επίσκεψη σήμερα στα :
Συγγρού 40-42 6ος όροφος η πάντα ευγενική σερίφησσα με πέρασε στο σαλονάκι , μου είπε ότι
δουλεύουν σήμερα πέντε κοπέλες αλλά οι δύο ήταν στο δωμάτιο (Λίζα και Μόνικα)έτσι είδα τις
Χριστίνα με ξανθορόζ ράστα μαλλί κανονικό σώμα με 2άρι βυζί και αρκετά τατού , γνωστή απο πολλά μαγαζιά.
Εύα μελαχρινή παχουλή κοπέλα με 2.5άρι βυζί και
Έρρικα καστανή 25άχρονη Ρουμάνα με κανονικό ωραίο κορμί .
Συγγρού 40-42 3ος όροφος σήμερα η σερίφησσα η Αννα φάνηκε απο την αρχή ότι δεν ήταν στην μέρα της... μούντρούχα
με πέρασε στο ευρύχωρο σαλόνι , και με ρώτησε αν θέλω να δώ τις κοπέλες ... της είπα γι αυτό ήρθα... μου είπε με ποια θές
να περάσεις και της απάντησα να τις δώ πρώτα , φώναξε από το επιτραπέζιο μικρόφωνο κορίτσια ελάτε...μετά απο λίγο εμφανίστηκε
η Έλενα , ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί ψηλόλιγνη με 1.5άρι βυζί .
Περίμενα και τις υπόλοιπες κοπέλες ...πέρασε κάνα 2λέπτο και με ρωτάει θα περάσεις ? Να δώ και τις άλλες κοπέλες τις λέω ...
Ποιά θές με ρωτάει , ποίες έχει της απαντάω , πρίν πει της λέω άστο θα περάσω με την Τζέσικα που ήξερα ότι δουλεύει , οκ θα βγει σε μισή ώρα , θα περιμένω της απαντάω , ποίες άλλες έχει , την Λεϊλα και την Μαρίνα μου απαντάει , δεν θές να περάσεις με την Έλενα μου κάνει ξανά , όχι της λέω θα περιμένω την Τζέσικα , έκανα λάθος μου λέει η Τζέσικα θα βγεί μετά απο μιάμιση ώρα...δεν θές να περάσεις με την Ελενα (τρίτη φορά που ρωτάει) όχι της λέω και σηκώνομαι χαιρετάω και φέυγω..
"Enjoy", Φραντζή 4 η μελαχρινή παχουλή σερίφησσα με το μακρύ μαλλί με πέρασε στο σαλονάκι και είπε ότι δουλεύουν τέσσερις κοπέλες να τις φωνάξει να τις δω . είδα τις :
Ναταλία ξανθιά νταρντάνα μιλφ με 3άρι βυζί
Σοφία ξανθιά κοπέλα γνωστή απο πάρα πολλά μαγαζιά , κανονικό σώμα μικρό βυζί
Μαρίνα ξανθιά μιλφ ψηλή με ψιλοκανονικό σώμα 2άρι βυζί και τέλος
η Νική μελαχρινή κοντή μιλφ σώμα με αρκετά πιασίματα ειδικά στην κοιλιά 2.5-3άρι βυζί , την επέλεξα
και πέρασα μαζί της σε πρόγραμμα μιας ώρας ... πέρα από το πάρα πολύ καλό μασάζ που το κατέχει πολύ καλά
στα υπόλοιπα πολύ λίγα πράγματα , λεπτομέρειες κάποια στιγμή που θα γράψω την κριτική .
καλό βράδυ