρία λίγη κουβεντούλα και όταν μου λέει ότι θα μου στείλει τις κοπέλες στέλνει την εξής μία Άννα. Το ίδιο μου είχε κάνει με μια άλλη κοπέλα πρίν κάτι μήνες και γι΄αυτό δεν είχα ξαναπατήσει.Φυσικά φεύγω και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσω.
Πάω Στουρνάρη 63.Πάλι ευγενέστη υποδοχή, κουβεντούλα παρελαύνει όλο το team, διαλέγω την Ελένη, κάνω μπάνιο και έρχεται η δόκτωρ Ελένη και μου ζητάει να βάλω πετσέτα γιατί αυτή κάνει μόνο μασάζ !!!!!!!! Φυσικά σηκώνομαι ντύνομαι και φεύγω.
Πηγαίνω μετα Γ Σεπτεμβρίου 59 όπου εκεί πήρα την Κορίνα που καμμία σχέση δεν έχει με αυτές που κυκλοφορούν στα δυο προηγούμενα μαγαζιά και απο πλευράς εμφάνισης αλλά και υπηρεσιών και πραγματικά πέρασα καταπληκτικά.
Βασικά όσον αφορά τα δύο πρώτα μαγαζιά θα εκφράσω την άποψή μου, γιατί ξέρω ότι παρακολουθούν το site, χωρίς να θέλω να έρθω σε προστριβή και τις αντίθετη άποψη που την σέβομαι.
Επειδή συνήθως γράφονται πολλά για αυτά τα μαγαζιά, κυρίως εδώ, είναι υπερτιμημένα με αποτέλεσμα να έχουν καβαλήσει το καλάμι. Τα κορίτσια που διαθέτουν στην πλειψηφία είναι πάνω απο 40 και υπέρβαρες απο 20 κιλά και πάνω (βέβαια παντού υπάρχουν και εξαιρέσεις. Άν νομίζουν ότι πρέπει να λειτουργούν έτσι για λόγους προστασίας απο την Αστυνομία είναι βλακώδες, γιατί η Αστυνομία τους ξέρει καλά (και μόνο μέσω αυτού το site ξέρει τι γίνεται) μπορεί να τους κλείσει ότι ώρα θέλει αλλά φυσικά τους αφήνει για ευνόητους λόγους. Όταν σού δείχνουν τις κοπέλες όπως στα μπουρδέλα, και εσύ διαλέγεις, μόνο ένας βλάξ θα προσπαθούσε μετά να σε πείσει ότι είσαι στο Φυσικοθεραπευτικό τμήμα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Αν νομίζουν ότι υπάρχουν λεβεντομαλάκες που θα πάνε εκεί 3-4 φορές και μετά θα πηδήξουν,πάλι βλάκες είναι γιατί είμαστε στη εποχή της υπερπροσφοράς που βρίσκει ότι θέλεις και όπου το θέλεις.
Απο την πλευρά μου δεν θα ξαναπατήσω εκεί αλλά έγραψα τις απόψεις μου διότι πολλοί πιστεύω συμφωνούν μαζύ μου και ίσως βοηθήσει τα μαγαζιά αυτά να γίνουν πιο επαγγελματίες.
Ευχαριστώ όσους είχαν την υπομονή να διαβάσουν τα παραπάνω.