Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές!!  μια ερώτηση... Μπορεί κάποιος έμπειρος να με διαφωτίσει αν υπάρχει κανένα μασατζίδικο με full πρόγραμμα στα περιξ της Πλατείας Μαβίλη?? Κ αν ναι ποια κοπέλα προτείνετε?

στα περιξ της πλατειας μαβιλη ειναι το πασιγνωστο θησεως 27α..  :grin:
πλακα κανω φυσικα..
εκει κοντα ειναι το μιχαλακοπουλου 99 1οσ οροφος κουδουνι SPA  και τεμαχια αγκατα,καρλα(καλυτερα καρλα) :rockon:

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ας μου πει καποιος τι υπηρεσιες προσφερει η φαιη απο ιλιαδα.εχω παει παλια με αυτη λιγες φορες και νομιζω το πολυ-πολυ να μου εκανε ενα φραπε ή τιποτα.δε θυμαμαι.και πως να τη πεισω να κουραρει καλυτερα.
ο periergos ειχε γραψει οτι ηταν ευχαριστημενος νομιζω.ευχαριστω.

πολυ δυνατο τεμαχιο η φαιη απο τις πλεροφοριες μου,και νομιζω οτι δεν κανει τιποτα παραπανω περα του μασαζ,
βεβαια  ο periergos1 μπορει να εχει φαει και μπριζολα. :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.759
Πόντοι
42.697
στα περιξ της πλατειας μαβιλη ειναι το πασιγνωστο θησεως 27α..  :grin:
πλακα κανω φυσικα..
εκει κοντα ειναι το μιχαλακοπουλου 99 1οσ οροφος κουδουνι SPA  και τεμαχια αγκατα,καρλα(καλυτερα καρλα) :rockon:

Kαι το Ευήνου 22 πίσω απο τον Πύργο Αθηνών είναι σχετικά κοντά στην πλατεία Μαβίλη.
Φουλ πρόγραμμα, αν και τα τεμάχια που έιχε μέχρι και πρίν 1 μήνα ήταν εντελώς για τα μπάζα.
τώρα μπορεί να έχει έρθει κάτι καινούργιο...

Σε σχετικά πίο μακρινή απόσταση βρίσκεται το Κηφισίας 12 και κηφισίας 18

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Kαι το Ευήνου 22 πίσω απο τον Πύργο Αθηνών είναι σχετικά κοντά στην πλατεία Μαβίλη.
Φουλ πρόγραμμα, αν και τα τεμάχια που έιχε μέχρι και πρίν 1 μήνα ήταν εντελώς για τα μπάζα.
τώρα μπορεί να έχει έρθει κάτι καινούργιο...

Σε σχετικά πίο μακρινή απόσταση βρίσκεται το Κηφισίας 12 και κηφισίας 18

και σινωπης 29 ειναι εκει κοντα αλλα απο εκτος απο την ολγα που εφυγε δεν αξιζε καμια αλλη..

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
να προλαβω να κατοχυρωσω..... νεα κορασις στο ζανοσπιτο!! ονομα λιζα!! πολυ καλη! θα ακολουθησει αργοτερα περιγραφη!! :grin: :grin:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
και σινωπης 29 ειναι εκει κοντα αλλα απο εκτος απο την ολγα που εφυγε δεν αξιζε καμια αλλη..
Αυτό το Σινώπης 29 είναι ένα που έχει μια μεγάλη πινακίδα απέξω και κάτι λέει για μέλος του επίσημου οργανισμου κλπ (δεν θυμάμαι τι λέει με ακρίβεια) αλλά μια φορά που πήγα μέχρι την πόρτα μου δόθηκε η εντύπωση ότι δεν πρόκειται για μπριζολάδικο και δεν χτύπησα καθόλου... Εκτός αν πήγα αλλού...

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Αυτό το Σινώπης 29 είναι ένα που έχει μια μεγάλη πινακίδα απέξω και κάτι λέει για μέλος του επίσημου οργανισμου κλπ (δεν θυμάμαι τι λέει με ακρίβεια) αλλά μια φορά που πήγα μέχρι την πόρτα μου δόθηκε η εντύπωση ότι δεν πρόκειται για μπριζολάδικο και δεν χτύπησα καθόλου... Εκτός αν πήγα αλλού...

?? ? Ξέχασα τα ερωτηματικά γιατι στην ουσία περί ερώτησης πρόκειται

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1

μα αυτο το κανει το μαγαζι σουπερ,οτι δεν εχει αισθηση μπριζολαδικου-μπουρδελου.. :dancing:

παντως ειναι στον 1ο οροφο κουδουνι αισθητικη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
πολλα καταστηματα παραγωγης μαλαξεων εχουν αυτην την πινακιδα απ εξω.
επρεπε να μπεις. φουλ μπριζολαδικο ειναι το μαγαζι..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.759
Πόντοι
42.697

ολα τα καταστήματα της Λιουντας (ιδιοκτήτριας πρωήν Κομανούδη και νυν Σινώπης 29 και Λ.Αλεξάνδρας 49) έχουν αυτη την πινακίδα για το ξεκάρφωμα:
"μελος του συνδέσμου αισθητικών, αριθμός αδείας" και λοιπές μαλακίες...

παρόλα αυτά τα "πεσίματα" δεν τα γλύτωσε...

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Το Μάρνης μετά το πέσιμο ξανάρχισε να λειτουργεί? Θέλω να βρώ τη Μαιρούλα γιατί μόνο μιά φορά την πρόλαβα.

trelos100

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι παιζει ρε μαγκες κηφισιας 12 ?

edit giorgospapa: τροποποιηση greeklish..

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
πολλα καταστηματα παραγωγης μαλαξεων εχουν αυτην την πινακιδα απ εξω.
επρεπε να μπεις. φουλ μπριζολαδικο ειναι το μαγαζι..
ολα τα καταστήματα της Λιουντας (ιδιοκτήτριας πρωήν Κομανούδη και νυν Σινώπης 29 και Λ.Αλεξάνδρας 49) έχουν αυτη την πινακίδα για το ξεκάρφωμα:
"μελος του συνδέσμου αισθητικών, αριθμός αδείας" και λοιπές μαλακίες...

παρόλα αυτά τα "πεσίματα" δεν τα γλύτωσε...

Ευχαριστώ για την διαφώτιση...
Αυτό το Λ. Αλεξάνδρας 49 σε ποιο ύψος περίπου είναι.. Έχει κανένα τεμάχιο που να αξίζει επίσκεψη ??(γιατι απ' οτι κατάλαβα παρότι ψάρωσα στην Σινώπης 29 και δεν χτύπησα καν κουδούνι, δεν πρέπει να έχασα και τίποτα σπουδαίο...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom