λοιπον εκει στην ιμβρου εχει μαζευτει πολυ ΚΑΠΗ. ...αυτα εννοουσε τα νεα τεμαχια που θα φερνε :-..ακομα απο αυριο ερχονται αλλα δυο!!!!τελικα ολο ερχονται.και για τους φαν της θειας ελενης (απο σολωμου 54 )οσοι πιστοι προσελθετε!! .εκει στην πορτα της πολυκατοικιας γραφει οτι ελεγχεται απο κυκλωμα τηλεορασης η εισοδος της πολυκατ-ΑΠΟΡΙΑ...ποιος ελεγχει το μονιτορ?ο διαχειριστης?ασχετο θεμα...αλλα εχω την απορια.μαλιστα η καμερα ειναι πανω αριστερα στην σκαλα.Αμα η Κορίνα μαζέψει ολες τις συνομήλικες φίλες της, βλέποντας οτι η ιδια εχει πέραση αν και καραmilf, τότε έχει να πεσει πολύ μπάζο στην ΙΜβρου. Αχ εσεις οι milfάκηδες φταιτε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.079
- Πόντοι
- 42.697
D.εκει στην πορτα της πολυκατοικιας γραφει οτι ελεγχεται απο κυκλωμα τηλεορασης η εισοδος της πολυκατ-ΑΠΟΡΙΑ...ποιος ελεγχει το μονιτορ?ο διαχειριστης?ασχετο θεμα...αλλα εχω την απορια.μαλιστα η καμερα ειναι πανω αριστερα στην σκαλα.
οι διαχειριστές είναι συνήθως κατι κουφάλες κωλόγεροι, που όλη ημερα τα ξύνουν και τους τρώει η περιέργεια....
και πολλές φορές εκβιάζουν τις κοπέλες για να γαμησουν τσάμπα...(λενε πως διαφορετικά θα τις κάνουν βούκινο στην πολυκατοικία)
συμβάινουν και αυτά...
αν προσεξεις, στον 6ο στεγαζεται εταιρια security,και για τους φαν της θειας ελενης (απο σολωμου 54 )οσοι πιστοι προσελθετε!! .εκει στην πορτα της πολυκατοικιας γραφει οτι ελεγχεται απο κυκλωμα τηλεορασης η εισοδος της πολυκατ-ΑΠΟΡΙΑ...ποιος ελεγχει το μονιτορ?ο διαχειριστης?ασχετο θεμα...αλλα εχω την απορια.μαλιστα η καμερα ειναι πανω αριστερα στην σκαλα.
οπως βγαινεις απο το ασανσερ δεξια
και απεναντι απο το zana-house
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.079
- Πόντοι
- 42.697
για τους φάνς της ρωσογερμανίδας μιλφ Αλεξάνδρας (με τα φυσικά 3άρια βυζιά και τη φοβερή ρώγα), καθώς και για τους φάνς της Κάρλας, τώρα και οι δύο πλέον έχουν αποχωρήσει απο Μιχαλακοπούλου99 και εργάζονται Πατησίων 171...
Νέο κατάστημα και αυτό με αγγελία στα Νεα...
αιντε να δούμε εν μέσω οικονομικής κρίσης πόσα ακόμα καταστήματα μασάζ θα ανοίξουν....
αιντε να δούμε εν μέσω οικονομικής κρίσης πόσα ακόμα καταστήματα μασάζ θα ανοίξουν....
ιμπλις δεν σου μιλαω για σολωμου αλλα για ιμβρου...εχει καμερα κανονικα στην εισοδο της πολυκατοικιας και στην πορτυα προειδοποιηση.οσοι δεν καταλαβαν η ΘΕΙΑ ΕΛΕΝΗ ειναι στην ιμβρου.αν προσεξεις, στον 6ο στεγαζεται εταιρια security,
οπως βγαινεις απο το ασανσερ δεξια
και απεναντι απο το zana-house
διδυμο με το Κορινακι...not bad at all!ιμπλις δεν σου μιλαω για σολωμου αλλα για ιμβρου...εχει καμερα κανονικα στην εισοδο της πολυκατοικιας και στην πορτυα προειδοποιηση.οσοι δεν καταλαβαν η ΘΕΙΑ ΕΛΕΝΗ ειναι στην ιμβρου.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
οι διαχειριστές είναι συνήθως κατι κουφάλες κωλόγεροι, που όλη ημερα τα ξύνουν και τους τρώει η περιέργεια....
και πολλές φορές εκβιάζουν τις κοπέλες για να γαμησουν τσάμπα...(λενε πως διαφορετικά θα τις κάνουν βούκινο στην πολυκατοικία)
συμβάινουν και αυτά...
Όχι ρε πούστη μου, τέτοια λένε και για μένα πίσω από την πλάτη μου που είμαι διαχειριστής;
Και εγώ κάνω εκβιασμό στις Ρωσίδες. Να πλύνουν καμιά σκάλα.
Γιατί τον έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ και ούτε σκάλα δεν καταδέχονται πλέον να πλύνουν.
