HarisGB
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 582
- Πόντοι
- 306
μηπως να μας εβαζες και τις top ξεπετες για το 2018?
Τοπ ξεπετες;...δε κολωνω φίλε μου και ξεκινώ από κει που μαι θαμώνας.
Ρόζα μετέπειτα Λάουρα εξ Αλβανίας (Όασις και Μπακνανά όπου σταμάτησε αυτή η μεγάλη καριέρα και φέραν άλλη Λάουρα που κάτι πάει να προσπαθησει.. "εγώ τις γκαμησα όλες εντω μέσα"...η θεία του χωριού με Βύζα και γυαλιά διαφημιζοταν ως δοκιμασμένη.)
Ρουμπυ ..απ' τον όμιλο μπακνανα και το νέο κατάστημα Συγγρού που φαληρισε .." δώσε 100 ευρώ αλλά μασσαζ δε ξέρω"..προσπάθουσε να μιμηθεί το βλαχογκομενιστικο της Μυρτούς από dba..
Το κινεζοσπιτο οίκος του φου Μαντζου.συνεννόηση με κάρτες όπως το δημοτικό με τα ποιήματα. Η μυρωδιά σκόρδου διάχυτη παντου.
Επίσης στα τοπ φόλα ο οίκος Βρωμουσες, σας παραγγέλνουμε και πιτογυρα τσάμπα..κολώνες παντού...ρόμπες από καράτε κομμένες..το σπίτι του Φλωρινιωτη,μόνο το πειράζει που ειμαι μεγάλη φίρμα λείπει,γράφει παντού άκυρα και μας τα επρηξε όλο το 2018 με φοβερή γραμματική και συντακτικό..η μόνη που αξίζει κει μέσα γιατί οι άλλες είναι ταξιμπιτ είναι το κορίτσι με τα τατουάζ και το ραστα, δινει ρέστα χαβαλες, και εύχομαι τα καλύτερα για τη συγκεκριμένη άσχετα αν οι εδώ χρήστες την θάβουν..
Μυρτώ..dba Συγγρού ..τσαπρρρρ κιτς κιτς κιτς .μόνο για βουκολικες φαντασιώσεις.
Σουζαννα ..Συγγρού 107 ..σε μια περίοδο βυζοανομβριας ανέλαβε δράση το κομπινεζον και το σταυρουδάκι της βάπτισης..
Νατάσσα...Καλλιρόης...Μπακνανά...ανά μαγαζί το φωτοσοπ άλλαζε μέγεθος στα βυζα της..και "Ντεν ξερω'..καλά ναναι δεν θα τη πεθυμησουμε..κρίμα που πολλοί εδώ την πρότειναν για βυζοθεραπεια αφού ήταν ..μιγιαγγιχτη.
Μαριάννα...κ48.. υπόθεση κωλος..μασσαζ δεν.
Ναταλι
Η βυζοανομβρια έδωσε έδαφος στη Ναταλί του πετρογκαζι σπα, χικ χικ.. τελετουργικό τσίπουρου..αγνοείται.
Ασία... Μπακνανά..άλλη δοκιμασμένη..
Άννα.. Δημοκρίτου , έφερε τα θαλασσινά και το ούζο στο μασσαζ.Εξ Αλβανίας.. ακαταμάχητη. Η ταβέρνα του Μπάμπη στη Ραφήνα
Αυτα