You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
περνα ειναι καλοι κοπελα τη να την κανω θα την παντρευτο
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Υπάρχει και πάντα θα υπάρχει αυτό που λέμε χημεία στις συναναστροφές με τους άλλους. Στο πληρωμένο sex, προφανώς η επαγγελματίας θα φροντίσει (ή θα πρέπει να φροντίσει) να περάσεις καλά. Αυτό δεν σημαίνει πως κάνει τα ίδια με όλους ή τα κάνει με την ίδια ευχαρίστηση. Το κάτι παραπάνω, θα το κάνει με ορισμένους γιατί έτσι νιώθει. Το ίδιο ισχύει και για μας: με την ίδια ευχαρίστηση πηδάτε ή τα ίδια πράγματα κάνετε με όλες;αν μου επιτρέπεις ένα σχόλιο φίλε μου, νομίζω ότι έχει παραγίνει λίγο με το θέμα της χημείας.... Από τη στιγμή που είσαι σωστός στη συμπεριφορά σου , φέρεσαι με σεβασμό στην κοπέλα που έχεις απέναντι σου, προσέχεις ιδιαίτερα την προσωπική σου υγιεινή νομίζω το θέμα της ΄΄χημείας '' (ας μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει για μια κοπέλα που από επιλογή της έχει αυτήν την ιδιότητα) είναι αστείο...Χημεία χρειάζεται μεταξύ 2 ανθρώπων που από έλξη κ προσωπική τους επιλογή κάνουν ότι κάνουν. Διαβάζω τόσο καιρό για παράδειγμα για μια πολύ μέτρια (κατά την προσωπική μου άποψη και έχοντας κάνει συνεδρία μαζί της ) κοπέλα που παρέχει μασάζ κ θα προχωρήσει μόνο εφόσον υπάρξει ΄΄χημεία'' στη συνεδρία. Εγώ λοιπόν δεν ένιωσα καμία χημεία αλλά προχωρήσαμε κανονικότατα...Και κάθονται και γράφουν κ την αποθεώνουν κάποιοι (σεβαστό βέβαια, το γούστο υποκειμενικό). Ας σταματήσουμε να είμαστε τόσο ενοχικοί για την συμπεριφορά μας και αρχίσουμε να απαιτούμε και εμείς κάποιο σεβασμό ως πελάτες που δίνουμε τα χρήματα μας.
Τώρα για το μασάζ που έγραψες: κατά την άποψή μου, αυτό που κάνει η κοπέλα στην τιμή που το κάνει (30-40€ ανάλογα με το χρόνο) το κάνει συνολικά πολύ καλά. Για τη συνέχεια, ο καθένας έχει την άποψή του.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Προσωπικά τύποι, χημεία εννοώ την αντίδραση που υπάρχει μεταξύ εμένα και της κοπέλας που θα με κάνει να ξεχάσω οτι πλήρωσα. Αν αρχίσω να σκέφτομαι οτι θα κλάψω τα λεφτα μου, αυτο λειτουργεί αρνητικά στην όλη συνεύρεση και με στρεσάρει.Υπάρχει και πάντα θα υπάρχει αυτό που λέμε χημεία στις συναναστροφές με τους άλλους. Στο πληρωμένο sex, προφανώς η επαγγελματίας θα φροντίσει (ή θα πρέπει να φροντίσει) να περάσεις καλά. Αυτό δεν σημαίνει πως κάνει τα ίδια με όλους ή τα κάνει με την ίδια ευχαρίστηση. Το κάτι παραπάνω, θα το κάνει με ορισμένους γιατί έτσι νιώθει. Το ίδιο ισχύει και για μας: με την ίδια ευχαρίστηση πηδάτε ή τα ίδια πράγματα κάνετε με όλες;
Τώρα για το μασάζ που έγραψες: κατά την άποψή μου, αυτό που κάνει η κοπέλα στην τιμή που το κάνει (30-40€ ανάλογα με το χρόνο) το κάνει συνολικά πολύ καλά. Για τη συνέχεια, ο καθένας έχει την άποψή του.
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 872
- Πόντοι
- 96
Προσοχή γιατί παραέγινε το κακό με τη χημεία! Είναι δικαιολογία των επίπλων , παλτών κ.α που θέλουν να φάνε λεφτά χωρίς να υδρώσουν!Μιλάμε για πουτάνες και όχι για κανονικές σχέσεις.Η πουτάνα ή κάνει καλό κρεβάτι ή δεν κάνει ανεξάρτητα του πελάτη.Φυσικά μιλάμε για πελάτες κόσμιους και καθαρούς. :thubsdown:
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Για να είμαι δίκαιος, στην περίπτωση μου αν κάποιος φταίει δεν είναι η υπεύθυνη του μαγαζιού... Ούτε μωρό παιδί είμαι ούτε το όπλο στον κρόταφο είχα...Εξάλλου η δουλειά της ακριβώς αυτή είναι, να διαφημίσει όλες τις κοπέλες που διαθέτει, κ πολύ περισσότερο αυτές που δεν έχουν το δικό τους fun club. Η γκάφα είναι δική μου που ξέχασα έναν βασικό κανόνα: συνήθως η εμφάνιση είναι αντιστρόφως ανάλογη των υπηρεσιών (με κάποιες εξαιρέσεις μόνο..) καθώς και ότι όταν θέλουμε να τεστάρουμε κάτι νέο κ αφού έχουμε μάθει 2-3 πράγματα (κάτι που δεν είχα κάνει..) δεν επιλέγουμε το πρόγραμμα 1 ώρας.... Αυτά
ένα τελευταίο σχόλιο για την εν λόγω υπόθεση. Οφείλω να παραδεχτώ και να αναγνωρίσω την προσπάθεια της υπεύθυνης του χώρου, από την πρώτη κιόλας στιγμή να με προσεγγίσει με ιδιαίτερα ευγενικό κ επαγγελματικό τρόπο κ να μου μιλήσει πολύ ανθρώπινα. Όπως διαβεβαίωσα κ την ίδια δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της κ το μαγαζί της και είμαι σίγουρος ότι η κριτική μου δεν θα επηρεάσει ένα χώρο που κατά την υποκειμενική μου άποψη είναι μέσα στους 3 καλύτερους. O σκοπός της σελίδας είναι η ενημέρωση για τις εμπειρίες μας κ την άποψη μας από τις επισκέψεις μας. Αυτό και μόνο έπραξα κ κατά την γνώμη μου με πολύ πιο ήπιο τρόπο απ' ότι θα έκαναν άλλοι στη θέση μου. Κλείνω με ένα ευχαριστώ για την Άννα, και με την ευχή για ότι καλύτερο στο μαγαζί της. αυτά κ συγγνώμη που κούρασα με την συγκεκριμένη ιστορία
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Και πολύ καλά έκανες, όταν μας φταίει το μαγαζί, καθαριότητα - υποδομές κλπ. τα χώνουμε στο μαγαζί. Όταν μας φταίει η θεραπεύτρια, στη θεραπεύτρια. Αυτό είναι και το δίκαιο.ένα τελευταίο σχόλιο για την εν λόγω υπόθεση. Οφείλω να παραδεχτώ και να αναγνωρίσω την προσπάθεια της υπεύθυνης του χώρου, από την πρώτη κιόλας στιγμή να με προσεγγίσει με ιδιαίτερα ευγενικό κ επαγγελματικό τρόπο κ να μου μιλήσει πολύ ανθρώπινα. Όπως διαβεβαίωσα κ την ίδια δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της κ το μαγαζί της και είμαι σίγουρος ότι η κριτική μου δεν θα επηρεάσει ένα χώρο που κατά την υποκειμενική μου άποψη είναι μέσα στους 3 καλύτερους. O σκοπός της σελίδας είναι η ενημέρωση για τις εμπειρίες μας κ την άποψη μας από τις επισκέψεις μας. Αυτό και μόνο έπραξα κ κατά την γνώμη μου με πολύ πιο ήπιο τρόπο απ' ότι θα έκαναν άλλοι στη θέση μου. Κλείνω με ένα ευχαριστώ για την Άννα, και με την ευχή για ότι καλύτερο στο μαγαζί της. αυτά κ συγγνώμη που κούρασα με την συγκεκριμένη ιστορία
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 872
- Πόντοι
- 96
Νομίζω ότι η υπεύθυνη του μαγαζιού δεν είναι μόνο για αυτά αλλά και για τη συμπεριφορά των κοριτσιών .Άρα έχει και μια ευθύνη όταν μάλιστα ο πελάτης της λέει ότι η τάδε δεν έκανε καλά τη δουλειά της και θα πρέπει να την βελτιώσει ή να τη βγάλει από το μαγαζί.Αλλιώς μπαίνει και αυτή στη λογική της αρπαχτής σε βάρος του πελάτη.Και πολύ καλά έκανες, όταν μας φταίει το μαγαζί, καθαριότητα - υποδομές κλπ. τα χώνουμε στο μαγαζί. Όταν μας φταίει η θεραπεύτρια, στη θεραπεύτρια. Αυτό είναι και το δίκαιο.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Ροζαλίντα . Το στανταράκι μου. Σταθερά ψηλό επίπεδο υπηρεσιών.την επόμενη πάρε και ροζαλίντα..αν σου μείνει το..κουφάρι...σφύρα μου!!!!!
Αν δεν έχεις θέμα με τα milf.
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Δεν έχεις άδικο, όμως όταν σε μία καινούρια κοπέλα, ρωτάει πελάτες και παίρνει θετικά σχόλια, τι πρέπει να πει στον επόμενο που θα ρωτήσει?Νομίζω ότι η υπεύθυνη του μαγαζιού δεν είναι μόνο για αυτά αλλά και για τη συμπεριφορά των κοριτσιών .Άρα έχει και μια ευθύνη όταν μάλιστα ο πελάτης της λέει ότι η τάδε δεν έκανε καλά τη δουλειά της και θα πρέπει να την βελτιώσει ή να τη βγάλει από το μαγαζί.Αλλιώς μπαίνει και αυτή στη λογική της αρπαχτής σε βάρος του πελάτη.
HarisGB
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 582
- Πόντοι
- 306
Δυστυχως παρατηρώ ότι οι χημειες φυσικές γεωλογιες και μαθήματα γυμνασίου λυκείου αμείβονται αδρά και με πλήρη ασυλία... Άλλωστε είναι παράδοση του όχλου με την έννοια "δημοκρατία" να εξοστρακιζει δίκαιους σε ότι κανουν...
ΥΓ στην επόμενη μασαζοσυνεδρια λέω να κρατατε βέρες αρραβωνα
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Δυστυχως παρατηρώ ότι οι χημειες φυσικές γεωλογιες και μαθήματα γυμνασίου λυκείου αμείβονται αδρά και με πλήρη ασυλία... Άλλωστε είναι παράδοση του όχλου με την έννοια "δημοκρατία" να εξοστρακιζει δίκαιους σε ότι κανουν...
Μόλις γύρισα απο Δάφνη και αν και δεν γράφω συχνά, πραγματικά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με την καιτη ή κλαιρη ( εχω ξεχασει και το όνομα το δικό μου).
Πρόκειται για ένα αλβανικό άλογο, με ελάχιστα αγγλικα και σχεδόν καθόλου Ελληνικά.
Με ένα κορμί νταρντάνικο απίστευτο ( δύσκολα 25 ετών), σφιχτό και απίστευτο , με ένα γλυκό χαμόγελο, δίχως ιδέα από μασάζ. και να σας πω την αλήθεια μου θύμισε την Τούνη στο πρόσωπο....
Πρόκειται για ένα αλβανικό άλογο, με ελάχιστα αγγλικα και σχεδόν καθόλου Ελληνικά.
Με ένα κορμί νταρντάνικο απίστευτο ( δύσκολα 25 ετών), σφιχτό και απίστευτο , με ένα γλυκό χαμόγελο, δίχως ιδέα από μασάζ. και να σας πω την αλήθεια μου θύμισε την Τούνη στο πρόσωπο....
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
ρε φίλε δεν μας τα λες καλάΜόλις γύρισα απο Δάφνη και αν και δεν γράφω συχνά, πραγματικά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με την καιτη ή κλαιρη ( εχω ξεχασει και το όνομα το δικό μου).
1> δεν γράφω συχνά
2>καιτη ή κλαιρη
3>ελάχιστα αγγλικα και σχεδόν καθόλου Ελληνικά.
4>δίχως ιδέα από μασάζ
ρε φίλε για μασάζ και γ*****.............. δεν πάμε να βλέπουμε το δέντρο του Άγιου Βασίλη
Εθναρχου ΜακαριουΠοιο εννοείς στην Δάφνη?
ρε φίλε δεν μας τα λες καλά
1> δεν γράφω συχνά
2>καιτη ή κλαιρη
3>ελάχιστα αγγλικα και σχεδόν καθόλου Ελληνικά.
4>δίχως ιδέα από μασάζ
ρε φίλε για μασάζ και γ*****.............. δεν πάμε να βλέπουμε το δέντρο του Άγιου Βασίλη
1> κρίνω πως θα γράψω μόνο αν έχω να πω κάτι διαφορετικό από τους υπολοίπους.
2>Καίτη, ψήλη ξανθιά ( αν και νομίζω πως αν πας στην Άννα και της πεις καιτη ή κλαίρη θα σου απαντήσει)
3> τι λάθος βρήκες εδω? να το πω λοιπόν αναλυτικότερα για να το καταλάβουν και οι λοιποί: η κοπέλα είναι από αλβανία και δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Ελληνικα παρά μόνο λίγα Αγγλικά
4>Δεν είναι το άτομο που θα σε λιώσει στο μασάζ, κάνει ένα απλό άλειμμα με λάδι και μέχρι εκεί.
ελπίζω να ε κάλυψα τώρα
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Καινουργια ειναι αυτη?
Ποιες αλλες ειδες εκει?
Ποιες αλλες ειδες εκει?
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Να σαι καλα ρε φίλε πάω να με καλύψει η ίδια1> κρίνω πως θα γράψω μόνο αν έχω να πω κάτι διαφορετικό από τους υπολοίπους.
2>Καίτη, ψήλη ξανθιά ( αν και νομίζω πως αν πας στην Άννα και της πεις καιτη ή κλαίρη θα σου απαντήσει)
3> τι λάθος βρήκες εδω? να το πω λοιπόν αναλυτικότερα για να το καταλάβουν και οι λοιποί: η κοπέλα είναι από αλβανία και δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Ελληνικα παρά μόνο λίγα Αγγλικά
4>Δεν είναι το άτομο που θα σε λιώσει στο μασάζ, κάνει ένα απλό άλειμμα με λάδι και μέχρι εκεί.
ελπίζω να ε κάλυψα τώρα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις