Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

GEORGE65980

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα
θα μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για Συγγρού 144? 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Συγγρού 144 έχει στούντιο και όχι μασατζίδικο

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
τελικα και αφου ΚΑΝΕΝΑΣ δεν καταθεσε προταση πηγα Ζανοσπιτο οπου μου επεδειξαν τας κατωθι θεραπευτριες
1  ζανα
2  αντζελινα
3  ναταλι
4  δεσποινα
5  αννα (βυζαρου σωματωδης)οχι ο τυπος μου μονο κατω απο "ειδικες συνθηκες"θα μουκανε (αν ειχε πχ την συμπεριφορα των λια-αντζελινα) δεν δοκιμασα λοιπον και κατεληξα στο στανταρ ντιπ καταντιπ φτου φτου ναταλις.
αν υπαρχει σχολειο για αννα θα το θελα γιατι στα τυφλα δεν παω προτιμαω τα εγνωσμενης αποδοσης τεμαχια.
αυτα .....ημετερος.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Χθεσινή επίσκεψη Καλλιρρόης 48 αφού πέρασα από ανάκριση παίρνω την Αλίνα από Ρουμανία  μόλις μπαίνει στο δωμάτιο μου λέει βάλε πετσέτα να σου κάνω μασάζ , ευχαριστώ πολύ της λέω δεν θα πάρω ντύνομαι και φεύγω , ο σερίφης μου λέει που πάς  δεν γουστάρω της λέω έτσι και πάω να φύγω , εντάξει μου λέει θα σου στείλω τη Λίζα και φυσικά η Λίζα σέρβιρε πλήρες γεύμα.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Χθεσινή επίσκεψη Καλλιρρόης 48 αφού πέρασα από ανάκριση παίρνω την Αλίνα από Ρουμανία  μόλις μπαίνει στο δωμάτιο μου λέει βάλε πετσέτα να σου κάνω μασάζ , ευχαριστώ πολύ της λέω δεν θα πάρω ντύνομαι και φεύγω , ο σερίφης μου λέει που πάς  δεν γουστάρω της λέω έτσι και πάω να φύγω , εντάξει μου λέει θα σου στείλω τη Λίζα και φυσικά η Λίζα σέρβιρε πλήρες γεύμα.
Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!Ετσι θελουν για να σταματησει η κοροιδια.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1

πως εγινε αυτο  :o

φτυσιδια η μια deepthroat η αλλη  :rockon:

Sorry αλλά επέιδή κάνω την ειδικότητά μου στα deepthroat-gag κλπ ,η Κάρλα δεν ανήκει στην λίστα. Είναι αρκετά καλή στα προκαταρτικά, το παλέυει αλλά....

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Kαλημέρα σε όλους, σκεφτομαι να παω σαρκοδινου, οποιος φιλος εχει πρόσφατη αποψη για επιλογη κοπελας κτλ. θα το εκτιμουσα να ενημέρωνε.

thanks anyway!

Επισκέπτης
Sorry αλλά επέιδή κάνω την ειδικότητά μου στα deepthroat-gag κλπ ,η Κάρλα δεν ανήκει στην λίστα. Είναι αρκετά καλή στα προκαταρτικά, το παλέυει αλλά....

αμα διαβαζες ολα τα ποστς θα καταλαβενες σε ποια πηγαινει ο ενας κ σε ποια ο αλλος χαρακτηρισμος

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
τελικα και αφου ΚΑΝΕΝΑΣ δεν καταθεσε προταση πηγα Ζανοσπιτο οπου μου επεδειξαν τας κατωθι θεραπευτριες
1   ζανα
2   αντζελινα
3   ναταλι
4   δεσποινα
5   αννα (βυζαρου σωματωδης)οχι ο τυπος μου μονο κατω απο "ειδικες συνθηκες"θα μουκανε (αν ειχε πχ την συμπεριφορα των λια-αντζελινα) δεν δοκιμασα λοιπον και κατεληξα στο στανταρ ντιπ καταντιπ φτου φτου ναταλις.
αν υπαρχει σχολειο για αννα θα το θελα γιατι στα τυφλα δεν παω προτιμαω τα εγνωσμενης αποδοσης τεμαχια.
αυτα .....ημετερος.

συναδελφε σου παραθετω κριτικη μου απο 22/12/2008 για το επιμαχο τεμαχιο...

