Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
σημερα στο Σιλβερ Σπα στη Νεα Σμυρνη

Το ροστερ εχει αρχισει σιγα σιγα να μεγαλωνει. Καποιες κοπελες γνωστες απο το DBA Kατεχακη

Εμυ. Νεαρη μαυρουλα χαριτωμενη και με καμπυλες. Πλουσιο στηθος και ποπος. Φορουσε ενα μαυρο καλσον που απο μεσα φαινοτανε το εσωρουχο και η χαραδρα  :kissass:

Ξενια. Ψιλη μελαχρινη σχετικα ωρομη γυναικα. Εντυπωσιακη λογω υψους. Εχει καμπυλες που της πηγαινουν ομως. Με τα τακουνια ειναι πανω απο 1,80Ρωσιδα

Ναταλια. Επισης Ρωσιδα μετριου αναστηματος, ξανθια με αδυνατο και παρα πολυ γυμνασμενο κορμι. Φορουσε ενα εφαρμοστο τζιν σαν κολαν με τακουνια και εχει υπεροχα ποδια και πισω συστημα

Κορινα. Ομορφη νεαρη μελαχρινη μετριου αναστηματος. Αδυνατο σωμα με ωραιες αναλογιες. Ομορφο προσωπο και χαμογελο

Λαουρα.  Ξανθια , μετριου αναστηματος με μακρυ μαλλι, εχει λιγες καμπυλες. ΠΟλυ χαμογελαστη στο σαλονι, Νεαρη και αυτη

Ναντια. Ψιλη και ομορφη Ταυλανδη. Ενισχυμενο στηθος, αδυνατη με ωραιο σωμα και πολυ ομορφο προσωπο, μακρια καστανα μαλλια

Ολες οι κοπελες μιλησαν καλα ελληνικα στο σαλονι

Προγραμματα:
μιση ωρα 60 ε
45 λεπτα 80ε
1 ωρα 100 ε
Νουρου 120 ε
Τζακουζι 130 ε

Ανοιχτα καθε ημερα και Κυριακες

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456

Ιδέα μου είναι ή τα περισσότερα ιδρύματα πλέον χρεώνουν την μια ώρα 100€ αντί για 80€ που συνήθιζε να ήταν;  :think: Τουλάχιστον είναι παντού αυτονόητες οι δύο πιστολιές;

• Like
Αντιδράσεις: djtas

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.482
Πόντοι
206
Ιδέα μου είναι ή τα περισσότερα ιδρύματα πλέον χρεώνουν την μια ώρα 100€ αντί για 80€ που συνήθιζε να ήταν;  :think: Τουλάχιστον είναι παντού αυτονόητες οι δύο πιστολιές;
Στο χέρι μας είναι να τους πιέσουμε να μειώσουν προς τα κάτω. Αν κάνουμε αποχή από τα συγκεκριμένα καταστήματα δύο πράματα θα γίνουν
- Θα κλείσουν
- Θα μειώσουν τιμές

Από εμένα μαύρο σε μούσες και νιρβάνα. Είναι καμουφλαρισμένα στουντιο

• Like
Αντιδράσεις: djtas

sokoflikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2014
Like
8
Πόντοι
0
Πόσο καυλα είναι η Άννα ακόμα από εθναρχου μακαρίου... Πάνε 6 χρόνια που έχω περάσει μαζί της κι ακόμα είναι φωτια

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.613
Πόντοι
496
Εάν βαρεσεις 2 με οποιοδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε στιγμή έχεις χρεωθεί 100ρικο.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο.
Προσπαθωντας να βγαλω ακρη απο τα σχολια, εχω καταληξει πως μαλλον εθναρχου Μακαριου 18 (λοτους;;;) και συγγρου 40-42 ειναι αυταπουπαρεχουν υπηρεσιες με κοπελες που δεν ειναι μιλφ αλλα εχει και πιο μικρες. Σωστα το καταλαβα; Εθ. Μακαριου δεν εχει σαιτ...εχει ειδικο κωδικο για να μπεις ή αρχιζουν τα δεν κανουμε τετοια εμεις εδω κλπ;
Υπαρχει καμια αλλη προταση;
Βλεπω ενα πανω μεταμορφωση, αλλα κανενα σχολιο εδω...υπαρχει λογος;

