thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Η είδηση λέει για οικους ανοχής και οχι για μασατζίδικα.
Αυτά είναι οίκοι μάλαξης...
Αυτά είναι οίκοι μάλαξης...
επίσκεψη νωρίτερα το μεσημέρι μαζί με φίλο στο Πατησίων 131 για να δούμε τις κοπέλες που τόσα έχουμε διαβάσει για αυτές.. ρόστερ τέσσερις κοπέλες θα τις γράψω με την σειρά που μου άρεσαν
Μελίνα μελαχρινή γύρω στα 26-28 με μακρύ μαλλί χειλάρες κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί .
Μαρίνα μελαχρινή "ελληνορουμάνα" μίλφ κοντά στα 40 με έκφυλο πρόσωπο πίρσινγκ στην μύτη κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί και μαύρες μπότες που έφταναν μέχρι λίγο κάτω απο το γόνατο της (δεν της έβγαλε καθόλου ούτε κατα την διάρκεια του μασαζ ούτε στο σεξ)
Σοφία ξανθιά λεπτή ελληνίδα μίλφ γυρολόγος με μικρό βυζί , το ατού της το πολύ καλό μασαζ και τέλος
Ναταλία ξανθιά με πιασιματάκια 1.5-2άρι βυζί ηλικία γύρω στα 25-26 με σχετικά μεγάλο κεφάλι...κάποιος που να γνωρίζει όμως ας μου πεί αν είδαμε άλλη Ναταλία εμείς γιατί με βάση το όσα έχω διαβάσει οι περιγραφές συναγωνιστών δεν είχαν καμία σχέση με ότι είδα , υπάρχουν δύο Ναταλίες? τέλος πάντων , ο φίλος μου πήρε την Μελίνα και εγώ δοκίμασα την Μαρίνα , πέρα απο το δυνατό καλό μασάζ στα υπόλοιπα , φιλιά(γλωσσόφιλα) 69 όχι , πίπα μόνο με προφυλακτικό , περισσότερα στην κριτική που θα ακολουθήσει , θα ανεβάσω και κάποιες φώτος του δωματίου που πέρασα. Βγαίνοντας από το δωμάτιο όταν συνάντησα τον φίλο μου στο σαλόνι ακολούθησε ο εξής διάλογος .
Φίλος μου : μαλάκα ευτυχώς που επέλεξες την Μαρίνα ....η Μελίνα μάυρα χάλια...μασάζ άθλιο , πίπα μόνο με προφυλακτικό που δεν μπορούσε καν να μου το περάσει και όλο να λέει για τον χρόνο...
Εγώ : αφού γέλασα , σχεδόν μια απο τα ίδια ...πέρα απο το μασαζ , φιλιά όχι 69 όχι πίπα μόνο με προφυλακτικό
Φίλος : τέλος πάντων , ρε συ λές να υπάρχει άλλη Ναταλία ? για πιο πιπίνι με ωραίο κορμί και γλυκό πρόσωπο μιλάνε ...
φύγαμε να πιούμε ένα καφεδάκι .
σας περιμένω όλους κοντά μου
Περίμενε....
Σούπερ τα προγράμματα... να βαλεις ακομα ενα.
15€:ανταλλαγή καλημερας+φιλάκι στο μάγουλο+αγγιγμα στήθους πάνω από τα ρούχα, περίπου 10 λεπτά.
Μεσημβρινό πέρασμα από τα κάτωθι μασαζοιδρύματα!
▪Καλλιρόης 48!
Παρούσες οι εξής:
Ρουλάρα,η ξανθιά πορνομιλφάρα!
.
Τα προγράμματά μου είναι:
1) 50 ευρώ: Μασάζ μόνο 30 λεπτά
2) 60 ευρώ: Μασάζ+σεξ+στοματικό, περίπου 30 λεπτά, 1 εκτόνωση.
3) 80 ευρώ: Μασάζ+σεξ+στοματικό, περίπου 45 λεπτά, 2 εκτόνωση,
4) 100 ευρώ: Μασάζ+σεξ+στοματικό, περίπου 1 ώρα, 2 εκτονώσεις.
5) 100 ευρώ: bdsm stap-on ................, περίπου 1 ώρα, 1 εκτονώσεις,
σας περιμένω όλους κοντά μου
ΖΑΝ ΜΩΡΕΑΣ 40, ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ,Νέος Κόσμος
Κουδ:4
Όροφος τέταρτος ΤΗΛ:6985993694 ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ,Νέος Κόσμος
Κάθε μέρα 12:00 πμ - 21:00
Ναι η Ρουλάρα!!!H Ρούλα από Ομήρου ?
Προσφατη επισκεψη στο Φραντζη 4 στον 4ο οροφο (Enjoy spa) και επιλογή της Ρωσιδας μιλφάρας Βικτώριας
η οποια επεδειχθει πολυ καλή ως εξαιρετικη στα ενδοτερα.
Ομορφο σεξυ μιλφ με ξανθο ισιο μαλλι.
Μιλαει καλά ελληνικα., ευχάριστη γυναίκα στο δωμάτιο.
Ακρως ερωτικη γυναικα με χητό σωμα και πολύ ωραιο στηθος.
Στο μασαζ το προσπαθει και ειναι πολυ φιλοτιμη στο δευτερο μέρος είναι απλά πάρα πολύ καλή.
περασμα επίσης απο το cult μαγαζι της κας Λϊουντας στην Βλαχοπουλου 1 και Ιπποκρατους.
Πληθος γυναικών προς εκπληξη μου!
ξεκιναω:
-Αλιναρα, η πληθωρικη κοκιννομαλα Πολωνη με το μεγαλο στηθος και τα ωραια ματια. Πολύ καλη ΣΕ ΟΛΑ.
-Μυρτώ. Ελληνιδα μιλφ μινιον που δεν την πιανει το ματι σου μεν στο σαλονι, αλλα στο δωμάτιο είναι η στερημενη γειτονισα που τα δινει όλα γιατι ο αντρας της την εχει παραμελημενη. Εντελως amateur κατασταση, Φοβερο στοματικο σε ολα τα οργανα (μπαλες κτλ).
-Μαρισώ, Η μελαχρινη λατινα μιλφ με το αδυνατο σωμα και το μαυρο μακρυ μαλλι. Σκυρα ματια, αρκετα ερωτικη όλο λεω να τη δοκιμάσω και ολο την αφηνω για αλλη φορα!
-Λιζα, Νεα αφιξη. Μολδαβη ηλικια 30 περιπου με ωραιο κορμι και πεταχτο κωλαρακι. Μακρυ καστανο σπαστο μαλλι.
Την επελεξα και για 45 λεπτα με ελιωσε στο δυνατο μασαζ! Φοβερο μασαζ, δυνατο αθλητικο οπως πρεπει. Την κατέχει την τεχνη και με το παραπανω. Στο δευτερο μερος επισης καλη και φιλοτιμη,
- Μαρινα. Ρωσιδα μιλφ που παλαιοτερα ηταν στην Λιουντα παλι. Καλο σωμα καστανο μαλλι πιασμενο κοτσο, την ειχα παρει πριν 2 χρόνια με πολυ καλες εντυπωσεις.
-Αννα . Μολδαβη ξανθια μιλφ με πιασιματα και φυσικα 4αρια βυζια!
και τελος η Λωρα, η ψιλη καλλιγραμμη ξανθια μιλφ με τα ανοιχτα μάτια και τα επισης μεγαλα φυσικα στήθη!
Σούπερ τα προγράμματα... να βαλεις ακομα ενα.
15€:ανταλλαγή καλημερας+φιλάκι στο μάγουλο+αγγιγμα στήθους πάνω από τα ρούχα, περίπου 10 λεπτά.
καλημερα παιδια ψαχνω μασαζου κοντουλα με πεταχτο κωλαρακι εχει κανεις υπ οψιν του καμια? αν ειναι και μιλφ ακομα καλυτερα...
Πέρασμα Αγ.Πνεύματος απόΦρατζήMπακνανά 47 -από τα λίγα λαδάδικα που ηταν ανοικτα στην αργία: Αλίνα-η αδύνατη gym-freak Ουκρανίδα με τις ματάρες (full προγραμμα), Εύα-ασιατισα μπαμπατσικη, Σάντρα με το σούπερ-Ρεικι μασαζ και επιστροφη της busty-ΔΉΜΗΤΡΑΣ μετά από ενός ετους πέρασμα από το DBA-ψυχικό. Επέλεξα Δήμητρα η οποία παρά (!) την εμφάνιση πορνοστάρ με τα 5ρια βυζιά κάνει και φοβερά προσεγμένο επαγγελματικό αθλητικό μασάζ (το χει σπουδάσει σε ΙΕΚ έχει και την απαιτούμενη δύναμη στα χέρια). Το μασάζ της είναι στα επίπεδα της Σάντρας αν όχι και καλύτερο, χωρίς να υστερεί στο δεύτερο μέρος όπου είναι φοβερά καυλιάρα και υγρή. Προγράμματα 60 ευρώ μισάωρο, 80 τα 45', 100 η ώρα... Ένα επιπλέον κίνητρο για το μαγαζί θα ήταν να άρχιζε η σερίφισσα Ολγα με τα γαλανά μάτια να περνάει στα δωμάτια, ουρά απ'έξω θα κάναμε (βλέπε Diamond Δάφνης)