bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
στο εθναρχου μακαρίου στο πρόγραμμα 1 ώρας παιζει δίμπαλο..;;
ναί αμέ προχώρα.
στο εθναρχου μακαρίου στο πρόγραμμα 1 ώρας παιζει δίμπαλο..;;
φίλε δουλεύει με τις ώρες της...το περσινό της πρόγραμμα ήταν πρωί και μέχρι το πολύ 17.00 το απόγευμα στη Σαπφούς και μετά στο κηφισίας 10, μετά είχε σταματήσει από κηφισίας 10 εντελώς και τώρα εργάζεται στη σαπφούς λίγο ακανόνιστα και λίγες ώρες (πχ 11.00-15.00 μερική απασχόληση) και μετά κηφισίας 10...κάπως έτσι..ψιλοάναρχη φάση...εξ'ού και δεν είναι εύκολο να τη βρείς..
Aρα εδω πρέπει να ξηγηθούμε τηλεφωνάκι απ πριν. Γιατι να πάρεις έναν τέτοιο μουναρο οπως λές (ακομα δεν την εχω δει) μιση ωρα με 50 ευρω και 1 ωρα 70 ευρω με 2 εκτονώσεις σε άλλα μαγαζια θα ζητουσανε την 100αρα εύκολα!
Αλλα θα πάρουνε φυσικά τα αρχιδια μου
ειπαμε έχουμε να πληρώσουμε και άλλες υποχρεώσεις δεν θα τα φάμε ολα στις μασατζουδες!!!
Το προγραμμα της σαπφους 101 ειναι λογικο αλλα μια και δεν ειχα δει κάτι να μου αρέσει με εξαιρεση μια καστανοξανθη ζουμερή δεν έμπαινα. Αλλα τωρα μάλλον εκει θα πάω την επομενη φορά.
Πριν μερικούς μήνες ήταν έξτρα, αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω. Και αυτό εγκυκλοπαιδικά γιατί δύο εκτονώσεις δεν κάνω.εγω θυμαμαι η μια ωρα στα 70 ειναι με 2 εκτονώσεις :S
Επισης κάτι αλλο που διαβασα και το θεωρω αδιανοητο ειναι που άργησε ενας συναγωνιστης 5 λεπτά στο προγραμμα του μισάωρου και του ζητησαν 70 ευρώ.
:S :S ελπιζω να έγινε παρεξηγηση ή αν έγινε τελικα οπως τα εγραψε ο συναγωνιστης αυτο να μην ξανα έγινε ΟΥΤΕ και για αστειο ;)
Στο Συγγρού 40-42 πρέπει να πάρεις τηλέφωνο από πριν ή είναι ελεύθερη η πρόσβαση;Μου φαίνεται οτι δεν έχεις επισκεφτεί ακόμα το Συγγρού 40-42 γιαυτό αυθαδιάζεις...
τι εννοεις ελευθερη;; πας χτυπας, σου ανοιγουν, σου δειχνουν τις κοπελες και επιλεγεις καποια αν σου αρεσει..Στο Συγγρού 40-42 πρέπει να πάρεις τηλέφωνο από πριν ή είναι ελεύθερη η πρόσβαση;
Αν χρειάζεται τηλεφώνημα από πριν είναι δυνατό να μου στείλετε το αριθμό τηλεφώνου σε πμ
Δεν χρειάζεται να καλέσεις νωρίτερα. Βέβαια η πιθανότητα να πετύχεις Τζέσικα χωρίς τηλεφώνημα είναι ανύπαρκτη. Με τηλεφώνημα...έχεις κάποιες πιθανότητεςΣτο Συγγρού 40-42 πρέπει να πάρεις τηλέφωνο από πριν ή είναι ελεύθερη η πρόσβαση;
Αν χρειάζεται τηλεφώνημα από πριν είναι δυνατό να μου στείλετε το αριθμό τηλεφώνου σε πμ
Δεν χρειάζεται να καλέσεις νωρίτερα. Βέβαια η πιθανότητα να πετύχεις Τζέσικα χωρίς τηλεφώνημα είναι ανύπαρκτη. Με τηλεφώνημα...έχεις κάποιες πιθανότητες
ΟΚ. Ευχαριστώτι εννοεις ελευθερη;; πας χτυπας, σου ανοιγουν, σου δειχνουν τις κοπελες και επιλεγεις καποια αν σου αρεσει..
ΟΚ. Ευχαριστώ
Εννοούσα αν είναι prive,να σε γνωρίζουν ή να πας συστημένος
Και μένα κανα δυό φορές έχουν προσπαθήσει να μου φορέσουν χρέωση καπέλλο και έχουν πάρει τ´ αρχίδια μου...
Ιδίως στα μαγαζιά 60-80 μισής και μίας ώρας αν κάτσει κανεις πχ 37 λεπτά και του ζητήσουν 80...!!! ειναι απλά απαράδεκτο...
Για το 2018 τα στάνταρ μου:
Αντριαννα (oasis..Στ29 απλα απεχωρησε)
Λια (>> >> ...μαχιμη καταρτισμενη Μιλφ)
Σοφη (>> >>....busty gorgeous)
Monika (Τεως Οασις..Συγγρου 40-42 6ος οροφος, Σερβα, αριστοκρατικη, καταρτισμενη απροβλεπτη)
Debbie (Καλλιροης 48..busty Latin,με τρελλο τυπο και μασαζ αλα χορο σαμπα)
Δημητρα (Τεως DBA..τωρα Μπακνανα..busty,με καταρτιση πιο πολυ σε αθλητικο)
EΛενα (Μπακνανα..δια εμενα το "χρυσο μεταλλιο" σε επιδοσεις και καταρτιση, petit category)..
Ρουλα (καλλιροης 48..Petit category, αξιοπρεπες 2ο ημιχρονο, δυνατο μασσαζ)
Ολγα (τεως Καρολινα του φραντζη 4, τωρα ΣΥΓΓΡΟΥ 108 Ψηλη, ντελικατη, προσεγμενη που λεμε "οι ψηλες οχι μονο για βολτα και για κολπα{, δυνατο Β Ημιχρονο και ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΠΟΝΟ μασαζ κατηγοριας "moskou" για πολεμικες τεχνες)
μηπως να μας εβαζες και τις top ξεπετες για το 2018?