μαγγιτες,μιας και εχει κλειδωθει το νημα της εθναρχου μακαριου και επειδει δεν ξερω αν θελει η κυρια αννα αναφορα και κριτικη για το μαγαζι και τις κοπελες,δεν θα γραψω αναλυτικα.αισθανομαι ομως την αναγκη μετα απο πολυ μεγαλη ικανοποιηση που ελαβα τοσο απο το εν λογω μαγαζι,οσο και απο την κοπελα,να πω δυο λογια δημοσια εδω στο μασατζιδικα που γαμαμε.πρωτα ενα μεγαλο ευχαριστω στον συναδελφο και φιλο ταξιαρχη που με προετρεψε να επισκευτω το εν λογω καταστημα.μετα να πω οτι εντυπωσιαστικα απο την συμπεριφορα της ΑΝΝΑΣ απεναντι μου και την κουβεντα που καναμε σε σχεση με το τι θελω,πως το θελω και με τι τυπο γυναικας θελω.αψογη επαγγελματιας και ανθρωπος.με σκλαβωσε κυριολεκτικα.τελος το κοριτσι με το οποιο εκανα την συνεδρια,ηταν σε ολα της υπεροχη.μασαζ κανονικο και απολαυστικο,οχι απλως χαιδεμα,με εκανε να ξεπιαστω και να γινω αλλος ανθρωπος και στα υπολοιπα απλως εχασα την αισθηση του χρονου και ζουσα κατι το φανταστικο.χαζεψα απο την ολη παρουσια της κοπελας.τελεια σε ολα,υπεροχη.δεν μιλω για την εμφανιση,που ηταν ουτως η αλλως ανω του μετριου οχι βεβαια μοντελο,αλλα για τις υπηρεσιες και την συμετοχη της σε ολη την διαρκεια του ραντεβου.δεν ξερω παιδια ,περασα φανταστικα.σε μαγαζι δεν εχω ζησει κατι τετοιο.ξεχασα τα παντα,μεχρι και το ονοματης.την μορφητης και την παρουσια της οχι.εζησα κατι μοναδικο.εφυγα και παραπαταγα σαν μεθυσμενος.με εβγαλε νοκ αουτ.μοναδικη γκομενα ,με τα ολα της.θα παρω τηλεφωνο να μου πει η αννα πως την λενε.πραγματικα το ξεχασα.τελος θα πω ,πως ειναι αξιοπρεπεστατος χωρος και ολες οι κοπελες μου φανικαν οτι πρεπει να τιμουν την δουλεια τους και τον πελατη.θα ξαναπαω παλι και παλι.και παντα με το κοριτσι αυτο.Υ.Γ.μην νομιζεται οτι ειναι η θεογκομενα.ειναι μια ελληνιδα με αριστες υπηρεσιες,που με εκανε να θυμηθω το τραγουδι,βαδιζω και παραμιλω.