You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.806
- Πόντοι
- 6.495
Η Ροζαλίντα μιλφάκι παίζει ακόμα?Ότι διαβάζουμε εδώ.
Αφροδίτη έχω δοκιμάσει με πολύ καλές εντυπώσεις!
Μαργαρίτα έχω διαβάσει τα καλύτερα.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.918
- Πόντοι
- 41.813
Μηπως θα επρεπε το μασαζ μουσες να μην ποσταρει εδω το προγραμμα του;
τα χουμε πει και τα χουμε ξαναπει πολλες φορες.
απλα δεν τους νοιαζει.
πολλα τα λεφτα Αρη...
και να ταν μονο το μουσες. εχει σπαμ εδω ουουουουου
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.340
- Πόντοι
- 5.916
Η Ροζαλίντα μιλφάκι παίζει ακόμα?
ναι βεβαίως και παίζει
massage musses
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2018
- Like
- 2.294
Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.490
Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.490
Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.490
annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
Διαγραμμένο μέλος 175111
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 144
- Πόντοι
- 280
1 φορά γράφω και αυτό γιατί η κοπέλα στον 3 όροφο Συγγρού 40/42 το αξίζει ΑΓΑΠΗ απλά απίστευτη σε όλα της με υπομονη και μεγάλη όρεξη να σε ευχαρίστησή πραγματική επαγγελματιας Ε
fabian
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 356
- Πόντοι
- 301
Νεο περασμα απο το καταστημα και προγραμμα μιας ωρας με την Αφροδιτη..το δωματιο παρα πολυ ωραιο με ρυθμιζομενο φωτισμο και παρα πολυ ωραιο και μεγαλη ντουζιερα μεσα.
Ερχεται η αφροδιτη με ενα ολοσωμο κορμακι μεσα στην καυλα ηταν.Μαζαζ παρα πολυ καλο σε ολο το σωμα με ελιωσε στην κυριολεξια και μετα περιπου απο 35-40 λεπτα ξεκιναει απαλο μασαζ με γλωσσα οπου μπορειτε να φανταστητε(τρελο παιχιδι κανει η γλωσιτσα δεν αφηνει τπτ παραπονεμενο)..γυρισμα και ξεκινημα δευτερου προγραμματος το οποιο ηταν απαιχτο.Γλωσσοφιλα με παθος,εγλυψα και εγω χαμηλα και κατεβασε αρκετα υγρα,πολυ καλο γαμησι στην συνεχεια με αρκετες φωνες!το τελος με βρηκε να την πυροβολαω στο στομα,χειλια κλπ σημεια του προσωπου!!!Μαζι στο ντουζ οπου με ετριψε τελεια να φυγουν ολα τα λαδια.
Μαζεψα το κουφαρι μου με οση δυναμη μου ειχε απομεινει και κατεβηκα να παρω τον αερα μου στα στενα της Δαφνης.
Ερχεται η αφροδιτη με ενα ολοσωμο κορμακι μεσα στην καυλα ηταν.Μαζαζ παρα πολυ καλο σε ολο το σωμα με ελιωσε στην κυριολεξια και μετα περιπου απο 35-40 λεπτα ξεκιναει απαλο μασαζ με γλωσσα οπου μπορειτε να φανταστητε(τρελο παιχιδι κανει η γλωσιτσα δεν αφηνει τπτ παραπονεμενο)..γυρισμα και ξεκινημα δευτερου προγραμματος το οποιο ηταν απαιχτο.Γλωσσοφιλα με παθος,εγλυψα και εγω χαμηλα και κατεβασε αρκετα υγρα,πολυ καλο γαμησι στην συνεχεια με αρκετες φωνες!το τελος με βρηκε να την πυροβολαω στο στομα,χειλια κλπ σημεια του προσωπου!!!Μαζι στο ντουζ οπου με ετριψε τελεια να φυγουν ολα τα λαδια.
Μαζεψα το κουφαρι μου με οση δυναμη μου ειχε απομεινει και κατεβηκα να παρω τον αερα μου στα στενα της Δαφνης.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.340
- Πόντοι
- 5.916
1 φορά γράφω και αυτό γιατί η κοπέλα στον 3 όροφο Συγγρού 40/42 το αξίζει ΑΓΑΠΗ απλά απίστευτη σε όλα της με υπομονη και μεγάλη όρεξη να σε ευχαρίστησή πραγματική επαγγελματιας Ε
τώρα προφανώς πλάκα μας κάνεις?? η Αγάπη κάνει πολύ καλό μασάζ αλλά μόνο αυτό...σε όλα τα άλλα δεν κάνει μία..
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.340
- Πόντοι
- 5.916
Νεο περασμα απο το καταστημα και προγραμμα μιας ωρας με την Αφροδιτη..το δωματιο παρα πολυ ωραιο με ρυθμιζομενο φωτισμο και παρα πολυ ωραιο και μεγαλη ντουζιερα μεσα.
την επόμενη πάρε και ροζαλίντα..αν σου μείνει το..κουφάρι...σφύρα μου!!!!!
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.128
- Πόντοι
- 736
Το ίδιο καλά έχω περάσει και γω με το Αφροδιτάκι.Νεο περασμα απο το καταστημα και προγραμμα μιας ωρας με την Αφροδιτη….
annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
Καλημέρα.
Για οσους ενδιαφέρονται για ένα δυνατό Μασαζ απο ενα πολυ γυμνασμένο θυληκο κορμι υπάρχει η Ναταλία.
Που επέστρεψε σημερα από διακοπές ανανεωμένη και με πολύ όρεξη για να σας περιποιηθεί......
Για οσους ενδιαφέρονται για ένα δυνατό Μασαζ απο ενα πολυ γυμνασμένο θυληκο κορμι υπάρχει η Ναταλία.
Που επέστρεψε σημερα από διακοπές ανανεωμένη και με πολύ όρεξη για να σας περιποιηθεί......
Συνημμένα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.621
- Πόντοι
- 42.697
Καλημέρα.
+1
δοκιμασμενη κορμαρα και γυναικαρα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 765K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K