Χθεσινή μεσημεριανή επίσκεψη Μιχαλακοπουλου 99
Παρουσιάστηκαν όλες οι κορασίδες Σονια, Παολα, Αλεξάνδρα, Χριστίνα και μια Αφροδίτη (μάλλον ελληνίδα, μικρή γύρω στα 21-22)
Επέλεξα Πάολα λόγω εμφάνισης (είπα να μπριζολιασω ένα αξιοπρεπές μ..νι και αυτό ήταν μάλλον και το λάθος μου). Κοντοπουτανο ξανθό με κανονικό βυζί και για πολλά σκισίματα . 20 ετών μου είπε και ότι είναι από την Ιταλία
Όταν ξάπλωσα και πήγα να βγάλω την πετσέτα δεν με άφησε και στο δωμάτιο ήταν ψυχρή και αδιάφορη και το μασάζ μέτριο και το μόνο που με ρώτησε ήταν το όνομα μου ενώ σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας η συζήτηση άρχιζε από μένα.
Μετά από κάνα εικοσάλεπτο μασάζ της ξαναλέω να βγάλω την πετσέτα για να είναι πιο άνετα και μου ρίχνει πάλι Χ και αρχίζω να χαλιέμαι και αφού δεν είχε κάνει καμία νύξη για τίποτα άλλο.
Εν τω μεταξύ της λέω να ανάψει το κλιματιστικό γιατί έκανε κρύο και με έγραψε κανονικά
Σε μια ύστατη προσπάθεια μήπως αποκομίσω κάτι της λέω να γυρίσω και μπρούμυτα και μου λέει δεν χρειάζεται είσαι μια χαρά έτσι, και από μπροστά της λέω δεν θα μου κάνεις μασάζ…ε και με τα χίλια ζόρια γυρναω.
Και ενώ πέρναγε ο χρόνος και δεν έκανε καμία κίνηση ούτε ελεγε τίποτα της λέω δεν θα κάνουμε τίποτα περισσότερο και μου το έπαιζε ανήξερη και ότι δεν καταλάβαινε τι εννοούσα και μου λέει πως το ξέρω ότι κάνουμε τέτοια πράγματα και αλλά τέτοια και προσπαθούσε με υπεκφυγές γενικότερα να με αποφύγει και μου είπε ακόμη ότι αυτά που λένε γι αυτήν είναι ψέματα (χωρίς να της αναφέρω τίποτα απολύτως για αυτήν συγκεκριμένα) και ότι αυτή δεν κάνει τίποτα παραπάνω.
Όταν τα λέγαμε όλα αυτά μου πεταει και το εξής «αι γιουζ ονλι μαι χαντς» οκ της κάνω «ντου μι α χανττζομπ». Δεν μιλούσε ελληνικά όπως καταλαβαίνετε.
Ύστερα από κάνα δυο λεπτά και ενώ είχα ξενερώσει πλήρως και είχα σταματήσει να της μιλαω και να διαπραγματεύομαι έστω και μια φραπεδια βγάζει την πετσέτα ξαφνικά και αφού τον κοιταει (!!!!!!!!!) για λίγα δευτερόλεπτα αρχίζει να με φραπεδιαζει, άφησε να την χουφτώνω ισα-ισα αλλά χωρίς να βγάλει τίποτα, σε έντονο ρυθμό και άτονα για να τελειώσω γρήγορα, όπως και έγινε, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου χάλασε την διάθεση και όλη την υπόλοιπη μέρα γενικότερα.
Το μαγαζί μου φαίνεται θέλει σκληρό μποϊκοτάζ και ιδίως η παολα
Ο χώρος στο δωμάτιο ήταν γενικά καθαρός και η συνέδρια διήρκεσε κάνα 35 λεπτο μαζί με το μπάνιο και έδωσα 60 + 10 (όταν ήταν να την πληρώσω αυτή με ρώτησε πόσα να κρατήσει γιατί δεν τα είχα ακριβώς και της είπα 60 και 10 για σένα … δεν ξέρω εάν έκανα καλά που της έδωσα τα 10 και ίσως να μπορούσα να το είχα αποφύγει )
Υ.Γ.1 Τελικά καλά κάνει η πλειοψηφία και πηγαίνει σε τρία – τέσσερα μαγαζιά στο κέντρο. 70 ευρώ είναι πολλά για πέταμα και ιδίως με τέτοια συμπεριφορά αφού σε αυτά τα μαγαζιά πηγαίνουμε καταρχήν για την μπριζόλα και όχι για μασαζ
Υ.Γ.2 Η ταρίφα για το μασάζ στο εν λογω μαγαζί δεν είναι 60 ή κάνω λάθος και μου πήρε παραπάνω;