Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Καλημέρα. :rose:
Για οσους ενδιαφέρονται για ένα δυνατό Μασαζ απο ενα πολυ γυμνασμένο θυληκο κορμι υπάρχει η Ναταλία. :rose:
Που επέστρεψε σημερα από διακοπές ανανεωμένη και με πολύ όρεξη για να σας περιποιηθεί......

+1

δοκιμασμενη κορμαρα  και γυναικαρα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
τα χουμε πει και τα χουμε ξαναπει πολλες φορες.

απλα δεν τους νοιαζει.

πολλα τα λεφτα Αρη...

και να ταν μονο το μουσες. εχει σπαμ εδω ουουουουου

Και οι φωτογραφίες είναι κάπως ελλιπείς για τον λόγο που τις ανεβάζουν,,,μεταξύ της ρόμπας που όλες φορούν,τα καλυμμένα πρόσωπα,τα ονόματα πάνω στις φωτογραφίες δεν σου δίνουν αρκετές πληροφορίες για την εμφάνιση των κοριτσιών.Θέλουν να κρύψουν κάτι?? Αφού κάνουν τον κόπο να ποστάρουν σε γενικά θέματα ας κοιτάξουν λίγο τα άλλα μαγαζιά πως παρουσιάζουν τα κορίτσια τους.Κάτι ,μπορεί να μάθουν κάτι.Γνώμη μου και σύσταση   

annamaria0008

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Like
2.728
Για τους ποιο απαιτητικούς πελάτες που θέλουν κάτι ποιο εξιδεικευμενο σε Μασαζ υπάρχει η γκεισα Ελενα!!

Συνημμένα

• IMG-6f3dbf06213da9f3bb3527afe9ef8be2-V.jpg
    IMG-6f3dbf06213da9f3bb3527afe9ef8be2-V.jpg
    59,4 KB · Εμφανίσεις: 79
  • IMG-93945aacfb32b7d493b20dec12fa5b49-V.jpg
    IMG-93945aacfb32b7d493b20dec12fa5b49-V.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 25

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Και οι φωτογραφίες είναι κάπως ελλιπείς για τον λόγο που τις ανεβάζουν,,,μεταξύ της ρόμπας που όλες φορούν,τα καλυμμένα πρόσωπα,τα ονόματα πάνω στις φωτογραφίες δεν σου δίνουν αρκετές πληροφορίες για την εμφάνιση των κοριτσιών.Θέλουν να κρύψουν κάτι?? Αφού κάνουν τον κόπο να ποστάρουν σε γενικά θέματα ας κοιτάξουν λίγο τα άλλα μαγαζιά πως παρουσιάζουν τα κορίτσια τους.Κάτι ,μπορεί να μάθουν κάτι.Γνώμη μου και σύσταση   

εμενα γνωμη μου ειναι πλεον το  νημα αυτο να μετονομαστει σε <<διαφημιζομενα μασατζιδικα που γαμας>>

μας τα χουν πρηξει τελειως με τις μαλακιες που βαζουν τα μαγαζια εδω λες και δεν εχουν δικο τους νημα.

καποτε το νημα αυτο ηταν το καλυτερο στην ενημερωση. τωρα φθινει απο μερα σε μερα τελειως. μεχρι να σβησει τελειως και να ποσταρουν ΜΟΝΟ τα μαγαζια και να διαβαζει το ενα μαγαζι τι βαζει το αλλο.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
πεστα ρε χρυσοστομε,γιατι η διαφιμηση εχει και ορια.με αυτο που κανουν και σε αυτο το νημα,εναι σαν να μας λενε οτι εχουν αναδουλειες.με οτι αυτο συνεπαγεται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
εμενα γνωμη μου ειναι πλεον το  νημα αυτο να μετονομαστει σε <<διαφημιζομενα μασατζιδικα που γαμας>>

μας τα χουν πρηξει τελειως με τις μαλακιες που βαζουν τα μαγαζια εδω λες και δεν εχουν δικο τους νημα.

καποτε το νημα αυτο ηταν το καλυτερο στην ενημερωση. τωρα φθινει απο μερα σε μερα τελειως. μεχρι να σβησει τελειως και να ποσταρουν ΜΟΝΟ τα μαγαζια και να διαβαζει το ενα μαγαζι τι βαζει το αλλο.

Έχεις δίκιο φίλε peter...Και το κακό είναι ότι μετά από λίγο χάνονται στις σελίδες.Ενώ στο δικό τους είναι μαζεμένα και στην σειρά.Τέλος πάντων αυτές ξέρουν...

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Συμφωνω ότι παραεγινε το κακο με τις διαφημισεις καταστημάτων εδώ μεσα. Και καμια αξιολογη πληροφορια χανεται με τοσο σπαμ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
    Να διορθώσω τον fabian για το μαγαζί της ΕΘΝ.ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΔΑΦΝΗ: η Αφροδίτη (πρωην Κατερινα από Ρουβα) ειναι μόλις 33 και δεν μετανιώνει κανεις αν τη διαλέξει όπως θα δεις σε προηγούμενες σελίδες. Επίσης το μαγαζί έχει αγγελία στη Χρυση Ευκαιρία με τίτλο the famous lotus spa όπου βγαίνουν τηλέφωνα ώρες λειτουργίας

Το "33" είναι καλό γιατί σημαίνει ότι έχει κατασταλάξει και έτσι απολαμβάνεις καλύτερες υπηρεσίες Grothos

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
πεστα ρε χρυσοστομε,γιατι η διαφιμηση εχει και ορια.με αυτο που κανουν και σε αυτο το νημα,εναι σαν να μας λενε οτι εχουν αναδουλειες.με οτι αυτο συνεπαγεται.
Το τοποθέτησες πάρα πολύ σωστά!  :thumbsup:

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
Το μαγαζί στην εθναρχου μακαριου στη Δάφνη γιατί δεν είναι στον χάρτη; και δεν έχει κριτικές;; να προστεθεί παρακαλώ..

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Σημερινή πρωινή επίσκεψη στην Μακαρίου στη Δάφνη. Συνήθως χρησιμοποιώ το ένστικτο μου και τα ''στανταράκια'' που έχω σε καθένα χώρο, για την επιλογή κοπέλας. Σήμερα έκανα το λάθος να εμπιστευθώ την πρόταση από την υπεύθυνη του χώρου....Προτού ξεκινήσει η παρέλαση από κοπέλες ανέφερα ότι έχω πάει για την Μαργαρίτα ή την Εύα εναλλακτικά. Η Εύα δεν είχε έλθει ακόμα και η Μαργαρίτα θα ήταν διαθέσιμη μετά από κάποια ώρα. Άρχισε τότε μια προσπάθεια διαφήμισης της Χαράς της πιτσιρίκας. Η αλήθεια είναι ότι είναι όμορφη φρέσκια κοπέλα με όμορφο χαμόγελο και βλέμμα που εξιτάρει. Επιπλέον σε εξιτάρει η ιδέα μιας τόσο νεαρής κοπέλας σε αντίθεση με τις πιο ώριμες επιλογές που συνήθως συναντάς σε αυτούς τους χώρους...Για όσους δεν την έχουν δει, η Χαρά είναι 20 ετών (κατά δήλωση της), με διχρωμία στα μαλλιά (μαύρα-γκρί), μικρό στήθος αλλά πεταχτές ρόγες, και σιδεράκια στα δόντια.  Μέχρι εκεί όλα καλά...Μπήκε στο δωμάτιο και της ανέφερα την επιλογή μου για 1 ώρα και απαλό μασάζ. Στο μασάζ αρχικά η πρώτη σκέψη ήταν ότι δεν το έχει. Περισσότερο χάιδεμα παρά μασαζ με μεγάλη ποσότητα από λάδι. στη συνέχεια άρχισε να χρησιμοποιεί αγκώνες και γόνατα αλλά με πολύ άγαρμπο τρόπο που προκαλούσε πόνο... Εκεί που ήταν ικανοποιητική ήταν στο body to body που εφάρμοσε με σαφώς καλύτερα αποτελέσματα. Από τα δυνατά της σημεία η πίπα που κάνει..!!!Πάμε τώρα σε αυτά που με χάλασαν...Αρχικά θα έπρεπε να έχει φροντίσει να είναι καλυτερα ξυρισμένα τα πόδια της γιατί ειδικά στο body to body η αίσθηση να σε γρατζουνάν τα πόδια της κοπέλας δεν είναι ιδιαίτερα καλή. Επίσης με τριχούλες αρκετών ημερών και το μουνάκι της Χαράς...Όταν της ζήτησα για 69 δεν πήρα απάντηση. χρειάστηκε να της το πω 3-4 φορές για να δεχτεί και αυτό αφού μου έβγαλε ένα λογύδριο για το τι την ενοχλεί κ ξεκαθάρισε ότι αν χρησιμοποιηθεί δάκτυλο θα σταματήσει. Διαμαρτυρόταν ότι δεν βολεύεται (την είχα βάλει να ξαπλώσει και ήμουν εγώ όρθιος) και ότι πονάει όσο απαλά και αν την έγλυψα. Στη συνέχεια ξαφνικά  άρχισε να κάνει τους πιο θεατρικούς ήχους απόλαυσης που έχω ακούσει από γυναίκα. Επίσης καθ' όλη την διάρκεια κάνει πραγματικά άστοχα σχόλια και αστεία επιπέδου δημοτικού. γενικά μιλάει αρκετά κ σχολιάζει με τρόπο ...άγαρμπο κάποιες φορές. Θεωρώ ότι ενώ έχει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης, ειδικά σε μασάζ αλλά και στις υπηρεσίες και ενώ είναι μια φρέσκια κοπέλα που σε κάνει να νομίζεις ότι έχεις επιστέψει στα φοιτητικά χρόνια κ πηδάς φοιτήτρια σε πάρτυ,  δεν μπορεί να συγκριθεί με τις υπηρεσίες που παρέχουν οι υπόλοιπες κοπέλες. Το μόνο σίγουρο ότι στο εξής θα εμπιστεύομαι την κρίση μου για την επιλογή που θα κάνω

