El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.700
- Πόντοι
- 456
1 ωρα 100 ε
Ιδέα μου είναι ή τα περισσότερα ιδρύματα πλέον χρεώνουν την μια ώρα 100€ αντί για 80€ που συνήθιζε να ήταν;
1 ωρα 100 ε
Στο χέρι μας είναι να τους πιέσουμε να μειώσουν προς τα κάτω. Αν κάνουμε αποχή από τα συγκεκριμένα καταστήματα δύο πράματα θα γίνουνΙδέα μου είναι ή τα περισσότερα ιδρύματα πλέον χρεώνουν την μια ώρα 100€ αντί για 80€ που συνήθιζε να ήταν;Τουλάχιστον είναι παντού αυτονόητες οι δύο πιστολιές;
Ισχύει συμφωνώ. Τουλάχιστον ας τιμολογουσαν όπως στα στούντιο.Από εμένα μαύρο σε μούσες και νιρβάνα. Είναι καμουφλαρισμένα στουντιο
όχι παντού..Εάν βαρεσεις 2 με οποιοδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε στιγμή έχεις χρεωθεί 100ρικο.
Εάν βαρεσεις 2 με οποιοδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε στιγμή έχεις χρεωθεί 100ρικο.
Συγγρου 40-42 κ ΕθνΜακαριου εχει απ ολες τις ηλικιες..Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο.
Προσπαθωντας να βγαλω ακρη απο τα σχολια, εχω καταληξει πως μαλλον εθναρχου Μακαριου 18 (λοτους;;;) και συγγρου 40-42 ειναι αυταπουπαρεχουν υπηρεσιες με κοπελες που δεν ειναι μιλφ αλλα εχει και πιο μικρες. Σωστα το καταλαβα; Εθ. Μακαριου δεν εχει σαιτ...εχει ειδικο κωδικο για να μπεις ή αρχιζουν τα δεν κανουμε τετοια εμεις εδω κλπ;
Υπαρχει καμια αλλη προταση;
Βλεπω ενα πανω μεταμορφωση, αλλα κανενα σχολιο εδω...υπαρχει λογος;
Η λιζα στο φρατζη?μικρη ή milf;Συγγρου 40-42 κ ΕθνΜακαριου εχει απ ολες τις ηλικιες..
Αν ψαχνεις μικρες.. Θα πας Νirvana,Φρατζη2..αλλα με αμφιλεγομενες υπηρεσιες...
Ενοεις την Αννα της υποδοχης?Πόσο καυλα είναι η Άννα ακόμα από εθναρχου μακαρίου... Πάνε 6 χρόνια που έχω περάσει μαζί της κι ακόμα είναι φωτια
μη μου πεις; σοβαρά;Ενοεις την Αννα της υποδοχης?
Μια φορά σε εμένα πριν αρχίσει η συνέδρια είχε μπουκάρει (δε θυμάμαι το λόγο, ίσως για να φέρει κάτι να πιω που είχε καθυστερήσει), και μιλούσαμε κανονικα εγώ με το παπαρι έξω..Καλά αυτή βασικά το πάει φιρι φιρι να τον αρπάξει..Ολο κωλοτρίβεται στην είσοδο και θέλει φιλάκια και πετάει υπονοούμενα.Και επιπλέον όλο μπουκάρει στο δωμάτιο μετά την ολοκλήρωση του μασάζ για να ρωτήσει εντυπώσεις..Αμα ήταν λίγο πιο καλή γκόμενα θα την είχα στριμώξει
Ποιά εννοείται την Άννα από εθνάρχου μακαρίουΚαλά αυτή βασικά το πάει φιρι φιρι να τον αρπάξει..Ολο κωλοτρίβεται στην είσοδο και θέλει φιλάκια και πετάει υπονοούμενα.Και επιπλέον όλο μπουκάρει στο δωμάτιο μετά την ολοκλήρωση του μασάζ για να ρωτήσει εντυπώσεις..Αμα ήταν λίγο πιο καλή γκόμενα θα την είχα στριμώξει
Καλησπέρα ξέρει κανείς μασατζίδικο ανοιχτό βράδυ ;