Σημερινή πρωινή επίσκεψη στην Μακαρίου στη Δάφνη. Συνήθως χρησιμοποιώ το ένστικτο μου και τα ''στανταράκια'' που έχω σε καθένα χώρο, για την επιλογή κοπέλας. Σήμερα έκανα το λάθος να εμπιστευθώ την πρόταση από την υπεύθυνη του χώρου....Προτού ξεκινήσει η παρέλαση από κοπέλες ανέφερα ότι έχω πάει για την Μαργαρίτα ή την Εύα εναλλακτικά. Η Εύα δεν είχε έλθει ακόμα και η Μαργαρίτα θα ήταν διαθέσιμη μετά από κάποια ώρα. Άρχισε τότε μια προσπάθεια διαφήμισης της Χαράς της πιτσιρίκας. Η αλήθεια είναι ότι είναι όμορφη φρέσκια κοπέλα με όμορφο χαμόγελο και βλέμμα που εξιτάρει. Επιπλέον σε εξιτάρει η ιδέα μιας τόσο νεαρής κοπέλας σε αντίθεση με τις πιο ώριμες επιλογές που συνήθως συναντάς σε αυτούς τους χώρους...Για όσους δεν την έχουν δει, η Χαρά είναι 20 ετών (κατά δήλωση της), με διχρωμία στα μαλλιά (μαύρα-γκρί), μικρό στήθος αλλά πεταχτές ρόγες, και σιδεράκια στα δόντια. Μέχρι εκεί όλα καλά...Μπήκε στο δωμάτιο και της ανέφερα την επιλογή μου για 1 ώρα και απαλό μασάζ. Στο μασάζ αρχικά η πρώτη σκέψη ήταν ότι δεν το έχει. Περισσότερο χάιδεμα παρά μασαζ με μεγάλη ποσότητα από λάδι. στη συνέχεια άρχισε να χρησιμοποιεί αγκώνες και γόνατα αλλά με πολύ άγαρμπο τρόπο που προκαλούσε πόνο... Εκεί που ήταν ικανοποιητική ήταν στο body to body που εφάρμοσε με σαφώς καλύτερα αποτελέσματα. Από τα δυνατά της σημεία η πίπα που κάνει..!!!Πάμε τώρα σε αυτά που με χάλασαν...Αρχικά θα έπρεπε να έχει φροντίσει να είναι καλυτερα ξυρισμένα τα πόδια της γιατί ειδικά στο body to body η αίσθηση να σε γρατζουνάν τα πόδια της κοπέλας δεν είναι ιδιαίτερα καλή. Επίσης με τριχούλες αρκετών ημερών και το μουνάκι της Χαράς...Όταν της ζήτησα για 69 δεν πήρα απάντηση. χρειάστηκε να της το πω 3-4 φορές για να δεχτεί και αυτό αφού μου έβγαλε ένα λογύδριο για το τι την ενοχλεί κ ξεκαθάρισε ότι αν χρησιμοποιηθεί δάκτυλο θα σταματήσει. Διαμαρτυρόταν ότι δεν βολεύεται (την είχα βάλει να ξαπλώσει και ήμουν εγώ όρθιος) και ότι πονάει όσο απαλά και αν την έγλυψα. Στη συνέχεια ξαφνικά άρχισε να κάνει τους πιο θεατρικούς ήχους απόλαυσης που έχω ακούσει από γυναίκα. Επίσης καθ' όλη την διάρκεια κάνει πραγματικά άστοχα σχόλια και αστεία επιπέδου δημοτικού. γενικά μιλάει αρκετά κ σχολιάζει με τρόπο ...άγαρμπο κάποιες φορές. Θεωρώ ότι ενώ έχει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης, ειδικά σε μασάζ αλλά και στις υπηρεσίες και ενώ είναι μια φρέσκια κοπέλα που σε κάνει να νομίζεις ότι έχεις επιστέψει στα φοιτητικά χρόνια κ πηδάς φοιτήτρια σε πάρτυ, δεν μπορεί να συγκριθεί με τις υπηρεσίες που παρέχουν οι υπόλοιπες κοπέλες. Το μόνο σίγουρο ότι στο εξής θα εμπιστεύομαι την κρίση μου για την επιλογή που θα κάνω