Σημερινή επίσκεψη στο χώρο της Άννας στην Δάφνη έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα. Η επίσκεψη έγινε με αρκετούς ενδοιασμούς εξαιτίας της τελευταίας συνεδρίας που είχα εκεί, πριν αρκετούς μήνες με ένα άτυχο περιστατικό. Ήμουν όμως περίεργος για τις αντιδράσεις και πρέπει να παραδεχτώ ότι μου είχαν λείψει οι 2 εκ των κορυφαίων (κατά την υποκειμενική μου άποψη) κοριτσιών στο χώρο της Εύας και της Μαργαρίτας. Η υποδοχή από την Άννα ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. Πάντα παραδίδει μαθήματα επαγγελματισμού...Επειδή ξέρω ότι διαβάζει και τα σχόλια, της λέω τώρα από μακρία ότι έχει ομορφύνει επικίνδυνα και της πάει η αλλαγή στο λουκ!!Η επίσκεψη ήταν πολύ συγκεκριμένη με στόχο την Μαργαρίτα ή την Εύα και μόνο. Παρέλασαν αρκετές κοπέλες και κάποιες καινούργιες για εμένα. Πιο συγκεκριμένα, Εύα, Χριστίνα, Ρόζα, Χαρά από τις παλιές με απούσες την Μαργαρίτα (ήλθε αργότερα)και την Άσπα, ενώ από τις άγνωστες για εμένα Αφροδίτη και Άννα. Επιλογή της Εύας για 1 ώρα που ήταν απολαυστική!είχα ξεχάσει πόσο καλό μασάζ κάνει. Με ισοπέδωσε κυριολεκτικά και το απόλαυσα. Που την κρύβει τόση δύναμη, είναι τρομερό. έχω πολύ καιρό να δεχτώ τόσο καλές υπηρεσίες οι οποίες ταυτόχρονα να είναι και τόσο ερωτικές. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το τι ακόλουθησε απλά θα περιοριστώ να πω ότι θα αναπολώ κάθε Δευτέρα στη δουλειά, το τι μου έκανε ο κορίτσαρος αυτή την Δευτέρα και θα κλαίω...!!Ευχαριστώ και την Μαργαρίτα για την είσοδο στο δωμάτιο να με χαιρετήσει μετά. Αυτές οι 2 κοπέλες είναι ταγμένες στο να ικανοποιούν τον πελάτη, είναι εξαιρετικές στις υπηρεσίες τους και αναστατώνουν και καλόγερο!! Μεγάλο ατού για το μαγαζί να τις έχει αλλά και αυτές τυχερές να συνεργάζονται με την Άννα