Πείτε τους ρε παιδιά να φέρουν και καμία κάτω των 35, please!διδυμο με το Κορινακι...not bad at all!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.079
- Πόντοι
- 42.697
Όχι ρε πούστη μου, τέτοια λένε και για μένα πίσω από την πλάτη μου που είμαι διαχειριστής;
Και εγώ κάνω εκβιασμό στις Ρωσίδες. Να πλύνουν καμιά σκάλα.
Γιατί τον έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ και ούτε σκάλα δεν καταδέχονται πλέον να πλύνουν.
έτσι ξεκινάνε και αυτοί οι διαχειριστές που λέω και εγώ...
στην αρχή εκβιάζουν τις καθαρίστριες..
ωχχχχχχ καλα λες. .δε το σκεφτηκα εκεινη την στιγμη ....ιδεες μου περνουν απο το μυαλο!!! :oπισω μου σε χω σατανα!!!!!διδυμο με το Κορινακι...not bad at all!
έτσι ξεκινάνε και αυτοί οι διαχειριστές που λέω και εγώ...
ολοι απο καθαριστριες ξεκινουν...
....kai μετα τις ριχνουν και βιτριολι...προσφατο γεγονος.έτσι ξεκινάνε και αυτοί οι διαχειριστές που λέω και εγώ...
τωρα στα δικα μας....η πατησιων 171 βλεπω να γινεται στεκι ...γενικα η πατησιων μου θυμιζει λιγο βρηλλισου -στην σειρα τα μαγαζια...απο δω τα μονα και απεναντι τα ζυγα.
Επισκέπτης
για τους φάνς της ρωσογερμανίδας μιλφ Αλεξάνδρας (με τα φυσικά 3άρια βυζιά και τη φοβερή ρώγα), καθώς και για τους φάνς της Κάρλας, τώρα και οι δύο πλέον έχουν αποχωρήσει απο Μιχαλακοπούλου99 και εργάζονται Πατησίων 171...
κ απαιχτο κλαρινετο
θελω να βρω ενα τροπο να φτιαξω ενα χαρτη με τις διευθυνσεις οπως εχουμε....kai μετα τις ριχνουν και βιτριολι...προσφατο γεγονος.
τωρα στα δικα μας....η πατησιων 171 βλεπω να γινεται στεκι ...γενικα η πατησιων μου θυμιζει λιγο βρηλλισου -στην σειρα τα μαγαζια...απο δω τα μονα και απεναντι τα ζυγα.
π.χ για τα στουντιο στην αρχικη σελιδα...
οποιος ξερει ας με βοηθησει...
ποια??..κλαρινετο?..η καρλα η αλεξανδρα?κ απαιχτο κλαρινετο
σου ειπα θα παω. ;)...
Επισκέπτης
ιμπλις δεν σου μιλαω για σολωμου αλλα για ιμβρου...εχει καμερα κανονικα στην εισοδο της πολυκατοικιας και στην πορτυα προειδοποιηση.οσοι δεν καταλαβαν η ΘΕΙΑ ΕΛΕΝΗ ειναι στην ιμβρου.
πως εγινε αυτο :o
αφου η κορινα δουλευε φωκιονος πως εσκασε η θεια ελενη του Ζανοσπιτου στο ασχετο?
ας ελπισουμε να οηθησει ηθεια ελενη κ να φερει καμια ατζελινα οπως ειχε πρωτοξεκινησει οχι τωρα γιατι ηκορινα δεν το χει γενικα το θεμα...
Ανακαταταξεις κ μεταγραφες στην μεταγραφικη περιοδο του Ιανουαριου βλεπω.
Κ η Αννουλα θα βρει κιαλλη ακρη κ για πιο πιπινια τεμαχια ειμαι σιγουρος ;)
ποια??..κλαρινετο?..η καρλα η αλεξανδρα?
σου ειπα θα παω. ;)...
φτυσιδια η μια deepthroat η αλλη
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
ιμπλις δεν σου μιλαω για σολωμου αλλα για ιμβρου...εχει καμερα κανονικα στην εισοδο της πολυκατοικιας και στην πορτυα προειδοποιηση.οσοι δεν καταλαβαν η ΘΕΙΑ ΕΛΕΝΗ ειναι στην ιμβρου.
Έκανε μεταγραφή η θεία Ελένη απο Ζανόσπιτο?
δεν ειναι ανακαλυψη της Ελενης η Ατζελιναας ελπισουμε να οηθησει ηθεια ελενη κ να φερει καμια ατζελινα οπως ειχε
ποια Αννουλα?Κ η Αννουλα θα βρει κιαλλη ακρη κ για πιο πιπινια τεμαχια ειμαι σιγουρος ;)
ναι αυτο λεμε αδερφε...Έκανε μεταγραφή η θεία Ελένη απο Ζανόσπιτο?
Επισκέπτης
ποιος εισαι ο μαριος τοκας?του χιονια κ του πατησιων 171
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K