giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δωσε (κι εσυ) και σωσε !!!!Παπά, μπορώ να γράψω ενημέρωση;; Δώσε στίγμα.
[size=16pt]ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΛΕΜΕ[/size]
δωσε (κι εσυ) και σωσε !!!!Παπά, μπορώ να γράψω ενημέρωση;; Δώσε στίγμα.
[size=16pt]ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΛΕΜΕ[/size]
ριχτε ενημερωσεις να ξεχαρμανιασουμε λεμεεεεεε
εγω θα πω τις δικες μου μετα
ευκαιρία για μπουρου-μπουρου
βλέπω... δε χάσατε λεπτό...
aγκατα καρλα ειναι νεες αφιξεις στο μαγαζι η ειναι οι παλιες που συστηνονται με αλλα ονοματα?ζερο εχεις ενημερωση για αλλαγη ροστερ στο μιχαλακοπουλου 99?θα παω αυριο μαλλον
Λόγο γεγονότων στο κέντρο τις Αθηνας το κατάστημα έκλεινε νωρίτερα από το κανονικό ωράριο λειτουργίας .Πήγα προχθές Σολωμού 54 κατά τις 19:15, χτύπησα το κάτω κουδούνι δεν άνοιξε κανείς.
Εχθές πάλι κατά τις 19:00, το ίδιο (καμία απόκριση). Μετά κανά 10λεπτο ξαναχτύπησα αλλά μάταια.
Τι γίνεται εκεί πέρα?????????
Έχουν αλλάξει τα ωράρια λειτουργίας και κλείνουν πιο νωρίς? Στις 20:00 δεν έκλεινε κανονικά?
Καλησπέρα σ' όλους τους φίλους. Επειδή ειμαι εντελώς άπειρος σε θέματα μασατζίδικου, θα ήθελα να μάθω πληροφορίες!! Καταρχήν ειναι δεδομένο ότι θέλω κάτι .... παραπάνω απο ένα μασάζ!! Όταν μπείς στο δωμάτιο, πώς γίνεται το παιχνίδι; Της λές τίποτα ή ειναι αυτονόητο; Οι τιμές πόσο κυμαίνονται; Της δίνεις κάτι έξτρα για το φύκι - φύκι;
Σας διαβεβαιώ οτι δεν ξέφυγα απο κανένα ίδρυμα .........!!!!
Μαρνη δεν περασα , αλλα περασε ο G.G.XXX και θα σας ενημερωσει ελπιζω.
Στουρναρη περασα, η Κινεζουλα δεν ηταν αλλα ηταν Ελενη, Μαγια και Βικυ,
οποτε Βικυ δαγκωτο...Ο χωρος εχει εμφανως ανανεωθει, και ειναι κατι που μου αρεσε ιδιαιτερα.
Παιδιά καλησπέρα , είμαι καινούριος στο φόρουμ.
Είχα μια καύλα , την Αννούλα από την Μάρνης 28 . ψηλή , μελαχρινή με τρελό στηθος και άψογο πρόγραμμα.
Απο Γεωργία , 24 χρονών.
Σας παρακαλώ , ξέρει κανείς που θα την βρώ?
Επτά posts παραπάνω ο συνάδελφος iblis αναφέρει σε πιο ίδρυμα η Αννούλα προσφέρει τις "υπηρεσίες" της και για να την ψάχνεις απεγνωσμένα σίγουρα λες
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg758057#msg758057]γι'αυτή[/url] την Άννούλα........ άντε και καλό βόλι.....!!!!!!
επιβεβαιωνω φιλε μου ειναι απο Σιβηρια και τη φωναζουν Ατζελα.........να επισημάνω για όσους πιθανώς δεν το γνωρίζουν, η Κινεζούλα που αναφέρει ο φίλος και συναγωνιστής iblis (στο ίδρυμα της Στουρνάρη 63 3ος) καμμία σχέση δεν έχει με Κινέζα, είναι Ρωσίδα αλλά κινεζοφέρνει και στο πρόσωπο και στο σώμα (μικροκαμωμένη γαρ) παρακάτω θα αναφέρω δυό τρία πράγματα όσον αφορά τις υπηρεσίες της.
επιβεβαιωνω και για Ντονα οπως τα λες ειναι συναδελφε.Γ' Σεπτεμβρίου 54 2ος
Στο εν λόγω ίδρυμα πήρα τη Ντόνα, ετών 19, κοντοπούτανο από Ρουμανία, γλυκούλα με κορμάκι όλο αμαρτία (απ'ότι μου είπε ήταν στη Φρατζή 4).
Μασάζ αδιάφορο, κατά τ'άλλα το μωρό είναι "πύραυλος", παίρνει πρωτοβουλίες, τα κάνει ΟΛΑ, συμμετέχει και το ευχαριστιέται!!!!!
Μόνο ΠΡΟΣΟΧΗ χωρίς να βιάζεται είναι ξεπέτα και εξηγώ, θα ικανοποιήσει τον πελάτη και
μόλις ολοκληρώσει την "αποστολή" της θα φύγει ακόμα κι αν αυτό γίνει σε 15-20 λεπτά!!!!!
ΥΓ.1. Πάντος πρέπει να ομολογήσω πως είναι από τις λίγες φορές που δεν χαλάστηκα και δεν κλαίω τα λεφτά που έδωσα για ξεπέτα (παρ'όλες τις προσπάθειές μου στα 30 λεπτά είχε ολοκληρώσει την "αποστολή" της, εφ'όλης της ύλης)!!!!!
ΥΓ.2. ........και η Ντόνα μετά το κλείσιμο (οικειοθελώς) του ιδρύματος στην
Γ' Σεπτεμβρίου 54 2ος πρέπει να έχει πάει στη Φρατζή 4 4ος.
ΥΓ.3. .........και "κουλουράκι" με +20€ (σύνολο 100€) το οποίο και "ετίμησα".......
Στουρνάρη 63 3ος
Στο εν λόγω ίδρυμα πήρα την Αντζελα η οποία όπως είπα και παραπάνω μοιάζει πολύ με Κινεζούλα αλλά είναι Ρωσίδα, κοντούλα, γλυκούλα με πολύ ωραίο κορμάκι, από τα πολύ καλά gfe με καλό μασάζ.