MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 521
- Πόντοι
- 306
Καλησπέρα ξέρει κανείς μασατζίδικο ανοιχτό βράδυ ;
Πατσατζίδικο μόνο
Καλησπέρα ξέρει κανείς μασατζίδικο ανοιχτό βράδυ ;
Σκαμπανεβάσματα βλέπω η μικρή. Εγώ έχω περάσει πολύ καλά μαζί της και μου αρέσει και σαν γυναίκα. Σε δύο φίλους όμως που την σύστησα, ενώ ο ένας ενθουσιάστηκε, ο άλλος μίλησε για μέτρια απόδοση. Αννούλα για τράβα κανένα αυτάκι. Το ίδιο είχε συμβεί και με τη Χαρά, αλλά βλέπω μεγάλη βελτίωση από τότε. Συνήθως οι άπειρες, (δεν εννοώ αυτές που είναι νέες στα μασάζ αλλά έχουν περάσει από τα μισά στριπ και στούντιο Ελλάδας και Ευρώπης) έχουν θέμα μέχρι να βρουν τα "πατήματά" τους.Πρωτη φορα εβερ εφαγα φολα στο Εθν Μακαριου
Ολα τα σιγουρα πιασμενα(Χαρα,Ευα,Ριτα-by the way ποιος μερακλης πηρε διδυμο ευα με μελαχροινο κοντοπουτανο σημερα στις 16.00?)κι ειπα να δοκιμασω νεο...ατι ονοματι Κατερινα....Ξανθια,ψηλη,Κωλαρα,προστυχοφατσα,καλο βυζακι ΑΛΛΑ....μασαζ γτπ και μετα κατω απο στουντιο,αεροπιπα,φιλια δεν,γλυψιμο δεν...στουντιο και πολυ λεω.Κριμα που φευγοντας δεν ειδα την Αννουλα να της τα σουρω ενα χερακι(ξανα btw ευχαριστως την περναγα την Ανοουλα,δειχνει οτι ξερει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το ποιημα
Dubai - United Arab Emirates ή ρώτα τον Κούλη για πιό σίγουρα.Καλησπερα και καλη Λαμπρη να εχουμε !! Εχεις κανεις συναγωνιστης γνωση που μπορουμε να βρουμε την καρολινα βραζιλιανα ;; Αν ναι θα ηθελα μια ενημερωση
Όταν γυρίσει από το Dubai συχνάζει με την αδελφή της στο padam στη ΓλυφάδαΚαλησπερα και καλη Λαμπρη να εχουμε !! Εχεις κανεις συναγωνιστης γνωση που μπορουμε να βρουμε την καρολινα βραζιλιανα ;; Αν ναι θα ηθελα μια ενημερωση
...παίζει..Εδώ παίζει τίποτα παίδες...??
Δεν βοηθάς λίγο ακόμα, μέρα που ναι......παίζει..
Κάτι βρήκα αδερφέ και φαίνεται κ ν αξίζει μάλλον...Κανε μια αναζητηση ερρικα ποπεσκου και κατι θα βρεις, εχει γραφτει αρκετες φορες.
Χρονια πολλα
ξερει κανεις που ειναι ο χωρος της?στο fb ο ενας χαρτης τη δειχνη στο συνταγμα και ο αλλος στην πλατεια βικτωριας...παίζει..
Πλατεια Βικτωριας.. Φιλιππιδου..ξερει κανεις που ειναι ο χωρος της?στο fb ο ενας χαρτης τη δειχνη στο συνταγμα και ο αλλος στην πλατεια βικτωριας
ευχαριστωΠλατεια Βικτωριας.. Φιλιππιδου..