όχι. Ενδιαφέρον αυτό το prive που λές. Οπότε κάποιος πρέπει να πάει από γνωστό εκεί. Και αφού δουλεύει έτσι αποκλείεται να δώσει πληροφορίες κάποιος. Οπότε γάμα το.εχει μεταφερθει........σε αλλο μερος στο Γαλατσι, αλλα λειτουργουνε σε ποιο Prive κατασταση.......εχεις παει στο εν λογω ποτε??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εαν ειχες παει πιο παλια...παρε τους τηλεφωνο θα σε κατατοπισουν σχετικα....όχι. Ενδιαφέρον αυτό το prive που λές. Οπότε κάποιος πρέπει να πάει από γνωστό εκεί. Και αφού δουλεύει έτσι αποκλείεται να δώσει πληροφορίες κάποιος. Οπότε γάμα το.
Πιστευω ομως οτι δεν αξιζει τον κοπο σαν μαγαζι γενικοτερα...απο οτι θυμαμαι μασαζ και κανενα φραπεδακι με το ζορι...
Παπαγιωργη σορρυ εαν βγαινουμε λιγακι off topic
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν ειναι off-topic αυτα. ενημερωση ειναι..
Στα μαγαζια ομως αυτα δεν μαμας......μονο φραπας....δεν ειναι off-topic αυτα. ενημερωση ειναι..
θα προτιμήσω κάτι πιο σίγουρο. Άλλα έλα που θέλω και καλό μασάζ... δυσεύρετος ο συνδυασμός καλού μασάζ με γλυκό φραπέ με... γάλα.Εαν ειχες παει πιο παλια...παρε τους τηλεφωνο θα σε κατατοπισουν σχετικα....
Πιστευω ομως οτι δεν αξιζει τον κοπο σαν μαγαζι γενικοτερα...απο οτι θυμαμαι μασαζ και κανενα φραπεδακι με το ζορι...
Επισκέπτης
θα προτιμήσω κάτι πιο σίγουρο. Άλλα έλα που θέλω και καλό μασάζ... δυσεύρετος ο συνδυασμός καλού μασάζ με γλυκό φραπέ με... γάλα.
μασαζ με φραπε δεν ειναι δυσευρετος.Μασαζ με καλη μπριζολα ειναι δυσευρετος...
Επισκέπτης
το μιλφ της εισόδου, η Νάντια, παλια εργαζόταν στο 3ης Σεπτ 25....
εκει που το είχα πάρει ήταν πολύ δυνατό....
κ τωρα ειναι...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 19259
Επισκέπτης
Την Ρούλα την έχω πάρει! Συμφωνώ! Είναι πολύ καλή! Μου είχε κάνει τότε -θυμάμαι- ακάποτη, με κατάποση!!! Αλλά, ρε παιδιά, απλησίαστο πλέον το Κολωνάκι! Για την κυρία Νατάσα δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι η κατάσταση (οικονομικώς) θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα...1)Νατασσα Δημοκριτου 9
2)Ρουλα Ιλιαδα
δοκιμασε αυτες για αρχη και βλεπουμε..
Γι' αυτό σας λέω! Η Κορίνα συν τοις άλλοις έκανε και ΠΟΛΥ καλό μασάζ! (ακόμη δεν πληροφόρησε κανείς αν εθεάθη κάπου αλλού...)
[size=10pt]edit giorgospapa: διορθωση παραθεσης..[/size]
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πού και πότε;χρονια πολλα δοκιμη καρινασ η κορινασ παιδια το κοριτσι δεν παιζεται 8.5 και με τονο δεν ιθελα να τελιοσο το πιραμε το δομα αμπαριζα και που δεν το καναμε μεγαλο ρισπεκτ στα κομαντα που το βρικαν
πού την βρίσκουμε την κορασίδα; πόσο το μαλλί;
Επισκέπτης
χρονια πολλα δοκιμη καρινασ η κορινασ παιδια το κοριτσι δεν παιζεται 8.5 και με τονο δεν ιθελα να τελιοσο το πιραμε το δομα αμπαριζα και που δεν το καναμε μεγαλο ρισπεκτ στα κομαντα που το βρικαν
74 ποστς....
μαιστα
δεν την βλεπω καλα τη μικραν...ενα δυο μηνες ζωης της δινω στο συγκεκριμενο ιδρυμα γαμω τις ενημερωσεις μου γαμω
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τι αγχώνεσαι; θα έρθει άλλη.74 ποστς....
μαιστα
δεν την βλεπω καλα τη μικραν...ενα δυο μηνες ζωης της δινω στο συγκεκριμενο ιδρυμα γαμω τις ενημερωσεις μου γαμω
λεφτά να ρέουνε...
άλλωστε σε αυτή την αγορά η οικονομιλή κρίση δεν έχει χτυπήσει.
Αλλά κανείς δεν απάντησε πού τη βρίσκει κανείς και από τιμές τι λέει...
....κοιτα σελιδα 1226...ψαξτε και λιγο-μην τα θελετε ολα στο πιατο,πρεπει να ιδρωσεισ για να "φας"τι αγχώνεσαι; θα έρθει άλλη.
λεφτά να ρέουνε...
άλλωστε σε αυτή την αγορά η οικονομιλή κρίση δεν έχει χτυπήσει.
Αλλά κανείς δεν απάντησε πού τη βρίσκει κανείς και από τιμές τι λέει...
74 ποστς....
μαιστα
Ρε μεγάλε, εσύ μας έλεγες ότι δεν σου πολυαρέσει η μικρή. Τι σε νοιάζει κι αν τη μάθουν;
Στο φινάλε το παλικάρι έχει γραφτεί εδώ μέσα 2 1/2 χρονάκια πριν από σένα που δεν έχεις συμπληρώσει ούτε εξάμηνο. Δεν έχει δικαίωμα να πάρει μια πληροφορία;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66