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Σημερινή πρωινή επίσκεψη στην Μακαρίου στη Δάφνη. Συνήθως χρησιμοποιώ το ένστικτο μου και τα ''στανταράκια'' που έχω σε καθένα χώρο, για την επιλογή κοπέλας. Σήμερα έκανα το λάθος να εμπιστευθώ την πρόταση από την υπεύθυνη του χώρου....Προτού ξεκινήσει η παρέλαση από κοπέλες ανέφερα ότι έχω πάει για την Μαργαρίτα ή την Εύα εναλλακτικά. Η Εύα δεν είχε έλθει ακόμα και η Μαργαρίτα θα ήταν διαθέσιμη μετά από κάποια ώρα. Άρχισε τότε μια προσπάθεια διαφήμισης της Χαράς της πιτσιρίκας. Η αλήθεια είναι ότι είναι όμορφη φρέσκια κοπέλα με όμορφο χαμόγελο και βλέμμα που εξιτάρει. Επιπλέον σε εξιτάρει η ιδέα μιας τόσο νεαρής κοπέλας σε αντίθεση με τις πιο ώριμες επιλογές που συνήθως συναντάς σε αυτούς τους χώρους...Για όσους δεν την έχουν δει, η Χαρά είναι 20 ετών (κατά δήλωση της), με διχρωμία στα μαλλιά (μαύρα-γκρί), μικρό στήθος αλλά πεταχτές ρόγες, και σιδεράκια στα δόντια.  Μέχρι εκεί όλα καλά...Μπήκε στο δωμάτιο και της ανέφερα την επιλογή μου για 1 ώρα και απαλό μασάζ. Στο μασάζ αρχικά η πρώτη σκέψη ήταν ότι δεν το έχει. Περισσότερο χάιδεμα παρά μασαζ με μεγάλη ποσότητα από λάδι. στη συνέχεια άρχισε να χρησιμοποιεί αγκώνες και γόνατα αλλά με πολύ άγαρμπο τρόπο που προκαλούσε πόνο... Εκεί που ήταν ικανοποιητική ήταν στο body to body που εφάρμοσε με σαφώς καλύτερα αποτελέσματα. Από τα δυνατά της σημεία η πίπα που κάνει..!!!Πάμε τώρα σε αυτά που με χάλασαν...Αρχικά θα έπρεπε να έχει φροντίσει να είναι καλυτερα ξυρισμένα τα πόδια της γιατί ειδικά στο body to body η αίσθηση να σε γρατζουνάν τα πόδια της κοπέλας δεν είναι ιδιαίτερα καλή. Επίσης με τριχούλες αρκετών ημερών και το μουνάκι της Χαράς...Όταν της ζήτησα για 69 δεν πήρα απάντηση. χρειάστηκε να της το πω 3-4 φορές για να δεχτεί και αυτό αφού μου έβγαλε ένα λογύδριο για το τι την ενοχλεί κ ξεκαθάρισε ότι αν χρησιμοποιηθεί δάκτυλο θα σταματήσει. Διαμαρτυρόταν ότι δεν βολεύεται (την είχα βάλει να ξαπλώσει και ήμουν εγώ όρθιος) και ότι πονάει όσο απαλά και αν την έγλυψα. Στη συνέχεια ξαφνικά  άρχισε να κάνει τους πιο θεατρικούς ήχους απόλαυσης που έχω ακούσει από γυναίκα. Επίσης καθ' όλη την διάρκεια κάνει πραγματικά άστοχα σχόλια και αστεία επιπέδου δημοτικού. γενικά μιλάει αρκετά κ σχολιάζει με τρόπο ...άγαρμπο κάποιες φορές. Θεωρώ ότι ενώ έχει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης, ειδικά σε μασάζ αλλά και στις υπηρεσίες και ενώ είναι μια φρέσκια κοπέλα που σε κάνει να νομίζεις ότι έχεις επιστέψει στα φοιτητικά χρόνια κ πηδάς φοιτήτρια σε πάρτυ,  δεν μπορεί να συγκριθεί με τις υπηρεσίες που παρέχουν οι υπόλοιπες κοπέλες. Το μόνο σίγουρο ότι στο εξής θα εμπιστεύομαι την κρίση μου για την επιλογή που θα κάνω
Τύπε η κριτική σου με βρίσκει σε πολλά σύμφωνο.
Και η δίκη μου εμπειρία με τη χαρά δεν ήταν στο σύνολο αυτο που περιμενα.
Θεώρησα οτι δεν είχαμε και την αντίστοιχη χημεία που σίγουρα παίζει ρόλο στην επιτυχία της συνεδρίας, αλλα σίγουρα δεν μου άρεσαν κάποια σημεία συμπεριφοράς.

FOTINOS 54

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Like
229
Πόντοι
21
οταν προτεινη η σεριφησα  :thubsdown: προσοχη σε ολα τα μαγαζια

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
οταν προτεινη η σεριφησα  :thubsdown: προσοχη σε ολα τα μαγαζια
Για να είμαι δίκαιος, στην περίπτωση μου αν κάποιος φταίει δεν είναι η υπεύθυνη του μαγαζιού... Ούτε μωρό παιδί είμαι ούτε το όπλο στον κρόταφο είχα...Εξάλλου η δουλειά της ακριβώς αυτή είναι, να διαφημίσει όλες τις κοπέλες που διαθέτει, κ πολύ περισσότερο αυτές που δεν έχουν το δικό τους fun club. Η γκάφα είναι δική μου που ξέχασα έναν βασικό κανόνα: συνήθως η εμφάνιση είναι αντιστρόφως ανάλογη των υπηρεσιών (με κάποιες εξαιρέσεις μόνο..) καθώς και ότι όταν θέλουμε να τεστάρουμε κάτι νέο κ αφού έχουμε μάθει 2-3 πράγματα (κάτι που δεν είχα κάνει..) δεν επιλέγουμε το πρόγραμμα 1 ώρας.... Αυτά

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Τύπε η κριτική σου με βρίσκει σε πολλά σύμφωνο.
Και η δίκη μου εμπειρία με τη χαρά δεν ήταν στο σύνολο αυτο που περιμενα.
Θεώρησα οτι δεν είχαμε και την αντίστοιχη χημεία που σίγουρα παίζει ρόλο στην επιτυχία της συνεδρίας, αλλα σίγουρα δεν μου άρεσαν κάποια σημεία συμπεριφοράς.
αν μου επιτρέπεις ένα σχόλιο φίλε μου, νομίζω ότι έχει παραγίνει λίγο με το θέμα της χημείας.... Από τη στιγμή που είσαι σωστός στη συμπεριφορά σου , φέρεσαι με σεβασμό στην κοπέλα που έχεις απέναντι σου, προσέχεις ιδιαίτερα την προσωπική σου υγιεινή νομίζω το θέμα της ΄΄χημείας '' (ας μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει για μια κοπέλα που από επιλογή της έχει αυτήν την ιδιότητα) είναι αστείο...Χημεία χρειάζεται μεταξύ 2 ανθρώπων που από έλξη κ προσωπική τους επιλογή κάνουν ότι κάνουν. Διαβάζω τόσο καιρό για παράδειγμα για μια πολύ μέτρια (κατά την προσωπική μου άποψη και έχοντας κάνει συνεδρία μαζί της ) κοπέλα που παρέχει μασάζ κ θα προχωρήσει μόνο εφόσον υπάρξει ΄΄χημεία'' στη συνεδρία. Εγώ λοιπόν δεν ένιωσα καμία χημεία αλλά προχωρήσαμε κανονικότατα...Και κάθονται και γράφουν κ την αποθεώνουν κάποιοι (σεβαστό βέβαια, το γούστο υποκειμενικό). Ας σταματήσουμε να είμαστε τόσο ενοχικοί για την συμπεριφορά μας και αρχίσουμε να απαιτούμε και εμείς κάποιο σεβασμό ως πελάτες που δίνουμε τα χρήματα μας.

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
Σημερινή πρωινή επίσκεψη στην Μακαρίου στη Δάφνη. Συνήθως χρησιμοποιώ το ένστικτο μου και τα ''στανταράκια'' που έχω σε καθένα χώρο, για την επιλογή κοπέλας. Σήμερα έκανα το λάθος να εμπιστευθώ την πρόταση από την υπεύθυνη του χώρου....Προτού ξεκινήσει η παρέλαση από κοπέλες ανέφερα ότι έχω πάει για την Μαργαρίτα ή την Εύα εναλλακτικά. Η Εύα δεν είχε έλθει ακόμα και η Μαργαρίτα θα ήταν διαθέσιμη μετά από κάποια ώρα. Άρχισε τότε μια προσπάθεια διαφήμισης της Χαράς της πιτσιρίκας. Η αλήθεια είναι ότι είναι όμορφη φρέσκια κοπέλα με όμορφο χαμόγελο και βλέμμα που εξιτάρει. Επιπλέον σε εξιτάρει η ιδέα μιας τόσο νεαρής κοπέλας σε αντίθεση με τις πιο ώριμες επιλογές που συνήθως συναντάς σε αυτούς τους χώρους...Για όσους δεν την έχουν δει, η Χαρά είναι 20 ετών (κατά δήλωση της), με διχρωμία στα μαλλιά (μαύρα-γκρί), μικρό στήθος αλλά πεταχτές ρόγες, και σιδεράκια στα δόντια.  Μέχρι εκεί όλα καλά...Μπήκε στο δωμάτιο και της ανέφερα την επιλογή μου για 1 ώρα και απαλό μασάζ. Στο μασάζ αρχικά η πρώτη σκέψη ήταν ότι δεν το έχει. Περισσότερο χάιδεμα παρά μασαζ με μεγάλη ποσότητα από λάδι. στη συνέχεια άρχισε να χρησιμοποιεί αγκώνες και γόνατα αλλά με πολύ άγαρμπο τρόπο που προκαλούσε πόνο... Εκεί που ήταν ικανοποιητική ήταν στο body to body που εφάρμοσε με σαφώς καλύτερα αποτελέσματα. Από τα δυνατά της σημεία η πίπα που κάνει..!!!Πάμε τώρα σε αυτά που με χάλασαν...Αρχικά θα έπρεπε να έχει φροντίσει να είναι καλυτερα ξυρισμένα τα πόδια της γιατί ειδικά στο body to body η αίσθηση να σε γρατζουνάν τα πόδια της κοπέλας δεν είναι ιδιαίτερα καλή. Επίσης με τριχούλες αρκετών ημερών και το μουνάκι της Χαράς...Όταν της ζήτησα για 69 δεν πήρα απάντηση. χρειάστηκε να της το πω 3-4 φορές για να δεχτεί και αυτό αφού μου έβγαλε ένα λογύδριο για το τι την ενοχλεί κ ξεκαθάρισε ότι αν χρησιμοποιηθεί δάκτυλο θα σταματήσει. Διαμαρτυρόταν ότι δεν βολεύεται (την είχα βάλει να ξαπλώσει και ήμουν εγώ όρθιος) και ότι πονάει όσο απαλά και αν την έγλυψα. Στη συνέχεια ξαφνικά  άρχισε να κάνει τους πιο θεατρικούς ήχους απόλαυσης που έχω ακούσει από γυναίκα. Επίσης καθ' όλη την διάρκεια κάνει πραγματικά άστοχα σχόλια και αστεία επιπέδου δημοτικού. γενικά μιλάει αρκετά κ σχολιάζει με τρόπο ...άγαρμπο κάποιες φορές. Θεωρώ ότι ενώ έχει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης, ειδικά σε μασάζ αλλά και στις υπηρεσίες και ενώ είναι μια φρέσκια κοπέλα που σε κάνει να νομίζεις ότι έχεις επιστέψει στα φοιτητικά χρόνια κ πηδάς φοιτήτρια σε πάρτυ,  δεν μπορεί να συγκριθεί με τις υπηρεσίες που παρέχουν οι υπόλοιπες κοπέλες. Το μόνο σίγουρο ότι στο εξής θα εμπιστεύομαι την κρίση μου για την επιλογή που θα κάνω
θα συμφωνήσω και'γω μαζί σου για την Χαρά, αν και το μασάζ το βρήκα τίμιο για μια κοπέλα που δεν ξέρει αλλά είναι πολύ μη μου απτου. Το μουνι το εχει μονο για βιτρίνα μη γλύφεις δυνατά, μην ακουμπάς, μη γαμας δυνατά και κραυγές ψεύτικες και καλά ευχαρίστησης. Η φρεσκάδα ενός τέτοιου κοριτσιού χάνεται από τα ανώριμα σχόλια και την ανώριμη συμπεριφορά στο σεξ. Για μια φορά καλά είναι για δεύτερη εγώ πολύ δύσκολα θα επέλεγα. Ίσως να δοκίμαζα Άσπα την επόμενη φορά.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
αν μου επιτρέπεις ένα σχόλιο φίλε μου, νομίζω ότι έχει παραγίνει λίγο με το θέμα της χημείας.... Από τη στιγμή που είσαι σωστός στη συμπεριφορά σου , φέρεσαι με σεβασμό στην κοπέλα που έχεις απέναντι σου, προσέχεις ιδιαίτερα την προσωπική σου υγιεινή νομίζω το θέμα της ΄΄χημείας '' (ας μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει για μια κοπέλα που από επιλογή της έχει αυτήν την ιδιότητα) είναι αστείο...Χημεία χρειάζεται μεταξύ 2 ανθρώπων που από έλξη κ προσωπική τους επιλογή κάνουν ότι κάνουν. Διαβάζω τόσο καιρό για παράδειγμα για μια πολύ μέτρια (κατά την προσωπική μου άποψη και έχοντας κάνει συνεδρία μαζί της ) κοπέλα που παρέχει μασάζ κ θα προχωρήσει μόνο εφόσον υπάρξει ΄΄χημεία'' στη συνεδρία. Εγώ λοιπόν δεν ένιωσα καμία χημεία αλλά προχωρήσαμε κανονικότατα...Και κάθονται και γράφουν κ την αποθεώνουν κάποιοι (σεβαστό βέβαια, το γούστο υποκειμενικό). Ας σταματήσουμε να είμαστε τόσο ενοχικοί για την συμπεριφορά μας και αρχίσουμε να απαιτούμε και εμείς κάποιο σεβασμό ως πελάτες που δίνουμε τα χρήματα μας.
Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα.Μιλαμε για γυναίκες που είναι επαγγελματίες και που πληρώνονται (και με σεβαστό ποσό)για τις υπηρεσίες τους.Αν θεωρούν ότι πρέπει να υπάρχει χημεία ..ε..τότε με αυτούς που έχουν "χημεία" να το κάνουν δωρεάν.Ας πληρώνονται με τους υπόλοιπους που έχουν μαθηματικά ..φυσική..κλπ.

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Ποιό ακριβώς ίδρυμα είναι αυτό???

Stories

Νέο!

Stories