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.234
Πόντοι
5.595
Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο.
Προσπαθωντας να βγαλω ακρη απο τα σχολια, εχω καταληξει πως μαλλον εθναρχου Μακαριου 18 (λοτους;;;) και συγγρου 40-42 ειναι αυταπουπαρεχουν υπηρεσιες με κοπελες που δεν ειναι μιλφ αλλα εχει και πιο μικρες. Σωστα το καταλαβα; Εθ. Μακαριου δεν εχει σαιτ...εχει ειδικο κωδικο για να μπεις ή αρχιζουν τα δεν κανουμε τετοια εμεις εδω κλπ;
Υπαρχει καμια αλλη προταση;
Βλεπω ενα πανω μεταμορφωση, αλλα κανενα σχολιο εδω...υπαρχει λογος;
Συγγρου 40-42 κ ΕθνΜακαριου εχει απ ολες τις ηλικιες..
Αν ψαχνεις μικρες.. Θα πας Νirvana,Φρατζη2..αλλα με αμφιλεγομενες υπηρεσιες...

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Καλά αυτή βασικά το πάει φιρι φιρι να τον αρπάξει..Ολο κωλοτρίβεται στην είσοδο και θέλει φιλάκια και πετάει υπονοούμενα.Και επιπλέον όλο μπουκάρει στο δωμάτιο μετά την ολοκλήρωση του μασάζ για να ρωτήσει εντυπώσεις..Αμα ήταν λίγο πιο καλή γκόμενα θα την είχα στριμώξει

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.256
Πόντοι
2.306
Καλά αυτή βασικά το πάει φιρι φιρι να τον αρπάξει..Ολο κωλοτρίβεται στην είσοδο και θέλει φιλάκια και πετάει υπονοούμενα.Και επιπλέον όλο μπουκάρει στο δωμάτιο μετά την ολοκλήρωση του μασάζ για να ρωτήσει εντυπώσεις..Αμα ήταν λίγο πιο καλή γκόμενα θα την είχα στριμώξει
Μια φορά σε εμένα πριν αρχίσει η συνέδρια είχε μπουκάρει (δε θυμάμαι το λόγο, ίσως για να φέρει κάτι να πιω που είχε καθυστερήσει), και μιλούσαμε κανονικα εγώ με το παπαρι έξω..

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
183
Πόντοι
1
Ποιά εννοείται την Άννα από εθνάρχου μακαρίου

• Like
Αντιδράσεις: m.s.i

peroukas27

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2016
Like
10
Πόντοι
0
καυλιαρα γυναικα η Αννα σε καυλωνει με τον τροπο της και σε μενα εχει μπουκαρει  στο δωματιο εγω ψηνομουνα να την ριξω ενα αλλα απο τη ξερω δν μπαινει πλεον...τελευταια φορα που πηρα την μικρη που εχει εκει καλο πατουρι..με χαλασε λιγο η μαργαριτα καμια  σχεση απο την πρωτη φορα που πηγα αλλαξε πολυ εμφανισιακα!!!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Ποιά μικρή ? Το δίνει το πατούρι? Γενικά ποιές το δίνουν στην Εθν. Μακαρίου ? Λέω για αύριο...

peroukas27

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Σόρρυ αλλά δεν θυμάμαι όνομα..δεν ξέρω αν δίνουν πάντως πατουρι αν ξερει κάποιος ας ενημερώσει!!

sharkgr77

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2018
Κριτικές
3
Like
71
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξέρει κανείς μασατζίδικο ανοιχτό βράδυ ;

Stories