Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

mounakias1168

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
κανένας συναγωνιστής έχει να προτείνει κανένα καλό μασατζίδικο σε Αθήνα;

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.588
Πόντοι
6.495
Εκτος απο μουσες και βικυ-στεφανια δεν εχω αλλη εμπειρια απο μασατζιδικα..
Ποιο θα προτεινατε με ικανοποιητικες κοπελες κ σχετικα οικονομικο?

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.621
Πόντοι
496
Τα ίδια λεφτά θα δώσεις παντού. Τώρα 10 10 κάτω τα ίδια χρεώνουν όλες ακόμα και οι προσωπικές αγγελίες. Στα μαγαζιά έχεις μια παραπάνω ασφάλεια αλλά και τυποποίηση του τι θα πάρεις σαν υπηρεσία. Ανάλογα τα γούστα. Γνώμη μου είναι να δοκιμάζεις μισαωρα μέχρι να βρεις τι σου αρέσει.

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Οι πιο οικονομικές λύσεις είναι το 3ης Σεπ 119 (50 ευρώ τα 45 λεπτα) κ το Συγγρού 108 με 60 ευρω τα 45 λεπτά κ 70 την ώρα με 2 εκτονωσεις. Οι επιλογές του όμως περιορισμένες κ μέτριες. Αν καταλήξεις στο 1ο χώρο η Αλίκη αποτελεί μονόδρομο αν στο 2ο Λίνα. Η δική μου συμβουλή σε άτομο που ξεκινά τώρα, να προτιμήσει τους κλασικούς χώρους που είναι δοκιμασμενοι κ έχουν πολλές επιλογές. Στουρναρη 29, Συγγρού 40-42 και Εθναρχου Μακαρίου στη Δάφνη ίσως να αποτελούν πιο ιδανικές για την περίπτωση σου επιλογές. Το κόστος απο 80 έως 100 ανάλογα με το χώρο κ το πρόγραμμα. Στην 1η επίσκεψη σου, Εγώ δε θα συμφωνούσα για μισάωρο πρόγραμμα. Εγώ γενικά προτιμώ από 45 λεπτά ως 1 ώρα προγραμμα με μικρή διαφοροποίηση (συνήθως 20 ευρώ), και έχω μεγαλύτερη άνεση χρόνου κ δυνατότητα για καλύτερη "χημεία" με την επιλογή. Άλλη συμβουλή να επικεντρωθείς στην περιοχή μεταξύ Φραντζή κ Συγγρού που διαθέτει πολλές πολλές επιλογές σε μικρή ακτίνα.Καλή τύχη

lakis707

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Like
40
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο μασατζίδικο στη Βουλής. Μία κοπέλα, ο θεός να την κάνει κοπέλα, 50και με γεμάτο σώμα. Ευγενική, μασαζ μέτριο και στα υπόλοιπα δράμα αν και θετική και υπάκουη. Απόρησε που δεν τελείωσα. Μισή ώρα 50 ευρώ... πεταμένα λεφτά.Στην είσοδο κυρία παλαιάς κοπής με τις ερωτήσεις του  τύπου και με τί ασχολείστε.. απορώ.. απαντά κανείς σοβαρά;  Ακολούθησε καταδρομική στην Ελένη για Νούρου στη Μπακνανά για να ξεχάσω το δράμα της Βουλής... Πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις.

• Like
Αντιδράσεις: SomPut

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Σε επίσκεψη στο Τατοΐου 71 πέρασα με την Nina. Πρόκειται για κοπέλα που δούλευε στο Σολωμου 70 και για λίγο στο Φραντζή 7 με το όνομα Αλινα. Προς πληροφορηση συναγωνιστων.

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Για Nuru Ελενη στο Μπακνανα!
Καλημέρα φίλε! Είναι η μοναδική που έχω δοκιμάσει σε nuru μασάζ. Είχα περάσει πολύ ωραία. Αλλά θα ήθελα κάτι άλλο για δεύτερη φορά. Ήμουν ανέμεσα σε Κορίνα και Μπέλλα. Όποια άλλη νομίζεις ευπρόσδεκτη.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
Καλημέρα φίλε! Είναι η μοναδική που έχω δοκιμάσει σε nuru μασάζ. Είχα περάσει πολύ ωραία. Αλλά θα ήθελα κάτι άλλο για δεύτερη φορά. Ήμουν ανέμεσα σε Κορίνα και Μπέλλα. Όποια άλλη νομίζεις ευπρόσδεκτη.

παρε Μπελλα  ;)

SomPut

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
26
Πόντοι
0
Οι πιο οικονομικές λύσεις είναι το 3ης Σεπ 119 (50 ευρώ τα 45 λεπτα) κ το Συγγρού 108 με 60 ευρω τα 45 λεπτά κ 70 την ώρα με 2 εκτονωσεις. Οι επιλογές του όμως περιορισμένες κ μέτριες. Αν καταλήξεις στο 1ο χώρο η Αλίκη αποτελεί μονόδρομο αν στο 2ο Λίνα. Η δική μου συμβουλή σε άτομο που ξεκινά τώρα, να προτιμήσει τους κλασικούς χώρους που είναι δοκιμασμενοι κ έχουν πολλές επιλογές. Στουρναρη 29, Συγγρού 40-42 και Εθναρχου Μακαρίου στη Δάφνη ίσως να αποτελούν πιο ιδανικές για την περίπτωση σου επιλογές. Το κόστος απο 80 έως 100 ανάλογα με το χώρο κ το πρόγραμμα. Στην 1η επίσκεψη σου, Εγώ δε θα συμφωνούσα για μισάωρο πρόγραμμα. Εγώ γενικά προτιμώ από 45 λεπτά ως 1 ώρα προγραμμα με μικρή διαφοροποίηση (συνήθως 20 ευρώ), και έχω μεγαλύτερη άνεση χρόνου κ δυνατότητα για καλύτερη "χημεία" με την επιλογή. Άλλη συμβουλή να επικεντρωθείς στην περιοχή μεταξύ Φραντζή κ Συγγρού που διαθέτει πολλές πολλές επιλογές σε μικρή ακτίνα.Καλή τύχη
Ξεχασες φιλε και το Κηφισίας 10 προσφερει μια ολοκληρωμενη ωρα στα 60 ευρω με δυο πιστολια και οι κοπέλες προθυμες να εξυπηρετησουν. Περασα με Χριστινα καζαχα αδυνατη μελαχρινη με μακρια μαλλια και εκανα προγραμμα nuru στα 60 ευρω. Θα ξαναπαω συντομα γιατι δε τα εκλαψα.Καλη τυχη

SomPut

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
26
Πόντοι
0
Το Κηφισίας 10 προσφερει μια ολοκληρη ωρα στα 60 ευρω. Με δυο πιστολια και τις κοπελες προθυμες να εξυπηρετησουν.  Περασα με Χριστίνα καζαχα μελεχρινη με μακρια μαλλια αδυνατη και εκανα προγραμμα nuru στα 60 ευρω!!!!! Θα ξαναπαω συντομα.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Το Κηφισίας 10 προσφερει μια ολοκληρη ωρα στα 60 ευρω. Με δυο πιστολια και τις κοπελες προθυμες να εξυπηρετησουν.  Περασα με Χριστίνα καζαχα μελεχρινη με μακρια μαλλια αδυνατη και εκανα προγραμμα nuru στα 60 ευρω!!!!! Θα ξαναπαω συντομα.
ελα ρε μεγαλε..60 ΕΥΡΩ ΝΟΥΡΟΥ?..σε πληρωσε ή την πληρωσες? :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Δεν έχω κάνει νούρου στην Ελλάδα αλλά αυτό της Ν/Α Ασίας, περιλαμβάνει μασσαζ σε όλο το σώμα, από την κορφή έως τα νύχια, με βυζιά, κωλο και στόμα.
Εκτός απο την Έλενα στη Μπακνανά που μου έχει πει ότι έχει το πακέτο, υπάρχει καμμιά άλλη;

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076

απο την αυστηρή πόρτα για να μπεις (για να μη πω τάμα), φτάσαμε στα 60 ευρω κ nuru για 1 ώρα κ με 2 εκτονωσεις...;;;μάλιστα....

SomPut

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
26
Πόντοι
0
απο την αυστηρή πόρτα για να μπεις (για να μη πω τάμα), φτάσαμε στα 60 ευρω κ nuru για 1 ώρα κ με 2 εκτονωσεις...;;;μάλιστα....
Εγω πρωτη φορα πηγα και τη πορτα τη βρηκα ανοιχτη κανενα ταμα δεν εκανα. Βεβαια δε το επαιξα μαγκας και ξερολας ημουν το ιδιο ευγενης.Η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη μου παρουσιασε τα κοριτσια διαλεξα τη Χριστίνα και εκανα το προγραμμα που ανεφερα (  nuru)  και οντως πληρωσα 60 ευρω. Εγω εγραψα τη δικη μου εμπειρια τωρα αν εσυ το παιζεις εξυπνος δικο σου θεμα.

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Αγαπητέ μου φίλε. Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι χώροι όπως ενδεικτικά αναφέρω,Μονής Προδρόμου,Κηφισίας 10, χώροι στο Κολωνάκι κ την Γλυφάδα, η Φωτεινή παλαιότερα στην 3η Σεπτ και Μιχαλακοπούλου αργότερα, κλπ κλπ, δεν έχουν κ την πιο χαλαρή πόρτα και ότι η "ανάκριση" η σύσταση προβλέπονται. Αν την έκπληξη αυτή που θα εξέφρασα για οποιοδήποτε χώρο αλλάζει ξαφνικά προφίλ κ τιμολογιακή πολιτική, την θεωρείς εξυπνάδα, σου ζητώ συγγνώμη...Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα κ μην έχεις την επίθεση ως μονόδρομο για το δίκαιο σου.Να σαι καλά αδελφέ

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
Οι πιο οικονομικές λύσεις είναι το 3ης Σεπ 119 (50 ευρώ τα 45 λεπτα) κ το Συγγρού 108 με 60 ευρω τα 45 λεπτά κ 70 την ώρα με 2 εκτονωσεις.
Και το Σαπφούς 101 στην πλατεία Κύπρου (Καλλιθέα) έχει 50 & 70 για μισή και μία ώρα αντίστοιχα αν δεν απατώμαι  :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom