mounakias1168
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κανένας συναγωνιστής έχει να προτείνει κανένα καλό μασατζίδικο σε Αθήνα;
κανένας συναγωνιστής έχει να προτείνει κανένα καλό μασατζίδικο σε Αθήνα;
Καλημέρα φίλε! Είναι η μοναδική που έχω δοκιμάσει σε nuru μασάζ. Είχα περάσει πολύ ωραία. Αλλά θα ήθελα κάτι άλλο για δεύτερη φορά. Ήμουν ανέμεσα σε Κορίνα και Μπέλλα. Όποια άλλη νομίζεις ευπρόσδεκτη.Για Nuru Ελενη στο Μπακνανα!
Καλημέρα φίλε! Είναι η μοναδική που έχω δοκιμάσει σε nuru μασάζ. Είχα περάσει πολύ ωραία. Αλλά θα ήθελα κάτι άλλο για δεύτερη φορά. Ήμουν ανέμεσα σε Κορίνα και Μπέλλα. Όποια άλλη νομίζεις ευπρόσδεκτη.
παρε Μπελλα ;)
Ξεχασες φιλε και το Κηφισίας 10 προσφερει μια ολοκληρωμενη ωρα στα 60 ευρω με δυο πιστολια και οι κοπέλες προθυμες να εξυπηρετησουν. Περασα με Χριστινα καζαχα αδυνατη μελαχρινη με μακρια μαλλια και εκανα προγραμμα nuru στα 60 ευρω. Θα ξαναπαω συντομα γιατι δε τα εκλαψα.Καλη τυχηΟι πιο οικονομικές λύσεις είναι το 3ης Σεπ 119 (50 ευρώ τα 45 λεπτα) κ το Συγγρού 108 με 60 ευρω τα 45 λεπτά κ 70 την ώρα με 2 εκτονωσεις. Οι επιλογές του όμως περιορισμένες κ μέτριες. Αν καταλήξεις στο 1ο χώρο η Αλίκη αποτελεί μονόδρομο αν στο 2ο Λίνα. Η δική μου συμβουλή σε άτομο που ξεκινά τώρα, να προτιμήσει τους κλασικούς χώρους που είναι δοκιμασμενοι κ έχουν πολλές επιλογές. Στουρναρη 29, Συγγρού 40-42 και Εθναρχου Μακαρίου στη Δάφνη ίσως να αποτελούν πιο ιδανικές για την περίπτωση σου επιλογές. Το κόστος απο 80 έως 100 ανάλογα με το χώρο κ το πρόγραμμα. Στην 1η επίσκεψη σου, Εγώ δε θα συμφωνούσα για μισάωρο πρόγραμμα. Εγώ γενικά προτιμώ από 45 λεπτά ως 1 ώρα προγραμμα με μικρή διαφοροποίηση (συνήθως 20 ευρώ), και έχω μεγαλύτερη άνεση χρόνου κ δυνατότητα για καλύτερη "χημεία" με την επιλογή. Άλλη συμβουλή να επικεντρωθείς στην περιοχή μεταξύ Φραντζή κ Συγγρού που διαθέτει πολλές πολλές επιλογές σε μικρή ακτίνα.Καλή τύχη
ελα ρε μεγαλε..60 ΕΥΡΩ ΝΟΥΡΟΥ?..σε πληρωσε ή την πληρωσες?Το Κηφισίας 10 προσφερει μια ολοκληρη ωρα στα 60 ευρω. Με δυο πιστολια και τις κοπελες προθυμες να εξυπηρετησουν. Περασα με Χριστίνα καζαχα μελεχρινη με μακρια μαλλια αδυνατη και εκανα προγραμμα nuru στα 60 ευρω!!!!! Θα ξαναπαω συντομα.
Δεν έχω κάνει νούρου στην Ελλάδα αλλά αυτό της Ν/Α Ασίας, περιλαμβάνει μασσαζ σε όλο το σώμα, από την κορφή έως τα νύχια, με βυζιά, κωλο και στόμα.ελα ρε μεγαλε..60 ΕΥΡΩ ΝΟΥΡΟΥ?..σε πληρωσε ή την πληρωσες?
ελα ρε μεγαλε..60 ΕΥΡΩ ΝΟΥΡΟΥ?..σε πληρωσε ή την πληρωσες?
Εγω πρωτη φορα πηγα και τη πορτα τη βρηκα ανοιχτη κανενα ταμα δεν εκανα. Βεβαια δε το επαιξα μαγκας και ξερολας ημουν το ιδιο ευγενης.Η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη μου παρουσιασε τα κοριτσια διαλεξα τη Χριστίνα και εκανα το προγραμμα που ανεφερα ( nuru) και οντως πληρωσα 60 ευρω. Εγω εγραψα τη δικη μου εμπειρια τωρα αν εσυ το παιζεις εξυπνος δικο σου θεμα.απο την αυστηρή πόρτα για να μπεις (για να μη πω τάμα), φτάσαμε στα 60 ευρω κ nuru για 1 ώρα κ με 2 εκτονωσεις...;;;μάλιστα....
Και το Σαπφούς 101 στην πλατεία Κύπρου (Καλλιθέα) έχει 50 & 70 για μισή και μία ώρα αντίστοιχα αν δεν απατώμαιΟι πιο οικονομικές λύσεις είναι το 3ης Σεπ 119 (50 ευρώ τα 45 λεπτα) κ το Συγγρού 108 με 60 ευρω τα 45 λεπτά κ 70 την ώρα με 2 εκτονωσεις.