gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 47
- Πόντοι
- 5.760
Συναγωνιστες χτες κατα τις 7 το απογευμα το Σολωμου 54 ητανε κλειστο
Παιδιά για δοκιμάστε Αναστασία στην Ίμβρου 2(Πλατεία Αμερικής,Πατησίων,επόμενη παράλληλος είναι η Λέλας Καραγιάννη.Τα γράφω αυτά για κάποιον που ρώταγε σε προηγούμενο post που είναι η Ίμβρου γιατί δεν την βρίσκει και δεν πήρε απάντηση ο άμοιρος).Πρέπει να είναι γύρω στα 25 με 28,κανονικό ύψος,φυσικό τριάρι βυζί με πεταχτή,παχιά ρώγα και ωραία καπούλια.Καυλώνει πολύ και δεν σ'αφήνει να την γλύψεις γιατί το γατί της γίνεται μούσκεμα και ντρέπεται!το ξέρω γιατί την έχω πάρει 2 φορές και την δεύτερη ήταν πιό άνετη.Πολύ καλό μασάζ σε όλο το σώμα,καλή βαθιά πίπα με σκούφο και περιποίηση στο κορμό και στα @@ και καλό στήσιμο με ζουμερή μπριζόλα.Καθαρή και μυρωδάτη.Εγώ την πρώτη φορά την πήρα στην τύχη γιατί πήγα για την Κορίνα που έμαθα από σας ότι άνοιξε εκεί δικό της,αλλά ήταν απασχολημένη και βιαζόμουν.Την δεύτερη φορά όμως πήγα γι'αυτήν και η πλάκα είναι ότι η μικρή με γνώρισε και μου λέει από μόνη της πως η Κορίνα είναι πάλι απασχολημένη.Και της λέω κι εγώ,δεν με νοιάζει,εγώ για σένα ήρθα.Της άρεσε αυτό που άκουσε βέβαια και κολακεύτηκε!Έτσι την δεύτερη φορά ήταν πιο διαχυτική,χαλαρή και θερμή.
Την πηρα τηλεφωνο χθες για να ρωτησω αν θαναι σημερα για να παω ,και μου ειπε οτι απο τον αλλο μηνα θα μεταφερθει συην Θησσεως.Και βεβαια για οποιν ενδιαφερεται σημερα δουλευει κανονικα , εγω θα παω το απογευμα .φιλες ασταρι καλημερα ποτε ειδες την τζοντι και σου ειπε οτι θα παει θησεως γιατι εχθες που την ειδα δεν μου ειπε τιποτα κρυφο το εχει;
Θησέως 142 ανήκει στα ΔΕΝ ή στα σίγουρα;
Καλησπέρα.
Για τους συναθλητές που ενδιαφέρονται για Ασιάτισες υπάρχει κάποια που δηλώνει κινέζα (Μει αν θυμάμαι καλά) Κηφισίας 12. Δεν την πήρα γι' αυτό δεν καταθέτω εντυπώσεις.
Κατά τα άλλα το μαγαζί μέτριο προς χαμηλό σε εμφάνιση θεραπευτρι΄ων.
4- ή 5 τον αριθμό αλλά από ποιότητα....μμμμμμμμμμ.....
σέ υπηρεσίες πάντως δεν ειναι κακό...3 που έχω πάρει τον τελευ΄ταίο μήνα όλες ανεκτό μασάζ οι 2 μάλιστα αρκετά καλό και από μπριζόλες nice and easy και φουλ menu...
Aν και δυσκολο προσπαθηστε για την σεριφισα,πρωην Αντζελα απο Κουμανουδη.
κατι μου λεει πως πρεπει εντος της εβδομαδας να παω στο μελινοσπιτο να δω την βικυ...πανε τα λεφτα μου...κλαψ!!!!σημερα στην παρελαση στο καιτοσπιτο ηταν οι βικυ,μαγια,χριστινακι,ατζελα
στο μελινοσπιτο προτιμησα τη Βικυ απο τη Λολα ,
αλλα θα αφησω στον spanky13 να διαπιστωσει τους λογους,
και να γραψει ρεπορτ με το δικο του τροπο...
φιλε καλησπερα.Δεν εχω παει ποτε σε "Μασατζίδικο που γαμάς".
Να κανω μια χαζη ερωτηση? Εκει σου κανουνε μασαζ και ποση ωρα?
Ή ειναι στιλ studio μπαινεις πιπα γαμησι κι εφυγες?
Θελω να παω και για μασαζ και στο τελος ενα φραπεδακι δε με χαλαει
το ενστικτο σου ειναι σωστο...κατι μου λεει πως πρεπει εντος της εβδομαδας να παω στο μελινοσπιτο να δω την βικυ...πανε τα λεφτα μου...κλαψ!!!!
κατι μου λεει πως πρεπει εντος της εβδομαδας να παω στο μελινοσπιτο να δω την βικυ...πανε τα λεφτα μου...κλαψ!!!!
εχει απαντηθει η ερωτηση λιγες σελιδες πριν...μια ερωτηση επειδη ειμαι φαν του ασιατικου λαου που βρισκονται και αν υπαρχει φουλ προγραμμα.
παραθεση υπαρχει το beauty and style κολωνακι δημοκριτου 9 υπαρχουν 2 ασιατισες και μια ελληνιδα κοντουλα δεν θυμαμαι ονομα αλλα εκει μονο μασαζ τιποτα αλλο.
Είχα περάσει και εγώ μέσα στη βδομάδα απο Γρ. Λαμπράκη και πέτυχα μια Ινδή που μου είπε οτι είναι η τελευταία της εβδομάδα και μετά πάει μάλλον Θησέως. Μου έδωσε και το κινητό της για να την πάρω να μου πεί που θα δουλεύει τον άλλο μήνα. Αυτη είναι η Τζόντη? Εμένα μου συστήθηκε ΤζούλιαΤην πηρα τηλεφωνο χθες για να ρωτησω αν θαναι σημερα για να παω ,και μου ειπε οτι απο τον αλλο μηνα θα μεταφερθει συην Θησσεως.Και βεβαια για οποιν ενδιαφερεται σημερα δουλευει κανονικα , εγω θα παω το απογευμα .
μια ερωτηση επειδη ειμαι φαν του ασιατικου λαου που βρισκονται και αν υπαρχει φουλ προγραμμα.
παραθεση υπαρχει το beauty and style κολωνακι δημοκριτου 9 υπαρχουν 2 ασιατισες και μια ελληνιδα κοντουλα δεν θυμαμαι ονομα αλλα εκει μονο μασαζ τιποτα αλλο.
Aυτη ειναι οταν μαθεις την καινουργια διευθυνση , ενημερωσε μας .Δεν μας λες οταν περασες , εμεινες σου εκανε μασαζ ? Εμεινες ευχαριστημενος ?Είχα περάσει και εγώ μέσα στη βδομάδα απο Γρ. Λαμπράκη και πέτυχα μια Ινδή που μου είπε οτι είναι η τελευταία της εβδομάδα και μετά πάει μάλλον Θησέως. Μου έδωσε και το κινητό της για να την πάρω να μου πεί που θα δουλεύει τον άλλο μήνα. Αυτη είναι η Τζόντη? Εμένα μου συστήθηκε Τζούλια
στη γλυφαδα απεναντι απο τον μποουλινκ ηταν στο τριτο οροφο μια θεραπευτρια απο πειραια την λεγανε ειρηνη δυνατο παιδι και ζουμερο και ζουσε αυτο πουν εκανε ειχε κρεβατι διπλο και χαιροσουνα το μασαζ και το μπριζολιασμα με ολα τα επακολουθα. το αναφερω αυτο γιατι γινεται και κουβεντα σε αλλο θρεντ για τα κρεβατια και εχουνε δικιο η συναγωνιστες νιωθης σαν πελεκανος στα σημερινα κρεβατιας μαλαξης.
εχει απαντηθει η ερωτηση λιγες σελιδες πριν...
γράψε και για εμας τους κακομοίρηδες μια διεύθυνση ρε αδερφέ. Πού να ξέρουμε πού είναι το μπόουλινγκ και τι ακριβώς εννοείς με το απέναντι;στη γλυφαδα απεναντι απο τον μποουλινκ ηταν στο τριτο οροφο μια θεραπευτρια απο πειραια την λεγανε ειρηνη δυνατο παιδι και ζουμερο και ζουσε αυτο πουν εκανε ειχε κρεβατι διπλο και χαιροσουνα το μασαζ και το μπριζολιασμα με ολα τα επακολουθα. το αναφερω αυτο γιατι γινεται και κουβεντα σε αλλο θρεντ για τα κρεβατια και εχουνε δικιο η συναγωνιστες νιωθης σαν πελεκανος στα σημερινα κρεβατιας μαλαξης.
γράψε και για εμας τους κακομοίρηδες μια διεύθυνση ρε αδερφέ. Πού να ξέρουμε πού είναι το μπόουλινγκ και τι ακριβώς εννοείς με το απέναντι;
Υπάρχει ακόμα εκεί; Λειτουργεί σφαγείο;