Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Συναγωνιστες χτες κατα τις 7 το απογευμα το Σολωμου 54 ητανε κλειστο

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στη γλυφαδα απεναντι απο τον μποουλινκ ηταν στο τριτο οροφο μια θεραπευτρια απο πειραια την λεγανε ειρηνη δυνατο παιδι και ζουμερο και ζουσε αυτο πουν εκανε ειχε κρεβατι διπλο και χαιροσουνα το μασαζ και το μπριζολιασμα με ολα τα επακολουθα. το αναφερω αυτο γιατι γινεται και κουβεντα σε αλλο θρεντ για τα κρεβατια και εχουνε δικιο η συναγωνιστες νιωθης σαν πελεκανος στα σημερινα κρεβατιας μαλαξης.

linos70

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά για δοκιμάστε Αναστασία στην Ίμβρου 2(Πλατεία Αμερικής,Πατησίων,επόμενη παράλληλος είναι η Λέλας Καραγιάννη.Τα γράφω αυτά για κάποιον που ρώταγε σε προηγούμενο post που είναι η Ίμβρου γιατί δεν την βρίσκει και δεν πήρε απάντηση ο άμοιρος).Πρέπει να είναι γύρω στα 25 με 28,κανονικό ύψος,φυσικό τριάρι βυζί με πεταχτή,παχιά ρώγα και ωραία καπούλια.Καυλώνει πολύ και δεν σ'αφήνει να την γλύψεις γιατί το γατί της γίνεται μούσκεμα και ντρέπεται!το ξέρω γιατί την έχω πάρει 2 φορές και την δεύτερη ήταν πιό άνετη.Πολύ καλό μασάζ σε όλο το σώμα,καλή βαθιά πίπα με σκούφο και περιποίηση στο κορμό και στα @@ και καλό στήσιμο με ζουμερή μπριζόλα.Καθαρή και μυρωδάτη.Εγώ την πρώτη φορά την πήρα στην τύχη γιατί πήγα για την Κορίνα που έμαθα από σας ότι άνοιξε εκεί δικό της,αλλά ήταν απασχολημένη και βιαζόμουν.Την δεύτερη φορά όμως πήγα γι'αυτήν και η πλάκα είναι ότι η μικρή με γνώρισε και μου λέει από μόνη της πως η Κορίνα είναι πάλι απασχολημένη.Και της λέω κι εγώ,δεν με νοιάζει,εγώ για σένα ήρθα.Της άρεσε αυτό που άκουσε βέβαια και κολακεύτηκε!Έτσι την δεύτερη φορά ήταν πιο διαχυτική,χαλαρή και θερμή.

Πόσο κόστισε? και πως έγινε η συνενόηση?

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Δεν εχω παει ποτε σε "Μασατζίδικο που γαμάς".
Να κανω μια χαζη ερωτηση? Εκει σου κανουνε μασαζ και ποση ωρα?
Ή ειναι στιλ studio μπαινεις πιπα γαμησι κι εφυγες?
Θελω να παω και για μασαζ και στο τελος ενα φραπεδακι δε με χαλαει

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Επίσκεψη την εβδομάδα που πέρασε στο Στουρνάρη 63.

Αφού έγινε η σχετική "ανάκριση" (αν είχα ξαναπάει, με ποιά κοπέλα κλπ) άρχισε η παρέλαση 4 κοπελών (δυστυχώς δεν φυμίζομαι για την απομνημόνευση ονομάτων). Αφού το έστριψα μεταξύ Αντζελας και Βίκης ο κλήρος επεσε στηα Αντζελα.
Σχετικά καλό μασάζ στο δωμάτιο, ευγενική, καλό μικρό στήθος και πολύ σφικτό κορμί.
Άψογη στη συμετοχή χωρίς να βιάζεται και πάντα ρώταγε για τυχόν προτιμήσεις.
Χρόνος 40λεπτά, 70ευρώ.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες οτι αξίζει τα λεφτά της.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
φιλες ασταρι καλημερα ποτε ειδες την τζοντι και σου ειπε οτι θα παει θησεως γιατι εχθες που την ειδα δεν μου ειπε τιποτα κρυφο το εχει;
Την πηρα τηλεφωνο χθες για να ρωτησω αν θαναι σημερα για να παω ,και μου ειπε οτι απο τον αλλο μηνα θα μεταφερθει συην Θησσεως.Και βεβαια για οποιν ενδιαφερεται σημερα δουλευει κανονικα , εγω θα παω το απογευμα .

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα.
Για τους συναθλητές που ενδιαφέρονται για Ασιάτισες υπάρχει κάποια που δηλώνει κινέζα (Μει αν θυμάμαι καλά) Κηφισίας 12. Δεν την πήρα γι' αυτό δεν καταθέτω εντυπώσεις.
Κατά τα άλλα το μαγαζί  μέτριο προς χαμηλό σε εμφάνιση θεραπευτρι΄ων.
4- ή 5 τον αριθμό αλλά από ποιότητα....μμμμμμμμμμ.....
σέ υπηρεσίες πάντως δεν ειναι κακό...3 που έχω πάρει τον τελευ΄ταίο μήνα όλες ανεκτό μασάζ οι 2 μάλιστα αρκετά καλό και από μπριζόλες nice and easy και φουλ menu...

Aν και δυσκολο προσπαθηστε για την σεριφισα,πρωην Αντζελα απο Κουμανουδη.

Τι ώρα την πέτυχες την ασιάτισα ? Ξέρεις εάν Κυριακή είναι ανοικτό ?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
σημερα στην παρελαση στο καιτοσπιτο ηταν οι βικυ,μαγια,χριστινακι,ατζελα
στο μελινοσπιτο προτιμησα τη Βικυ απο τη Λολα ,
αλλα θα αφησω στον spanky13 να διαπιστωσει τους λογους,
και να γραψει ρεπορτ με το δικο του τροπο...
κατι μου λεει πως πρεπει εντος της εβδομαδας να παω στο μελινοσπιτο να δω την βικυ...πανε τα λεφτα μου...κλαψ!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Δεν εχω παει ποτε σε "Μασατζίδικο που γαμάς".
Να κανω μια χαζη ερωτηση? Εκει σου κανουνε μασαζ και ποση ωρα?
Ή ειναι στιλ studio μπαινεις πιπα γαμησι κι εφυγες?
Θελω να παω και για μασαζ και στο τελος ενα φραπεδακι δε με χαλαει
φιλε καλησπερα.
ειδα και το πμ σου.
σου προτεινω να αρχισεις το διαβασμα απο εδω
και αν κατι εχεις απορια γραφε το εκει ;)

doganos13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
6
Πόντοι
10
κατι μου λεει πως πρεπει εντος της εβδομαδας να παω στο μελινοσπιτο να δω την βικυ...πανε τα λεφτα μου...κλαψ!!!!

μια ερωτηση επειδη ειμαι φαν του ασιατικου λαου που βρισκονται και αν υπαρχει φουλ προγραμμα.
παραθεση υπαρχει το beauty and style κολωνακι δημοκριτου 9 υπαρχουν 2 ασιατισες και μια ελληνιδα κοντουλα δεν θυμαμαι ονομα αλλα εκει μονο μασαζ τιποτα αλλο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μια ερωτηση επειδη ειμαι φαν του ασιατικου λαου που βρισκονται και αν υπαρχει φουλ προγραμμα.
παραθεση υπαρχει το beauty and style κολωνακι δημοκριτου 9 υπαρχουν 2 ασιατισες και μια ελληνιδα κοντουλα δεν θυμαμαι ονομα αλλα εκει μονο μασαζ τιποτα αλλο.
εχει απαντηθει η ερωτηση λιγες σελιδες πριν...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Την πηρα τηλεφωνο χθες για να ρωτησω αν θαναι σημερα για να παω ,και μου ειπε οτι απο τον αλλο μηνα θα μεταφερθει συην Θησσεως.Και βεβαια για οποιν ενδιαφερεται σημερα δουλευει κανονικα , εγω θα παω το απογευμα .
Είχα περάσει και εγώ μέσα στη βδομάδα απο Γρ. Λαμπράκη και πέτυχα μια Ινδή που μου είπε οτι είναι η τελευταία της εβδομάδα και μετά πάει μάλλον Θησέως. Μου έδωσε και το κινητό της για να την πάρω να μου πεί που θα δουλεύει τον άλλο μήνα. Αυτη είναι η Τζόντη? Εμένα μου συστήθηκε Τζούλια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697

η ελληνίδα κοντούλα, ειναι αλβανίδα κοντούλα.
ενα το κρατούμενο.
και δύο, το μαγαζί δεν ειναι καθόλου "μασάζ και τιποτα αλλο"...

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Είχα περάσει και εγώ μέσα στη βδομάδα απο Γρ. Λαμπράκη και πέτυχα μια Ινδή που μου είπε οτι είναι η τελευταία της εβδομάδα και μετά πάει μάλλον Θησέως. Μου έδωσε και το κινητό της για να την πάρω να μου πεί που θα δουλεύει τον άλλο μήνα. Αυτη είναι η Τζόντη? Εμένα μου συστήθηκε Τζούλια
Aυτη ειναι οταν μαθεις την καινουργια διευθυνση , ενημερωσε μας .Δεν μας λες οταν περασες , εμεινες σου εκανε μασαζ ? Εμεινες ευχαριστημενος ?

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
στη γλυφαδα απεναντι απο τον μποουλινκ ηταν στο τριτο οροφο μια θεραπευτρια απο πειραια την λεγανε ειρηνη δυνατο παιδι και ζουμερο και ζουσε αυτο πουν εκανε ειχε κρεβατι διπλο και χαιροσουνα το μασαζ και το μπριζολιασμα με ολα τα επακολουθα. το αναφερω αυτο γιατι γινεται και κουβεντα σε αλλο θρεντ για τα κρεβατια και εχουνε δικιο η συναγωνιστες νιωθης σαν πελεκανος στα σημερινα κρεβατιας μαλαξης.

Είναι αυτό ακόμη εκεί

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γράψε και για εμας τους κακομοίρηδες μια διεύθυνση ρε αδερφέ. Πού να ξέρουμε πού είναι το μπόουλινγκ και τι ακριβώς εννοείς με το απέναντι;
Υπάρχει ακόμα εκεί; Λειτουργεί σφαγείο;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
γράψε και για εμας τους κακομοίρηδες μια διεύθυνση ρε αδερφέ. Πού να ξέρουμε πού είναι το μπόουλινγκ και τι ακριβώς εννοείς με το απέναντι;
Υπάρχει ακόμα εκεί; Λειτουργεί σφαγείο;

Ετσι, έτσι...... να πάμε και καμμιά βολτίτσα προς τα νότια προάστια.....! :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom