black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Δοκίμασε κανείς σας, Οξανα Από κυψέλη;
Ποια είναι αυτή πάλι; Σε ποιο στην Κυψέλη;
Δοκίμασε κανείς σας, Οξανα Από κυψέλη;
Από Σινώπης προτείνετε κάποια καλή μη Ασιάτισσα;
Καλησπέρα! Χθες επισκέφτηκα στην Εθνάρχου Μακαριου και εμαθα οτι η Ασπα σταμάτησε. Ξέρει κανείς αν πήγε πουθενά αλλού?
Καλησπέρα σας. Σήμερα Παρασκευή είναι μαζί μας για την δίκη σας χαλάρωση οι:
Άσπα (Νέα)
Σίντη
Ζώη
Ευά
Στα προγράμματα μας υπάρχει και body to body με ζεστό λάδι όπως Νuru massage με ειδικό τζελ σε φουσκωτό στρώμα!!! Oasis massage Σινώπης 29 «210 777 4437»
Aνοιχτα καθημερινά 11.00 - 21.00 και Σαββατοκύριακα.
Όχι ρε πούστη μου ....
Παιδιά όντως αν υπάρχει κάποια πληροφορία θα ήταν ευπρόσδεκτη
Με την νεοεμφανιζόμενη Άσπα στο Σινώπης λες να έχει καμία σχέση ??
Καλησπέρα σας. Σήμερα Παρασκευή είναι μαζί μας για την δίκη σας χαλάρωση οι:
Άσπα (Νέα)
Σίντη
Ζώη
Ευά
Στα προγράμματα μας υπάρχει και body to body με ζεστό λάδι όπως Νuru massage με ειδικό τζελ σε φουσκωτό στρώμα!!! Oasis massage Σινώπης 29 «210 777 4437»
Aνοιχτα καθημερινά 11.00 - 21.00 και Σαββατοκύριακα.
Τρεχάτε...Η Ίδια είναι...
Τρεχάτε...Η Ίδια είναι...
Φίλος πέρασε από Εθνάρχου και μου είπε για μια ντροπαλή πιτσιρίκα με το όνομα Άννα. Δεν πέρασε μαζί της γιατί θα έμπαινε στο δωμάτιο με άλλον.
Έχει κάποιος να μοιραστεί μαζί μας κάτι για τη συγκεκριμένη κοπέλα?
Η Άσπα φίλε μου είναι μία Ελληνίδα με σφιχτό γυμνασμένο κορμί και μικρό στήθος.Είναι τόσο καλή αυτή η Άσπα? Δε τη ξέρω γι αυτό ρωτάω...
καλό μικρό καυλάκι αλλά πολύ μη μου άπτου!! θέλει να την γαμάς σε σλόου μοσιον γιατί αλλιώς γκρινιάζει οτι πονάει και στα 4 κλέβει!!Η Άσπα φίλε μου είναι μία Ελληνίδα με σφιχτό γυμνασμένο κορμί και μικρό στήθος.
Εγώ όσες φορές την έχω πάρει έχω μείνει ευχαριστημένος και μου αρέσει και εμφανισιακά και σαν τυπάκι.
Ωστόσο αυτά είναι υποκειμενικά και δεν μπορείς να στηρίζεσαι στον καθένα αν δεν δεις με τα μάτια σου.
καλό μικρό καυλάκι αλλά πολύ μη μου άπτου!! θέλει να την γαμάς σε σλόου μοσιον γιατί αλλιώς γκρινιάζει οτι πονάει και στα 4 κλέβει!!
Έχει περάσει κάποιος συναγωνιστή με την πιτσιρίκα την Άννα από εθναρχου μακαρίου;;