"απο το σαββατο δουλευει στο Ζανοσπιτο -μη με πρηξετε να γραφω διευθυνση γιατι ποτε δεν θυμαμαι αν ειναι το Σολωμου 54 η το 59 και δεν με απασχολει κιολας- η Αννα (πρωην Μαρνης 28). Επειδη αυτες που εψαχνα ηταν απασχολημενες και ηθελα να δοκιμασω κατι καινουριο εκανα το test drive. Απο εμφανιση δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε οταν την ειδα, ψηλη 1.80 περιπου, μελαχρινο μαλλι ισιο μεχρι τους ωμους, και νταρντανοειδης οπου οταν εβγαλε τα ρουχα εμφανιστηκε η περιφημη μπυροκοιλια και βυζι μεγαλο και φυσικο μεν αλλα πεσμενο. Απο σερβις πολυ μετρια πραματα αλλα το θετικο ειναι οτι σε αφηνε να την χειριστεις οπως θελεις χωρις να λεει οχι. Γενικως λιγο ξενερωτη η κατασταση για τα επιπεδα του εν λογω μαγαζιου και δεν νομιζω να την ξαναεπαιρνα. Το μονο καλο ηταν οτι εβγαλα λιγο τα απωθημενα μου καθως της το γυρισα σε hardcore και τα ειδε ολα. Αντε και καλο χριστουγεννιατικο βόλι...... "

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1

ρε μασκοφορε συναδελφε κανε καμμια ενημερωση δημοσια η με π.μ. για τα καλυτερα deepthroat της πιατσας αυτη τη στιγμη, καθοτι ειμαι λατρης του ειδους...

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
αμα διαβαζες ολα τα ποστς θα καταλαβενες σε ποια πηγαινει ο ενας κ σε ποια ο αλλος χαρακτηρισμος

Εχεις δίκιο, εγώ κατάλαβα λάθος και γι' αυτό έγραψα την γνώμη μου για την Κάρλα. Οπως και να έχει πάντως δεν ήθελα να αμφισβητήσω τα γραφόμενά σου.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
ρε μασκοφορε συναδελφε κανε καμμια ενημερωση δημοσια η με π.μ. για τα καλυτερα deepthroat της πιατσας αυτη τη στιγμη, καθοτι ειμαι λατρης του ειδους...
Επειδή είναι και δική μου τρέλα υπάρχει σχετική σελίδα (δεν γνωρίζω πως να την κάνω επισύναψη) , για να μην φορτώνουμε την συγκεκριμένη.

fotis1974

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
309
Πόντοι
21
Καμια ενημερωση απο το μασαζιδικο στους Αγ. Αναργυρους; Ειναι μπριζολαδικο ή φραπεδερι;
'Η μηπως τιποτα απο τα δυο;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΛΑΜΟΤΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΣΑΖΟΧΩΡΟ

Καλησπέρα, φίλε.

Άμα είσαι καινούργιος, λίγο δύσκολο να "φας" εκεί. Αν ψάξεις στο θρεντ, έχει αναφερθεί αρκετές φορές το ίδρυμα παλαιότερα.

Επίσης, αγαπητέ, μια ερώτηση. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να φαίνεται το e-mail σου στους άλλους; Κοίτα λίγο στο προφίλ σου, μήπως θα ήταν καλύτερα να έκανες απόκρυψη;

απάλευτος

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα, φίλε.

Άμα είσαι καινούργιος, λίγο δύσκολο να "φας" εκεί. Αν ψάξεις στο θρεντ, έχει αναφερθεί αρκετές φορές το ίδρυμα παλαιότερα.

Επίσης, αγαπητέ, μια ερώτηση. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να φαίνεται το e-mail σου στους άλλους; Κοίτα λίγο στο προφίλ σου, μήπως θα ήταν καλύτερα να έκανες απόκρυψη;
ξεχασες να τουπεις να μη γραφει ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΛΑΜΟΤΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΣΑΖΟΧΩΡΟ

μπριζολάκια απο ολίγες,λαδοπουτσοκεφαλομάλαξη πλείστη απο πολλές και κανα δύο προσφεύγουν σε απλή χειρομάλαξη των γλουτιαίων και των μηριαίων Plus ραχιαίων! :boobies: :rolleyes:

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
ιμπλις δεν σου μιλαω για σολωμου αλλα για ιμβρου...εχει καμερα κανονικα στην εισοδο της πολυκατοικιας και στην πορτυα προειδοποιηση.οσοι δεν καταλαβαν η ΘΕΙΑ ΕΛΕΝΗ ειναι στην ιμβρου.
Eχει κανεις ιδεα μεχρι τι ωρα ειναι εκει???
Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom