Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
195
Πόντοι
6
Χτεσινή επίσκεψη Μονής Προδρόμου (πρώτη φορά εκεί)... Τα τεμάχια μετριότατα.. πέρασα με μια Ρωξάνη 35άρα milf, με υπέροχα μάτια, ψηλή γύρω στο 1,75 αλλά με το τακουνάκι της έφτανε το 1,80  με ελαφρώς πεσμένα βυζακια αλλά με τέλειες ρώγες. Από μασάζ αρκετά καλή (μου έκανε και ένα πέρασμα σε όλο το σώμα με την γλώσσα --> δεν μου χει ξανατύχει σε μασαζερί..). Από καλαμάκι πολύ βιαστικό και άτεχνο αλλά η μπριζόλα ήταν καλοψημένη με θέα την τεράστια τουρλωμένη κωλάρα της... Overall μέτρια πράγματα... σίγουρα όχι κάτι το αξιομνημόνευτο...
Η περιγραφη ταιριαζει απολυτα με την Ρωξανη απο την Σκρα ,συναγωνιστη.Νταρντανογυναικα με ωραια ματια ,ξανθα μαλλια ,βυζι μικρο και λιγο πεσμενο , πολυ καθαρη πολυ γρηγορο μασαζ αλλα μπριζολα ζουμεροτατη . Στη Σκρα εδινε και λοκο χωρις καμμια επιβαρυνση , τουλαχιστον σε μενα που ημουν τακτικος πελατης της.

Επισκέπτης
Ξαναερωτώ: άκουσε να κόλλησε κανείς κανένα "ένσημο" (δεν εννοώ ΙΚΑ)από Σολωμού 54, πλην εκείνης της μεμονωμένης αναφοράς? Φοβού τις Μασαζούς και προφυλακτικά φέροντας...

LEFTI

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χτεσινή επίσκεψη Μονής Προδρόμου (πρώτη φορά εκεί)... Τα τεμάχια μετριότατα.. πέρασα με μια Ρωξάνη 35άρα milf, με υπέροχα μάτια, ψηλή γύρω στο 1,75 αλλά με το τακουνάκι της έφτανε το 1,80  με ελαφρώς πεσμένα βυζακια αλλά με τέλειες ρώγες. Από μασάζ αρκετά καλή (μου έκανε και ένα πέρασμα σε όλο το σώμα με την γλώσσα --> δεν μου χει ξανατύχει σε μασαζερί..). Από καλαμάκι πολύ βιαστικό και άτεχνο αλλά η μπριζόλα ήταν καλοψημένη με θέα την τεράστια τουρλωμένη κωλάρα της... Overall μέτρια πράγματα... σίγουρα όχι κάτι το αξιομνημόνευτο...
Η περιγραφη ταιριαζει απολυτα με την Ρωξανη απο την Σκρα ,συναγωνιστη.Νταρντανογυναικα με ωραια ματια ,ξανθα μαλλια ,βυζι μικρο και λιγο πεσμενο , πολυ καθαρη πολυ γρηγορο μασαζ αλλα μπριζολα ζουμεροτατη . Στη Σκρα εδινε και λοκο χωρις καμμια επιβαρυνση , τουλαχιστον σε μενα που ημουν τακτικος πελατης της.
Oχι όμως και 35 χρονών η Ρωξανη από Σκρα στην καλύτερη είναι 45 χρονών. Οσο για την Λίνα χρόνια στο μασσάζ (πριν από 9 χρόνια έκανε στην Λεκκα με το ονομα Αννα, μετά Σ12) και τώρα πήρε προαγωγή. Πάντως τώρα είναι καλύτερη από παλαιά σε εμφάνιση (εχει κάνει πλαστικές) αλλά στα συν της ηταν  ότι έκανε πολύ καλό και καυλωτικό μασάζ και άριστo καλαμάκι ξεσκουφωτο.

SPORT2000

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στη μονησ προδρομου σε ποιο νουμερο ειναι το εν λογω κατ/μα???

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Με φειδώ παρακαλώ οι χαρακτηρισμοί.....άκου γριά 50 ετών....Ολοι εμεις οι ....μεσήλικες μέλη του φόρουμ πικραινόμαστε..... :huh:
ετσι ετσι.. πες τα andy. ολο στο δουλεμα μας εχουν τα κωλοπαιδα..  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
καλημερα συνάδελφοι και καλη εβδομαδα. Μια αναφορά απο την χθεσινη επίσκεψη στο ίδρυμα Κηφησίας 12. Ανοιξε το Μαρινάκι μας και παρήλασαν η νεα αφιξη η μικρούλα Λολα η ελενη και η...... Συμπέρασμα θετικό το κλίμα
εσυ ξερεις κανενα αλλο μασατζιδικο ή μας δουλευεις ????  :)

Επισκέπτης
καλημερα συνάδελφοι και καλη εβδομαδα. Μια αναφορά απο την χθεσινη επίσκεψη στο ίδρυμα Κηφησίας 12. Ανοιξε το Μαρινάκι μας και παρήλασαν η νεα αφιξη η μικρούλα Λολα η ελενη και η...... Συμπέρασμα θετικό το κλίμα

θετικο κλιμα οπως ευκρατο κλιμα δηλαδη :cheesy:
εμφανιση υπηρεσιες??

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Μ.Προδρομου 6 και Αριστοτέλους 106
χεχε ..ευθυμισαμε κ σημερα..ρωτω διοτι το δινω στην αναζητηση που υπαρχει πανω πανω αλλα δεν μου βγαζει κατιπου να εχει τον αριθμο τησ οδου..

Επισκέπτης
Πήγα προχθές Σολωμού 54 κατά τις 19:15, χτύπησα το κάτω κουδούνι δεν άνοιξε κανείς.
Εχθές  πάλι κατά τις 19:00, το ίδιο (καμία απόκριση). Μετά κανά 10λεπτο ξαναχτύπησα αλλά μάταια.
Τι γίνεται εκεί πέρα?????????
Έχουν αλλάξει τα ωράρια λειτουργίας και κλείνουν πιο νωρίς? Στις 20:00 δεν έκλεινε κανονικά?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στη κηφισιας υπαρχει ενα ιδρυμα που κλεινη εχει βαλει πωλειτε το εχει η ελευθερια ποθ ηταν παλια θησεως 68 στην καλλιθεα ξερει κανεις σε ποιο σημειο ειναι.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
ας μου πει καποιος τι υπηρεσιες προσφερει η φαιη απο ιλιαδα.εχω παει παλια με αυτη λιγες φορες και νομιζω το πολυ-πολυ να μου εκανε ενα φραπε ή τιποτα.δε θυμαμαι.και πως να τη πεισω να κουραρει καλυτερα.
ο periergos ειχε γραψει οτι ηταν ευχαριστημενος νομιζω.ευχαριστω.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ας μου πει καποιος τι υπηρεσιες προσφερει η φαιη απο ιλιαδα.εχω παει παλια με αυτη λιγες φορες και νομιζω το πολυ-πολυ να μου εκανε ενα φραπε ή τιποτα.δε θυμαμαι.και πως να τη πεισω να κουραρει καλυτερα.
ο periergos ειχε γραψει οτι ηταν ευχαριστημενος νομιζω.ευχαριστω.
ποσα εδινες φιλε?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Πήγα προχθές Σολωμού 54 κατά τις 19:15, χτύπησα το κάτω κουδούνι δεν άνοιξε κανείς.
Εχθές  πάλι κατά τις 19:00, το ίδιο (καμία απόκριση). Μετά κανά 10λεπτο ξαναχτύπησα αλλά μάταια.
Τι γίνεται εκεί πέρα?????????
Έχουν αλλάξει τα ωράρια λειτουργίας και κλείνουν πιο νωρίς? Στις 20:00 δεν έκλεινε κανονικά?
μετα τις συλληψεις τον τελευταιων ημερων μην περιμενεις ωραριο καταστηματων...
μια αλλη εξηγηση ειναι οτι δεν ειχαν κινηση και εκλεισαν νωρις...
διαλεξε οποια σου "κανει" :)

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
ποσα εδινες φιλε?
συνηθως οταν ζηταω κατι παραπανω απο απλη χειρομαλαξη σε καθε αισθητικο που παω τις πρωτες φορες της λεω οτι θα'χει εξτρα.αν δεν προσφερει τις υπηρεσιες ανακουφισης του πονου δινω το κανονικο.αυτο νομιζω κανουν ολοι.δεν ξερω αν κανω κατι λαθος,αλλα στην ιλιαδα οι περισσοτερες αισθητικοι προσφερουν μπριζολα.
επισης τα ιδια με τη φαιη περιπου ισχυουν και με τη χρυσανθη, αλλα προς το καλυτερο.τι να κανω με δαυτες μην τα παρω εις το κρανιον?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
συνηθως οταν ζηταω κατι παραπανω απο απλη χειρομαλαξη σε καθε αισθητικο που παω τις πρωτες φορες της λεω οτι θα'χει εξτρα.αν δεν προσφερει τις υπηρεσιες ανακουφισης του πονου δινω το κανονικο.αυτο νομιζω κανουν ολοι.δεν ξερω αν κανω κατι λαθος,αλλα στην ιλιαδα οι περισσοτερες αισθητικοι προσφερουν μπριζολα.
επισης τα ιδια με τη φαιη περιπου ισχυουν και με τη χρυσανθη, αλλα προς το καλυτερο.τι να κανω με δαυτες μην τα παρω εις το κρανιον?
καλυτερα να μιλησεις με τον περιεργο ως πιο ειδικου στο εν λογω...
απο οτι ξερω η μπριζολα εκει παει στα 100-120

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Καλημέρα συναγωνιστές!!  μια ερώτηση... Μπορεί κάποιος έμπειρος να με διαφωτίσει αν υπάρχει κανένα μασατζίδικο με full πρόγραμμα στα περιξ της Πλατείας Μαβίλη?? Κ αν ναι ποια κοπέλα προτείνετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom