Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.444
Πόντοι
4.096
Πρωτη φορα εβερ εφαγα φολα στο Εθν Μακαριου
Ολα τα σιγουρα πιασμενα(Χαρα,Ευα,Ριτα-by the way ποιος μερακλης πηρε διδυμο ευα με μελαχροινο κοντοπουτανο σημερα στις 16.00?)κι ειπα να δοκιμασω νεο...ατι ονοματι Κατερινα....Ξανθια,ψηλη,Κωλαρα,προστυχοφατσα,καλο βυζακι ΑΛΛΑ....μασαζ γτπ και  μετα κατω απο στουντιο,αεροπιπα,φιλια δεν,γλυψιμο δεν...στουντιο και πολυ λεω.Κριμα που φευγοντας δεν ειδα την Αννουλα να της τα σουρω ενα χερακι(ξανα btw ευχαριστως την περναγα την Ανοουλα,δειχνει οτι ξερει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το ποιημα

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Πρωτη φορα εβερ εφαγα φολα στο Εθν Μακαριου
Ολα τα σιγουρα πιασμενα(Χαρα,Ευα,Ριτα-by the way ποιος μερακλης πηρε διδυμο ευα με μελαχροινο κοντοπουτανο σημερα στις 16.00?)κι ειπα να δοκιμασω νεο...ατι ονοματι Κατερινα....Ξανθια,ψηλη,Κωλαρα,προστυχοφατσα,καλο βυζακι ΑΛΛΑ....μασαζ γτπ και  μετα κατω απο στουντιο,αεροπιπα,φιλια δεν,γλυψιμο δεν...στουντιο και πολυ λεω.Κριμα που φευγοντας δεν ειδα την Αννουλα να της τα σουρω ενα χερακι(ξανα btw ευχαριστως την περναγα την Ανοουλα,δειχνει οτι ξερει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το ποιημα
Σκαμπανεβάσματα βλέπω η μικρή. Εγώ έχω περάσει πολύ καλά μαζί της και μου αρέσει και σαν γυναίκα. Σε δύο φίλους όμως που την σύστησα, ενώ ο ένας ενθουσιάστηκε, ο άλλος μίλησε για μέτρια απόδοση. Αννούλα για τράβα κανένα αυτάκι. Το ίδιο είχε συμβεί και με τη Χαρά, αλλά βλέπω μεγάλη βελτίωση από τότε. Συνήθως οι άπειρες, (δεν εννοώ αυτές που είναι νέες στα μασάζ αλλά έχουν περάσει από τα μισά στριπ και στούντιο Ελλάδας και Ευρώπης) έχουν θέμα μέχρι να βρουν τα "πατήματά" τους.

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.068
Πόντοι
371
Γενικά η Κατερίνα ( γνώμη μου) είναι χαμογελαστό κορίτσι και τα συναφή αλλά λόγο γ΄γλώσσας και κατανόησης μιας και μόνο αλβανικά ξέρει,εκεί το χάνει και χάνεται πιστεύω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
πέρασμα από το Συγγρού 108 δούλευαν 4 κοπέλες είδα τις 3
Αναστασία μελαχρινή χοντρή με 3αρι βυζι
Νικόλ ξανθιά σώμα με πιασίματα πιο πολύ στην περιφέρεια 2.5αρι βυζι
Λίζα ξανθιά κοπελίτσα με κανονικό ωραίο σώμα ωραίο κωλο 1.5αρι βυζι.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.210
Πόντοι
2.356
Τύποι καλησπέρα,  καλή ξεκούραση,  καλή ανάσταση στους χριστιανούς. Θα ήθελα από βδομάδα να επισκεφτώ οίκο μασάζ, έχοντας τις εξής απαιτήσεις: πολύ καλό μασάζ και ακάποτη πίπα στο φινάλε,  όχι από γκράνι, όχι από ασιάτισσα, όχι από χοντρή. Τι θα μου προτείνατε;
Ευχαριστώ!

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Καλησπερα και καλη Λαμπρη να εχουμε !! Εχεις κανεις συναγωνιστης γνωση που μπορουμε να βρουμε την καρολινα βραζιλιανα ;; Αν ναι θα ηθελα μια ενημερωση

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
183
Πόντοι
1
Καλησπερα και καλη Λαμπρη να εχουμε !! Εχεις κανεις συναγωνιστης γνωση που μπορουμε να βρουμε την καρολινα βραζιλιανα ;; Αν ναι θα ηθελα μια ενημερωση
Όταν γυρίσει από το Dubai συχνάζει με την αδελφή της στο padam στη Γλυφάδα

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Κανε μια αναζητηση ερρικα ποπεσκου και κατι θα βρεις, εχει γραφτει αρκετες φορες.
Χρονια πολλα

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
708
Πόντοι
86
Κανε μια αναζητηση ερρικα ποπεσκου και κατι θα βρεις, εχει γραφτει αρκετες φορες.
Χρονια πολλα
Κάτι βρήκα αδερφέ και φαίνεται κ ν αξίζει μάλλον...
Να σαι καλά...
Χρόνια πολλά...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.551
Πόντοι
2.256
Δεν έχω κάτι με την κοπέλα. Την επισκέφτηκα μια φορά και δυστυχώς ισχύουν αυτά που έχουν αναφέρει οι προηγούμενοι συναγωνιστές. Δεν είναι value for money κι από κοντά δεν έχει καμμία σχέση με τις φωτογραφίες στο instagram & facebook

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom