pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
ενα καλο μασατζιδικο εχει συγγρου 144
Συγγρού 144 έχει στούντιο και όχι μασατζίδικο
Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!Ετσι θελουν για να σταματησει η κοροιδια.Χθεσινή επίσκεψη Καλλιρρόης 48 αφού πέρασα από ανάκριση παίρνω την Αλίνα από Ρουμανία μόλις μπαίνει στο δωμάτιο μου λέει βάλε πετσέτα να σου κάνω μασάζ , ευχαριστώ πολύ της λέω δεν θα πάρω ντύνομαι και φεύγω , ο σερίφης μου λέει που πάς δεν γουστάρω της λέω έτσι και πάω να φύγω , εντάξει μου λέει θα σου στείλω τη Λίζα και φυσικά η Λίζα σέρβιρε πλήρες γεύμα.
πως εγινε αυτο :o
φτυσιδια η μια deepthroat η αλλη
Sorry αλλά επέιδή κάνω την ειδικότητά μου στα deepthroat-gag κλπ ,η Κάρλα δεν ανήκει στην λίστα. Είναι αρκετά καλή στα προκαταρτικά, το παλέυει αλλά....
τελικα και αφου ΚΑΝΕΝΑΣ δεν καταθεσε προταση πηγα Ζανοσπιτο οπου μου επεδειξαν τας κατωθι θεραπευτριες
1 ζανα
2 αντζελινα
3 ναταλι
4 δεσποινα
5 αννα (βυζαρου σωματωδης)οχι ο τυπος μου μονο κατω απο "ειδικες συνθηκες"θα μουκανε (αν ειχε πχ την συμπεριφορα των λια-αντζελινα) δεν δοκιμασα λοιπον και κατεληξα στο στανταρ ντιπ καταντιπ φτου φτου ναταλις.
αν υπαρχει σχολειο για αννα θα το θελα γιατι στα τυφλα δεν παω προτιμαω τα εγνωσμενης αποδοσης τεμαχια.
αυτα .....ημετερος.
Sorry αλλά επέιδή κάνω την ειδικότητά μου στα deepthroat-gag κλπ ,η Κάρλα δεν ανήκει στην λίστα. Είναι αρκετά καλή στα προκαταρτικά, το παλέυει αλλά....
αμα διαβαζες ολα τα ποστς θα καταλαβενες σε ποια πηγαινει ο ενας κ σε ποια ο αλλος χαρακτηρισμος
Επειδή είναι και δική μου τρέλα υπάρχει σχετική σελίδα (δεν γνωρίζω πως να την κάνω επισύναψη) , για να μην φορτώνουμε την συγκεκριμένη.ρε μασκοφορε συναδελφε κανε καμμια ενημερωση δημοσια η με π.μ. για τα καλυτερα deepthroat της πιατσας αυτη τη στιγμη, καθοτι ειμαι λατρης του ειδους...
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΛΑΜΟΤΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΣΑΖΟΧΩΡΟ
ξεχασες να τουπεις να μη γραφει ΚΕΦΑΛΑΙΑΚαλησπέρα, φίλε.
Άμα είσαι καινούργιος, λίγο δύσκολο να "φας" εκεί. Αν ψάξεις στο θρεντ, έχει αναφερθεί αρκετές φορές το ίδρυμα παλαιότερα.
Επίσης, αγαπητέ, μια ερώτηση. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να φαίνεται το e-mail σου στους άλλους; Κοίτα λίγο στο προφίλ σου, μήπως θα ήταν καλύτερα να έκανες απόκρυψη;
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΛΑΜΟΤΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΣΑΖΟΧΩΡΟ
Eχει κανεις ιδεα μεχρι τι ωρα ειναι εκει???ιμπλις δεν σου μιλαω για σολωμου αλλα για ιμβρου...εχει καμερα κανονικα στην εισοδο της πολυκατοικιας και στην πορτυα προειδοποιηση.οσοι δεν καταλαβαν η ΘΕΙΑ ΕΛΕΝΗ ειναι στην ιμβρου.
11-8 ειν αι τα περισοτερα, λογικα δε θα αποτελει εξερεση αυτοEχει κανεις ιδεα μεχρι τι ωρα ειναι εκει???
Ευχαριστώ