Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Επτανήσου 1 & Κυψέλης ?
στο ισόγειο έχει ένα μικροβιολογικό ιατρείο ...
για τους αλλους ορόφους δεν ξέρω ...

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
ξέρει κανείς τι παίζει στην Επτανήσου 1 πρώτος όροφος πήγα και πλήρωσα σαν μαλάκας 60 ευρώ και δεν γάμησα μόνο καλαμάκι έπαιζε;

Είχε καλαμάκι; Γιατί είχα την εντύπωση πως είναι μόνο μασάζ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
ξέρει κανείς τι παίζει στην Επτανήσου 1 πρώτος όροφος πήγα και πλήρωσα σαν μαλάκας 60 ευρώ και δεν γάμησα μόνο καλαμάκι έπαιζε;

φιλε τον εν λόγω μαγαζί δεν ειναι μπριζολάδικο...
πηγαινε αλλου για φαγητό!
κοίτα και www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,4464.0]εδώ[/url]

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Να μαι και γώ..!!
Το τελευταίο διάστημα (τον καιρό που το site ήταν down) διάφορες συγκυρίες με έχουν κάνει regular στο Στουρν 63. Πιο αναλυτικά επειδή περιφέρομαι στο κέντρο έπαιζα μεταξύ Πατησίων 131, Γ' Σεπτεμβρίου 54, Σολωμου 59 και Στουρν 63. Στο πρώτο αν και δεν μου έλεγαν σε τίποτα όχι κάτι με χαλάει που δεν μπορω να το προσδιορίσω. Το δεύτερο έκλεισε (ή όπως πληροφορήθηκα συγχωνευτηκε). Το Σολωμού 59 το χω στην μαύρη λίστα γιατί η Μελίνα τελευταία μου έκανε κάτι μπαμπουινιές του στυλ να προσπαθεί φορτικά να μου πασάρει ότι έχει εύκαιρο, ενώ εμφανίζεi τον εαυτό της συνέχεια busy και μ έχει ξενερώσει. Πριν 2-3 βδομάδες της έδωσα μια τελευταία ευκαιρία και της τα πα χύμα με αποτέλεσμα να ψελίσσει κάτι μισόλογα ότι δεν είναι και έτσι ακριβώς τα πράγματα και να με βάλει μέσα υποτίθεται για special πρόγραμμα. Στο δωμάτιο ήταν η απόλυτη ξεπέτα (καμία σχέση με το παρελθόν) και επειδή τα 70άρια και τα 80άρια δεν φυτρώνουν στα δέντρα δεν ξαναπάτησα (και ούτε θα ξαναπατήσω για αρκετό καιρό...)

Έτσι το τελευταίο διάστημα παίζω standarάκι Στουρν 63... Αυτά είναι τα νέα μου... αναμένω τα δικά σας..    

Επισκέπτης
καλλιροης 85 τα τεμαχια εμφανισιακα που κοιμενονται?εχει κανει κανεις επισκεψη?
επισης για μιχαλακοπουλου 99 να πω οτι μια καρλα που εινα9ι εκει αυτο τον καιρο ειναι διαφορετικη απο μια αλλη καρλα που εργαζοταν στο ιδιο ιδρυμα πιο παλια κ νομιζω καποιος ειχε γραψει κριτικη πριν μερικες σελιδες

Λουκάς

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
την Ζάνα και το ζανόσπιτό της που μπορώ να τω βρω

Λουκάς

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξέρει κανείς για Ζάνα ή ζανόσπιτο τίποτα; ευχαριστώ εκ των προτέρων

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Πήγα με μια Νικολ ή Ναταλι απο Στ[size=30pt]ουρναρη[/size] 63 μες τον Νοεμβριο
Κανονικότατο μιλφ, κάνει πολύ καλό μασάζ αλλά στο καλαμάκι μου φόρεσε σκουφί και με χάλασε, δεν μπορώ να φοράω το σκουφί πριν καβλώσω φουλ...

Νικόλ ήταν ή Ναταλι? ξανθιά αδύνατη με πολύ πολύ καλό μασάζ...

εντέλει τελείωσα με το καλαμάκι μές τον σκούφο...ξενέρωμα μεγάλο....

η αλήθεια ήταν η ρώτη μου φορά...λέτ γι'αυτό να φορέθηκε το σκουφί...

όποιος ξέρει ας μου λύσει τις απορίες

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ξέρει κανείς για Ζάνα ή ζανόσπιτο τίποτα; ευχαριστώ εκ των προτέρων

τη Ζάνα μπορείς να την βρεις στο Ζανόσπιτο ...

το ζανόσπιτο είναι Σ[size=30pt]ολωμου[/size] 54 στον τέταρτο όρφο, ή μήπως είναι στον πέμπτο ??? δεν θυμάμαι ...

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Πήγα με μια Νικολ ή Ναταλι απο Στ.63 μες τον Νοεμβριο
Κανονικότατο μιλφ, κάνει πολύ καλό μασάζ αλλά στο καλαμάκι μου φόρεσε σκουφί και με χάλασε, δεν μπορώ να φοράω το σκουφί πριν καβλώσω φουλ...

Νικόλ ήταν ή Ναταλι? ξανθιά αδύνατη με πολύ πολύ καλό μασάζ...

εντέλει τελείωσα με το καλαμάκι μές τον σκούφο...ξενέρωμα μεγάλο....

η αλήθεια ήταν η ρώτη μου φορά...λέτ γι'αυτό να φορέθηκε το σκουφί...

όποιος ξέρει ας μου λύσει τις απορίες

Δεν ήταν επειδή είναι η πρώτη φορά.. Στο Στουρν 63 προσέχουν στοιχειωδώς και δεν κάνουν ακάποτα (απ όσο ξέρω δηλαδή..)

Λουκάς

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το στουρνάρη 63 είναι καινούργιο μιλφ για πέστε τίποτα στον νέο;

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Δεν ήταν επειδή είναι η πρώτη φορά.. Στο Στουρν 63 προσέχουν στοιχειωδώς και δεν κάνουν ακάποτα (απ όσο ξέρω δηλαδή..)

μάλιστα, οκ καλώς άμα είναι πολιτική του μαγαζιού, τελικά φίλε brdlust μιας και είσαι τακτικός Νάταλί ή Νικόλ την λέγαωε μια ξανθιά μίλφ που κάνει πολύ καλό μασάζ?

μιας και θέλω να δοκιμάσω και μιά άλλη κορασίδα που έπιασε το μάτι μου...ποιες προτείνεις απο κει μέσα?

αν σε πρήζω ξέχνα το, λίγη βοήθεια απο έμπειρους συναθλητές ζητάω...

Λουκάς

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλλιροης 85 τα τεμαχια εμφανισιακα που κοιμενονται?εχει κανει κανεις επισκεψη?
επισης για μιχαλακοπουλου 99 να πω οτι μια καρλα που εινα9ι εκει αυτο τον καιρο ειναι διαφορετικη απο μια αλλη καρλα που εργαζοταν στο ιδιο ιδρυμα πιο παλια κ νομιζω καποιος ειχε γραψει κριτικη πριν μερικες σελιδες
που είναι Στουρνάρη 6 σε ποιο ύψος κοντά στην βικτώρια και σε πιον όροφο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom