Επιστροφή από το Εθνάρχου Μακαρίου στη Δάφνη ενθουσιασμένος μετά το 20χρονο επαρχιοτο-ελληνο-πιπίνι με τα σιδεράκια τη Χαρά. Μπαίνοντας είχα κατ'αρχήν στόχο τα στανταράκια Ρίτα, Άσπα και Κατερίνα αλλά είδα κάτι το πρόστυχο στο αθώο μουτράκι της δεσποινίδας και πήρα ωριαίο πρόγραμμα 80 ευρώ. Κατ'αρχήν είναι απίστευτο πόσο καλό μασάζ μου κανε για τα 20 χρόνια της, την έχει εκπαιδεύσει η Άννα μου πε. Σωστές πιέσεις και τραβήγματα, αγκώνες, πήχεις πλήρες ρεπερτόριο, ακόμα και για τους πιο πιασμένους. Μετά ανέβηκε πάνω μου και με πίεζει με τα γόνατα στην πλάτη, πριν γλυστρίσει με το πεταχτό νεανικό βυζάκι της με τη χοντρή ρώγα σε όλο μου το σώμα. Γυρισμα και φιλιά με την μικρή γλωσίτσα της απαλά πάνω σε όλο το κορμό του πέους, κοίταγμα με τα αθώα ματάκια της καθώς έβαλε το αργά το ακάποτο κεφαλάκι μου στο στοματάκι της [όλα τα λεφτά]. Highlight επίσης ότι καθώς τα δακτυλάκια της έχουν κοντοκομμένα βαμμένα νυχάκια όπως παλιά οι συμμαθήτριες μου στο γυμνάσιο ... γεννημένη το 1998 γαρ. Μετά την έβαλα πάνω στο τραπέζι για βαθύ γλυφομούνι με τα teenie υγρά της να ρέουν αλλά πιστεύω η καλύτερη στάση να τη γλύφεις είναι αυτή γονατιστή με τουρλωμένο κωλαράκι και συ απο πίσω... ντάξει όπως καταλαβαίνετε οι παλιότεροι αν χύσει το εικοσάχρονο από γλειφομούνι η συνέχεια είναι hardcore και throwback στον πρώτο σας εφηβικό έρωτα. Γυρίσμα όλες τις στάσεις και κατέληξα να την πηδάω πισωκολλητά κάτω στο πατωμα και αυτή να ουρλιάζει από ηδονή. Μ'άρεσε επιπλέον ότι μετά το χύσιμο με έβαλε στην καινούργια ντουζιερα του δωματίου και με έτριψε υπομονετικά... Χωρισμος με φιλιά και υποσχέσεις να επαναληφθεί... μόλις 20 χρονών -έχει τεράστιο μέλλον η ατιμη μπροστά της -είναι άλλωστε αιγώκερος